Filmkészítés, tömörítés, DVD-R

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

painkiller25
Hy all!!Lenne egy olyan kérdésem, hogy milyen programot használjak akkor ha avi-s filmeket szeretnék dvd video-ba konvertálni.Sorazatokról lenne szó!eggyenként kb 350-390 MB ot foglalnak!De ez változó!Szal arra lennék kiváncsi hogy milyen program meg hogy!Lécci help!Mehet Privátban is ha valaki személyesen akar segíteni! THX😄

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

wesker24
köszi szépen az információkat <#worship><#worship><#worship>

akkor úgy látszik keresnem kell egy másik verziót !!! azt legalább könnyebb lesz szerkeszteni !!!!

Amihez a magyar felirat van megvan torrentbe csak rohadt kevés seeder van már hozzá !!!
Amennyiben DVD-rõl van szó:

A DVD a feliratokat képfájlokban tárolja (2 bites BMP). Ezeket ki lehet nyerni pl SubRip-pel, de át kell állítanod, hogy ezt tegye. Ezután szerkesztheted kedved szerint. Visszarakni már érdekesebb, ehhez Scenarist, vagy Maestro kell, és újra be kell idõzíteni. Esetleg kompatibilis formátumú szövegfile-ba kell ripelni, vagy konvertálni a ripelt szövegfile-t (SubRip esetén srt, ezt kell átkonvertálni).

Másik lehetõség: Itt is ki kell ripelni a feliratot szövegfile-ba, és azt átkonvertálni sup formátumúra (elõtte ha akarod szerkesztheted). A hang és video sávokat demultiplexeled (erre tökéletes pl a SmartRipper). Aztán fogod az IfoEdit nevû programot, DVD Author menü. Ott megadod a video, hang és feliratsávot (video-ból csak egyet kezel, audio és felirat annyi lehet, amennyit a DVD Video szabvány enged). Megadod a kimenetet, aztán OK.

Viszont ha avire égetett feliratról van szó, akkor azzal nem tudsz mit kezdeni, az a video sáv integráns része.

wesker24
akkor az szar ügy !!! <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

szóval akkor nem is létezik olyan program amivel a beépitett feliratokat lehetne átirni bármilyen más nyelvre !!!!

akkor még elég sokat kell fejlödnie a multimédiának hogy ezt a problémát is orvosolni tudja !!!
ha a filmbe bele van égetve a felirat te azt nem szeded ki semmivel sem ezt elhiheted.

Shaman
hát sztem,ha már eccer beépítették/beleintegrálták a feliratot a filmbe,te a büdös életben ki nem szeded onnan. De lehet,hogy tévedek :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

wesker24
egyszerübben olyan program kell amivel át tudom irni a beépitett francia feliratot magyarra !!!!
wesker24
alaposabban belenéztem a filmbe és nem is kell a beépitett feliratot leszedni róla mert tökéletesen van idözitve a filmhez !!!

Olyan program meg csak van amivel át lehet szerkeszteni a francia feliratot úgy hogy leszedem a filmrõl a francia feliratot és azt átirom magyarra és az általam átirt feliratot visszarakom a filmbe a francia feliratot lecserélve !!!!

Magyar felirat van a filmhez csak azzal meg az a baj hogy igen csak késik a felirat a filmhez képest ezt meg idõziteni kéne !!!

Ezekhez kéne valami feliratszerkesztõ progi !!!!
Melyik a legjobb és még könnyü is használni ???
nincs olyan progi.max levágod azt a részt ahol a francia szöveg megy.

wesker24
nem tudsz olyan videoszerkesztõ progit amelyik kiszedi a feliratokat a filmbõl !!!! mert leszedtem egy filmet de alapban benne van a francia felirat és ez eléggé zavaró !!!! Vagy nem tudsz adni egy olyan linket ahol olyan leirások vannak ami leirja hogy is kell ki szedni a feliratokat a filmbõl !!!
a hivatalos oldalról nyugodtan leszedheted,az nem vírusos.
A nod azért ugat,mert a mostani bsplayerekben van valamiféle spy és a nodnak ez nem tetszik.Gyakorlatilag azért hogy használod a free változatot telepíteni akar a gépedre egy oloyan programot ami reklámokkal bombáz téged.
Én e miatt sem használom a bsplayer eme verzióit csak a régebbi kiadást amiben még nincs ilyen...

