A Gyűrűk Ura - A könyv...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
b) te mirõl beszélsz? a Gyûrûk Ura regény nem létezik? Tolkientõl, ha jól tudom...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
offtopic. te is olvasd el kata hozzáállását a dologhoz, hogy õ miket írt. htx. amúgy meg fórumon kurvára nem érdekel ki lány, és ki nem. te meg nyalizzá csak...
És neki sincs joga (inkább képessége) olyan dologról véleményt alkotni, ami nincs is.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
fümm... nemtudom, ismered-e azt a szót, hogy smilei. ilyen kis mosolygós izé. a mehet gomb alatt megismerkedhetsz velük. amúgy nem én írtam.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az hogy ismered Tolkien mûveit, az pedig egyáltalán nem jelenti azt, hogy értelmes kritikát is tudsz velük szemben megfogalmazni.
Kornya Zsoltról pedig csak annyit, hogy elég híres magyar fantasy író és -figyelj, öcsi, most jön a meglepetés - nincs jogod (se neked, se másnak) olyanokat mondani róla, hogy csak a filmet látta, mikor egyértelmûen le van írva a cikkben, hogy többször is olvasta a könyvet. ez ugyanis annyit jelent (mivel azt állítottátok, hogy elolvastátok a cikket), hogy hazugnak nevezitek. ezt pedig egyértelmûen nem érdemli meg.
viszlát topik. az ezutáni anyázás nem érdekel túlzottan.
ki húzta ki frodót a holtlápon? megfoghatta volna a gyûrût, azt leléphetett volna a hobbitok nem ismerik ott az ösvényt, megfulaldtak volna. samu messze volt. szal BOCS!
Én vagyok az übermanschen? azze, leírtam már, olvasd már vissza Ti mit írtatok! takezó is nagyon azt hitte, hogy jól megmondta a frankót, amikor becopyzta ide másnak a szövegét. Aztán ha vki mondott vmit, belekötöttetek egy lényegtelen dologba, és le van tudva. Én magyaráztam meg rosszul? te mégis mit magyaráztál? annyit írtál, hogy ja, igaza van, télleg szar, én olvastam, néhol unalmas. ha nem érted, akkor bocs.
konkrétan mi nem tetszik?
Figy, szerintem nálatok ezerszer többet értek hozzá. elolvastam már jópárszor, nem csak a gyûrûk urát, hanem a hozzákapcsolódó dolgokat. Nem keménykedésbõl, de voltam gyûrûk ura versenyen, ahol én úgy lettem elsõ, hogy én egyedül voltam a többiek meg csoportban, szal igenis nekem olyan rohadt sok közöm van hozzá. Nem tudom hol fikáztam amúgy.
Nem. RÉgen jó volt Szméagol. aztán rossz lett, akkor lett gollam, majd amint a filmben, meg a könyvben is láthatjuk/olvashatjuk ismét szméagol le belõle, legyõzi a gonosz énjét, csak aztán frodó átbassza, és megutálja, és ismét elõjön gollam. szal jó és rossz között vergõdik, szal közepes, de mind1, mert akkor is hülyeség, hogy csak jó, vagy csak rossz van. iganis van átmenet.
"Boromir pedig tulajdonképpen jó ember, csak emberi hibái vannak. Szvsz a legemberibb karakter az egész regényben..."
Bármibe bele lehet magyrázni, hogy jó cselekedet, szal ez no komment
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
eeez szép volt 😊khmm... légyszives olvasd már vissza, hogy Te miket írtál, aztán okoskodjál
<ÁTVETTE KÚNÓ STÍLUSÁT>ÁTVETTE KÚNÓ STÍLUSÁT>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Galadriel
Arwen
Rozi
Lobélia
Primula
Elanor
Nagyszikládi Gyémántka
Aranyfürt
Aranymag
Az ispotály nõvére
.... ezek csak így fejbõl. ez kicsit több mint 5
elbukott. mégis hogy mutassa be? hogy hófehér lovon elvágtat, 200 rabszolgával, meg 5 zsák arannyal? az ereje is elhagyta, hogy nézzen ki? na jó, bevallom, ez csak kötözködés volt. ez nem fikázás, hogy neki nem tetszett. ízlések és pofonok, de úgy érzem, hogy ezzel is csak bele akart még egyet rúgni a gyûrûk urába