Filmkészítés, tömörítés, DVD-R
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg tudná nekem valaki mondani azt, hogy milyen progival tudom leszedni a DVD filmrõl a hangot eredeti minõségben? A virtualDubMod nem jó nekem, mert darabolva tudja csak leszedni.
Segítsetek köszi.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Mivel és hogyan lehet olyat megcsinálni, van egy filmem angol szinkronnal, ugyan ez a film megvan divx ben magyar szinkronnal, ebböl kiszedtem már .mp3 ban a szinkron audiot, szoval ki szeretném cserélni az angol szinkront magyarra.
Köszi elöre is a segitséget
szvsz ez a fórum is megteszi, ha nekeed nem teher
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Érdemes itt is körülnézni néha. Egyébként én most abban a Philips DVDR75-öst ajánlom. Bocs, de most nincs sok idõm írni, ha este felhívsz Skype elérésen, beszélgethetünk. Ja és az elérésem: ambroa
ehhez elég pl. az ADS DVD Xpress-e, véleményed szerint?"
Igen, szerintem otthonra tökéletes választás. Ha ebbõl élsz, akkor viszont nem. Például a videó restaurációhoz már nem elégséges ez a forrás...
tehát VHS kaziról mpeg2-be szeretnék digizni, illetve majd kiirni DVD-re némi vágás után
ehhez elég pl. az ADS DVD Xpress-e, véleményed szerint?
te mivel capture-rölsz?
mondjuk VHS-t
kártya videon in vagy küsõ usb-s doboz?
Aki keres az talál, de én nem bíztatlak erre. A 30 nap hosszú idõ. Igazándiból az egy sokkal jobb opció, hogy havonta egyszer visszateszed a windows mentésedet és fölrakod azt a pár trial programot ami kell...
meg az a baj, hogy engem csak akkor érdekel 30 napos trial, ha találok hozzá sorozatszámot
NeroVision vagy Ulead DVD Factory például
Nem nem az a progi
egyébként is tudod az általam leírt müdon
Decrypterrel olvasd be a gépbe és ha ez megvan az Avi2DVD progival tömörítsd le a kívánt méretre majd írd ki lemezre.
Nem tudom volt-e már a kérdésem, de nincs idõm végigolvasni a hsz-eket, bocsi. Szóval egy 2 dvd-s lagzit kellene 1 dvd-re átcsinálnom. DVD Shrinkkel akartam volna, de azt írja ki, hogy Invalid DVD navigation structure. Szóval ez kilõve. Mit ajánlotok? A két dvd összesen 5125 MB. Szóval csak olyan 15%-al kellene összébbtömöríteni.
Értem én azt,hogy ha simán total commanderbõl másolod át a cuccost a vinyóra.
Ha felmész a weblapomra,akkor ott regisztráció után töltsd le ezt a programot:
dvd túlélõcsomag
benne van a decrypter és a shrink is.
Ha bármi kérdésed van szólj.
Én ebben nagyon kezdõ vagyok😞. Addig stimm, hogy lezárom, de mi az a "dvddecrypter"? Én csak beraktam a lemezt a számítógépbe és lemásoltam.
"A mindkét progi annyira egyértelmü hogy nem igazán kell hozzá leírás." 😊), remélem igazad lesz, bár amit leírtál, annak a felét sem értem😞.
Én úgy szoktam csinálni,hogy lezárom a camkorderen majd a lemezt dvddecrypterre beolvasom a gépbe.
Ha ez kész van akkor Shrinkel megvágom,ha kell max 90% ban tömörítem és ha ez megvan akkor tmpgenc dvd author-ba töltöm és csinálok hozzá menüt meg miegymást.
A mindkét progi annyira egyértelmü hogy nem igazán kell hozzá leírás.
A dvd shrink-hez ill. a tmpenc-hez van valahol leírás(esetleg magyar) a használatáról, beállítások?
vagy a tmpenc is kircsi viszont nem freeware
Milyen sony kamcsid van??
mert szerintem tökugyanaz, de mégsem
Mit rendeztek?😄
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair