LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah sikerült elindítani 😄 de most van 1 olyan problémám, h végigtoltam a versenyeket, de az utolsó 3at, amiher oda van irva pirossal h LRC, azt nem ngedi elindítani. És az lenne a kérdésem, h mit kell csinálni ahozh engedélyezze azokat a versenyeket is? lehet h kicsit hülye kérdés, de nem birok rájönni (: 😄
Hello!
Milyen prgram szükséges a játék elindításához? Serial kódom sincs ): vki segítsen!
Elõre is köszi
Szia zottyaqkac.
Nekem van progim hozzá ami kell az elindításhoz.Igaz nekem le kellett húzni a meghajtókat.
hy! all!
Nekem is nagy gondom van vele sehpgysem akar el indulni kéri az eredeti cd-t.probáltam már lehuzást,mds fálj-t(nem tudom megnyitni DT4.10-4.09.-el sem),probaltam a Yasu nevû progit is semmi😞 pedig naon cool kis jatek lehet😊
Ha valakinek van erre valami ötlete vagy progija és elküdlené nekem a [email protected] azt nagyon meg tudnám köszönni😄
Végre sikerült elindítani.Csak igen gépigényes.Szaggat mint állat.Nem is olyan rossz a grafika szerintem elég jó ahhoz képest.
csavarhúzó
Ja van a F.A.Q.-ba

chrysler300c
Van hozzá angolosítás? Mert elég rossz orosz nyelven játszani!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Pepsi Twist
Hali!!!

Valaki elmagyarázhatná hogy kell elindítani ezt a "russian shit"-et mert a lehúzogatás nem jön be se az mds ami van az LRC oldalon, lehúzom + mds mountolva nem jó sehogysem jó minden variációt kipróbáltam...

PLZ help!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Szia Najpi. Nekem UAZ-nál is le kellett húznom a meghajtókat.A Starforce-nál van ez a Frontline hiba általában, ugyhogy próbáld meg ahogy írtam.
hali! én nekem megvolt régen! akkor csak lehúzással tudtam elindítani, de most már sehogy sem, meg szaggatott is! most már talán nem ,de most meg nem tudom elindítani, crack vagy valami prog it tud valaki? lécci segítsetek! köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Köszi az infót. Csak ott a probléma, hogy nem Starforce, hanem Frontline. Starforce-os játékom van, az UAZ 4x4, de ott nem kell lehúzni a meghajtóról az áramot.

Szia Najpi!!! Én még nem próbáltam meg az LRC-nél,pedig van már serial-om is hozzá csak ki kellene próbálnom. DE már sikerült elindítanom ilyen StarForce-os játékot, pl: GT Legends, World Racing 2.,ugyhogy át lehet verni.Nem írnak a többiek hülyeséget.Tényleg le kell húzni a CD-ROM-okat úgy hogy áramot se kapjon.Legalábbis nálam így indult.Fontos hogy a serial jó legyen.Ez az elsõ dolog!!!Utánna van 2 program a Starforce-ra,amit el kell indítani.Majd újraindítod a gépet a kiiktatott CD-ROM nélkül,elindítod a játékot,majd kéri a DVD-key-t.Beírod a kódot és utánna mennie kell!!!
sziasztok, pontosan honnan lehet letölteni a magyar verziót????
Elõre is köszönöm!!! 😊
Csövi! Egy kérdésem lenne: a FrontLine Protection Sytemet át tudta valaki verni? Ha igen, egy hsz-számot, vagy választ írjon.(bunkó köcsögök kiméljenek, akik azzal jönnek, hú de láma vagy,ezt sem tudod...) Ezt nagyon megköszönném.
Egyébb infok: 4.08HE verzióju Daemon Tools, a játék pedig CloneDVD-Pico tört verzió

Már volt a 3439-es HSZ-ben.

