A Gyűrűk Ura - A könyv...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát SZVSZ mindenhol számít... itt nem az a felháborító, hogy NÕvel beszéltél így, hanem úgy, hogy beromboltál egy topicba és úgy félkézzel lefaszoztad a felét 😉
Gladiator
most azzal a vitszel mi bajod van? Zsolt írt egy átgondolatlan folgot, õ meg vitszelt vele egyet. tett a végére egy smileit, miszerint õ sem gondolta komolyan.

Dzsini
elégmár, mert moderálni fogok, és elpucolom itt az elmúlt pár óra "termését"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

QuippeR
a) nem mondtam, hogy tiszteld, én sem teszem
b) te mirõl beszélsz? a Gyûrûk Ura regény nem létezik? Tolkientõl, ha jól tudom...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Gladiator
vazze, hol ebben a paraszt stílus? felbasztátok az agyam ezekkel a hülyeségekkel. iszonyat nagy fan Gyûrûk Ura fan vagyok, ha vki egy rossz szót szoll rá, azonnal megölöm.

QuippeR
ismerem, és ami itt folyik, az a stílus miatt már nem enyhíthetõ smiley-val.

Gladiator
"na idefigyelj kispajtás: tisztelet a tudásodnak, de nagyon szállj le a magas lóról és ne beszélj úgy hölgyekkel, ahogy tetted"

offtopic. te is olvasd el kata hozzáállását a dologhoz, hogy õ miket írt. htx. amúgy meg fórumon kurvára nem érdekel ki lány, és ki nem. te meg nyalizzá csak...

eeegen? 😄
Bandew
Hát pedig ettõl én még Kornya Zsoltot egy cseppet sem fogom tisztelni. Õ nem szívbõl ír , hanem "na én mos leülök és írok egy kis fántázit" stílusban nyomja.
És neki sincs joga (inkább képessége) olyan dologról véleményt alkotni, ami nincs is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Gladiator
"figyelj, öcsi, most jön a meglepetés - nincs jogod (se neked, se másnak) olyanokat mondani róla, hogy csak a filmet látta"

fümm... nemtudom, ismered-e azt a szót, hogy smilei. ilyen kis mosolygós izé. a mehet gomb alatt megismerkedhetsz velük. amúgy nem én írtam.

1-2 dologban már beláttam... köszke, hogy segítettél. Amúgy meg baszott paraszt stílusod van.
Gladiator
viszont aki nem ismeri a világot, annak esélye sincs átlátni.

Gladiator
öööölt!

Dzsini
nem zárjuk a topicot, végre sikerül levezetni a morgást, és lehet értelmesen beszélgetni 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gladiator
nem zárunk le semmit. még majd jön egyszer kata is biztos

Gladiator
szmájli a végérõl lemaradt. képzeljd oda olyat amilyet akarsz

Gladiator
oké tereljél. nem tudsz már érvelni. lásd be, hogy igazam van.

Gladiator
vááá... delete, összekevertem egy másik kommenttel

Gladiator
jó, tudom, de azért hozzá képest szentem szakértõ vagyok és nem "szakértõ"

no, lehetne záratni a topikot?
tomsolo
szerintem nekem volt igazam....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gladiator
offtopic

QuippeR
na idefigyelj kispajtás: tisztelet a tudásodnak, de nagyon szállj le a magas lóról és ne beszélj úgy hölgyekkel, ahogy tetted.

az hogy ismered Tolkien mûveit, az pedig egyáltalán nem jelenti azt, hogy értelmes kritikát is tudsz velük szemben megfogalmazni.

Kornya Zsoltról pedig csak annyit, hogy elég híres magyar fantasy író és -figyelj, öcsi, most jön a meglepetés - nincs jogod (se neked, se másnak) olyanokat mondani róla, hogy csak a filmet látta, mikor egyértelmûen le van írva a cikkben, hogy többször is olvasta a könyvet. ez ugyanis annyit jelent (mivel azt állítottátok, hogy elolvastátok a cikket), hogy hazugnak nevezitek. ezt pedig egyértelmûen nem érdemli meg.

viszlát topik. az ezutáni anyázás nem érdekel túlzottan.

Gladiator
ha ez a bajod, akkor bocsánat, térjünk át a gyûrûk urára.

Olvastál már "Zsoltikától" más cikket?
Hmmm, igazad van, ez tárgyi tévedés, szal elég ciki... kösz a helyesbítést
Gladiator
ja, gollamoshoz visszatérve:

ki húzta ki frodót a holtlápon? megfoghatta volna a gyûrût, azt leléphetett volna a hobbitok nem ismerik ott az ösvényt, megfulaldtak volna. samu messze volt. szal BOCS!

Anyád picsáját írod kisbetûvel a nevem baromállat. "Lassan mondom, hogy mindketten értsük" (Al Bundy Pegnek) Vitaindítónak szántam, én se teljesen értettem vele egyet, és kíváncsi voltam mások véleményére is.
Amúgy azért, mert ismered a világot, még nem feltétlenül látod át jobban a mûvet... ez nem igazán volt érv 😉
Gladiator
"Imádom, amikor egy ilyen önmagát übermenschnek képzelõ kis senkiházi akarja megmondani mindenkinek a frankót - ráadásul elég bénán. Szvsz ezért nem kellett volna ennyit pötyögnie, ha meg kötekedhetnékje van csak, arra ott a gumi."

