Stephen King Muvei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
egy nõ kiugrott az ENSZ-székház 19. emeletérõl
Aki olvasta a Setét Torony 6. kötetét (Susannah's song), erõsítsen meg - Susannah nem a UN Plaza 19. emeletére megy, mikor Miaval "beszélgetnek"? Persze az nem a székház, hanem egy mellette levõ hotel, de akkor is... Micsoda egybeeséseket hoz az élet 😊

nyilván hülyeség, de mindig elgondolkozom hogy mikor SK már magát (és a mi világunkat) is belekeverte a sztoriba, vajon nem egy korábban megesett igaz történetet írt-e le 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Bulykin
köszi a linket, elolvastam és woooow😄
naggggyon várom már😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Itt van egy írás a filmrõl:
The mist

Nagyon várom már azt a jó netes relese-t.😊

PSN ID: Lord_Mortanius

Lacee
tessék: wikipedia
elvileg március végén kijön DVD-n az USAban, akkorra biztos lesz egy jó netes release 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
ez érdekelne engem is, a rottentomatoes-on 70% fölött áll a film, akkor csak nem lehet rossz (összehasonlításképp a dreamcatcher 29% 😊)

a novella egyébként bejövõs, kiváncsi vagyok mit hoztak ki belõle filmen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk nem hinném, hogy happy end nélkül hagynák, ahogy az eredetiben van, elvégre halivúdról van szó.

Bulykin
Valami ismertetõt tudsz linkelni a filmrõl??

Szeva!
Nagy a kuss a The Mist c. film körül. Amerikában gyakorlatilag már 3 hónapja kijött, itthon meg még mindig semmi. A kérdésem, lesz ez valmikor moziban kis hazánkban, valamint kijött-e a neten valami normális verzió a filmbõl.

PSN ID: Lord_Mortanius

Oké, most már értem, mit értesz az Álomcsapda borzasztó befejezése alatt..... most volt az RTL-en... tényleg borzalmas a vége... :S
Végre egy igazán jónak ígérkezõ adaptáció, amit az a Frank Darabon rendezett, aki a Remény rabjait, és a Halálsoront is.
Én azokban sem csalódtam, és szerintem ebben sem fogok...

Amit legutóbb SK-tól láttam, az a 1408 volt, és nekem speciel az is nagyon bejött...
Lacee
nagyjából egyetértek, az álomcsapdát kihúznám a film borzasztó, elbaltázott befejezése miatt, és menne helyette a Halálsoron 😊

A Setét Torony hetedik (befejezõ) részét keresem letölthetõ formában (pdf, txt, stb)...
köszi a tippet 😛 majd akkor ezek közül választok az esti borzongáshoz. Én még csak párat olvastam. Még csak háromnál tartok. 😊
Ez teljes mértékben igaz!
Kingnek olyan írásai vannak, amiket teljességgel lehetetlen 100%-ban visszaadni a filmvásznon! Bár ügyes próbálkozások voltak, de azért azok is max 80%-ban közelítették meg a regényt...
Vélményem szerint a következõ filmek adták vissza a legjobban a regény hangulatát (ez az én véleményem):
Ragyogás
Tûzgyujtó
Kedvencek temetõje
Tortúra
Remény rabjai
Álomcsapda
1408

Minisorozatok közül:
A gonosz
Rémkoppantók
A rózsa vére

Ez persze csak az én véleményem, amitõl nyilván másnak igen eltérõ véleménye lesz, hiszen a King adaptációk igen kényes téma...
Igen, sokat hallottam arról, hogy azok a filmek, amik SK könyvbõl készülnek, nem adják vissza a könyv "gonoszszágát" vagy inkább... nem olyan hátborzongató...😛
Bulykin
Hát mondjuk jah😄
De amúgy nekem ez az elsõ SKes filmem, sorozatom....

Sephi
Fura? Melyik SK sorozat nem fura ?😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
hangyász..sry

Bulykin
Nah, a The Kingdom Hospital c. sorozat elsõ 4 részét megsasoltam, hááááát...elég érdekes és fura...nemtom mit keres benne egy hangyás aki gyilkolt is...majd remélem lesz vmi értelme
Azért megnézem a többi 9 részt is, nem olyan rossz, csak számomra fura😄
Majd a végén írok kritikát ismét....

