Stephen King Muvei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

metaxa92
kösz,én a cool-on láttam 2x de végig 1xsem.:S

Lacee
nekem DVD-n megvan a film, de nincs hozzá magyar felirat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

alkess
Sajnos nincs, de pár havonta le szokta adni valamelyik kisebb tv (pl. Viasat 3).

metaxa92
és véletlenül nincs meg a film?

alkess
Olvastam is, láttam is. Jó.

metaxa92
olvasta vagy látta valaki az Stephan King-AZ címû könvyet/filmet?

Sziasztok! Akinek volna kedve beszélgetni erröl a mûvészröl, & a remekmûveirõl, vegyen fel msn-re.
Címem: mortrainey86&hotmail.com
Mindenkit szivesen látok, aki szeretne Mr Kinröl eszmecserékben résztvenni
Üdv: Mort
Sati84
Ez úgy általában is jellemzõ a magyar könyvkiadásra: hihetetlenül lllllaaaaaasssssúúúúúúúú...

És ha még az Európa sem mutat példát azzal, hogy gyors, akkor ez az állapot így is fog maradni. Sajna.

Welcome to Hungary!

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

mukika
rám. nyugi mindjárt elolvasom a hármat is, és a 4 már itt figyel a polcomon. igaz az 5-6 nincs meg a könyvtárakban ahova járok, szóval azt megveszem... 😊

Shaman
arra,hogy sok elfogyjon az elsõ 6-ból :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Kori
tegnap megnézetm a King honlapján hogy a Setét torony 7. része 2004-ben megjelent az usaban

nemtom mire vár ez europa kiado

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Sephi
Ja az naon teccet! Es a film se volt rosz 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ZilogR
Felejthetetlen és legjobban tetszõ a Borzalmak városa volt... Megyek is megszerezni vmelyik könyvtárból... 😉 😛

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Olvastam a Rémautót, jó, de nem annyira, mint a Christine (mondjuk nemis az a mondanivalója, de mindegy). Atlantisz Gyermekeit sajnos még nem olvastam...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

alkess
Én is most olvasom a Mobilt és szerintem is igen jó. Nincs unalmas elõzmény, mindjárt a közepébe csap. Szuper, remélem végig az lesz!

Sati84
A Rémautót olvastad? Az 2001-es, és zseniális, közelíti a Christine és a többi régi klasszikus színvonalát! Ugyanez vonatkozik az Atlantisz Gyermekeire is, ami 2000-res. Szóval nekem az új könyveivel sem volt sok bajom.... :-)

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Elkezdtem olvasni A Mobil-t (Cell) és ritka jónak találom. Szerény magánvéleményeim szerint king az utóbbi tíz évben nem mûködött valami fényesen, de ezzel mintha visszakaptam volna azt az írót, aki megfogott a Végítélettel, a Holtsávval, Christine-nel..

Olvassátok A Mobilt, mert nagyon jó. Posztapok, ami kell, és nemsokára jön a film is...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Sati84
Igen, igen. A második résztõl az ötödikig zseniális. A hatodik sajnos annyira nem sikerült már jól, és nagyon-nagyon féltem a hetediket, hogy még gyengébb lesz :-(((

Shaman
jah megvan,mért kérded?

egyébként ha itt visszaolvasol pár oldalt,volt valaki aki linkelte SK-nak egy csomó kötetét ebook formában a neten.

mukika
hm

1 héttel ezelõtt rávettem magam, hogy elkezdjem olvasni a Setét tornyot. már a második kötet utolsó 50 oldalánál tartok. nagyon tetszik. (Y)

huncutka2
Sziasztok! meg van e valakinek Stephen king Az cimü kötete? Engem csak a 2. rész érdekelne

Huncutka :))

aha😊 thx ...mostmár én is látom,h van xp-re...
na de most az a tripp, h elkezdtem tölteni Mobipocket Reader 5.1,, és felénél megáll...nem tölti le,utána elkezdtem tölteni az ennél kezdetlegesebbet, hát nem értem miért nem megy... esetleg mailben?😊 vki vállalkozo xellemu.. mert látom jo par konyv font van ami engem is erdekelne, de nemtom miert xedi le... vmeddig tölt, aztan kiirja,h error... ://///////
Shaman
Ezekhez olvasó progi kell

ott van bal oldalt a "programok" menü.Ott találsz olvasó progit a legtöbb platformra,ahogy láttam. Példul XP-re is gondolom az van neked...

