Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Gyönyörû gép, elmenne Kittnek. Oké, masszívabb darab, mint a 82-es verzió, de nem is 82-ben vagyunk már.
A seggével egy gond van: melyik majom tervezte úgy a lámpákat, hogy lefelé íveljenek. Legyenek egyenesek, szintben a kocsi vonalaival, akkor olyan is lenne, mint a régi Trans Amen.
Amúgy ez nem tuning kocsi, hanem a Pontiac tanulmányautója (lett volna) 2010-re. Sajnos a gyár bezárt, tehát ennyi volt, igaz se volt...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
elmegy..
na de ez a hátsó <#wilting>#wilting>

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Kifelejtettem: itt hangja legyen John Billingsley! Abból nem egedek! Ha nem az lesz, lázadást szítok 😄
Mustang nem lesz, azt hóttzicher, tekintve, hogy Larsonnak azért is meg kellett küzdenie, hogy a KR2008 elejére odaírják, hogy "Based upon characters created by Glen A. Larson", tehát nincs örökbarátság a két fél között.
Kitt legyen az új Camaro.
Májkül legyen Josh Holloway.
Bonnie legyen Natalie Portman (nyami!).
Devon legyen Ian McKellen.
Wilton Knight legyen Christopher Lee.
Szabi: a Miklóson szakadtam 😄
Netrõl ismerem a Knight Rider Companion címû könyv (torrent plz) egyik íróját, aki Glen A. Larson személyes ismerõse. Õ mondta, hogy tartsuk nyitva az érzékelõinket, mert Larson október elején nagy bejelentésre készül. Nick (a KRC írója) félszavakban utalgatott arra, hogy lesz film. Ennél többet nem tudok, esküszöm. Amint megtudok valamit, azonnal tudatni fogom a tisztelt Rajongótársakkal.
Amúgy hullafáradtságomban a következõ agymenés jött le tagline gyanánt:
"Nályt Rájder: A rajság itt kezdõdik!"
Nahh, hivatalosan ma kellett volna kijönnie, de az Europark-i Saturnba nem jött ki a második évad DVD. Ez vérlázító 😄
Ez most félhivatalos hír lesz, de érdemes lesz október elején figyelni a híreket, mert Glen A. Larson nagy bejelentést fog tenni. És ezt úgy mondom, mint khmmazújfilmkhmm félhivatalos magyar szóvívõje.
OFF A szupercsapat már forog!ON
Szóval a KR is remélem 2012-ben látható lesz.
Gyártó: Aoshima
Méretarány: 1/24
7.990,-Ft
Mondjuk fémbõl az igazi, de ez barátibb ár egy kevésbé gazdag rajongók számára is 😄
Szerintem is ragaszkodni kellett volna az eredeti sztori szerkezetéhez, nekem a szerelmi szál se tetszett, ez a se veled se nélküled ami Michael és a csaj között volt MINDEN részben. Az eredeti sorozatban ugye Michael bár becsajozik, meg is állapodna, de lelövik a csaját...amúgy meg minden epizód végén volt egy csók jelenet.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elcseszték ezt az egészet az állítólagos knight rider fan rendezõ a saját improvizációjával.
Pedig Nem kellett volna mást csinálni mint lekoppintani az eredeti sorozat elsõ felének epizódjait, olyanra csinálni az újat is mint azt.
Idiótaság amit a rendezõ mondott hogy manapság nem nagy kunszt egy beszélõ autó.
De igen,a nézõk arra lettek volna kíváncsiak,egy kiszuperált és csúcstechnikával ellátott fekete sportkocsira ami beszél,hasonlóan high-tech mûszerfallal,mint annak idején a kitt volt az akkori emberek szemében.Még a mustang se kellett volna,elég lett volna valami olcsóbb járgány.Milyen már hogy inkább számgépen megrajzolják a jeleneteket minthogy egy két kocsit összetörtek volna,ami minden filmben alapból megvan.
Egy igazi folytatást kellett volna csinálni,hogy megtudjuk mi történt Michaellel, Devonnal, az alapítvánnyal.Sokkal jobb pasit is eltudtam volna képzelni Mike helyére,aki nem egy izomagy benyomását kelti,hanem mint az eredeti soriban,megkedvelhetõ.Graimann jó választás volt,a kétszínû Torres is meg az fbi-os csajszi,és Graimann lánya,a többi szereplõ helyett kevésbé idegesítõ figurák kellettek volna,mint annakidején Bonnie.
Tök gáz hogy a régi kitt-bõl a pilotban csak egy-két másodpercnyi sötét képkocka jutott.
Az NBC megint tehetségtelen rendezõkre és fantáziátlan forgatókönyv írókra bízta a sorozatot,így természetes hogy megbukott.
A Baywatch is akkor lett sikersorozat amikor David Hasselhoff átvette a rendezését mert az NBC azt is be akarta fejezni.
Szerintem megvárják a jövõ évet vele. Õsszel beindulnak a "húzósabb" sorozatok, KR még vasárnapi matinéként se vonzana akkora nézõsereget, mint ezek (meglenne a megfelelõ nézõszáma, a KRTOS-t is mindig nézi párszázezer ember, de ez egy új sorozat, magyarországi premiernél az nem lenne elég). Így majd jövõ janurban-februárban, mikor úgy pang a tévés állóvíz, bedobják a KR2008-at, elõtte egy hónapig megy a hype, aztán elevickél az a kemény tizenvalahány epizód (lásd: Traveler).
szerintem csak nem igazán haladnak a szikronnal, aztán inkább csúszotatták. Ha meg már megvették a sorozatot és elkezték szinkronizálni akkor be fogják fejezni mert pénzt már öltek bele.
Sajnos. Problémák merültek fel a licensz magyar birtoklásával kapcsolatban. Jó tudni, hogy ezek szerint sikerült elsimítaniuk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Picard kapitány az!
Patric Stewart: angol gentleman. Mintha lett volna angol gentleman a Knight Riderben 😄
Hehe más is gondolt Paul Walkerre mint Michaelre. A Nissan mondjuk nem illik bele annyira a képbe de jó kis rajongói vidi. De Patrick Stewart mit keresne a KR-ben! Érdekes! <#zavart1>#zavart1>
Király!
Nekem amúgy Josh Holloway (Sawyer a LOST-ból) lenne jó Michaelnek.