Halál után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ilyen fogalmak, meghaladnak engem.
Persze sok mindennel nem értek egyet amit mondasz, de nem foglak bántani érte.
Nem értem miért nem vizsgálják tudományos módszerrel a halál utáni állapotot.
Én kapásból tudok mondani legalább egy olyan gondolat kísérletet amit át lehetne ültetni a gyakorlatba.. és vizsgálható eredményt adna.
Persze ezek veszélyes dolgok, mert elő kell idézni a halálközeli élményt mesterségesen.
Szerencsére, tudok is ilyen lehetőségről. Centrifugában lehetséges ilyen szituáció. Az kozmonauták, és vadászpilóták kiképzésénél használnak ilyen centrifugákat. A nagy gyrosulási erő kipaszírozza az agyból a vért a lábba.. és ilyenkor sokan halálközeli élményről számolnak be.
Ebben az állapotban végre lehetne hajtani kísérleteket.. amik mérhető vagy más egzakt kimenetelt, eredményt adna.
kérdés.. MIÉRT nem csinálják?
Az nem lehet, hogy ennyire érdektelenek az emberek és a tudomány, hogy le se szarják..ezt az alapvető és nagyon is fontos kérdést.. mi az ember?.. mi célja van a létezésnek.. tényleg csak szaporodó biológiai robotok vagyunk, vagy ennél többek vagyunk?..
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
1/ az első amit ehhez végezni kell gyakorlatot, az hogy "gondolatban tanuljátok meg simogatni a szátokat, körbe-körbe mind addig amig azt nem érzitek hogy elektromosan kezd bizseregni.-- ezt a gyakorlatot egy pár napon keresztül gyakoroljátok.
2/ képzeljétek el gondolatban az egyik kezeteket, tenyereteket ujjakkal együtt és most ezzel a gondolati tenyérrel kezdjétek NAGYON LASSAN simogatni a fejeteket körbe-körbe, majd le lassan a testen végig a lábujjakig és onnan vissza a test oldalán a test szélén és a közép vonalán. le és vissza le és vissza ismét-- Ha ezt több alkalommal gyakoroljátok és közben gondolatban a lelketeket is megszólítjátok, akkor kialakul a kapcsolat a lélek és az ÉN között. --
--- s bármikor bárhova oda tudtok menni a testben azért, hogy valamit kijavítsatok. Még a kis sejteket is meg lehet szólítani kérni hogy segítsenek. De igy elmulasztható a feszültség egy-egy simogatás után nagyon jól fogtok aludni, de az is lehet hogy eleinte már közben elalszotok.
A lélek öntörvényű ezért vigyázni kell vele- soha nem szabad olyan meditációt tanulni és gyakorolni, amely arra biztat, hogy képzelj el valami szépet vagy egy folyót vagy épp lásd a fényt-- szóval ilyen butaságokat nem szabad gyakorolni, mert a lélek ha ilyesmit észlel és ebbe segit be az ÉNnek hogy előhívja a memóriából a vágyott szép látomást, akkor sajnos bármikor ha egy nagyobb fájdalom érne vagy sikertelenség szóval magad alá kerülnél, akkor a lélek előhívja az agyból azt amitől boldog voltál kivetiti a szemgolyóba és ezzel hallucinációt vált ki, és sajnos egyre gyakrabban minden kisebb szomorúságra, kedvetlenségre-- a hallucináció= először játék, majd skizofrén tünet, végül skizofréniaként rögzül ez a tünet.
Vagy a nature materialista elméletbe amely az anyagelvű?
Az orvosok csak annyiba nyitottak mostanság e téma felé, hogy a sok sódert elfogadják csak azért hogy plusz jövedelemért egy Természetgyógy központban valami kis jövedelem kiegészítéshez juthassanak, mert többnyire abszolút nem hisznek benne, mivel ahhoz hogy valamit elhiggyen az ember tudományosan fogadja ahhoz érzékelni kellene vagy legalább műszeresen kimutathatóvá kellene tenni a testben elevenen ott rohangáló lélek energiának a szálait.