Én vagyok az übermanschen? azze, leírtam már, olvasd már vissza Ti mit írtatok! takezó is nagyon azt hitte, hogy jól megmondta a frankót, amikor becopyzta ide másnak a szövegét. Aztán ha vki mondott vmit, belekötöttetek egy lényegtelen dologba, és le van tudva. Én magyaráztam meg rosszul? te mégis mit magyaráztál? annyit írtál, hogy ja, igaza van, télleg szar, én olvastam, néhol unalmas. ha nem érted, akkor bocs.

Akkó beszélgessé magadban, vagy tartsá elõadásokat!
Gladiator
"fû de qrvaokos itt valaki... ezek aztán az ellenérvek, azta... Asszem neked sincs sok közöd a témához..."

konkrétan mi nem tetszik?

ööööölt?
Gladiator
"Miért, neked olyan rohadt sok közöd van? Eddigi hozzászólásaidban csak fikáztál, kiskancsó..."

Figy, szerintem nálatok ezerszer többet értek hozzá. elolvastam már jópárszor, nem csak a gyûrûk urát, hanem a hozzákapcsolódó dolgokat. Nem keménykedésbõl, de voltam gyûrûk ura versenyen, ahol én úgy lettem elsõ, hogy én egyedül voltam a többiek meg csoportban, szal igenis nekem olyan rohadt sok közöm van hozzá. Nem tudom hol fikáztam amúgy.

A klikkesedést "ti" kezdtétek, mi beszélgetni próbáltunk. LÚZER 😄
Gladiator
"A Gollamos érvelésed nem állja meg a helyét, mert Gollam csak valamikor bazi régen volt jó, de a gyûrû meghülyítette. Innentõl a sztoriban végig gonosz. Még akkor is, amikor segít a hobbitoknak - mivel azt érdekbõl teszi: feltett szándéka, hogy alkalmasint megszerzi tõlük a gyûrût. Tehát a segítõkészség csak álca, hiába próbálják meg a hobbitok a "jobbik" oldalát elõhozni, azt már erõsen elnyomta a rossz oldala, és a gyûrû utáni mohó vágy."

Nem. RÉgen jó volt Szméagol. aztán rossz lett, akkor lett gollam, majd amint a filmben, meg a könyvben is láthatjuk/olvashatjuk ismét szméagol le belõle, legyõzi a gonosz énjét, csak aztán frodó átbassza, és megutálja, és ismét elõjön gollam. szal jó és rossz között vergõdik, szal közepes, de mind1, mert akkor is hülyeség, hogy csak jó, vagy csak rossz van. iganis van átmenet.

"Boromir pedig tulajdonképpen jó ember, csak emberi hibái vannak. Szvsz a legemberibb karakter az egész regényben..."

Bármibe bele lehet magyrázni, hogy jó cselekedet, szal ez no komment

Bandew
Azért a szmájli ott volt...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Igen, és akkor tett le errõl, amikor Samu sompolygónak nevezte.

eeez szép volt 😊
Gladiator
"Nem kell átmenni személyeskedésbe, és szállj le a magas lóról ezzel a hangnemmel. Nem tudom, honnan veszed a bátorságot..."

khmm... légyszives olvasd már vissza, hogy Te miket írtál, aztán okoskodjál

eeegen???
tomsolo
mert egy szép nõ mindig felkorbácsolja az érzelmeket és az elfojtásokat! 😄DD

<ÁTVETTE KÚNÓ STÍLUSÁT>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Esrohnoil
Te, nem lehet h. Zsoltika csak a filmet látta?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A kiccsávó stílusa sértõ...
Én nyitottam egyedül a topicot, én tehetek róla, de hidd el, hogy nem hõzöngést vártam, hanem olyan válaszokat, mint Dzsinié volt - meggyõzött jónéhány dologgal kapcsolatban. Sajnos vannak hõzöngõk is. (kickbannkilldestroybroááf kéne ide...)
Gladiator
Éowyn
Galadriel
Arwen
Rozi
Lobélia
Primula
Elanor
Nagyszikládi Gyémántka
Aranyfürt
Aranymag
Az ispotály nõvére

.... ezek csak így fejbõl. ez kicsit több mint 5

ÁÁÁ! Be kell vallanom... Dzsini, Kata és én összeültünk, és kiterveltük ezt az egészet. No, csak figyelj, pár nap múlva már terelgetni fogunk titeket, Ti meg füvet fogtok zabálni, geccccc... :röhög:
Bandew
Azért a "hozzáértõ"-t tegyük szépen idézõjelbe. ;-)

Bandew
Kérlek, akkor mutass rá egy példát.

Gladiator
"Ha minden történetben nem is, de egy ilyen mesében valóban el kell buknia... a "rossznak". Nekem ezzel nincs is gondom, és Zsoltnak se volt - a bukás módjával azonban igenis volt 😉 Semmi elõzménye nem volt annak, hogy a történet végén ilyen megtört, megalázott lényként mutassa be Szarumánt."

elbukott. mégis hogy mutassa be? hogy hófehér lovon elvágtat, 200 rabszolgával, meg 5 zsák arannyal? az ereje is elhagyta, hogy nézzen ki? na jó, bevallom, ez csak kötözködés volt. ez nem fikázás, hogy neki nem tetszett. ízlések és pofonok, de úgy érzem, hogy ezzel is csak bele akart még egyet rúgni a gyûrûk urába