Mi a legfontosabb egy nõben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rafaelo
neeeeeeeeem férfi nem úgy értem elöbrehejezve fontosabb

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

hykao
neked...nekem a nõisége az alap, aztán a személyisége...

ennyi erõvel neked férfi is jó akkor? :PPP
Rafaelo
éppen hogy a személyisége és nem maga a nõisége a fontos

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

péder
Mi a legfontosabb egy nõben?
A válasz egyszerü maga a "NÕ"

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

ilyen most is él, de az már foglalt<#wink>

Esrohnoil
Ilyen pasi tényleg élt... Úgy kétezer évvel ezelõtt. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sir Quno Jedi
Az dúva ! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kata
És nem öntelt... - ezzel még kiegészíteném. :)

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem baj. Én meg várom azon jelentkezõket, akik meg tudják változtatni a véleményem.

[/cserf][/fülünyúl]

hykao
Itt vagyok én! :PPP
Rafaelo
az télleg ritka

MIMACSKA
Hát igen, ez legalább olyan ritka mint a rendes pasi aki még ráadásul jól is néz ki! :D

www.extragyongy.hu

hykao
...van olyan hölgy, akinek könnyû? ha igen, mutasd már majd be...(de csak ha jól is néz ki - bár lehet, hogy ez így már paradoxon...)

:PPP
MIMACSKA

:o

www.extragyongy.hu

Rafaelo

hykao
MIMACSKA

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.extragyongy.hu

Rafaelo
inkább szerencsésebb
<így gondolja>

hykao
Magaddal beszélgetsz? <#wow2> (akkó' te is loál tag lettél... :DDD)
MIMACSKA
Nem, csak lehet, hogy szerencsésebb! :D
Vagy könnyebb természet, de ezt kötve hinném :DD

www.extragyongy.hu

Esrohnoil
??
Diagnosis crazy?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

boccsó,de ezt muszáj

egyelõre és nem egyenlõre!
egyenlõre egyenleteket szoktak tenni
Johnyy
ez van ezt kell szeretni

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Taranov
nemá

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sir Quno Jedi
A legfontosabb egy nõben a FESZÜLÕ LOÁL PÓLÓJA !

KÉSZ az official lokó ! Kérnék minden érintettet, hogy pár napra/hétre ezt tegye magáévá ! HTX !

METSÜKõ meg LOÁL Willyt !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rafaelo
akkor te aranyos vagy !

MIMACSKA
Én nem vagyok a pasikról ilyen lesúlytó véleménnyel mint a Kata.

www.extragyongy.hu

Esrohnoil
On: az egyénisége.

Kata
Ismét jót nevettünk vidéki barátunk humorán.

<#taps>

[/cserf][/fülünyúl]

nemcsakfeel
pedig rádférne <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

*hihi ** *

Rafaelo
<#wow1>

Kata
Gratulálok.
Javaslom visszaolvasásra a topikot, kb. az #57. hozzászólástól. :)
Vagy pc-zzé'.

[/cserf][/fülünyúl]

Rafaelo
mi a legfontosabb egy nõben ??

HÁT ÉN !!!!!!!!!!!!

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

mikike
jókedv, ezt kifelejtettem
általában jókedvû is legyen, ne csak kedves és aranyos
de ez a 3, helyre szorul

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Sadun Tryst
hát ez van. ha nem lenne a barátnõm, nem is tudom mihez kezdenék.
valszeg csak menne a piálás minden nap a haverokkal suli után, majd otthon ülnék és csetlnék :D
vagy elõbb ugranék egy szakadékba... :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sir Quno Jedi
Mer' a nõk adják a férfiúban az ambíciót ! Egy normális férfi nem küzd önmagáért, nade ha az asszony...

Lteebee
Nekem az irányításra nincs szükségem, elég önálló vagyok(néha ezt sajnálom is kicsit).

De szívesen megvitatok dolgokat és elvárom az ötleteket, tanácsokat.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

mícs
gratulalok, ezt eleg keves ferfi ismeri be!
nincs is azzal semmi gond, ha egy kicsit iranyitanak, csak ne beszelnenek annyit!!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

mícs
lehet hogy a kerdes direkt van provokativan megfogalmazva?

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Sadun Tryst
Ez a topik kérdése egy kicsit pontatlan (szvsz számomra), mert nem teljesen lehet így leírni dolgokat.
Nekem nem magában a nõben, hanem a személyében fontos, h szeressen, és gondoskodjon rólam.
Ezért cserébe ugyan ezt adom, illetve mindent ami csak tõlem kitellik.
Szvsz nekem szükségem van arra, h egy nõ egy bizonyos szintig irányítson. Egyedül elég szerencsétlen 'vok. ^_^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sir Quno Jedi
Á tápigok ecseszõdnek, ez a természetes devolúcijó ! :DDD

mikike
elcsezstétek ezt a topikot is
én a kedvességet komolyan írtam, de aztán elkezdtetek általánosítani

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Esrohnoil
"...Mindig a nõk a viperák,
a férfiak meg fõemlõsök..."

sz4bolcs
Nem rinyáltam. Csak elolvastam hova írok, és ezek a gondolatok jöttek ki.<#wave>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kata
Ne rinyálj, elhúztam...

[/cserf][/fülünyúl]

kirekesztés rulZ :P

football without ultras is nothing

Dichter
Ok dude. Puszi?

sz4bolcs
A másik topicban még lehetett lányokkal vitatkozni a tévesen föltett kérdés miatt, itt egyszerûen nincs keresnivalójuk lányoknak, ki vannak zárva, mert nem rájuk/rátok tartozik.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kata
Pedig elég sokan utálnak. :) Ha meg valami baromságot írnék - akárcsak a legkisebbet is - hidd el, hogy jobban kapom a hideget-meleget, mint más! Eddig már rengeteg példa volt erre itt a fórumon is. Ezért már nagyon meggondolom, hogy mit és egyáltalán írok-e valamit valahova. Persze ez az én problémám...

Comprende, de mi sem szeretjük, ha állandóan lenéznek, vagy fikáznak minket. Én nem az elnyomás álcája mögé szoktam olyankor bújni, hanem visszaszólok, hogy ugyan mire fel mondja, vagy kinek képzeli magát, hogy jogot formál a másik ember (tökmindegy ffi, vagy nõ) lenézésére.

Részemrõl sincs harag, nem vagyok haragvós típus. Temperamentumos vagyok ugyan, és hamar fel szoktam kapni a vizet, de ugyanolyan hamar le is higgadok. De itt a fórumon már leszoktam errõl, mert nem éri meg a fáradtságot.
Én is csak azért pofáztam ide ebbe a tesztoszteronszagú topikba, mert láttam a másik nem tökéletes egyetértését dolgokban, amivel személy szerint nem értettem egyet. És nem az egész nõi nem nevében nyilatkozom, hanem csak egy emberében.

[/cserf][/fülünyúl]