De még nincs ilyen műszer ahogy olvastam a kínai orvostudomány sürgeti ennek a feltalálását-- még pedig azért, mert az akupunktúrás módszer, akkor tökéletesebb lehetne! Bár a Kínai se tudja, hogy azok a pontok amelyet szurkálgat a tűivel-(ha jól méricskélt egyáltalán aki végzi!) azok a pontok test-energetikai csatornák és annak az energetikája "férceli a lelket oda kívül a bőrön a testhez, hogy a lélek ne tudjon meglógni.! Amikor a test működése leáll, vagy is a test-energia működése áll le, akkor a test elveszti az elektromos vonz"" erejét és a lélek eltávozni képes a fejtetőn.
A test-energiája + töltésű, a lélek energiája negatív töltésű. Ugyan ez van a Földünk esetében is a Föld test energiája, ami benne áramlik az anyagában és onnan csak kisugárzik + töltésű, -- a MAG ban viszont negatív töltésű az energia és ez áramlik ki az egyik Sarkon, majd tér vissza a másik Sarkon. A Földünk és az élet energia rendszere között az a különbség, hogy a Föld esetében a MAGba zárkózik a negatív töltés és csak a Sarkokon közlekedik ki-be-- ezért nem érintkezik a két különböző töltése a Föld energiának. (lehet hogy a Sarkoknál van valami szigetelt Rés erre a célra, nem tudom arra nem jártam. Viszont az élet esetében nagyon érdekesen lett megoldva- de szerintem még mindig nem jött rá az orvostudomány-- hogy az agyból kiáramló idegszálak amelyek behálózzák a testet is, tulajdonképpen szigetelt vezeték és ebben áramlik a test energiája és ezzel érintkezik a lélek, de csak pontokban és bizony ennek köszönheti az élet, hogy meleg a teste, mivel csak pillanatra érintkeznek. Természetesen a sejteknek külön saját energetikája van házon-belül"amit a vér táplál.
Annak idején szerettem volna segíteni az orvosoknak a kutatásban is, de csak egy orvossal (az intenziv osztályon ahol dolgoztam annak vezetőorvosával lehetett ilyesmiről beszélgetni és csak őt érdekelte, a többi előtt el kellett, (!!!) hallgatni mindent. Volt mivel mindig éjszaka dolgoztam két osztályon és intenzíven egy éjszaka és egyedül, bizony előfordult hogy véletlenül egy éjszaka meggyógyítottam egy beteget, aki két klinikai kezelés ellenére rohamosan romlott-- Az orvosát nem az érdekelte hogy jaj de jó hogy meggyógyult, hanem azért kiabált velem, hogy valljam be milyen gyógyszert adtam a betegnek holott a kórterem többi betege szólt hogy semmit nem adtam csak érdekesen masszíroztam ilyet még nem láttak -- persze nem masszás volt csak annak egészítettem ki a mozdulataimat, hogy ne lássanak többet. szóval érzékelni a lélek energiát nagyon de nagyon ritka képesség szintén, viszont ezzel lehet valóban gyógyítani. De embernek másokat gyógyítani a lélekkel, SOHA NEM SZABAD! Én is csak későn jöttem rá, életveszélyes. Pedig én még erősíteni is tudtam, igaz túl sok beteg volt éjszakánként akiket érintenem is kellett.
egy ismeretlen dologról való gondolkozás, beszélgetés közben nehéz nehéz nem belemenni érvelési hibákba..pedig ez lenne a cél
legalább egy kis tudományosság lenne a topikban..
https://www.youtube.com/watch?v=I17FylztsY0
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Mostanában mivel az idő azóta is tovább rohant, úgy gondoltam csak közzé fogom tenni mind azt amit tapasztaltam amit megállapítottam amit tovább gondolva logikailag is meghatároztam--- de ez a közeljövőben fog elkészülni és nem könyv formában mert arra nincs pénzem, hanem videót készítek és az lesz feltéve az internetre.-- erre készítem az utóbbi időben a puskát" hiszen egy videót folyamatosan kell készíteni tehát nem állhatok meg gondolkodni mi legyen a következő gondolat és elmondás vagy magyarázat-- ehhez kell most készítenem az ábrák egy részét is, hogy magyarázatot jobban megérthessék az emberek
Miért akarok videót készíteni, mert mióta az unokáim fel raktak ide az internetre csak azt tapasztalom, hogy egyre durvábban válnak babonássá az emberek, mintha egy-egy csoport-- nem tudom maguktól, vagy felső-hatalmi sugallatra" de egyre visszataszítóbb babonaságot terjesztene és rengeteg hazugsággal támasszák ugyan akkor alá.
