Miért okosabbak a nők?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
Szia!Ne vitatkozzatok össze ezen,te is másként gondolod és õ is.😊

<#nemtudom>
Ahogy gondolod...

petesilver
Soha nem állítottam, hogy rengeteg agyam van. Ráadásul nem a térfogat határozza meg az okosság mértékét, hanem az agy felületének barázdáltsága. Pl Einsteinnek kisebb térfogatú volt az agya az átlagnál, viszont nagyon barázdált. Nem dogmákat csattogtattam, hanem tényeket. Marie Courie pedig régrõl egy pozitív példe, De ott van Carl Sagan felesége is stb. És akkor most gondolkodj Te is. Ha hosszú évek alatt egyenlõre hozzák fel magukat, tekintve hogy kétszer annyian vannak, akkor arányát tekintve még mindíg rosszabbul fognak állni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Azért ne hagyd ki a képletbõl, hogy 100 évvel ezelõtt a legtöbb államban a nõknek még csak szavazati joguk sem volt. Nem hogy iskolai, egyetemi tanulmányok folytatása, ne adj isten bármilyen karrierlehetõség. Mivel hosszú-hosszú évezredeken keresztül alárendelt szerepben éltek, nyilván alkalmuk sem volt bizonyítani, hogy okosabbak-e. Ne a yo öreg vaskos dogmákat csattogtasd, hanem gondolkodj. Azzal a rengeteg mennyiségû férfi agyaddal :o))
Kiváncsi vagyok merre fog billeni a mérleg nyelve, majd... sok-sok generációval utánunk, amikorra ledõlnek a sokszázéves korlátok, és a nõk tényleg egyenrangú félként lesznek elbírálva. Ha lesz egyáltalán ilyen valaha...

krisztike
Tudom,de mondtam már csak viccként nyögtem be a #269-et.Ne kapd fel a vízet!😊A biblia szerint isten a maga képére formálta az embert,és a férfi bordájából lett a nõ,Ezt szokták pl.-ként felhozni arra,hogy nektek kevesebb bordátok van.😊

petesilver
Miért lennénk? Nem írtam ilyet. Keveset tudok a bibliáéról, de valami ilyesmi van a teremtésben, ha ez igaz, nem vagyunk állatfaj. A másik megérzés😊

krisztike
Talán Ti vagytok a megváltók?Mibõl mersz ilyesmire gondolni,hogy nem unatkoznék?Kivel beszélnék most,kivel játszhatnák stb?😄DD

petesilver
Az attól függ, miben hiszel😊 Ha az evolúcióban, akkor semmi gond. De ha istenben, aki a maga képre formálta meg az embert, akkor ez sértés vastagon! 😊 De ha jól sejtem, Te akkor sem unatkoznál, ha kihalnánk😊

krisztike
Talán mert a férfi egy kihalóban lévõ állatfaj...?<#conf><#csodalk><#nemtudom><#nyes><#nevetes2><#eplus2>(csak vicceltem,ne sértõdj meg!😊)

petesilver
Egy másik része, hogy nem biztos, hogy ha egy nõ okos, viszi is valamire, és kiderül a nagyvilág számára. A törtetés, és versenyszellem ugyanis a férfiak sajátja inkább, míg a nõknél az anyai ösztön, az óvás dominál, ami eleve a háttérbe szorítja õket a küzdelemben, már ha van.😊

petesilver
Nos, egyed szinten lehetséges, ezt gondolom nem is vitatja senki. Statisztikailag, a föld összlakosságát nézve a kérdésben szereplõ állítás nem igaz. A nõk kétszer annyian vannak, kimagasló eredményekben mégis alul maradnak vastagon a férfiakkal szemben. Persze semmi értelme a topicnak, mert az sincs tisztázva, mit jelent az oks szó.

Még valami. A kérdésnek eleve nincs alapja, hiszen tényként kezeli, hogy a nõk okosabbak. Ami azért több, mint érdekes. Egy olyan kérdésnek már lenne értelme, hogy miért vannak többen a nõk.

krisztike
köszike...😊 miért ne lehetnének a nõk is okosak vagy bizonyos téren okosabbak a férfiaknál?

