LADA Racing Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja,egyébként van hozzá magyaritás.Keresd +
Kedves Drakhel,ez annyit jelent,nem ettél elég zsíroskenyeret(persze hagymával)Na írd le mit tud a géped????Hátha tok segíteni!
Nem kell lehúzni semmit(max a fütyit,de mûkszik Lade LRC)P2-õn persze nem megy!!!!!!(elégggééééé gépigényes)de jóóóóóóóó!!!!!
Csá Csumi Csõtészta,nemtom kinél mi lehet a gondság???Nálam minden játék (karaj)Hozzávalók:Asrock 775i945GZ,512MB(DDR2-533 SDRam)GeForce 6600GT 128MB PCI-E,3200MHz proci....Virtual Daemon V4.09HE(és mûkszik minden)
Maxtreme
Az aztán megy nekik ja...

hali! kezdõképernyõn ezt a hibát kapom, mi lehet a baj:

error creating DDS texture "resources\tex\fx\protector.dds"
error creating DDS D3DFORMAT

(elõtte meg utána mindenféle zagyvaság van, ez az amit ki lehet olvasni)

elõre is thx
ok nekem elsõre elindult de sztem egy nagy szar szerintem az oroszok maradjanak az FPS stílusnál az legalább megy nekik
úúúúúúúú! ti aztán tényleg nagyon értetlenek vagytok! ezért nem indul nektek! legalább százszor leírták hogy nincs crack. nem is volt, nem is lesz
az újj deamonal nem megy?(+lehúzás)
van hozzá részleges magyi nem?
szevasz cucu00 neked megvan a lada racing club crack-ke ha megvan akkor itt a címem [email protected] kösz
Hello! Kajak elindul úgy ahogy írjátok, dvd lehúzva, Daemon 4.03, stb. Csak gáz, hogy az ilyen videóbeállításokat nem találom benne, mert így egy kicsit szaggat, meg az a k*rva orosz nyelv is zavar benne. De egyébként az introért megérte feltenni.
kattincs a bannere és ott nétd meg
Üdv!

Honnan lehet szerezni magyarosítást, ha van ilyen? Nekem jó ha angol fordítás is van, csak legyen valamelyik, mert oroszul azt nem tudok.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

ne hadjuk nekem nem indul el
áu hagyyuk nekem elindul 😊
szerintem amilyen játékhoz kell crack ahoz mindhez van crack,amúgy mi az az mds és mi az a bannerre?
mi a cím banner.hu vagy .com
katt a bannerre és néz ott körül
most már azt se tudom mit tudok nem hogy mit tudok amúgy nincs crackje esetleg egy mds cserélhetsz ki de az se mindig használ
valaki nem tudja a lada racing club crackkét elküldeni itt a címem [email protected] kösz
valaki nem tudja hogy hogy kell a lada racing clubbot crackkelni itt a címem [email protected]
valaki nem tudja hogy hogy kell a lada racing clubbot crackkelni
szevasztok valaki el tudja küldeni a lada racing clubot ez az emailom [email protected] kösz
Hajdú-Bihar megyébe
és ez melyik megyébe van mer emilbe elég nehézkes lenne😊
Szevazstok ha valakinek megvan a Lada racing Club akkor küldje el ez a címem [email protected]
kösz csá.
Hali!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a Lada Racing Clubot hogyan lehet elindítani crack nélkül?
Elõre is köszi
Pepsi Twist
Ez mind szép és jó!!! de a nasa-nak nicns olyan gépe ami ezt albírja

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Zsolti9014
remélem ebbõl már lesz egy normális optimalizált angol (vagy magyar 😄D) verzió is!

Hajrá Magyarország!

HKS
Amúgy láttam és hallottam hogy lesz lada racing club 2
info:http://dtf.ru/project/info.php?id=947
http://www.ladaracing2.ru
video:http://img162.imagevenue.com/img.php?image=91580_LRC2_122_564lo.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=ceAPv1m4rgM

HKS
Úgy lesz a legjobb ha felrakom megaupload-ra vagy rapidshare-ra majd irom a cimet!

