Stephen King Muvei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy dühös vagyok mert az Under the Dome nem jött ki karácsonyra. GRRRRRRR!!!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
megvételre keresem king halálsoron 1-6 részeit. sürgõs lenne, adok érte 6000 Ft + postaköltséget
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
http://www.youtube.com/user/kilipeti
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mindig az a baja hogy ha nézünk egy horrorfilmet vagy valamit már az elsõ 20perc után megmondja mi a vége, irtózatosan szereti az olyan fordulatokat amiket még õ se lát elõre, tehát amire tényleg nem lehet számítani és "ojha, na ezt nem gondoltam volna"
szóval õneki ezek a legfõbb szempontok. Ez alapján szeretnék neki valamit nézni.
Filmben látta még pl a Rózsa vérét, az nagyon tetszett neki, meg a Borzalmak Városát olvasta, az is tetszett neki.
és bocs a dupla postért. Tudtok segíteni? 😄
néztem itt, találtam A ragyogást, Az I-II-t, Tortúrát és a Borzalmak városát mint a legjobb.
Nõvérem most rákattant ezekre és szeretném meglepni a legjobbal Karácsonyra.
Az Évszázad Vihara pl baromira tetszik neki, csak azt sajnos nem fordították le, gondolkodtam rajta hogy megrendelem angolul ebayrõl de aztán elvetettem mert túl körülményes.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Ale Alonso! poppe fan club™
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Itt elolvashatod a novelláskötet tartalmát
nem tudja valaki, hogy a The Mist alapjául szolgáló novella vagy regény valaha is megjelent-e magyarul?
Amit Te keresel, az meg kötetenként 600 oldal!
elég furcsa a befejezés, magán véleményem nem kimondottan King-i vége van
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
akárki akármiben tudna segíteni kérem írjon
köszönöm
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egy emberke van, aki valamilyen fém-implantátumnak köszönhetõen immunis a zöld fényre, és az õ foga nem hullik ki, és a végén õ menti meg a világot...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak tudnám, hogy milyen apropóból adta a Viasat3 az Alzheimer címet ennek a filmnek??? <#confused>#confused>
képzeld el, mit szólt volna az egyszeri júzer, hogy két óra paráztatás után még csak le sincs kerekítve a történet...
lényeg a lényeg, örüljünk hogy végre új nézhetõ SK-feldolgozás született (jó tudom, az 1408 is jó), úgy tûnik Frank Darabontnak valahogy sikerül elkapnia a hangulatot.
SPOILER
ami pedig külön tetszik, az az, amiben több a film a King-féle novellánál: a vallásos vonulat bemutatása (emberáldozat, õrölet... Viszont akkor Mrs. Carmodyt miért nem támadta meg a bogár? és a követõi is túlélték, nézõpont kérdése), szörnyfilmes klisék átírása (a tévedhetetlen kemény fõhõs nem is olyan tévedhetetlen, "ódivatû"lovecrafti szörnyek stbstb).
Ha heppiendet akartak,azt nem egészen így kellett volna megoldani.
De ha nem heppiended,akkor azt se.
Nemtom miért változtattak rajta.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

gyakorlatilag végig egyezik a cselekmény, egy-két apróbb eltéréstõl eltekiintve, no meg a lezárástól - mivel az eredetiben nem volt ilyesmi. Szerencsére sikerült egy, a mû hangulatához illõ befejezést kitalálni, le a kalappal 😊
és lehet, hogy egy finom utalást láthattunk az elején? Ugye a fõszereplõ mozifilmekhez tervez plakátokat, és az éppen folyó munkáján Gileádi Roland áll egy ajtó elõtt. Személy szerint örülnék, ha JJ Abrams a Lost után belevágna egy Setét Torony-filmbe, vagy inkább sorozatba!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
E-mail/msn: [email protected]
Nagyon jól mutatja be azt, hogy mire (lehet) képes az ember, ha elveszti az uralmát minden és mindenki felett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID: Lord_Mortanius