Misztikus, hihetetlen, érdekes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Nekem matektémazáróm lesz
Trigonometriából 😄😄😄
Hihetetlen: Az lesz majd hihetetlen ha holnap sikerülni fog a Zh-m
bens
yo. akkor nem szívás 😄

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Nem, a szivas az amikor 28-bol 2-t nem tanulsz meg es belehuzol. Uv-re meg csakazertse tanulod meg oket, es kihuzod a masikat 😉 Na ez a szivas szerintem
bens
ezt úgy hívják, hogy SZÍVÁS <#nevetes1>

anno filó szigorlatra egyet nem tanultam meg, és azt húztam ki. ez is akkor misztikus lenne? 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

sz4bolcs
Tényleg, én is :-))) Így már nem is olyan misztikus.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

vááó. mik kinem derülnek 😊 horror film rajongo a professzor úr ? amugy én is az vok 😊

egyébként gyerekeknek elég csak egy kis beütés a falon, már egyböl eltudnak onnan rugaszkodni 😊 kicsi koromba én is mentem a tetõkre hontfoglalni. a szomszédok agyára mentem 😄

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

bens
ebben nincs semmi. kiskoromban én is mászkáltam a tetõn mamámnál, és senki nem tudta elképzelni, hogy jutottam fel/le <#nyes>

Menekülj sz4bolcs! Az kissrác olyan mint az átokban az a kismuksó.

Amikor szóltál neki csak nézett rád azokkal a fekete szemeivel mi? Én a helyedban költöznék. Messze.
Dehogy. A lampa csak azert lenghet, mert a szellemek szeretik lobalni, a kissrac meg tudott repulni, de legalabbis szuperugras, esetleg falonmaszas kepesseget nyugodtan feltetelezhetunk rola. <#idiota>
Csirke4
A létre a másik oldalon volt 😊
sz4bolcs
Tegnap egy kissrácot láttam a garázsok tetején... se létra se semmi... Hogy mászott föl? <#wow2>

Jaja. Biztos. 😊
Csirke4
Vagy a 40-ik emeleten lax és a ház kilengése okozta 😄😄😄
wheh 😊

nem lehet ,hogy az egyik gyerek dobta neki a labdát? cask nem mert szólni és kihúzott 😊

áááá na látom nevet már nem tok változtatni. de mindegy akkor nem számít :) csak idgesítő ,hogy mindeki homokos fiúnak néz. tehát a tisztán látás végett: lány vok :)) bezony .na :))

Egy tételt tanultam meg Filótörire és nem azt húztam ki? Ez már bõven a misztikus/hihetetlen kategória.

Vagy egy éve minden este kaparászás halatszott a padlásról. Aztán rájöttünk hogy nyestek fészkeltek be oda. - Szóval szellemnek indult de nem lett az.

Viszont 2 hónapja enyhén bamba tekintettel jó öt percig néztem ahogy menyezeti lámpa szép nagy kilengésekkel lengedezik anélkül hogy bárki lökné. Behívtam a családot és õk is látták. Ez viszont már szellem lehetett mert a nyestek biztos nem csinálnak ilyesfélét. 😊 Ha mégis akkor végünk. 😊
megint láttam vmelyik nap az égbolton egy apró fénypontot ami össze vissza mozgott, bár igaz nem túl nagy területen. de nem repülõ volt az biztos

nálam is ez a helyzet

meegoldást már nem nagyoon keresek, régen volt már 😊

stílszerûen mondva: lesz*rom 😊

Csirke4
EErre a megoldás ugyanúgy C4. Volt budi nincs budi (viszont van büdös)
de szívesen vártam volna választ az eredeti nickeddel, nem holmi fikanick-kel. <#mf3><#mf1><#mf3><#mf1><#mf3><#mf1>

ehhh...

újreg.

Nem lehet hogy Magnetónak vagy a távoli rokona és tudsz így operálni a müanyag cuccokkal mert ez például jó ha a tea messze van és mondjuk müanyag pohárból akarsz inni vagy ilyesmi.
De nem lehet hogy azért volt mert tudat alatt nem akartad lehúzni a budit?

Azért írok ilyen hülyén mert kicsit halálosba vagyok. Kösz a megértést.

Nagyon régen, kb. 15 éve történt:

Otthon épp végeztem a WC-n a kisdolgomat, és észretvettem hogy a WC tartály lehúzója kilengett állapotban hozzá van "ragadva" a csempéhez, mintha mágneses lett volna (mûanyag lehúzó volt). Hozzányúltam, és rögtön visszalengett a normális függõlegesen lógó állapotába. Nézegettem egy ideig, tanulmányozgattam a lehúzót, a csempét de nem volt rajtuk semmiféle olyan anyag amitõl hozzáragadhatott volna a csempéhez. Teljesen száraz volt mindkét felület.

A dolognak nem tulajdonítottam különösebb jelentõséget, de ugyanez másnap egy haveromnál is megtörtént. Kimentem a klotyójukra, és döbbenten konstatáltam hogy kiakadt ingaként pontosan ugyanúgy "odaragadt" a csempéhez a lehúzó mint elõtte egy nappal otthon.

