Stephen King Muvei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sati84
Szerintem a Christine.

Amúgy dühös vagyok mert az Under the Dome nem jött ki karácsonyra. GRRRRRRR!!!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Lacee
nem lehet azt egyben megvanni? Nekem szerintem úgy van meg, egy 8-900 oldalas kötet ha jól emlékszem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

email lemaradt

[email protected]
sziasztok!

megvételre keresem king halálsoron 1-6 részeit. sürgõs lenne, adok érte 6000 Ft + postaköltséget
zoliapu
Nem olvastam az Elen Rimbauer naplóját (hosszú a várólista) érdekes mert elõzménye a Rózsa vérének amit King írt. A könyv pedig csak egy napló a könyvet Ridley Pearson írta, a borítón szereplõ Joyce Reardon csak egy álnév (az egyik szereplõt hívják így). Egyébként remek húzás volt, ugyanis az olvasók/nézõk sokáig - amíg ki nem derült, ki írta valójában - találgatták, vajon valós eseményekrõl van-e szó. King csak szerepel benne és rendezte a filmet. Állítólag nem kitalált történet megvan az eredeti napló is és a ház is tudják hol van.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Sephi
Talisman nekem eddig a kedvencem tole.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zoliapu
A ragyogás jó és a film is szuper Jack Nikolson nal, a Kujo volt még a kedvencem és a Elen Rimbauer naplója.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Danus16
köszi a segítséget, akkor most 3 között vacillálok: Az, Nem jön szememre álom és A ragyogás 😄

http://www.youtube.com/user/kilipeti

Willenbrock
Ja,a Halálsoron még filmben is jól sikerült.

Lacee
az Az szerintem jó lehet neki, esetleg a Nem jön szememre álom (személyes kedvenc), de A ragyogás is tetszetni fog neki, ha még nem látta filmen. Ami - bár kevésbé fordulatos - szerintem még nagyon jó, az a Halálsoron. Kevésbé horror/krimi vonal, viszont eszméletlen hangulatos.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Willenbrock
Én csak párat ismerek,de talán a Halálos Árnyék és a Tóparti Kísértetek tetszettek a legjobban.

Danus16
tudom hogy nagyon sok jó mûve és nagyon nehéz megmondani hogy "legjobb", de mégis. Segítek egy picit: a tesóm az olyat szereti ami izgalmas, és amiben rengeteg a csattanó, fordulat, esetleg kicsit krimis is. vagy nagyon.
mindig az a baja hogy ha nézünk egy horrorfilmet vagy valamit már az elsõ 20perc után megmondja mi a vége, irtózatosan szereti az olyan fordulatokat amiket még õ se lát elõre, tehát amire tényleg nem lehet számítani és "ojha, na ezt nem gondoltam volna"
szóval õneki ezek a legfõbb szempontok. Ez alapján szeretnék neki valamit nézni.
Filmben látta még pl a Rózsa vérét, az nagyon tetszett neki, meg a Borzalmak Városát olvasta, az is tetszett neki.

és bocs a dupla postért. Tudtok segíteni? 😄

Danus16
szerintetek melyik Stephen King könyv a legjobb?
néztem itt, találtam A ragyogást, Az I-II-t, Tortúrát és a Borzalmak városát mint a legjobb.

Nõvérem most rákattant ezekre és szeretném meglepni a legjobbal Karácsonyra.
Az Évszázad Vihara pl baromira tetszik neki, csak azt sajnos nem fordították le, gondolkodtam rajta hogy megrendelem angolul ebayrõl de aztán elvetettem mert túl körülményes.

Sati84
Megtalálod az Éjszakai Mûszak c. novelláskötetben! Érdemes elolvasni, meg az egészet úgy ahogy van 😄

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Willenbrock
Ja igen,valahol meg is van itthon egyébként-na ez a könyv is tetszett.Meg a "Mángorló" volt még hasonló film,amiben egy élettelen gép gonosz élõlénnyé változott😊

Rémautó címmel jelent meg itthon...
Willenbrock
Filmben tetszett a Christine,Cujo,Kárhozottak,Ragyogás(az 1980-ast is láttam)Aztán láttam azt amiben az ördög a boltos,meg volt egy rövid sorozat ami tetszett:nagy bottal járó öregember volt benne aki mindenkirõl tudott mindent-persze õ is a jó öreg patás volt😄,Álomcsapda is jó volt.Könyvben a Tóparti Kísértetek,Carrie(Tûzgyújtó?),Halálos Árnyék,Aztán volt egy olyan ami szintén gonoszautós,de nem a Christine.Ebben egy nagy fekete GM kocsi szerepel aminek a csomagtartójából fura lények jönnek ki idõnként,ülései pedig embereket nyelnek el.Jókat ír az ipse szerintem,bár sokan azt mondják klisészerûek meg plagizálás.

Sati84
Én továbbra is várom az Under the Dome-ot...

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

Halálsoron (Y)

Sati84
Jön az Under the Dome is hamarosan... A gyengécske Duma Key után jöhet valami ütõs 😄

chhaya
A Ragyogást olvastam nemrég, most a Langolierekre vadászom. Azt is csak filmen láttam, kíváncsi vagyok a könyvre.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

nagyon pang ez a topik... fel kellene dobni szerintem 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

köszi szépen!<#worship>
A Skelton Crew (Csontkollekció) c. novelláskötetben jelent meg!

Itt elolvashatod a novelláskötet tartalmát
holla

nem tudja valaki, hogy a The Mist alapjául szolgáló novella vagy regény valaha is megjelent-e magyarul?
Szerintem átlegban 500 és 600 körül vannak...