Sir Quno Jedi
Oké, hallgatok mintasír !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

krisztike
A #260-as megszólalás.Csak azért,mert szeretek fõzni...?😞-legalább te ne piszkálj ilyennel...😊

Sir Quno Jedi
mint például mivel ?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

petesilver
Pedig tudok. Én csak az alapvetõ tényeket ismertettem, kiindulásként.

krisztike
nem,csak utálom azt,ha valaki ezzel dobálózik...(esetleg mással nem tud...😊)

petesilver
Má méé? 😊 Olyan fegyveretek van, ami ellen viszont tehetetlen az emberiség férfi része! Cserébe ott van nektek a szeszély, különbözõ csábító nõi praktikák, és egybõl uralmatok van bármilyen okos pasi felett. Szóval akárhogyan nézzük, itt is egyenlõek a feltételek, ha minden adott😊

Sir Quno Jedi
fáj ?

krisztike
Ki vagy szavazva...!<#ravasz1><#beka3><#idiota>

petesilver
Érdekes ez a topic. Címbõl feltételezhetõ, hogy okosabbak, pedig nem. Eleve nem arra születtek, hogy okosak legyenek genetikailag. Kivétel erõsíti a szabályt, tehát csak a kivételek járnak néha a férfiak elõtt, azok is kevesen. De ezzel az a baj, hogy egyedenként, vagy globálisan vizsgáljuk? Mindenesetre a nõ arra született genetikailag, hogy agyának az érzelmi, intuitív része domináljon , a férfinak pedig a logikai, feladatmegoldó rész. Itt alapvetõen eldõlt a dolog. És ha objektíven azt vesszük, hogy kétszer annyi nõ él a földön, mint férfi, és így is az igazán nagy koponyák többsége férfi, akkor a nõk itt is rosszul állnak, bár ez meg highend sarkítás.

krisztike
Nagyon szeretek fõzni,deha szakács lennék és kötelezõ lenne bizti utálnám.😊

Az hát... mi más lenne?! <#kacsint>

krisztike
Ha ez elismerés,akkor köszönöm...😊

<#finom>

krisztike
Vegetáriánus kaját.Wok+noodles Coconut&Lime -õrülten jó enyhén citros kókuszos illata van.Margarint raktam alá és kevés(1-2 csipetnyi)mexikói fûszert,egy kis (1-2csipetnyit abból is)kókuszt kicsi párolás,de ne önts alá vizet 1perc elég és kevergesd mert leragad(rakhatsz bele chilit,póréhagymát,paprikát is) aztán 1-2 csepp citrom lé és kész.Rákkal nagyon jó,csirkével és disznóval is tálalható...😊Gyorsan készen van...

Nem jellemzõ, de alkalom adtán igen. Egy sajt megsütése nem nagy tudomány 😄

Mit alkottál a wokban?

krisztike
Az szuper,szoktál fõzni?

krisztike
Annak ellenére,hogy most volt 2napja bolognai elküdheted,megköszönöm.Ma wokot csináltam egydül vagyok itthon nem volt kedvem fõzöcskézni,majd holnap...😊

Jöhet!

<Éhes... Megy is rántott camamber csinálni.>

Membrah
köldjek egy eredeti olasz lasagne receptet?
Zöldség is meg hús is van benne, és ezt általában mindenki szereti...
Bsrátnõmnél volt egy olasz cserediák, s õ adott neki egy pár receptet...kóstoltam már, s baromi jó!
szal, ha gondolod...!

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

krisztike
Szia!Hála istennek igen,de ott a holnap...Még várnom kell mit találnak ki.

Membrah
was?

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

Sir Quno Jedi
becsinátat ???

Membrah
elszállt már magától így is, nem?<#nyes>
De sebaj?
Megoldódott már a "mitfõzzekacsaládnak" probléma?

krisztike
Csak ilyet ne mondj neki...!Teljesen elszáll...<#help><#idiota><#ejnye1><#vigyor2>

Membrah
aranyos voltál..a' vót!

Membrah
mi mi?

petyka2
E'mi?

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Membrah
<#nyes><#nyes><#vigyor2><#idiota>

petyka2

Membrah
Azt tudjuk,mi csak a többi embert nézzük, hisz hozzád "persze" hasonlítani sem lehet senkit...<#nyes><#nyes><#vigyor2>

petyka2
Nálam okosabb biztos nincsen!

Membrah
jó...persze....
Nem is kell ezen vitatkozni...

Sir Quno Jedi
Tûnik vagy se, attól a tény az marad tény ! 😄DD

Membrah
Azért csak néha...<#wink>

krisztike
igen,néha úgy tûnik,hogy a férfiaknak több eszük van...<#violent><#boxer>

Membrah
Nos nem hiszem, higy okosabbak lennénk...
És valóban...Máshogy kezeljük a témát..
De azért általánosságban...na jó, nem mondom semmit, mert még leárulóznak...;-)

Sir Quno Jedi
A kik okosabbak a kiknél ???