LADA Racing Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen prgram szükséges a játék elindításához? Serial kódom sincs ): vki segítsen!
Elõre is köszi
Nekem van progim hozzá ami kell az elindításhoz.Igaz nekem le kellett húzni a meghajtókat.
Nekem is nagy gondom van vele sehpgysem akar el indulni kéri az eredeti cd-t.probáltam már lehuzást,mds fálj-t(nem tudom megnyitni DT4.10-4.09.-el sem),probaltam a Yasu nevû progit is semmi😞 pedig naon cool kis jatek lehet😊
Ha valakinek van erre valami ötlete vagy progija és elküdlené nekem a [email protected] azt nagyon meg tudnám köszönni😄
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Valaki elmagyarázhatná hogy kell elindítani ezt a "russian shit"-et mert a lehúzogatás nem jön be se az mds ami van az LRC oldalon, lehúzom + mds mountolva nem jó sehogysem jó minden variációt kipróbáltam...
PLZ help!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Elõre is köszönöm!!! 😊
Egyébb infok: 4.08HE verzióju Daemon Tools, a játék pedig CloneDVD-Pico tört verzió
ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de mit kell csinálni ezekkel a cuccokkal??
nekem azt írja ki hogy a lap nem jeleníthetõ meg
miért?????
mindenkit megpróbálnék lebeszélni arról hogy ezzel a szarral szarakodjon. egy fos
a toca1-is fényévekkel lekörözi
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
ezt a gamet meglehet vhol venni vagy le lehet vhoonnan tölteni?
THX a választ
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
segitsetek
Nekem egy nem lejárt Disc key-re lenne szükségem az indításhoz.
Ha valakinek van, akkor elküldené e-mail-ben.
Nagyon szépen megköszönném.
[email protected]
Valaki nem tud esetleg?
Mert nekem sajnos nem megy.
Ez a kihúzogatós módszer télleg mükszik havernál kiprobáltuk...de nekem garis a gépem igy nem nyulhatok bele :S
HELP ME!!! Valami okosat...😉