Shaman
hali

nem teljesen ebbe a topigba illik,de hirtelen nem találtam mást.
Szal tudna valaki nekem egy olyan bspayer (lejátszóprogi) letöltõ helyet adni,ahol nem vírusosan van meg?

gugli-n kerestem,s már a 4. helyrõl szedem,de a NOD-om mindig benyíg a végén,hogy Vírus: Win32/Adware.Savenow alkalmazás. A file ártalmas kódolást tartalmaz. Vagy ezzel nem kell foglalkoznom?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Banyapapa
hja ölég gyors,de eddig csak koncert videknél volt ganyé (igaz az elég durván),filmeknél rajzfilmeknél nem.

Amugy a menü itt csak egy kép,és ennyi,meg a filmcimek (amiket beirsz,alapbol asszem a 001blablastbstb.avi lesz kiirva).

Amugy van egy mégjobb progi (csak a neve nem ugrik elég régen volt meg),ott menü plussz mini animáciok is mehettek a film cimek alatt,plussz még mp3at is be lehetett rakni a menübe.
Az se volt egy tul bonyolult progi, csak beirja valaki a nevét... (asszem dvd movie factory a neve)

acsati
akkor azzal a convertxtodvd-vel lehet ilyet csinálni? menüt is te csináltad?
elég gány a minõsége a kimeneti formátumnak.
viszont nagyon gyors...

Banyapapa
Nekem a ConvertXtoDVD progi van meg,csak behajigáltam 20 (de talán több is volt) Miki egeres /donald kacsás filmet egymás után oszt gyia😊
Volt menü,de be lehet állitani hogy dvd induláskor egyböl menjenek a filmek szép sorban,ne menü jöjjön be

acsati
igen de nem egy avibol egy dvdt hanem több avibol egy dvd-t
Banyapapa
AVIbol akarsz DVD késziteni?

simán
tömörítésnél beállítod a kimeneti file nagyságát 800mb-ra
Mondjuk érdekes minõségüek lehetnek azok a mozik<#wilting><#wilting>

acsati
Hellotok!
látom elég kihalt már ez a topic azért felteszem kérdésemet:
kaptam a napokban egy dvd-t amin volt 4-5 film, jo ez divx akkor gépen kell néznem... beraktam és azt látom hogy a dvd 1db AUDIO_TS-t és 1db VIDEO_TS-t tartalmaz mint egy dvd-s film. Beraktam asztali dvd lejátszoba (nem divXes) és inditotta. Volt menü kiválosztattam melyik filmet akarom nézni és néztem.
A kérdés hogy én hogyan tudok ilyen dvd-t csinálni? <#fejvakaras>
Elõre is köszönöm!
the filmmachine programot próbáld ki még.
cce kell hozzá

Sáry
más prg?
a TSUNAMI MPEG DVD AUTHOR PRO szeretném még kipróbálni de nem találok hozzá cracket

úgy tudom 12 kevés neki.
20 lenne az ideális.

Sáry
most már 12 gb de így sem megy <#rinya>

Sáry
1 particio, 40 gb és 9,85 szabad

hány particiod van a vinyodón?
és mekkorák?Mennyi helyed van Gb ban?

Sáry
nem jó így sem
ezt írja:
<22:03:08> AVI2DVD Started !
<22:03:28> Type mode : Avi Input
<22:03:28> Output : Dvd
<22:03:28> Encoder Selected : FreeEnc
<22:03:28> Start demuxing the AudioStream No.1 ...
<22:04:37> Demuxing of the selected audio finished successfully !
<22:04:40> Audio extracted renamed successfully !
<22:04:40> Starts Mp3->Ac3 convertion ...
<22:04:47> Ac3 generated successfully !
<22:04:47> Job NOT Done. There are warnings ... Find at the log file the 0 byte generated file to focus where exactly the problem appears
<22:04:47> All Jobs Done !!!

milyen videokodekre állítottad?
FreeEnc-ra állítsd és menni fog....
CCE egyes változatait nem szereti....

