PS2 játékok winchesterrõl

Oldal 1 / 48Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm szépen az infót!
Nekem 200-as, de most hogy ezt mondtad, kipróbálgatok a hétvégén még néhány verziót belõle.
Köszi még egyszer!
Banyapapa
Nekem is sokat kellet tökölni a hdl dump-al,de egy régebbi verzio müködött csak.
Csak nem emlékszem hogy melyik is .

itt keresgéljél,lejjebb tekerve

Igaz azt nem tudom hogy mekkora hdd-t tudd kezelni,nekem régen csak 80as volt benne.

Pontról pontra bemásoltam minden beállítást az általad megadott linkrõl,még a ps2-es IP Config-ot is átírtam ugyanazokra az értékekre, mint amit ez a példa hoz,de az istennek nem akarja meglátni a HDD-t. Próbáltam a hdl 0.8-as és a 0.7-es verziójával is,de csak annyi történt, hogy elkezdte pörgetni a HDD-t a PS2-esben.
A 0.7-es verzióval nemes egyszerûséggel kifagyott a történet, a konzol HDD-je csak pörgött, a PC-n a program nem válaszolt.
A 0.8-as verziónál pedig megpörgette a HDD-t,és utána megállt valamilyen hibajelzéssel.Sajnos nem írtam le, hogy mit írt ki, de valami 128 GB-os szöveget emlegetett a HDD-mel kapcsolatban.
Nagyon szépen megköszönném,ha erre még tudnál adni valami jó tippet!
Hálás köszönetem a linkért!
Sziasztok!

Valaki hozzáértõ segítségét szeretném kérni!

Van egy öreg PS2-esem network adapterrel, HDDvel, erre szeretnék játékokat átmásolni.

Mivel laptopom van a winhiip/kábeldugdosásos verzió nálam nem játszik.

Egy sima crosslink kábellel úgy tudom össze lehet kötni a PS2-est a PC-vel.

Ehhez le is szedtem egy hdl_dumx-0.8.3, és egy hdld_svr0.8.5 nevû kis appot.

Annyit tudok, hogy egyiket a PS-re, a másikat pedig a PC-re kell feltenni.

Valaki, aki már túl van ezen, elmondaná akár lépésenként is, hogy hogy fogjak hozzá?

(IP címek beírása, PS2 beállításai, ill. ebben a hdl_dumx-0.8.3 progiban is van egy csomó kipipálható fül a másolási beállításoknál, amikrõl lövésem sincs...)

Segítségeteket elõre is hálásan köszönöm!
ja és vmit még elfelejtettem , ha többször resetelem általában más mennyiségu játékot lát ,van hogy az összeset van hogy egyet.

a válaszokat elõre is köszi
Sziasztok

vki tudna segiteni?

a ps2-om chippelve van ,okositásnak csináltam egy sofmodos kártyát és mivel usb-rõl szerettem volna nyomni(mielõtt irnátok hogy az 1.1-es usb szabvány miatt nagyon lassú kb.1.5Mb-s ,jelezném tévedtek,legalább is nálam mivel az olvasófej kicsit hibás,pl. Tennis gamet dvd-rõl elinditja kb.1 ora alatt:D,usbHDD-rõl max. 1perc és a játék nem is akad meg,persze van forditva is fifa2010-em ami dvd-rõl kb.30s usb-rõl kb.1perc) ezért a hdloadert modositottam openps2loaderre(csak hogy a menubõl indithassam).Telepitettem fel játékokat ,kb.7-et és játszottam néhánnyal ,majd egy reset után nem látja a játékokat amit elõzõleg láttam ,játszottam.Vajon mi okozhatja???Vki tud compatibility list-et az openps2loaderhez?
mohus
A hd loader betoltesehez en egy ps2es jatekot hasznalok, ami a memokartyarol tolti be a hd loadert, elofordul hogy a wincsi nem csatlakozik jol az adapterhez ilyenor szetszed megfujkalod az adapter es a vinyo csatlakozoit es osszerak es ujraprobal. Lehet latni a ps2 narancssarga ledjet hogy toltoget, ha ez folyamatosan eg akkor mar fagyott a dolog. Mas: amikor felporgeti a winyot a hd loader annak is van egy jellegzetes bip hangja, ha ez nincs akkor a winyot fel sem porgette, megint szetszed osszerak. Mas: winhiipbe van egy scan ami rendberakja a fajlokat, ha telepitesz ra jatkeot utana mndig futtasd le es ments
Ennyi bocs BBrol irtam no ekezet

