Stephen King Muvei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki olvasta a Setét Torony 6. kötetét (Susannah's song), erõsítsen meg - Susannah nem a UN Plaza 19. emeletére megy, mikor Miaval "beszélgetnek"? Persze az nem a székház, hanem egy mellette levõ hotel, de akkor is... Micsoda egybeeséseket hoz az élet 😊
nyilván hülyeség, de mindig elgondolkozom hogy mikor SK már magát (és a mi világunkat) is belekeverte a sztoriba, vajon nem egy korábban megesett igaz történetet írt-e le 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
naggggyon várom már😄😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
PSN ID: Lord_Mortanius
elvileg március végén kijön DVD-n az USAban, akkorra biztos lesz egy jó netes release 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a novella egyébként bejövõs, kiváncsi vagyok mit hoztak ki belõle filmen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy a kuss a The Mist c. film körül. Amerikában gyakorlatilag már 3 hónapja kijött, itthon meg még mindig semmi. A kérdésem, lesz ez valmikor moziban kis hazánkban, valamint kijött-e a neten valami normális verzió a filmbõl.
PSN ID: Lord_Mortanius
Én azokban sem csalódtam, és szerintem ebben sem fogok...
Amit legutóbb SK-tól láttam, az a 1408 volt, és nekem speciel az is nagyon bejött...
Kingnek olyan írásai vannak, amiket teljességgel lehetetlen 100%-ban visszaadni a filmvásznon! Bár ügyes próbálkozások voltak, de azért azok is max 80%-ban közelítették meg a regényt...
Vélményem szerint a következõ filmek adták vissza a legjobban a regény hangulatát (ez az én véleményem):
Ragyogás
Tûzgyujtó
Kedvencek temetõje
Tortúra
Remény rabjai
Álomcsapda
1408
Minisorozatok közül:
A gonosz
Rémkoppantók
A rózsa vére
Ez persze csak az én véleményem, amitõl nyilván másnak igen eltérõ véleménye lesz, hiszen a King adaptációk igen kényes téma...
De amúgy nekem ez az elsõ SKes filmem, sorozatom....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Azért megnézem a többi 9 részt is, nem olyan rossz, csak számomra fura😄
Majd a végén írok kritikát ismét....
Ha a könyv 10/10, akkor a film kb. 7-8/10
a másikat még én se olvastam
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Majd ha végignéztem írok összegzést😄😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyszerûen Õ a legjobb!
King is the KING
Mert én vagy 10 szer 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Borzalmak Városát olvastátok?
Atyaég😊brutál jó könyv!
★ 汤姆 李
www.libri.hu
vagy nemtom mikre gondolsz??
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Tudtok mondani olyan oldalt ahol Stephen King és egyéb hasonló könyveket(regényeket)lehet rendelni?
Köszi!
★ 汤姆 李
Nekem örök kedvencem a Christine! elképesztõ hangulata van. Nem rég olvastam el negyedszerre!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
eu kiadó honlapján elökészületben
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Engem inkább A test címû novellája érdekelne. Abból készült az Állj mellém! címû film is.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
természetesen attól kérdezném aki látta...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Csak nekem tunik ugy vagy kicsit LOST fiiling van benne ?😄
sajnos még mindig nincs 7. 😞
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
már bele is kezdtem az 5. kötetbe. kíváncsi leszek a borzalmak városa(kedvenc könyvem volt, amíg el nem kezdtem olvasni a setét tornyot) crossoverre.
engem nem zavar hogy nincs, annyi strapát nem ér meg hogy berippeljem a filmet aztán felirattal együtt vissza 😊