Mi a legfontosabb egy nõben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
ennyi erõvel neked férfi is jó akkor? :PPP
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
A válasz egyszerü maga a "NÕ"
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
[/cserf][/fülünyúl]
www.extragyongy.hu
:PPP
<így gondolja>így gondolja>
Vagy könnyebb természet, de ezt kötve hinném :DD
www.extragyongy.hu
Diagnosis crazy?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
egyelõre és nem egyenlõre!
egyenlõre egyenleteket szoktak tenni
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
KÉSZ az official lokó ! Kérnék minden érintettet, hogy pár napra/hétre ezt tegye magáévá ! HTX !
METSÜKõ meg LOÁL Willyt !
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
*hihi ** *
Javaslom visszaolvasásra a topikot, kb. az #57. hozzászólástól. :)
Vagy pc-zzé'.
[/cserf][/fülünyúl]
HÁT ÉN !!!!!!!!!!!!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
általában jókedvû is legyen, ne csak kedves és aranyos
de ez a 3, helyre szorul
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
valszeg csak menne a piálás minden nap a haverokkal suli után, majd otthon ülnék és csetlnék :D
vagy elõbb ugranék egy szakadékba... :)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
De szívesen megvitatok dolgokat és elvárom az ötleteket, tanácsokat.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
nincs is azzal semmi gond, ha egy kicsit iranyitanak, csak ne beszelnenek annyit!!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Nekem nem magában a nõben, hanem a személyében fontos, h szeressen, és gondoskodjon rólam.
Ezért cserébe ugyan ezt adom, illetve mindent ami csak tõlem kitellik.
Szvsz nekem szükségem van arra, h egy nõ egy bizonyos szintig irányítson. Egyedül elég szerencsétlen 'vok. ^_^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
én a kedvességet komolyan írtam, de aztán elkezdtetek általánosítani
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
a férfiak meg fõemlõsök..."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
football without ultras is nothing
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Comprende, de mi sem szeretjük, ha állandóan lenéznek, vagy fikáznak minket. Én nem az elnyomás álcája mögé szoktam olyankor bújni, hanem visszaszólok, hogy ugyan mire fel mondja, vagy kinek képzeli magát, hogy jogot formál a másik ember (tökmindegy ffi, vagy nõ) lenézésére.
Részemrõl sincs harag, nem vagyok haragvós típus. Temperamentumos vagyok ugyan, és hamar fel szoktam kapni a vizet, de ugyanolyan hamar le is higgadok. De itt a fórumon már leszoktam errõl, mert nem éri meg a fáradtságot.
Én is csak azért pofáztam ide ebbe a tesztoszteronszagú topikba, mert láttam a másik nem tökéletes egyetértését dolgokban, amivel személy szerint nem értettem egyet. És nem az egész nõi nem nevében nyilatkozom, hanem csak egy emberében.
[/cserf][/fülünyúl]