Misztikus, hihetetlen, érdekes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
egyébként gyerekeknek elég csak egy kis beütés a falon, már egyböl eltudnak onnan rugaszkodni 😊 kicsi koromba én is mentem a tetõkre hontfoglalni. a szomszédok agyára mentem 😄
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Amikor szóltál neki csak nézett rád azokkal a fekete szemeivel mi? Én a helyedban költöznék. Messze.
nem lehet ,hogy az egyik gyerek dobta neki a labdát? cask nem mert szólni és kihúzott 😊
áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))
Vagy egy éve minden este kaparászás halatszott a padlásról. Aztán rájöttünk hogy nyestek fészkeltek be oda. - Szóval szellemnek indult de nem lett az.
Viszont 2 hónapja enyhén bamba tekintettel jó öt percig néztem ahogy menyezeti lámpa szép nagy kilengésekkel lengedezik anélkül hogy bárki lökné. Behívtam a családot és õk is látták. Ez viszont már szellem lehetett mert a nyestek biztos nem csinálnak ilyesfélét. 😊 Ha mégis akkor végünk. 😊
stílszerûen mondva: lesz*rom 😊
újreg.
De nem lehet hogy azért volt mert tudat alatt nem akartad lehúzni a budit?
Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.
Otthon épp végeztem a WC-n a kisdolgomat, és észretvettem hogy a WC tartály lehúzója kilengett állapotban hozzá van "ragadva" a csempéhez, mintha mágneses lett volna (mûanyag lehúzó volt). Hozzányúltam, és rögtön visszalengett a normális függõlegesen lógó állapotába. Nézegettem egy ideig, tanulmányozgattam a lehúzót, a csempét de nem volt rajtuk semmiféle olyan anyag amitõl hozzáragadhatott volna a csempéhez. Teljesen száraz volt mindkét felület.
A dolognak nem tulajdonítottam különösebb jelentõséget, de ugyanez másnap egy haveromnál is megtörtént. Kimentem a klotyójukra, és döbbenten konstatáltam hogy kiakadt ingaként pontosan ugyanúgy "odaragadt" a csempéhez a lehúzó mint elõtte egy nappal otthon.
Azóta sem tudom hogy a fenébe történt mindez. Sem elõtte sem azóta nem találkoztam ezzel a "paranormális" jelenséggel 😊
Visszafekszem lekapcsolom a villanyt. Nezem a tevet. fel perc ujra elkezdi.
Mar rohadtul idegesit. Nem erdekel mi az de befejezhetne. Ha szellem az meg jobb lenne legalabb megertene azt hogy TAKARODJ A KURVA ANYADBA!!!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
<#hehe>#hehe>
Babonás vagy, vagy csak kipróbáltad, de nem hittél benne eléggé?
Kicsit ez is miszitikus ezert irtam be. 😊))
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Aztán mikor a tehetelenségi energia lefékezte megált.
Megdumáltuk az esetet és arra jutottunk, hogy tök izgi volt. De mondjuk ki hinné el ezt nekünk?
De mit tudjuk, hogy megtörtént, mert láttuk és nekünk ez elég.
Most jöjjön Dr. XY -azzal hogy a szellemlátások csak hallucinációk, meg bebeszélés (mert kimutatta)mert mi láttuk és kész.
Kellemes éjszakát. 😊)<#gonosz2>#gonosz2><#ravasz1>#ravasz1><#gonosz2>#gonosz2>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Addig nem hittem az átokban mig nem találkoztam 2 sátánistával...most már nem tudom mit higgyek.