Lacee
...és még jóindulatú voltál 😊

Az Álomcsapdát én olvastam, és utánna megnéztem a filmet is, és a filmben, mint annyi SK adaptációban ebben is csalódnom kellett!
Ha a könyv 10/10, akkor a film kb. 7-8/10
Kori
Hát a Halálos árnyék az fantasztikusan király egy könyv
a másikat még én se olvastam

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Hello! olvasta már valaki a Halálos árnyékot és az álomcsapdát? szerintem nagyon jó könyvek, bár nem annyira ismertek 😄
Bulykin
oksa, thx
Majd ha végignéztem írok összegzést😄😄

w77d
egyetértünk 😊

Sephi
Izgalmas nagyon! Sajnos a 6-os részig jutottam csak 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bulykin
Én most töltöm a The Kingdom Hospital címû Stephen King sorozatot, látta már valaki? Esetleg rövidke véleményt tud mondani?? THX

Õszintén megmondva én az összes (eddig olvasott) könyvével így vagyok...
Egyszerûen Õ a legjobb!
King is the KING
És a Talizmánt ki olvasta?
Mert én vagy 10 szer 😄

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Igen,ilyen site-ra gondoltam.Thx!

Borzalmak Városát olvastátok?
Atyaég😊brutál jó könyv!

★ 汤姆 李

Shaman
www.alexandra.hu
www.libri.hu
vagy nemtom mikre gondolsz??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hali!
Tudtok mondani olyan oldalt ahol Stephen King és egyéb hasonló könyveket(regényeket)lehet rendelni?
Köszi!

★ 汤姆 李

w77d
Sziasztok!
Nekem örök kedvencem a Christine! elképesztõ hangulata van. Nem rég olvastam el negyedszerre!

Sati84
Már kijött, láttam az egyik kirakatban :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Kori
karácsonyra megjelenik a Setét torony 7. kötet

eu kiadó honlapján elökészületben

Kongy
Szerintem a filmek is jók és a könvek is...Filmekben fõleg a "Cujo" és a "Sorvadj el!" jön be. A Cujo-ban néha kicsit már durva hogy mennyi ereje van egy bernáthegyinek. Az eleje meg úgy kezdõdik hogy kerget egy nyulat,a nyíúl beszalad egy fatörzsbe ahol sötét van. Cujo a 100 kilós bernáthegyi utána akatr menni,de amint beteszi a fejét a farönkbe egy denevér megharapja. Ettõl iszonyatosan megvadul é minden mbert kinyír...A Sorvadj el-ben megátkoznak egy pasit eki elüt egy embert,és elkezd sorvadni,lyukas lesz a keze,meg ilyenek!😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

raven87
Köszi. Remélem megtalálom. Ma néztem meg a filmet és most kíváncsi vagyok a novellára is. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Pipör

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

raven87
Stephen King novellákat hol lehet olvasni a neten? Ha már lehet egyáltalán.
Engem inkább A test címû novellája érdekelne. Abból készült az Állj mellém! címû film is.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

King of Roads
kösz mindenkinek,azóta már megnéztem <#zavart1>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

King of Roads
Valaki látta már az Ámokfutó kamionok címû filmjét? csak azt szeretném kérdezni mirõl szól, ugyanis sehol nem találok róla leírást.
természetesen attól kérdezném aki látta...

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Sephi
En most vok a harmadiknal.

Csak nekem tunik ugy vagy kicsit LOST fiiling van benne ?😄

mukika
elolvastam. tartottam egy kis szünetet az 5. és a 6. kötet között. számomra nem volt akkora csalódás. igaz én egyhuzamban olvastam el mind a 6ot.

sajnos még mindig nincs 7. 😞

Kori
Boldog új évet Mindenkinek

Sati84
Az ötödik még nagyon jó, de a hatodik nekem csalódás volt :-(

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

mukika
tetszett ez a kis végítéletes crossover a 4. kötetben. 😊

már bele is kezdtem az 5. kötetbe. kíváncsi leszek a borzalmak városa(kedvenc könyvem volt, amíg el nem kezdtem olvasni a setét tornyot) crossoverre.

Kori
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

mukika
Setét torony 7. kötete januárban lesz kapható itthon (elvileg)... karácsonyra bátyámtól a 5. 6. kötetet kaptam, és akkor mondta neki az eladó. kíváncsi vagyok.

Lacee
köszi,
engem nem zavar hogy nincs, annyi strapát nem ér meg hogy berippeljem a filmet aztán felirattal együtt vissza 😊

alkess
Ezek esetleg?

http://home.of.donsystem.hu/index.php?keres=Cujofelirat

Szió mindenkinek! Nincs meg valakinek a Cujó? Már régóta vadászok rá, de sehol nem tudom beszerezni. Nem szeretné valaki eladni nekem? <#help>