ASUS M2N-E AMD Athlon 64 4200+ X2 Socket AM2 Galaxy 8800GT 512MB 2db Kingmax Mars 1GB/800MHz DDR2 RAM SAMSUNG HD501LJ 500GB NEC4571A DVD RW Creative Sounblaster Live! 7.1 Chieftech 420W

Omlás
http://youtube.com/watch?v=ceAPv1m4rgM

Meglátjuk mi lessz belõle....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Pepsi Twist
Már magyar is van 1000000 éve katt a bannerra

Hello! Érdekelne, hogy a Lada Racing Club-nak van-e már valami érthetõ változata, vagy még mindig csak a ciril verzió van? HA van angol vagy valami más érthetõ verzió azt honnan tudom letölteni?
letöltöm az LRC_NO DVD-t és úgy csinálom ahogy a FAQ írja de ha be akarom mountolni azt a fájlt amit letöltöttem akkor azt írja ki:Unable to mount image File not accessable.Ez mi????????
sikerült megnyitni
de mit kell csinálni ezekkel a cuccokkal??
szia

nekem azt írja ki hogy a lap nem jeleníthetõ meg
miért?????
na végre kipróbálhattam a 3495-ös hsz-nek hála, elindult

mindenkit megpróbálnék lebeszélni arról hogy ezzel a szarral szarakodjon. egy fos
a toca1-is fényévekkel lekörözi

Koszi nagyon szepen. te vagy a megmentom. Nem is tudod milyen halas vagyok.
bulba

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

mar kezdem elveszteni a remenyt, keresem mar egy par hete de ....... semmi
Balaka
Nekem is ez a bajom nem megy cdvel sem valaki segitsen!!!

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★

Hello nekem kellene a crack (no cd crack) vagy valami patch hogy menyen - mert nincs nekem originalt jatek --- tudtok segiteni???
Balaka
Segitsetek légyszi!

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★

Pepsi Twist
www.wanadoo.atw.hu

Leo 1991
adj 1et.kérlek

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Peetboy
Igen le lehet tölteni. Sms oldalakról, vagy Torrentrõl. Millió Sms oldal van, ahonnan lehet játékokat tölteni.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Leo 1991
hi!
ezt a gamet meglehet vhol venni vagy le lehet vhoonnan tölteni?
THX a választ
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

Balaka
Szaisztok!digit1 neked hogy megy lemezrõl nekem azt irja hogy nem eredeti a lemez?

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

Balaka
sziasztok!Bajom van elinditom ugy ahoy kell átnevezem meg minden és aztán nem akar indulni errort ir daemon v4.8HE-m van az jó?
segitsetek

cb - Balaka \"Watch me, show your god\" &#9733;Scania&#9733;

hopgy tudnám elinditani h nem nyulok a gépe?mert nekem garis
Sziasztok!!!

Nekem egy nem lejárt Disc key-re lenne szükségem az indításhoz.
Ha valakinek van, akkor elküldené e-mail-ben.
Nagyon szépen megköszönném.

[email protected]
Leszedem,kevés a hely,sajna.
játszottam vele,mégcsak nem is volt restart,és ment lemezrõl,mintha eredeti lenne(nem értem hól rontod el????)nézdd az idõt...
Na most felteszem a játékot.Már rég játszottam vele.
igaz picit szaggat
djsimy,ha visszább olvasol látod az én gépem nem tudja azt amit a tied,(sajna sokmindentõl függ,milyen oprendszer,driverek...stb..)próbálni kell nekem is sokára jött össze...,de megy lemezrõl.
Intel Celeron CPU:3,6GHz; 512MB RAM; GeForce 6400 GAINWARD 256MB; Virtual Daemon V4.09HE...

De azt is írd le mit tud a géped(mert gépigényes a játék)
Az MDS fájlt kell behívni(nálam nem kell lehúzni az írót)megy lemezrõl
Ja Nero (7.0 523M😎
Az én gépem is garis de azonnal leszedtem az oldalát(hajszárítóval felmelegíted a cimkét)csak ügyesen!!!!!És láss csodát!!!!
Figyu kiírtam DVD-re, igy elõrébb jutottam (talán)...csak most egy kurva CD-KEY-t kér!!!
Valaki nem tud esetleg?

Digit01 te mivel írtad ki? NERO-val?
Mert nekem sajnos nem megy.
Ez a kihúzogatós módszer télleg mükszik havernál kiprobáltuk...de nekem garis a gépem igy nem nyulhatok bele :S
HELP ME!!! Valami okosat...😉

itt találod!!!!udefaszamagyaritás.hu