Misztikus, hihetetlen, érdekes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(és nem ez az elsõ mûve)
szóval csak higgattan....<#violent>#violent>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Friday, 1 April, 2005, 17:00 GMT 18:00 UK
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
<#conf>#conf>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
V9ykn8_TZL0
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Walk the Talk.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Reméljük ez nem a legújabb amcsi védelmi berendezés o.O
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Mi is történt szept. 11én a Pentagonnál?
Elégé elgondolkodtató. Érdekes 😊
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bár az ellenkezõjében is van valami misztikus. Rossz érzés lehet amikor a világegyetem pont ellened esküszik össze. 😊
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))