De ITT sokmindent megtalálsz!
kötetenkánt 600??? hú az nagyon sok
Amit én olvastam az kb. 600 oldal volt.
Amit Te keresel, az meg kötetenként 600 oldal!
azt a sorozatot szeretném ami I-VI ig terjed nem tudom hogy az a tömörített vagy nem de szeritnem nem mert az valami 600 nemtudomhány oldal de ha rosszul tudom kérlek szolj😊
Kori
nemrég értem a Setét torony végére
elég furcsa a befejezés, magán véleményem nem kimondottan King-i vége van

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Kori
én nemrég voltam az Alexandra könyvesboltba - igaz pécsen - ott meg lehetett kapni

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Ott kezdõdik a probélma, hogy az eredeti (sorozatot) akarod megszerezni, vagy a tömörített változatot, mert én az vettem meg évekkel ezelõtt a Librinél...
Stephen King - Halálsoron
akárki akármiben tudna segíteni kérem írjon
Hello rég votl az utolsó üzenet ebben a topikban de talán tud segíteni vlaaki egy King könyvet keresek a halálsoron-t ha valaki tud nekem segíteni esetleg hogy hol tudnám meg venni a sorozatot vagy ha valaki vásárt ajánlana az is érdekelne!
köszönöm
Lacee
gondolom a mûsorszerkesztõ sem emlékezett a címre, ezért jogos az Alzheimer 😊)

Bulykin
én is belenéztem, de nem néztem végig😄 egyébként érdekes története van😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Vasárnap este-éjszaka elkaptam a Viasat3-on egy régi ismerõs SK regény feldolgozást, amelyben egy erdõ alatti ûrhajót ás kis egy lelkes város (talán Derry) lakossága, és egyfolytában hullik a foguk kifelé.
Egy emberke van, aki valamilyen fém-implantátumnak köszönhetõen immunis a zöld fényre, és az õ foga nem hullik ki, és a végén õ menti meg a világot...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát persze, hogy a Tommyknockers, alias Rémkoppantók

Csak tudnám, hogy milyen apropóból adta a Viasat3 az Alzheimer címet ennek a filmnek??? <#confused>
Lacee
mert egy mozifilmnél meg kell felelni bizonyos nézõi elvárásokank is, például hogy legyen lezárva a sztori. sajnos vagy nem sajnos, de ez van, szerintem hangulatilag teljesen megfelelt a filmnek. Bármelyiket is választották volna (ahogy a novella véget ér vagy ahogy a film, de csavar nélkül), itt és más fórumokon ugyanúgy lett volna morgás.
képzeld el, mit szólt volna az egyszeri júzer, hogy két óra paráztatás után még csak le sincs kerekítve a történet...
lényeg a lényeg, örüljünk hogy végre új nézhetõ SK-feldolgozás született (jó tudom, az 1408 is jó), úgy tûnik Frank Darabontnak valahogy sikerül elkapnia a hangulatot.

SPOILER

ami pedig külön tetszik, az az, amiben több a film a King-féle novellánál: a vallásos vonulat bemutatása (emberáldozat, õrölet... Viszont akkor Mrs. Carmodyt miért nem támadta meg a bogár? és a követõi is túlélték, nézõpont kérdése), szörnyfilmes klisék átírása (a tévedhetetlen kemény fõhõs nem is olyan tévedhetetlen, "ódivatû"lovecrafti szörnyek stbstb).

Shaman
Hát igen a vége totál más,mint a könyvnek,nem is értem miért...
Ha heppiendet akartak,azt nem egészen így kellett volna megoldani.
De ha nem heppiended,akkor azt se.
Nemtom miért változtattak rajta.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Lacee
csináltam screenshotot is 😊

Lacee
végre én is megnéztem a Ködöt. hááát, nem bántam meg 😊
gyakorlatilag végig egyezik a cselekmény, egy-két apróbb eltéréstõl eltekiintve, no meg a lezárástól - mivel az eredetiben nem volt ilyesmi. Szerencsére sikerült egy, a mû hangulatához illõ befejezést kitalálni, le a kalappal 😊

és lehet, hogy egy finom utalást láthattunk az elején? Ugye a fõszereplõ mozifilmekhez tervez plakátokat, és az éppen folyó munkáján Gileádi Roland áll egy ajtó elõtt. Személy szerint örülnék, ha JJ Abrams a Lost után belevágna egy Setét Torony-filmbe, vagy inkább sorozatba!

Danman
nagyon durva lett az biztos. Én ma este olvastam el a novellát, utána beraktam a filmet hogy megnézzem mit sütnek ki belõle. A könyv olvasása után a feléig kb a film rendesen követte a könyvet, aztán tett egy jó elrugaszkodást amitõl nagyon odabé lett a film. kiborultam a végétõl..

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Nagyon szépen kösziiiii😊
Bulykin
itt nézz körül:e-konyvtar.lap.hu
vagy stephenking.lap.hu/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sziasssztoook😊 Nem találhatok valahol a neten .pdf formátumban jo könyvek? gondolok itt többek között Stephen KING -re😊 Ha valaki tudna egy linket, esetleg eltudna küldenni nekem az e-mail cimemre akkor megköszönném.
E-mail/msn: [email protected]
Tényleg elég odabaszósra sikeredett...
Nagyon jól mutatja be azt, hogy mire (lehet) képes az ember, ha elveszti az uralmát minden és mindenki felett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én azt a "térítõ picsát az elsõ percben (amikor elõkerült pisztoly), pl. minden szó nélkül agyonlõttem volna, és nem vártam voln vele annyit...
Sephi
Nagyon durva a The Mist.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Úgy néz ki végre kijött a The Mist Dvdrip. Most már csak egy magyar felirat kéne. 😊

PSN ID: Lord_Mortanius