Mi a legfontosabb egy nõben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
football without ultras is nothing
Viszont értékelem benned, hogy véleményed nem elõítéletekbõl építed, és nem két internetes fórumbeírás után alkotsz valakirõl képet. Ez egy nagy pirospont! Ritka dolog manapság.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha jobban megnézed sokan komolyra veszik a témát itt is ott is de minek? Mehetne az egész a gumiba cakkumpakk
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A dacról, hogy mintmár említettem, nem dacból írok vissza, hanem úgyérzem, valami sértõt mondtál. Persze ezzel nincs is semmi baj. Szólásszabadság, meg demokrácia rulez, de akkor ne Te legyél megsértve ha valaki véletlenül vitába száll veled.
Nem meghatni akartalak az önérzetes szöveggel, csak rávilágítani arra a tényre, hogy nem mindent szabad ám nektek nõknek, azért mert azthiszitek, ha leszólunk titeket, akkor egybõl az elnyomás álcája mögé bújhattok, és panaszkodhattok különféle napilapokban, meg a mónika sóban, hogy Ti el vagytok nyomva. Capisci?
Egyébként nincs harag részemrõl, csak úgy éreztem, férfitársaim nevében fel kell szólalnom. (belsõ hangok :)) Aki nem ért velem egyet, szíve joga, mert különbözõek vagyunk. Písz!
de szerelmes nem leszek beléd <#vigyor2>#vigyor2>
[/cserf][/fülünyúl]
számomra A Nõben (lányban, kinek h tetszik) elsõsorban a belsõ tulajdonsági azok, amik érdekesek. természetesen a külsõ sem elhanyagolható, de az úgyis emberenként változik, mindenkinek más az ízlése, hál' Istennek! szeretem ha egy lány okos és komoly, ugyanakkor tud vicces és bolond is lenni. nem bírom az agyonsminkelt 'plázagörlöket', egyszerûen nem az én világom...
Azt hiszem, itt ránk nézve sokkal sértõbb dolgok is elhangzanak a fórumon, úgyhogy a sértõdésed meg az önérzeted is oda teszed a többiekével együtt, ahova akarod, nem fog meghatni. :)) Sorry a nyersségért, de ez van. Egyszerûen nem érdekel. Másokat sem érdekelt eddig az én önérzetességem, vagy az engem sértõ dolgok, azt is csak beképzeltségnek nevezték. :) Ezzel nem azt akarom mondani, hogy most rajtad verem le a sérelmeket, egyszerûen felvettem az átlag fórumozói viselkedést és hozzáállást: kötözködés, másik problémáinak kiröhögése, felesleges vita akkor is ha a másiknak igaza van, lenézés, önzés, stb. Ezt asszem alkalmazkodásnak hívják. :) És tulajdonképpen meg tökmindegy, hogy miért utálnak éppen.
[/cserf][/fülünyúl]
sry
amugy TÉK, erre még jó vagyok...
[/cserf][/fülünyúl]
Persze. Ti ajnározzátok magatokat, minket szidtok, lenéztek. És természetesen kikéritek magatoknak, ha bármi rosszat szólunk rólatok. Hülye kis önérzetesek vagytok. :D<#beka3>#beka3>
[/cserf][/fülünyúl]
katáról meg hát, na tudjuk... <#rolleyes>#rolleyes>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
[/cserf][/fülünyúl]
az, hogy ezt kérdéssel tettem, valóban az én hibám.
és nem arra akartam kilyukadni, hogy ne szólj hozzá. (igazából nem vártam, hogy valaki is válaszolni akar majd.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
ha nem igaz, akkor megint csak minek kell felhozni?
igazából ez volt a kérdés.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
[/cserf][/fülünyúl]
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(mármint, hogy a nõket kihasználják)
kíméljetek meg a "minden férfi ördög, és kihasználja a nõket" dumától! nem vagyok ilyen naív.