Sati84
Izé, neked is kell...?

ezek csak mobilra tolthetok?!mert en egyet letoltottem,de nem birom megnyitni..nemtom miert!?
Shaman
hmm egész sok mû van itt...

esetleg bannerbe is mehetne..

Néhány mûve megalálható (letölthetõ) itt: http://elminster.uw.hu/
Természeresen magyarul.

Ha valakit érdekel...
Kori
mégnem😞

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Sati84
Nemsokára küldöm! :-)

Sati84
A 7 megjelent már?

A gonosz - IT (1990)
ujabban igy talaltam meg a könyvet a neten, asssetudtam h tobb cime is van😄DD
eltudod kuldeni angolul,akkor? habar az english tudasom nincs a magaslaton, de jo lenne, ha elkuldened........
Sephi
Bemegyek megvenni a Setet Torony 3 -mast ... erre mindegyik resz van csak pont a harmas bucs.... paah.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Igen, nagyon jo volna... ha elkuldened...
Annakin
Alvajárók, és a Végítélet!

\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"

Sati84
Nekem megvan angolul az egész PDF-ben, ha kell, el tudom küldeni...

Sziasztok!

ÉN kb. 1éve kezdtem olvasni Stephen King regényeket ...Párat olvastam már pl.
Ragyogás, Christine, Tortúra..most elkezdtem az "Az"-t olvasni, könyvtári könyvrol van szó... és hiányzik a Harmadik FEjezet( Hat telefonhívás 1985)...
megvagyok halva,már 2 napja nem birom olvasni...nemtudja vki esetleg ezt honnan lehet lexedni netrol vagy vmi 5let...pleaseeeeeee... sürgos nagyon😊))) <#vigyor2>
Shaman
oks htx

Lacee
és a hatodik végétõl egész új fordulatot vesz, az utolsó nyolcadikról nem is szólva 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sephi
Nos a Setet toronyrol annyit kell tudni hogy az leso konyv talan nem is annyira erdekes. A masodikat olvasom es most mar naon elvezem. Naon SK hangulat van! Es meg ott van a kov 5 😄

mukika
A Fekete ház elõzménye... szóval elõször a Talizmánt kell olvasnod, és aztán kell a Fekete házat. én pont holnap tervezem megvenni a Talizmánt, mert a Fekete ház már régóta itt csücsül a szekrényemen. meg megveszem a Setét torony elsõ kötetét is, mert mostmár kiváncsi vagyok rá. meg a Csontkollekciót is, mert anno könyvtári könyvként olvastam, de az úgy más. -.-

Shaman
Megvettem a Talizmánt könyvben,mert itt többen dicsérték,csak az a bajom,hogy mintha valaki írta volna,hogy ez egy másik regénye folytatása,de melyiknek is?

(gyanítom az nincs meg)

olvasható az elõzmény nélkül?

Lacee
"mondjátok, hogy halleluja"!

Sati84
2007-ben jön...

MIt mondjak, a Tortúra filmen 1 nagy sapka szar..mármint a könyvhöz képest.
Nekem az egyik nagy kedvencem a Talizmán. Azt kellene megfilmesíteni! Ha rendesen meg lenne csinálva akár 2 részes filmnek, talán oda tudna verni a Gyûrûk Urának is..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Looooser
a halál soron-t imádom, és a kedvenc novellám tõle a nap kutya 1 hétig nem mertem semmilyen szöveget kinyotatni utána... 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Most láttam egy oldalon, hogy kiadják a Mester mûveit DVD sorozaton:
Stephen King 1
A golyó
Halálsoron
A Holtsáv
A titkos ablak
Álomcsapda

Stephen King 2
Alvajárók
Christine
Ellen Rimbauer naplója
Ezüst pisztolygolyók
Gonosz

Stephen King 3
Hasznos holmik
Kedvencek Temetõje
Tortúra
Macskaszem
A remény rabjai

Remélem, hogy nem valami SK fan csinálta a borítókat a kóbor apácák megtévesztése végett, hanem igaz a dolog!
Remélem, hogy az összes filmje szerepelni a fog a gyûjteményben!!!
Sephi
Olvasom a Setet torony 2 -est en naon bejon 😄 Imadom!

Sati84
DC++, torrent, találd fel magad...

Shaman
nekem megvan divx-ben,de kábé 2 giga.....

Köszi a gyors és segítõ tippeket!!!