Mire vágyik a NŐ ??
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az én feleségem melle (2 gyermek után) hát, hogy mondjam <#schmoll2>#schmoll2>
Jó férjhez méltóan segíteni próbáltam rajta, és egyszer anyák napjára, mintegy célzás képpen egy mellfeszesítõ krémet kapott tõlem.
De nem akármilyet ám. Utánanéztem a neten, hogy mik kaphatók ilyen téren (hû de merész vállalkozás ez egy férfi számára) és rátaláltam egy webshopra, ami hogy-hogynem egy magyarul is írodott Thai weboldal.
Egy különleges krémet árulnak (Kwao Krua van benne, ami az orvostudomány szerint a mellplasztika után a 2. legjobb választás by: Google)
Na mondom ennyit megér az asszony, rendeltem is neki egyet <#vigyor2>#vigyor2>
1 hónapon keresztül kente magát vele, és hát mit mondjak... Valamennyire hittem benne, nade ennyire <#szeret>#szeret>
Csak annyit írok a végére, hogy sötétben a 36 helyett 22nek tapintom.
Gondoltam megosztom veletek a dolgot, hátha nektek is lesznek hasonló sikertörténeteitek.
Ha érdekel a weboldal ahol találtam: klikk ide
Thrash \'Till Death
Szerelmes SMSek
2. legyél férfi mellette, mondj neki NEMet néhányszor, irányítsd és urald.. ez elengedhetetlen!!!
3. búj oda hozzá és simogasd
4. sugj a fülébe dolgokat pl. szeretlek v. bármi disznóságot, általában beindulnak ettõl, ja azt is díjazzák ha finoman nyögsz v. finoman lihegsz a fülébe, bár ezzel már csínyán kell bánni és nem mindegy mikor csinálod
5. légy figyelemes!!! bókolj amikor csak tudsz
6. nyiltan beszélj érzelmeidrõl, az igazi érett nõ ezt értékeli
7. fontos, hogy legyen humorod, élvezze a társaságod
8. mutasd neki mennyire szereted.. szavak, tettek.. stb
Hirtelen ennyi jutott az eszembe 😊 de ezeken kívûl még van sok minden, amire vágynak.. bár minden ember más, azért az alábbiakat sztem mégis sok nõ szereti! Legalábbis saját tapasztalataim szerint biztosan.
ezernyi példát tudnék írni..
nincsojanom
2., avagy fogalmam sincs. mer mindig máskell nekik..
nincsojanom
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Én nem akartalak semmilyen témára és hajolgatásra rávenni ...<#alien2>#alien2><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
és mi lenne ,ha közben valamelyik díszkan lyukat tévesztene ...(nem hajolnál le szappanért ? <#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#alien2>#alien2> )
áááhhhhh
milyen arcot vágnék? ---> <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor>
és milyen képet vágnál ,ha Te is benne lennél 1 nõ háremében ?<#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
ugyanerre csak másmilyen megközelítésbõl és máshogyan nevezed ezeket ...<#mf1>#mf1><#dumcsi>#dumcsi>
biztonságra, romantikára, törõdésre, szeretettre...stb..ilyen hasonló demagóg xarra 😊) <#idiota>#idiota>
de szenvedélyre, változatosságra... sztem
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
összeillünk mind a ketten ugyanolyan lököttek vagyunk ...😊)))