Azóta sem tudom hogy a fenébe történt mindez. Sem elõtte sem azóta nem találkoztam ezzel a "paranormális" jelenséggel 😊

aeris
Nálunk ugyanez, csak valami madárcsipogás féle és már csomószor körbenéztem, de semmi :o

Csirke4
Kézigránát vagy C4 a megoldás
sz4bolcs
A rohatt

Nalam megy ejjel a hazban az egyik sarokbol folyton kopog valami. Rohadt idegesito. Tevet nezek ejjel 2 korul az a valami meg kopok. Leveszem a hangot ugyaugy kopog. Felallok odamegyek elhallgat. Felkapcsolom a villanyt. Kiramolom a sarkot (ejjel 2). Semmi. Vartam valami bogarat.

Visszafekszem lekapcsolom a villanyt. Nezem a tevet. fel perc ujra elkezdi.

Mar rohadtul idegesit. Nem erdekel mi az de befejezhetne. Ha szellem az meg jobb lenne legalabb megertene azt hogy TAKARODJ A KURVA ANYADBA!!!

Erdekes feltetelezes. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Csirke4
Lehet hogy zuhanó mûhold volt 😄
Nem vagyok babonas, de gondoltam proba szerencse. 😉

sz4bolcs
<#wow3> lehet

Biztos csak azert nem mukodott, mert nem hitt benne elegge <#rolleyes>

<#hehe>
sz4bolcs
Micsoda igények..;-)
Babonás vagy, vagy csak kipróbáltad, de nem hittél benne eléggé?

Tegnap este lattam egy hullocsillagot. Kivantam h legyen mellettem egy jo punci de nem jott be. 😞(
Kicsit ez is miszitikus ezert irtam be. 😊))

Mondom mindenki fent volt. Kistesó is. 😊 + nem ér fel addig.
kistesók sokmindenre képesek ám 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#zavart1><#eplus2><#vigyor3><#beka2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A nappaliban az egyik szekrenybol rejtelyes kopogo hangok jonnek rendszeresen. Van amikor semmi, de van amikor rengeteget kopog. Eleg erdekesnek talaltam. Aztan kesobb feltunt, hogy parkettan 2 meternyire tole van egy pont, ahova ha ralepek, akar csak 1/2 kg -val is, jon a kopogas a szekrenybol 😊 Eleg erzekeny egyensulyi helyzetben lehet.. Gondoltam arrebbigazitom a szekrenyt, hogy elmuljon, de inkabb ugy dontottam amig lehet megtartom az en kis poltergeistomat 😊 Ha valakinek megmutatom (persze a "titok" feltarasa nelkul), mindig nagyon ledobben. Talan en is elinditok egy varosi legendat 😊
Három hónapja otthon voltam a fürdõszobában. A folyosón pedig egy antik falról lógó lámpa van, amint egy olyan kis szalmaremekmû függ. Na ahogy mosom a fogam, hallok egy zizegészerrû hangot. Elõször frászt kapok aztán megnyugszom, hogy ez csak a szalmacsillag volt. De mitõl zizeg? Kinézek és kiderül hogy a szalma azért zizeg mert hozzáverõdik a lámpához. Ugyanis a lámpa olyan szép nagy kitérésekel, mintha valaki meglökte volna, jobra-balra himbálózik. Azonal hívom le a családot apa, anya , kistesó hogy nézzék meg. Mind az emeleten voltak, szóval nem õk a hunyók. Mind lejöttek és még látták a lámpát himbálózni. Persze már egyre gyengülve.
Aztán mikor a tehetelenségi energia lefékezte megált.
Megdumáltuk az esetet és arra jutottunk, hogy tök izgi volt. De mondjuk ki hinné el ezt nekünk?
De mit tudjuk, hogy megtörtént, mert láttuk és nekünk ez elég.

Most jöjjön Dr. XY -azzal hogy a szellemlátások csak hallucinációk, meg bebeszélés (mert kimutatta)mert mi láttuk és kész.

Kellemes éjszakát. 😊)<#gonosz2><#ravasz1><#gonosz2>
marsu
Az kéne de hiába kerestem.
pikk8
iggggen

\"Bármit megtehetsz, mindent megnyerhetsz, mindent eljáthatsz, játszva meghalhatsz!\"

Ottto
Mondj magadra ellenátkot, vannak ilyenek neten valószínûleg...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Csirke4
Használd az erõt Lúk! 😊
Astaroth
Vagy imátkozol az atyaúristenhez...

Astaroth
Minden átokra máshogyan tudomásom szerint.
Addig nem hittem az átokban mig nem találkoztam 2 sátánistával...most már nem tudom mit higgyek.

marsu
hi
átkok feloldása hogyan??
Csirke4
Na ja "BS" ezt megnéztem, de van utána még valami ami halkabb! Azt nemtom mi mert halk, de azért próbálkozok 😊
tomsolo
ami viszont fontos és nem árt odafigyelni az az, hogy levitáció elõt ne igyunk tejet!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo