Filmkészítés, tömörítés, DVD-R

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani azt, hogy milyen progival tudom leszedni a DVD filmrõl a hangot eredeti minõségben? A virtualDubMod nem jó nekem, mert darabolva tudja csak leszedni.
Segítsetek köszi.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sok mindentõl függ.virtual dubbal.
Bennydog fóruma
itt megtalálod minden kérdésedre a választ

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Sziasztok
Mivel és hogyan lehet olyat megcsinálni, van egy filmem angol szinkronnal, ugyan ez a film megvan divx ben magyar szinkronnal, ebböl kiszedtem már .mp3 ban a szinkron audiot, szoval ki szeretném cserélni az angol szinkront magyarra.
Köszi elöre is a segitséget
Nem teher, de élõszóban jobban szeretek beszélgetni és a SKYPE ingyenes program igen jó hangminõséggel. Amúgy-meg van saját fórumom is. Ott is tudok segíteni. Ja, és ráadásul nem is kérdeztél most semmit...<#kacsint>

Mike
nem ahsználtam ezt még soha
szvsz ez a fórum is megteszi, ha nekeed nem teher

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nem lesz gázos, de az is igaz, hogy ha kicsit többet költesz, abból már egy jó minõségû asztali DVD-író is kijön. Azok meg azért szebben dolgoznak. És persze akkor van egy DVD-lejátszód is...:-)))

Érdemes itt is körülnézni néha. Egyébként én most abban a Philips DVDR75-öst ajánlom. Bocs, de most nincs sok idõm írni, ha este felhívsz Skype elérésen, beszélgethetünk. Ja és az elérésem: ambroa

Mike
ha ebbõl élnék, akkor egy G5-ös befigyelne, asszem 😊

Mike
mennyire lesz gázos a képmínõség? nem várok csodát egy 20-30k-s kütyütõl, csak ne legyen nagyon gáz a kép

"tehát VHS kaziról mpeg2-be szeretnék digizni, illetve majd kiirni DVD-re némi vágás után
ehhez elég pl. az ADS DVD Xpress-e, véleményed szerint?"

Igen, szerintem otthonra tökéletes választás. Ha ebbõl élsz, akkor viszont nem. Például a videó restaurációhoz már nem elégséges ez a forrás...

Jó az.
Mike
figy szerinted az olyan külsõ usb-s cuccok, amik mpeg2-be húzzák be pl. analógról a videót, emnnyire használhatóak, otthoni célra?

tehát VHS kaziról mpeg2-be szeretnék digizni, illetve majd kiirni DVD-re némi vágás után
ehhez elég pl. az ADS DVD Xpress-e, véleményed szerint?

Mike
hû, nem rossz cucc, te ebbõl élsz?

"te mivel capture-rölsz? mondjuk VHS-t"

Én
ezt használom. Miért kérdezed?

Mike
hû, végre valaki, aki konyít is ehhez?
te mivel capture-rölsz?

mondjuk VHS-t

kártya videon in vagy küsõ usb-s doboz?

Ez egy vágószoftver. Egyébként ebben is van egy procoder (express) beépülve. Érdemes használni. Nagyon sokat tud és sziklastabil a mûködése. Nem csetlik-botlik mint például az ULEAD vagy az ADOBE e tárgyú szoftverei. Ha van kérdésed vele kapcsolatban akkor azt itt is felteheted.

Mike
a Canopus procodert ismerem
ez micsoda?

Mire jó? Hát az egyik egy vágószoftver, a másik meg egy DVD-szerkesztõ. Bár nekem inkább most ez tetszik a legjobban. <#wave>

"engem csak akkor érdekel 30 napos trial, ha találok hozzá sorozatszámot"

Aki keres az talál, de én nem bíztatlak erre. A 30 nap hosszú idõ. Igazándiból az egy sokkal jobb opció, hogy havonta egyszer visszateszed a windows mentésedet és fölrakod azt a pár trial programot ami kell...

Mike
és igazábol mire is jóez a Vegas?

Mike
adj akkor rá idõt, pls
meg az a baj, hogy engem csak akkor érdekel 30 napos trial, ha találok hozzá sorozatszámot

Irgum-burgum, legyen! <#wave>

Mike
nem volt idõnk

Irgum-burgum, miért nem?<#boxer>

Mike
még nem

Nem próbáltátok ki?<#szomoru2>

És ezek is. Próbáljátok ki õket, érdemes!<#integet2>

<#wave>

Full verzióban mûködik egy hónapig.

<#wave>

Mike
nem rossz

Ezt ismeritek? Nekem nagyon tecccik!<#wave>

Mike
valami DVD author programot
NeroVision vagy Ulead DVD Factory például

Googleee
Nem nem az a progi

Ne azt válaszd,hanem a simát.
egyébként is tudod az általam leírt müdon

lalakov
Azt meg tudnád mondani, hogy mi az a VR mód? A kamerán van egy ilyen beállítás a formázásnál. A leírásban az van, hogyha ezt választom akkor a gépen tudom szerkeszteni az anyagot, viszont nem biztos, hogy minden DVD olvasó le tudja játszani.
Az ugye nem ugyanaz mint a DVD2AVI ??

Azt az avi2dvd -t honnan tudom letölteni?

A dvd lemezen található struktúra felépítése a shrink számára nem megfelelõ.
Decrypterrel olvasd be a gépbe és ha ez megvan az Avi2DVD progival tömörítsd le a kívánt méretre majd írd ki lemezre.

Hi.
Nem tudom volt-e már a kérdésem, de nincs idõm végigolvasni a hsz-eket, bocsi. Szóval egy 2 dvd-s lagzit kellene 1 dvd-re átcsinálnom. DVD Shrinkkel akartam volna, de azt írja ki, hogy Invalid DVD navigation structure. Szóval ez kilõve. Mit ajánlotok? A két dvd összesen 5125 MB. Szóval csak olyan 15%-al kellene összébbtömöríteni.

lalakov
Köszi😊.
program amivel nem csak simán bemáslod a cuccot mert úgy nem mûködik.
Értem én azt,hogy ha simán total commanderbõl másolod át a cuccost a vinyóra.
Ha felmész a weblapomra,akkor ott regisztráció után töltsd le ezt a programot:
dvd túlélõcsomag
benne van a decrypter és a shrink is.
Ha bármi kérdésed van szólj.

lalakov
Köszi.
Én ebben nagyon kezdõ vagyok😞. Addig stimm, hogy lezárom, de mi az a "dvddecrypter"? Én csak beraktam a lemezt a számítógépbe és lemásoltam.
"A mindkét progi annyira egyértelmü hogy nem igazán kell hozzá leírás." 😊), remélem igazad lesz, bár amit leírtál, annak a felét sem értem😞.
Nekem is sony kamkorderem van csak a sorozatból a 92E.
Én úgy szoktam csinálni,hogy lezárom a camkorderen majd a lemezt dvddecrypterre beolvasom a gépbe.
Ha ez kész van akkor Shrinkel megvágom,ha kell max 90% ban tömörítem és ha ez megvan akkor tmpgenc dvd author-ba töltöm és csinálok hozzá menüt meg miegymást.
A mindkét progi annyira egyértelmü hogy nem igazán kell hozzá leírás.

lalakov
DCR-DVD803E
A dvd shrink-hez ill. a tmpenc-hez van valahol leírás(esetleg magyar) a használatáról, beállítások?
dvd shrink tökéletesen arra hogy megvád és szerkezd a vob filéket
vagy a tmpenc is kircsi viszont nem freeware

Milyen sony kamcsid van??

lalakov
Végig nézve a topikot, érdekes megoldásokat olvastam. Azonban nem vagyok biztos benne, hogy ez nekem is jó lehet-e. Van egy DVD kamerám(Sony) és hozzá egy softver, ami sajnos nem tökéletes. A DVD lemezeken VOB formátum található, de a softvere nem tudja kezelni(amikor átalakítottam mpg-be, akkor tudta kezelni, de a minõség romlás miatt ez az út nem járható). Milyen programokkal tudnám a VOB formátumot szerkezteni? (Sony Vegas, Nero 6.xxxx, VirtualDU😎 Ezek erre is jók?
Mike
szerintetek miben különbözik az ADS DVD Xpress és az ADS DVD 2.0?
mert szerintem tökugyanaz, de mégsem

CoolStuff
Mér filmkészítés a címe a topiknak?😛
Mit rendeztek?😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nemcsakfeel
a virtualdub csak lineárisan tud szerkeszteni 😞
szal egy kijelölt részletet kivágsz, és akkor azután folytatódik, de pl. össze vissza nem tudod helyezgetni a jeleneteket.

próbálj meg vmilyen "komolyabb" szoftvert ha ennyi nem elég.

*hihi ** *