Halál után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
Csak ember formájában születhetünk ujjá, szóval nem lehetünk kutya, mamutfenyõ szerû földönkívüli, bigmac menû, stb. csak ember.
Addig születünk újjá, amíg a ránk bízott feladatot nem teljesítjük.
Ha kérünk valamit(nem anyagi dolgot), akkor az megpenget egy "Hurt" a világegyetemben. Nem származhat a kérés hátsószándékból. Õrangyalunk is van a jobb vállunknál van. Ott áll és segít minket a döntésekben.
Ennyi lenne. Ja és: Külön nincs menny és pokol, meg Isten, vagyishát Keresztény formában nincs. Isten ott van mindenben. De úgy külön nincs(mondjuk ezt nem hiszem el).
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
ha lehet választani, vagy tanokkal ösvényt kovácsolni, akkor szivesen lennék valami tigris vagy mamutfegyõ szerû füldönkívüli. thx. 😄
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
De csak, hogy a mai ember számára érthetõbbé tegyem, és ne magasabb, és alacsonyabb létformákról beszéljek... Földönkívüli leszel egy másik bolygón 😛
szóval én ezért is örülök annak hogy nem igaz 😄 a lélekvándorlást meg azért tartom hülyeségnek mert az 😄 mert most vagyunk (nemtoom) 6 milliárdan + többmilliárd/billiárd állat-növény. hasraszám van 88 billiárd lélek. usa+oroszország bedurvul: atomháború, föld elpusztul, túlélõ 1-2 milió egyed. a többbi lélek hova megy? nyaralni? 😄 de a lényeg benne, hogy azért hülyeség mert sosem ugyanannyi az állandó létszám.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Walk the Talk.
De a rossz, gonosz, fájó haláltól féni már nem butaság.
Én nem szeretnék úgy "új életet" kezdeni, hogy a kaszás elõtte évekig kóstolgat.
Walk the Talk.
Egyébbként érdekes, hogy a legtöbben menyire félnek a haláltól. Soszor ireálisan. Mondjuk vannak irreálisan vakmerõk is, akikben pont az a fura, hogy szeretik magukat közel vinni hozzá. Egyik véglet sem túl jó szerintem.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
"Én azóta hiszek, mióta csodát tett velem, bár lehet hogy enm csoda volt, csak egy kicsit jobban kellett volna szaladnom ahhoz hogy elfáradjak, de én máig abban a hitben élek, hogy valami történt velem azon a napon😛"
csoda volt, futottál, nem fáradtál el, valami történt??!
Engedd meg, hagy vágjak be egy hozzászólást az index egyik fórumáról, ami szerintem nagyon találó:
"Hát igen...
Szép dolog a küldetéstudat, de nem véletlenül beszél minden vallás szent irata a keskeny útról, a kevés kiválasztottról, 10000000 bõl 1000 és 1000-bõl egy stb...
A tudattalan folyamatokat mesterségesen a tudatra szabadítani, annak felkészületlen állapotában kitöltött beutaló a lipótmezõre.
Ha valaki le tudja kezelni a tudattalan betörését az õ kis valós világába az lesz a vallásalapító a próféta a sámán, guru szentember stb, de ha valaki nem tudja az lesz a diagnosztizált skizofrén, és nagyságrendekkel több skizó van a világon, mint vallásalapító.
Én ezen elgondolkodnék a sok "megváltó" helyében....
Az embernek történelmi küzdelme van a saját tudattalanjával, és a sok vallás ezoterikus hókuszpókusz azt a téveszmét igyekszik az emberekben elültetni, hogy a transzcendest bizonyos praktikák (ima, mise, koncentrálás, igézés...) kontrolálni, befolyásolni neadjisten ellenõrizni tudjuk... ó ostoba halandó... ha Istenbõl bolondot csinálsz, Õ százszordeinkább bolondot csinál belõled...
Senki nem piszkál... magadat piszkálod. Te vagy aki piszkál és akit piszkálnak. Mellesleg te kezdted a piszkálást, mint Jákob, aki átment a folyó túloldalára, de õ le tudta bírkózni Istent, illetve Isten nem tudta lebírkózni õt. Isten nagyon kevés embert nem tud lebírni. A transzcendesben a mindennapi tudat talaját veszti, és felbomlik az axiómarendszere, amiben mûködni tud, ahol kapaszkodókat talál. Én inkább visszajöttem a folyónak ere az oldalára, mert nem vagyok Jákob..."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
mert, ha nem, akkor íúíúíúíúíúíúíúíú
Walk the Talk.
VIlág életemben vallásokkal forlalkoztam. Sokkal megismerkedtem, és sokmindentm eghallgattam. Emellett éveket töltöttem okkult tanok tanulmányozásával, és sok olyan embert, és helyet ismerek ahol ilyesmivel foglalkoznak, nem kisgyerekek, nem kis tini szinteken. Mindezek ellenére, soha nem találkoztam se démonnal, se szörnyel, de még szellemmel sem, és minden hangra, és érzésre volt még logikus magyarázat. Bocs ha ez valakit kiábrándít.