Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kis hír a nagyvilágból:
Glen A. Larson megelégelte azt, hogy mi lett a fõ KR oldalakból, ebbõl alapból kiemelte a KRO-t (na igen, azért eléggé durva flame warok voltak az elmúlt évben/években, és az csak a kezdet). Saját maga fog ezért egy KR oldalt indítani, valamikor a közeljövõben.
A nemzetközi helyzet fokozódik, elvtársak 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
btw a spanyol hangok sokkal jobbak szerintem, a magyarra leszek még kíváncsi
b+ 4,azaz négy évig tanították nekem a németet,de eddig nem sikerült eljutnom<#idiota>#idiota>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kitt spanyol hangja szerintem nagyon jó!
A német meg... blöehh! Az eredeti németje se volt semmi, de azért az nem volt ennyire tré. Abban mondjuk az a tipikus németség nem tetszett, hogy Michael és Kitt csendõrpertuban voltak: Michael letegezte Kittet, Kitt magázta Michaelt.
Tényleg, felfigyelt már valaki arra, hogy a magyar szinkronban az elsõ évadban Michael hol tegezi, hol magázza Devont?
1. Nem állítják le
2. Pl. a videot a lánya készítette, amin részegen fekszik és elég megalázó az egész.. eladja a médiának.
Az biztos, hogy így kizárt, hogy õ újra Michael Knight legyen, akár sorozatban akár filmben. Szomorú, pedig nekem MacGyver mellett õ volt a másik fontos TV szereplõ, akit gyerekként ismertem meg és a sorozatain/filmjein nõttem fel.
Ja, amúgy egyetértek azzal mit írtál. Rossz õt így látni. :/
Épp az elõbb beszéltünk szegény öreg Hoff újabb alkotásáról a barátosnõmmel.
Az a gond, hogy az én szememben õ már nem Michael Knight. Amikor az új sorozat pilotja lement és ugye ott volt az öreg Michael, hogy szimbolikusan átadja a stafétabotot, számomra szörnyû nagy csalódás volt Hoffot látni. Lehetett látni rajta, hogy orbitálisan másnapos, azt a fejet húsz év kényszermunka sem képes utánozni, csakis a masszív piálás (alkesz apámmal nyert tapasztalatból tudom, sajnos). És akkor, abban a jelenetben én nem Michael Knightot láttam, hanem egy kivénhedt, beteg, egyszervolt színészt.
Hát, itt tartunk most. Ha így folytatja tovább, õ lesz a következõ Larry Hagman (Jockey Ewing, ha valaki még emlékszik), aki elivott két májat, a sajátját és egy beültetettet, mert még maradt annyi pénze a régi filmekbõl, hogy megteheti.
Én elõre félek Hoff jövõjéért. Ha ezt így folytatja, elõbb-utóbb jön majd a hír, hogy holtan találták egy szállodai szobában, a halál oka: alkoholmérgezés. És akkor nem úgy fog rá emlékezni a világ, hogy igen, õ volt a nyolcvanas évek egyik popkulturális ikonja, hanem hogy végre beadta a kulcsot az alkoholista botrányhõs.
Akárhogy is legyen - és most engedjétek meg, hogy mindahányunk nevében beszéljek - nekünk, Knight Rider rajongóknak õ mindig a mi Michael-ünk marad, akkor is, ha Hasselhoff már rég nem lesz közöttünk, bárhogy is érje a végzet. Lehet, hogy szomorú a jelen, a jövõ pedig kiismerhetetlen, de a múltban alkotott valamit, mely még mindig velünk van és velünk lesz, meghatározva egy bizonyos módon az életünket.