Varenga
Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)

ON

Helo! Nekem az a problémám, hogy a telepítés, starforce letöltés után, egy CD-Key-t kér.. Sajnos sehol nem találtam hozzá. Ha esetleg valaki tudna segíteni, irjon ide, vagy vegyen fel MSN-re ([email protected]) Elõre is KÖSZI!!
fery02
Dehogynem.......... Nem vetted észre, hogy most is úgy írtál????????????????
Én nem szoktam így írni!!!!!!!!!!!!!
<#idiota><#idiota>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Slayerboy
Én értem, nem is szoktam így írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44(<#idiota>)

Voltam zárás előtt. _______________

fery02
Ezt énsem értem, de legalább akkor te képviselhetnéd a példát, hogy normálisan írsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Érted????????????????????????????
Amúgy lehet hogy csak érzékeny a billentyûzete................... XD

Slayerboy
Mi a faszér kell tizenötezer kérdõjel???????????????????????????

Voltam zárás előtt. _______________

HKS
Nekem megvan rendes verzióba igaz oroszul de nekem nem kellett hozzá se crack se lehuzogatás ha érdekel valakit irjon:[email protected] email cimre!

fery02
Várjál, nem a legújabb Daemon kell hozzá. Asszema 4.03-as lesz az, bár én még nem próbáltam.
Remélem segítettem.

Sziasztok!!!
Nekem a Daemon Tools 4.09-es van fenn a legújabb,és még ezzel sem indul.
Mi van akkor ha az mdf formátumot kicsomagolom,és olyan lesz mint az egyszerû játék DVD ??????????????????????????
Lehetséges, hogy úgy eltudom indítani??????????
Valaki írjon!!!
Légyszi, köszi!!!
fery02
Figyi, ezt úgytom Magyarországon meg sem lehet venni (ez mondjuk nem akadály, külföldrõl is lehet rendelni). Amúgy elsõnek azt hittem Casper007, hogy azt írod, hogy nem olyan nagy játék ez, felejtsük el. 😊 Az igazat megvallva nem csodálkoztam volna, ha ezt írtad volna, mert nem is egy mostani játék már ez, ráadásul optimalizálatlan is. Egyáltalán nem éri meg szerencsétlenkedni a másolt verzió indításával, ami úgy hallottam hardvertõl is függ, hogy indulni fog-e vagy nem. Szóval lehet hogy valaki ugyanúgy csinál mindent, ahogy le van írva, egyáltalán nem biztos hogy menni is fog.

Casper007
Én sosem próbáltam feltenni a játékot, de úgy tudom, ez legendásan nehéz és bonyolult, vagy valami ilyesmi. Szerintem nem olyan nagy játék ez, hogy sokba kerüljön, max 5000 Ft. Vedd meg inkább.

Hello World!

Hy mindenki!!!
Én már mindenfajta indítást kipróbáltam ami le volt írva és nem sikerült!!!!!!!!
Se baj.Nem adom fel!!!!!!!!!!
Valahogy úgy is el lehet indítani!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi szépen fery02!!!!!!!!!
És nincs valami progi a védelem feloldásához??????????????
Mert állítólag Starforce rendszeres a játék,be kell állítani a saját rendszered erre,van is hozzá pár ilyen progim!De nem akar még egyenéõre mûködni!!!!
fery02
Védelmi rendszere van a játéknak, neked meg másolt játékod van. Tömören ennyi. Indítása meg már ezerszer le lett írva.

Hy mindenkinek!!!
Valaki megtudná mondani mi a baj akkor, amikor Protection System (Frontline) ír ki egy ablak ERROR-ral indításnál?????????????????????
Köszi szépen,akárki is ír majd nekem.
Egy hasznos infó, akinek indul és szaggat a játék.
Töltsétek le a GameGain-t.
Ez egy optimizáló program játékokhoz.
Nálam bevállt.Nagyon jó!!!Csak próbaverziós az a baj!!!
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? A játék indításánál kér egy CD-key-t. valaki eltudná küldeni erre az email-re? Nagyon szépen megköszönném!!!