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

sziasztok,
végignyálaztam a tipikot, de nem találtam a problémámra választ.
lehet, hogy marha egyszerû a megoldás, de nem bírok rájönni.
van egy ps2 fat gépem olvasófej hibával, Network adapterrel. winyóra winhiip-pel pakolom fel a játékokat, de a hdloader nem látja õket. próbáltam ps2-vel formázni elõtte, de ugyanaz. van valakinek tippje, hogyan varázsoljam elõ a játékokat.
üdv
Zoli
longdrink
Köszi szépen. Majd meglesem az OPL mit tud. Lehet át állok rá. :)

Hello,
én nem próbáltam, de azt írják, hogy az OPL-lel (Open PS2 Loader) megy, 0PSS módot aktiválva. Azt ajánlják, hogy az intro videót várd végig.

PRO EVOLUTION SOCCER 2012 IT - SLES_556.58 - PAL WORKING OPL v0.8 - USB
ezen az oldalon.

Sziasztok!Nem tud valaki PS2 konzolba KHS-400C olvasófejet?
Vas megyében ha lehet!Elõre is köszi!
longdrink
Hello Emberek!

A PES 2012 nem megy nekem hd loaderrel. Dvd-rõl megy (szóval a lemez jó). Mikor vinyóról akarom elindítani akkor a Konami felirat után fekete a képernyõ. Ennek a srácnak is: http://www.youtube.com/watch?v=7zU-Hn39ix0
Csak valamit ír spanyolul és nem tudom mi az. Valaki tudja, hogy mit kell babrálni a Konami felirat után? Elõre is köszi.

már nem aktuális
Sziasztok!

ps2 fat + network adapter 2 joy,mem kártya,usb-rõl is futtatható játékok.

15.000 csak egyben eladó.
vortel
Azért nem látja valószínûleg, mert 1.1es az USB a PS2-ben, ami elég régi szabvány. Amúgy sem lenne rételme USB-s vinyóról futtatni a játékokat, mert szaggatnak, mert az usb 1.1 lassabb mint a DVD. HDD-rõl csak régebbi FAT típusokon érdemes futtatni a játékot, amelyhez csatlakoztatható network adapter, és azon keresztül IDE szabványnak megfelelõ 3,5" HDD. Én pont ezért vettem fat gépet.

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Üdv minden PS2 gurunak. A kérdésem az lenne,hogy van egy SCHP-77004 tipusú slim ps2-öm és ezen szeretnék játékokat futtatni usb-s merevlemezrõl chippelés nélkül. Van erre valami lehetõség? Free McBoot kártyám van,de sem a hdloader, sem az usbadvance nem látja a merevlemezt. Elõre is köszi a segítséget.
longdrink
Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :) szuperjó

Banyapapa
elvileg ha megy a hdloader ésott a játék lista,akkor select gombot benyomva lehet állitani a mode 1-2-3 fokozatokat,és több mást is.
jálozatrol áttöltéshez segitség itt,de kell hozzá egy crosskábel.

shenmuedc
Másolj hálózatról.
longdrink
Hello! FreeMcBoot 1.8-at használok. Vannak játékok melyeket a vinyóra csak mode3-ban lehet installálni. Keresgéltem, de nem nagyon találtam leírást, hogy azt hogyan lehet. Valaki tud segíteni? Akár egy linkkel is :)
(pl. olyan kérdésem van, hogy mode3-as iso-t tudok csinálni amit lemezre kiírva már fel tud rakni? vagy mindenképpen ki kell szednem a vinyót és berakni a pc-be, és ott kell installálnom?...)köszi

longdrink
Megoldva.

longdrink
Helló!