Egy kisebb világháborúnak megfelelõ küzdelem után ma végre sikerült beszereznem a második évad DVD gyûjteményt. Következzék a rövid kritika:
- Csomagolás: Ez már az amerikai kiadást követi (az elsõ évad a britet). Hiányosnaknak érzem a doboz papírjának minõségét. Az eredeti kiadások fényes, színjátszós kartonpapírból készültek, az elsõ évad magyar kiadása csak fényes kartonból, ez a második évad pedig egyszerû, kissé érdes tapintású kartonból. Oké, hogy így csökken az elõállítási költség, de az összes többi sorozat jobb minõségû gyûjtõdobozt kap.
- Lemezek: 6 darab slim tokban - mily meglepõ - 6 darab duplarétegû DVD lemez. Az egyik tok borítójánál van egy kis neveéktani hiba, a "Goliath Returns" eredetijû epizódot a magyar tollnokok "Góliát visszatért"-nek fordították, múlt idõben. Mindegy, ez nem olyan szörnyû hiba. A lemezek minõsége jobb az amerikai kiadáshoz képest, mivel az európai kiadások mindegyikénél egyoldalú lemezeket használtak, szemben az amerikai kétoldalú korongoknál (ez utóbbi megoldás a régi jó bakelitlemezeket juttatja az ember eszébe).
- Kép: Gyönyörû képminõség, éles képhatárok és mintha egy kicsit újra is színeztek volna pár jelenetet (itt fõleg Kitt mûszerfalának élénk színkavalkádjára gondolok). Nekem, aki a Gorenje-korszakban és a kalóz-VHS-ek aranykorában voltam gyerek, ez már a csúcsminõséget jelenti. Gyönyörû munka!
- Hang: Az eredeti angol hangsáv mellett sztereó (!) magyar hang jár, amin azért hallatszik, hogy a monó hangsávot keverték újra. Mindenesetre nagyon szépen szólnak Forgács Péter, Versényi László és a többi kedvenc ékes hangzói.
- Egyéb: Örülök, hogy a menüt teljesen magyarították. Oké, felsõfokú angol nyelvvizsgával nem okozna gondot Churchill nyelvén elnavigálni, de azért szép, hogy így megtisztelték a magyar rajongókat. Extrák, ahogy az eredeti kiadáson sem, nincsenek. Nem is gond, a nyolcavanas években ilyesmire nem is gondoltak.
- Konklúzió: Nagyon jó minõségû, egész jó kiadású termékkel van dolgunk, melyen csak a magamfajta elvakult rajongó talál itt-ott néhány apró hibát. Sokat kellett rá várni, de megérte. Ajánlom minden kedves Rajongótársnak!
Ár: 14420 Ft 😞
Tudok Kitt hangon és stílusban beszélni, van eredeti DVDm, távirányítós Kittem és szõrös a mellkasom, szóval megyek 😄
Pl. lenne KR sorozat maraton vetítés (eredeti lemez kéne).
Autó bemutató, ha esetleg rendelkezel KITT replika verdával 😄
KITT szinkron hang verseny! 😄
Michael Knight szépségverseny! (szõrös mellkas kötelezõ!) 😄
KITT RC verseny (KITT távirányítós autó verseny).
Film/sorozat autó modellek, makettek kiállítás.
Szóval minden, ami Knight Rider! 😄
És még mindig nem lehet megvenni sehol. Asszem marad a net, de hogy hozza a futár, mikor este nyoclkor esek mindig haza?

Szerintem a fekete camaro a legjobb. Amit KnightRider is betett scannerrel. Remélem hamarosan a film forgatásának a dátumát jelented be KnightRider!😊
Szerintem meg ez lenne egy tökéletes KITT.Az összes többi kreáció nem hû az eredeti sorozathoz.Ez legalább igazi Trans Am-es.
Eddig akárhányszor felmerült a sztori, mindig a pilot felújított változatáról volt szó.
Képem:

Októberben bejelentik a dátumot netalán? KnightRider véleményed?
A gond az, hogy még semmi utalást nem tett a filmre, se semmilyen bejelentésre. A Knightcont 2007-ben is köszöntötte, már akkor is ott volt elõtte a forgatókönyv, azóta viszont nem volt semmi mozgás, csak a tõle független KR08
Tévedés. A KR 2000 egy új sorozat pilotja lett volna, alapból TV movie. A nép azonban a régi csapatot akarta, nem a szétlõtt agyú rendõrnõt meg azt a bûndonda kocsit, szóval a sorozatból nem lett semmi.
meg mintha a balos modell is mustang lenne o.0
MEGMONDTAM! ÉN MEGMONDTAM!!!
Hogy a klasszikusokat idézzem: sunáznám! 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D