Sáry
avi2dvd az megáll a készítés alatt. szinkrinweb se jó mert nekem felirattal van gondom.
De azért kösz <#szomoru1>

avi2dvd

Itt mindent megtalálsz:
http://szinkronweb.atw.hu/

Sáry
<#wave>

Sáry
Segítsen már valaki rajtam.

Sáry
Feliratos avi-t szeretnék kiírni dvd-re tud valaki erre a célra valami jó és egyszerû programot elõny ha magyar.

Extraboy
hat ha csak aviba akarod rakni akkor en ugy csinalnam ,hogy vegas videoba egymas moge rakom a 2t aztan 'renderer as'. szerintem mukodhet, de sose probaltam. tobbiek tuti tudnak vmi gyorsabbb modot😊

hogyan lehet ram-file-ból olyan filt csinálni amit a dvd is lejátszik?thx marry cristmas
purma
hy! azt szeretném megkérdezni,h hogyan lehet azt megcsinálni,h nekem jó pár filmem 2 cd-n van meg és ezeket én össze szeretném rakni 1be! melyik progival lehet ezt megoldani?

My sport is tranSPORT!!! :)

geri15
leszedtem elég érdekes progi.. elég kompakt, és képes azt 1,7 gigára megcsinálni amit a TMGEnc 4,7-re akart volna... na most jár 60%-nál a film, megnézzük milyen a minõsége
mindenesetre thx 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
köszi megnézem 😊

vso dvix to dvd
progit szedd le

geri15
rájöttem mi a hiba, de ezt sehogyan se lehet megoldani :||||
azért nem lehet TMPGEnc-kel konvertálni, mert szinte semmilyen codec nincs fenn a windows szerint a gépen, és igaza van :S filmeket nem játszik le a gép, és ha feltennék egy codecpackot (All-in-One 6.28) akkor a lényeget kiskippeli :| pont a dvix és xvid fájlokat :S manuálisan meg mégse kéne berakni

geri15
Ja igen még azt nem írtam, hogy ebbõl az AVI-ból egy DVD-t szeretnék csinálni, ha van más megoldás a TMPGEnc-esen kívül, akkor osszátok meg velem is pls 😊

geri15
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, talán itt tudtok segíteni nekem 😊
Arról van szó hogy van egy AVI-m, normál 700 megás, sztem DiVX-el, vagy talán XViD-del lehet tömörítve, lényeg hogy amikor betenném a TMPGEnc-nek MPEG-be konvertálásra, akkor azt írja hogy nem támogatott formátum 😞

Valamilyen progival át kellene alakítanom? (pl VirtualDub?) Vagy szedjek le egy újabb verziót?
Plz segítsetek, elõre is köszi 😊

örök hálám kösz

ez egy iso lesz.
Decrypter-rel ki tudod írni.

hy RETAIL_DVDR-JOiNT ezt mivel lehet ki irni?

Extraboy
Sziasztok, legyszi helpeljetek, muszaly lenne vmit tennem holnapig. Megvan a vejedre utok DVDbe, csak magyar es angol hangal + 2db magyar felirat, namost nekem angol szinkron + angol felirat kene. Leszedtem egy angol feliratot de SRTben es foggalmam sincs, hogy tudnam belevarazsolni, hogyha ujra kiirom, akkor majd az angol is ott legyen. Fontos lenne, elore is koszi a segitseget!

Mike
DVD audio extractor
figyelj arra, hogy a leszedett wav fileok 48k-sak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na de miben segítsünk?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sziasztok elsõ dvd filmem lenne amit ki irnék de bizonytalan vagyok igy néz ki
video_ts ifo mentési fájlja
video_ts dvd film info
video_ts dvd film 8kb
vts_01_0 ifomentési fájlja 102kb vts_01_3dvd film1048574 kb