Van yinyó a ps2-ben és hd advance 3.0-t elindítottam szépen megformázta a vinyót és amikor játékot akarok felmásolne vele a vinyóra nem csinál semmit 0% marad. 5 perc után meguntam. Mi lehet a baj?

azevasztok
van egy SCPH 30004 R lejátszóm, de sehogy nem bírom mûködésra bírni. free mcboot 1.8 kártyával indítom, de ha berakok egy lemet bejön a menü ahol választhatnék de mintha kifagyne (érzéketlen a gombokra. az SMS lejátszó ugyszintén (kilépni sem lehet belõle)
Ez például olyan. Tele van játékokkal. <#nyes>
Tudtok olyan oldalt, ahol játékok vannak?
Pontosan.
Ne is várj szoftos megoldást, nem lesz.
Vagy eladod a gépedet, és veszel egy régebbit, amin mûködik.
Szóval ez azt jelenti, hogy még semmit sem találtak ki az új gépekre? Csak a chippeltetés marad?
Szolnok környékérõl van aki tudna segíteni softmodos kártya készítésében?
Ismerõseim közt senkinek sincs chipelt ps2-je :S :(
Chip nélkül nem is fog.
Sziasztok! Kiírtam CD-re az USBAdvance-t, de nem indul el vele a PS2. Azt írja, rakjam be a format disc-et. Mi lehet a geba? 8x-osan írtam TDK CD-re Neroval. Mondjuk nincs kichippelve a gép.
Meg lehet oldani, hogy külsõ vinyóról fussanak a játékaim 90004 0c gépen? És esetleg a biztonsági másolataim lemezrõl?
köszi!!
ha nem csippelt akkor nem

sziasztok tudna valaki segiteni?
ps2 slim gépem van megakarom venni a mgs3 subsistencét, de ntsc-s a játék. Fogja vinni a gépem?
Futtasd rendszergazdaként
Winhiip program nem látja a meghajtót windows 7 alatt! Megoldás?
Nekem is van egy. 10 alatt nem adom el, de már van rá jelentkezõ...
viccelsz:-)
nem is lehet üzletben kapni,min10.000de ennél csak több.
Hát nem is tudom. Inkább mondj egy árat. De amúgy 4-5 ezer.
mennyit ér meg neked?
Engem érdekelne. De csak a ps2 network adapter.
eladó,egy ps2 fat+ps2 network adapter+2kar
Ajánlatokat priviben.

Köszi
Sehogy, kivéve ha veszel eredeti action replay max lemezt.
Sziasztok!Lenne még egy kérdésem,hogyan lehet chippelt gép nélkül pc rõl memóriakártyára másolni,mert nincs a környéken chippelt gép.Elõre is köszönöm.
Szerintem ne slimet vegyél...
TidusX
Ezt olvastam, hát a forrasztgatást azt inkább kihagyom...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Pontos leírás: http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.53.196

Amúgy 64 megás eredeti sony memkártya nem létezik, amit a sony csinált az csak 8 mega volt!

Slimbe pedig nem lehet vinyót tenni (kivéve a 7xxx-es szériába, forrasztgatással)
TidusX
PS2 slimbe is lehet tenni winchestert és hogyan? Mert elég kicsi...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Sziasztok! Nemrég rendeltem egy 64 megás eredeti sony memóriakártyát. Olvasam errõ la modolásos-másolgatós dologról és szeretném megcsinálni.A PS2-m slim..namost aza gondom hogy nem vagyok jártas ebben a témában...nincs kichipelve a gépem, de megtudom oldani a másolást ha kell.Le tudná valaki írni nekem, hogy milyen programokat és hová kell felraknom hogy mûködjön? addig eljutottam, hogy kell egy progi a memóriakártyára, de ahoz is kell egy progi hogy arra felrakassam egy kichipelt gépen(kikell írnom lemezre).aztán felpatchelem a játékot és kiírom lemezre.csak az a gondom, hogy nem tudom hogy melyik progi hová megy.

köszi elõre is a válaszokat
Oldal 1 / 48Következő →