Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah de ilyen autó még nincs! Ezt egy rajongó készített a KRonline, de kétségkívül szép darab, szóval ez se lenne rosz!😊

Szerintem meg ez lenne a legjobb:

HTS s3rg1nh00
nem tudom,nekem se a 2010-es camaro,se a pontiac nemgyerebe,a GT500 viszont tetszik(és most lehet ütni<#vigyor>)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

van ien is

Gyönyörû gép, elmenne Kittnek. Oké, masszívabb darab, mint a 82-es verzió, de nem is 82-ben vagyunk már.

A seggével egy gond van: melyik majom tervezte úgy a lámpákat, hogy lefelé íveljenek. Legyenek egyenesek, szintben a kocsi vonalaival, akkor olyan is lenne, mint a régi Trans Amen.

Amúgy ez nem tuning kocsi, hanem a Pontiac tanulmányautója (lett volna) 2010-re. Sajnos a gyár bezárt, tehát ennyi volt, igaz se volt...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

mert egy tuningcég csinálta egy Camaróból ezt az egyetlen 1 pontiacositott verziót. 😄

Full Camaros beütése van aztán Trans Am!😊Ez a fajta autó vagy a Camaro tökéletes KITT lenne. Persze picit lehet finomítani rajta! Na kiváncsi leszek. Legyen már október eleje!😊

Ryder7
a hátsó lápmán volna még mit dolgozni de am jó.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

innét még egész jól néz ki..

elmegy..

na de ez a hátsó <#wilting>

Ryder7
annyira azért nem. csak az elsõ lökháritó.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DJ Skyline
meg amúgy is ronda. 😄

Ryder7
nemtom, valahogy nem a legjobb KITT-nek szerintem.

mi a gond vele?

Ryder7
Solstice? jólvagy? nemáá😄

solstice ? 😄

HTS s3rg1nh00

<#idiota>

DJ Skyline
az a Camaro ugyan olyan ronda bumfordi betonkeverõ mint a Mustang. 😄 <#idiota> nem tudom milyen autó passzolna KITT-hez, de az ilyen betonkeverõket nem díjazom. :\ formavilágban szerintem mindenképp a hagyományokat kéne követni, és megmaradni az old school KITT formavilágánál. például ezt simán eltudnám képzelni, mint KITT. lehet mondjuk az egyel újabb Corvette korszerûbb lenne, de a bukólámpa a régi KITT-hez annyira ment, hogy mást el sem tudtam volna képzelni. 😄

Kifelejtettem: itt hangja legyen John Billingsley! Abból nem egedek! Ha nem az lesz, lázadást szítok 😄

Mustang nem lesz, azt hóttzicher, tekintve, hogy Larsonnak azért is meg kellett küzdenie, hogy a KR2008 elejére odaírják, hogy "Based upon characters created by Glen A. Larson", tehát nincs örökbarátság a két fél között.

Kitt legyen az új Camaro.
Májkül legyen Josh Holloway.
Bonnie legyen Natalie Portman (nyami!).
Devon legyen Ian McKellen.
Wilton Knight legyen Christopher Lee.

Szabi: a Miklóson szakadtam 😄

Hát sztem ezt elfelejtheted. Vagy az öreg poncsó átalakított mai modern verziója lesz vagy az új Chevy Camaro én ezekre az auókra számítok. Az új sorit Glen nem viszi mozira. Valszeg a az eredeti pilot lesz újra leforgatva csak máskép mást sztorival október elején talán ez is kiderül.. Paul Walker tökös Michael lenne!😊)

én annak örülnék a legjobban ha az "új" sorozat folytatása lenne.. szal mustangal, miklóssal, sárával és a többiekkel.. 😄

Reméljük így lesz én örülnék ha jönne a Knight Rider movie! Kiváncsi leszek!<#wink>

Netrõl ismerem a Knight Rider Companion címû könyv (torrent plz) egyik íróját, aki Glen A. Larson személyes ismerõse. Õ mondta, hogy tartsuk nyitva az érzékelõinket, mert Larson október elején nagy bejelentésre készül. Nick (a KRC írója) félszavakban utalgatott arra, hogy lesz film. Ennél többet nem tudok, esküszöm. Amint megtudok valamit, azonnal tudatni fogom a tisztelt Rajongótársakkal.

Amúgy hullafáradtságomban a következõ agymenés jött le tagline gyanánt:

"Nályt Rájder: A rajság itt kezdõdik!"

És ez a félhivatalos infónak van forrása? Nem mondanak többet, csak annyit, hogy októberben lesz "valami"?

Nahh, hivatalosan ma kellett volna kijönnie, de az Europark-i Saturnba nem jött ki a második évad DVD. Ez vérlázító 😄

<#finom>

Ez most félhivatalos hír lesz, de érdemes lesz október elején figyelni a híreket, mert Glen A. Larson nagy bejelentést fog tenni. És ezt úgy mondom, mint khmmazújfilmkhmm félhivatalos magyar szóvívõje.

OFF A szupercsapat már forog!ON
Szóval a KR is remélem 2012-ben látható lesz.

Majd a mozifilm helyre teszi a dolgokat! Csak messze van még 2012! Remélem nem húzzák tovább a dátumot és akkor bemutatják!

zoliii
KITT makett 1/24 😄
Gyártó: Aoshima
Méretarány: 1/24
7.990,-Ft
Mondjuk fémbõl az igazi, de ez barátibb ár egy kevésbé gazdag rajongók számára is 😄

Narxis
Egyetértek, de a filmben lezárták a sztorit, tudjuk mi lett Devonnal, Michael-el. Mondjuk az alapítvány akkor még mûködött tovább, nélkülük, de valamikor biztos megszûnt mert ugye próbálták újraéleszteni.

Szerintem is ragaszkodni kellett volna az eredeti sztori szerkezetéhez, nekem a szerelmi szál se tetszett, ez a se veled se nélküled ami Michael és a csaj között volt MINDEN részben. Az eredeti sorozatban ugye Michael bár becsajozik, meg is állapodna, de lelövik a csaját...amúgy meg minden epizód végén volt egy csók jelenet.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem lesz második éved szerintem,és folytatás sem lesz már.
Elcseszték ezt az egészet az állítólagos knight rider fan rendezõ a saját improvizációjával.
Pedig Nem kellett volna mást csinálni mint lekoppintani az eredeti sorozat elsõ felének epizódjait, olyanra csinálni az újat is mint azt.
Idiótaság amit a rendezõ mondott hogy manapság nem nagy kunszt egy beszélõ autó.
De igen,a nézõk arra lettek volna kíváncsiak,egy kiszuperált és csúcstechnikával ellátott fekete sportkocsira ami beszél,hasonlóan high-tech mûszerfallal,mint annak idején a kitt volt az akkori emberek szemében.Még a mustang se kellett volna,elég lett volna valami olcsóbb járgány.Milyen már hogy inkább számgépen megrajzolják a jeleneteket minthogy egy két kocsit összetörtek volna,ami minden filmben alapból megvan.
Egy igazi folytatást kellett volna csinálni,hogy megtudjuk mi történt Michaellel, Devonnal, az alapítvánnyal.Sokkal jobb pasit is eltudtam volna képzelni Mike helyére,aki nem egy izomagy benyomását kelti,hanem mint az eredeti soriban,megkedvelhetõ.Graimann jó választás volt,a kétszínû Torres is meg az fbi-os csajszi,és Graimann lánya,a többi szereplõ helyett kevésbé idegesítõ figurák kellettek volna,mint annakidején Bonnie.
Tök gáz hogy a régi kitt-bõl a pilotban csak egy-két másodpercnyi sötét képkocka jutott.
Az NBC megint tehetségtelen rendezõkre és fantáziátlan forgatókönyv írókra bízta a sorozatot,így természetes hogy megbukott.
A Baywatch is akkor lett sikersorozat amikor David Hasselhoff átvette a rendezését mert az NBC azt is be akarta fejezni.

Szerintem megvárják a jövõ évet vele. Õsszel beindulnak a "húzósabb" sorozatok, KR még vasárnapi matinéként se vonzana akkora nézõsereget, mint ezek (meglenne a megfelelõ nézõszáma, a KRTOS-t is mindig nézi párszázezer ember, de ez egy új sorozat, magyarországi premiernél az nem lenne elég). Így majd jövõ janurban-februárban, mikor úgy pang a tévés állóvíz, bedobják a KR2008-at, elõtte egy hónapig megy a hype, aztán elevickél az a kemény tizenvalahány epizód (lásd: Traveler).

remélem megkapja legalább AXN vagy vki.. :-(

Ryder7
"Az új Knight Rider és a Hõsök 3. évadja a közeljövõbe biztosan nem indul el a TV2-n"
szerintem csak nem igazán haladnak a szikronnal, aztán inkább csúszotatták. Ha meg már megvették a sorozatot és elkezték szinkronizálni akkor be fogják fejezni mert pénzt már öltek bele.

Narxis
Szemetek!

zoliii
Nem lesz a TV2-n az új Knight Rider 😞

Pedig már kezdtem örülni, hogy meglesz szinkronosan is.

Sajnos. Problémák merültek fel a licensz magyar birtoklásával kapcsolatban. Jó tudni, hogy ezek szerint sikerült elsimítaniuk.

zoliii
Még csak most jön ki a 2. évad? 😄

Narxis
<#vigyor3><#eljen>

<#vigyor3><#eljen>

Picard kapitány az!

Tudom de fura lenne Õt látni mentor szerepben. Az a szerep inkább Davidnek van szánva. Mindenesetre X professzor is érdekes lenne az tuti!<#wink>

Patric Stewart: angol gentleman. Mintha lett volna angol gentleman a Knight Riderben 😄

Knight Rider
Hehe más is gondolt Paul Walkerre mint Michaelre. A Nissan mondjuk nem illik bele annyira a képbe de jó kis rajongói vidi. De Patrick Stewart mit keresne a KR-ben! Érdekes! <#zavart1>

Király!

Nekem amúgy Josh Holloway (Sawyer a LOST-ból) lenne jó Michaelnek.

Totti5
zseniális!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HTS s3rg1nh00
azért vicces,hogy még a Sarah Connor chroniclesbõl is van benne 1 kép<#wink>