Stephen King Muvei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Címem: mortrainey86&hotmail.com
Mindenkit szivesen látok, aki szeretne Mr Kinröl eszmecserékben résztvenni
Üdv: Mort
És ha még az Európa sem mutat példát azzal, hogy gyors, akkor ez az állapot így is fog maradni. Sajna.
Welcome to Hungary!
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
nemtom mire vár ez europa kiado
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Olvastam a Rémautót, jó, de nem annyira, mint a Christine (mondjuk nemis az a mondanivalója, de mindegy). Atlantisz Gyermekeit sajnos még nem olvastam...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Elkezdtem olvasni A Mobil-t (Cell) és ritka jónak találom. Szerény magánvéleményeim szerint king az utóbbi tíz évben nem mûködött valami fényesen, de ezzel mintha visszakaptam volna azt az írót, aki megfogott a Végítélettel, a Holtsávval, Christine-nel..
Olvassátok A Mobilt, mert nagyon jó. Posztapok, ami kell, és nemsokára jön a film is...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
egyébként ha itt visszaolvasol pár oldalt,volt valaki aki linkelte SK-nak egy csomó kötetét ebook formában a neten.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
1 héttel ezelõtt rávettem magam, hogy elkezdjem olvasni a Setét tornyot. már a második kötet utolsó 50 oldalánál tartok. nagyon tetszik. (Y)
Huncutka :))
na de most az a tripp, h elkezdtem tölteni Mobipocket Reader 5.1,, és felénél megáll...nem tölti le,utána elkezdtem tölteni az ennél kezdetlegesebbet, hát nem értem miért nem megy... esetleg mailben?😊 vki vállalkozo xellemu.. mert látom jo par konyv font van ami engem is erdekelne, de nemtom miert xedi le... vmeddig tölt, aztan kiirja,h error... ://///////
ott van bal oldalt a "programok" menü.Ott találsz olvasó progit a legtöbb platformra,ahogy láttam. Példul XP-re is gondolom az van neked...
esetleg bannerbe is mehetne..
Természeresen magyarul.
Ha valakit érdekel...
ujabban igy talaltam meg a könyvet a neten, asssetudtam h tobb cime is van😄DD
eltudod kuldeni angolul,akkor? habar az english tudasom nincs a magaslaton, de jo lenne, ha elkuldened........
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A világegyetem és minden lakója mulandó. Különösen a lények élettartama olyan, akár egy buborék.\"
ÉN kb. 1éve kezdtem olvasni Stephen King regényeket ...Párat olvastam már pl.
Ragyogás, Christine, Tortúra..most elkezdtem az "Az"-t olvasni, könyvtári könyvrol van szó... és hiányzik a Harmadik FEjezet( Hat telefonhívás 1985)...
megvagyok halva,már 2 napja nem birom olvasni...nemtudja vki esetleg ezt honnan lehet lexedni netrol vagy vmi 5let...pleaseeeeeee... sürgos nagyon😊))) <#vigyor2>#vigyor2>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(gyanítom az nincs meg)
olvasható az elõzmény nélkül?
Nekem az egyik nagy kedvencem a Talizmán. Azt kellene megfilmesíteni! Ha rendesen meg lenne csinálva akár 2 részes filmnek, talán oda tudna verni a Gyûrûk Urának is..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Stephen King 1
A golyó
Halálsoron
A Holtsáv
A titkos ablak
Álomcsapda
Stephen King 2
Alvajárók
Christine
Ellen Rimbauer naplója
Ezüst pisztolygolyók
Gonosz
Stephen King 3
Hasznos holmik
Kedvencek Temetõje
Tortúra
Macskaszem
A remény rabjai
Remélem, hogy nem valami SK fan csinálta a borítókat a kóbor apácák megtévesztése végett, hanem igaz a dolog!
Remélem, hogy az összes filmje szerepelni a fog a gyûjteményben!!!