Misztikus, hihetetlen, érdekes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
morse-kód szerinti BS (-... ...) ismételgetve tudomásom szerint szerte európában hallható, az adótornyok "teszt" sugárzása

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
ID

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Állat és ember lelke nem ugyanaz, nem lehetsz állat egyik életedben sem, sry. ..C

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Csirke4
Van hogy az autó rádiója is befogja 😄
Nem lehet ufo mert már több mint 2 éve megy 😄
Johnyy
én hajlítgatam egy drótot órán és bejött az ufo fm-rajta

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Ottto
Én lámparádióval befogtam 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Iori
nincs rádiom <#idiota>

I love this game!

ranGer2
nagybüdöslófasz! 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ottto
UFO? :o

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Csirke4
Érdekes:állítsátok a rádiót AM-re és 530-ra és aztán találjátok ki mi ez a sípolás 😄 (ha kelet felé fordulsz hangosabb 😄)
Csirke4
LOL!
FtranX
hehe 😊)

GaVino
Eloltottak egy 130 éves tüzet... lol.

GaVino
Most olvastam, elég komoly (jobb topic hiján ide másolom be):

Egy kínai szénmezõn 130 évvel ezelõtt keletkezett tüzet most sikerült eloltani. Az elmúlt négy évben a tûzoltók 12 millió dollárt költöttek a kínai Xinjiang megyei Liuhuanggou szénmezõ lángjainak megfékezésére. A becslések szerint évente 1,8 millió tonna szén égett el a tûzben.

A helyi történészek szerint a felszín alatt a tûz 1874 óta izzott - adta hírül az Új-Kína hírügynökség. A szénmezõ égése következtében évente 100 ezer tonna mérges gáz - többek között szénmonoxid és kéndioxid -, és 40 ezer tonna hamu keletkezett. Xinjiangban a becslések szerint 1,8 trillió tonna szén található, ez Kína tartalékainak 40,6 százalékát jelenti.

tomsolo
vagy nézd meg a filmet o😊))))))))))4444

Milyen levitaciot lattal te ? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

sz4bolcs
rockkk

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
díler 😄

Laalee
dzsininek jo a dealere 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Dzsini
olvasd el a lent ajánlott Pi élete c. könyvet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sz4bolcs
Egy barátom is elég hasonlóan gondolkodik. Rózsafüzés mellett ott a penta másik felén meg a füstölõ. :-) Azt mondja megférnek egymás mellett.

Dzsini
pár éve már meglehetõsen 😊

sz4bolcs
Zseniális. Akkor Te biztos jóban vagy magaddal. 😊

Dzsini
én az elsõt láttam, másodikat csináltam. mi kell róla vélemény?

FtranX
egyiket se láttam még

Johnyy
MI a véleményetek az emberi levitációról, vagy közvetett mozgatásokról?????

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Csak egy lesarkitott pelda volt, nem jutott jobb eszembe, de a lenyeg sztem ertheto. 😊

Tenyleg.. jogos! 😊

FtranX
én tudom, hogy élek 😊

Dzsini
mert ebben az életedben ebbõl a testbõl kell a legjobbat kihoznod.

QuippeR
talán genetikai okai lehetnek, nem tudom

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tomsolo
Miért nem lettem vörös kúszódenevér, kérdem én , miért?

Dzsini
nem rossz meglátás.

sz4bolcs
hmm.. Ugyanazt találtam meg ebben a sátánizmusban, amit bámelyik másik vallásban. Egyszerüsítve: Az összes vallás ugyanarra jut, csak más módszerekkel. Máshova rakja a viszonyítási pontot, egyik emberen belülre, másik kívülre, de a lényeg nem változik.

Punkerwork
legalábbis a nagyokat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
jaja, vallással soha nem volt bajom de az egyházakat utálom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dzsini
nemnem 😊 a vallás az, amikor több ember intézményesen hisz 😊 amikor megmondják nekik, hogy mit csinálnak, az már az egyház...

Jajj, nagyon materialista vagy, ami persze nem baj, de azert maradhatna egy kis reszed ami kepes hinni dolgokban. 😉

#225: Nemszabad, nemszabad. A hit es a vallas ket kulon dolog. Eloszor volt a hit utanna a vallas. A vallas(ok) nemmas(ok), mint kordaba tarto rendszer(ek), ami(k) az embereknek (baranyoknak, hivoknek), mondjak meg h mit csinalhatnak szoval vezetik oket. Ha ez nincs sajnos az emberek termeszetuknel fogva káoszt csinalnak.
Szoval lenyeg a lenyeg a vallas(ok) alapja a hiten van, mimason lenne 😊, de a vallas(ok) nem egyenlo(ek), a hittel.
A hit ottvan mindenhol. Nagyon lesarkitott pelda: Hiszed h elsz, mivel magarol az eletrol semmit se tudsz, lehet amibe most vagy nemis elet, hanem egy alom es majd felebredsz ebbol az alombol es visszatersz az eletbe. Tehat itt max hiszed h elsz.
Na ez eleg hulye pelda volt, de asszem ertheto hogy gondolom ezeket a dolgokat. 😊

Aha nagyon jo oldal, de csak a satanista vallast irja le ahogyan letezik. Vagy már nem ? Reg jartam ott.

FtranX
hát szerintem sem 😊

sz4bolcs
Persze lehet, hogy nem így van. 😊

FtranX
konkrétan mire gondolsz?

sz4bolcs
Szerintem igen.

FtranX
""A világ nem az ember hite szerinte mûködik,..." - De igen."

Akkor, ha az embernek megváltozik a hite, a világ is másként kezd mûködni?

FtranX
Hát, feltételezni éppen még lehet, de a rendelkezésre álló tudásunk alapján én még ezt sem tenném/teszem.

"Szerintem bizonyos esetekben van ertelme a hitnek."

pl?

"Azert a hitet ne azonositsuk a vallasal."

Pedig a kettõ majdnem ugyan az. A vallás a hitrõl szól.

FtranX
Az én fogalomrendszerem szerint csak egy olyan állítást nevezhetünk "igazságnak" (tudásnak), amit tapasztalati-logikai módszerekkel igazoltunk. Amíg nem tudjuk igazolni, addig az számunkra nem "igazság". Például Isten létét az én módszerem szerint nem lehet sem bizonyítani (vagy legalábbis igazolni), sem cáfolni, tehát nem is feltételezem a létét. Magában a tapasztalat nem elég ("létezik, hisz tapasztalom!"), azt logikusan be kell tudni illeszteni az ezen módszer szerint kialakult világképbe. Ha ez sikerül, akkor ezen új tudásunk segítségével következtetetéseket vonhatunk le a világ mûködésével kapcsolatban, sõt akár új "igazságokat" is találhatunk.
Ezt csinálják a méricskélõ tudósok és ez nagyon is jól mûködik.

A maga fogalomkörében egy vallás is lehet logikus, ám mivel már maguk az alap fogalmak definíciói
sem tisztázottak (pl. Isten) ebbõl a való világra nézve nem vonhatunk le következtetéseket.
Pontosabban vonhatunk le, de azkok hibásak lesznek.

Na ezért választom én inkább az elsõt.

sz4bolcs
Le a kalappal a készítõ elõtt. Komálok ezzel a felfogással egyébként.

Dzsini
olvasgasd csak át az oldalt, nagyon jók a meglátások rajta. (persze a megfelelõ csipet sóval)

sz4bolcs
a hit témában én is meglepõen hasonlókat írtam!!! Hogy az ember kitölti az ûrt.

Dzsini