Ha valamit gyűlölök, az a hazugság, a másik életnek, becsapása, kihasználása, elnyomása, eltiprása, és leölése. Sajnos egyre szennyesebb az emberi faj élete. Soha nem volt valami szent, de ma már mikor az űrbe is készülnek kilépni, felháborító, hiszen egyre több lehetősége van tanulni, tudását növelni, intelligensebb Emberré válni,- de sajnos nem ezt mutatja az egyre zavarosabb világhelyzet.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Tulajdonképpen, minden ami létezik, az azóta van hogy az univerzum keletkezett spontán, mert kialakult az a körülmény amely beindított egy hatalmas erejű fizikai változást a Térben- ekkor keletkeztek az atomi részecskék, aztán ezeknek a tömörüléséből, lett minden a csillagok a bolygók így a Földünk is. De semmi nem lenne, ha nem keletkezett volna energia azon az atomi részecskén a neutronon-- és ezek az energiák nem fejtették volna ki újból és ismét a saját erejüket amivel mindent megalkottak még az örök mozgást, örök keletkezést, és fejlődést, majd a pusztulást is.
Nem valamiféle transzcendens isteni lény alkotta az univerzumot, de nem is tévedt ide sehonnan egy izzó gömböcske ami aztán felduzzadt majd bumm robbant, s egyre több képtelenséget találnak ki a tudósok is sajnos, hiszen Hawkins elmélete is sántít amikor azt mondja, hogy a gravitációs erő hatására tömörült ami idetévedt, vagy épp itt volt majd felfúvódott, és Bumm felrobbant és igy keletkeztek szerinte az atomok amelyek tömörültek és igy lett minden.--- Itt is az a probléma, hogy ha nincs atom csak valami.... és nincs energia se,... akkor hogy lehet az hogy gravitációs erőnek köszönhetően tömörült bármi?--- Miért határozta igy meg?-- mert még ma se tudják a tisztelt tudósaink hogy mi a gravitációs erő,- milyen energia teremti meg ezt az erőt!!?
Vagy hogy lehet az hogy egy fizikus (2009 ben) képes matematikai okoskodással, sóderolással meghatározni egy univerzumot teremtő transzcendens Istent. Vagy a vallások bármelyik olyasmiket tanitanak amiről halvány gőzük sincs egyszerűen előveszik az ókorban kitalált és leírt gondolatokat amelyek tulajdonképpen inkább az emberiség fejlődését jelzi és irodalmi műnek felelnek meg- legyen az bármelyik akár Buddha emlékiratai akár a zsidó akár keresztény, de lehet mondjuk egy amerikás indián hitmese is. Szép irások és sok tanulság is van benne ez tény de abban a korban aligha értettek meg bármit is a Természet törvényeiből csupán a saját népüket akarták összefogni, irányítani illetve móresre tanítani, de az elméletük csupán megérzéseken vagy meg nem értett "szembesüléseken" alapult.
Megérzései, vagy logikus elgondolásaik a tudósainknak is voltak. Ugye az univerzum kezdeti állapota és mindennek a kezdeti okát legjobban Newton feltételezte,- azt kellett volna tovább gondolni, nem pedig félre lökni.
Ő azt feltételezte logikailag, hogy volt egy Tér és abban felkenődve porszemcsék és ez volt a semleges kezdeti állapot-- és bizony EZ az leglogikusabb megállapítás!-- de félre dobták.-- Holott ha ez a kettő adott volt, akkor arra kelett volna gondolni, hogy ha nem létezett még energia amely képes hőt is termelni, akkor bizony a Térnek le kellett volna hűlni és egyre nagyobb hideg lehetett ebben a beporosodott" Térben.-- Ha pedig létezik több ezer fokos meleg, hőség, akkor ennek az ellenkezőjének is léteznie kellett több ezer fokos hidegnek!
S mi történik bárhol ha túl nagy a lehűlés és adott Térben szétkenődött porszemcsék vannak?---- Tér-Rianás === a porszemcsék hatalmas erővel és nagy sebességgel felgyűrődtek egymásra és tömegesen=== a porszemcsén feszültség keletkezett, vagy is energia kialakultak az atomok az anyag elemi legkisebb részecskéi== majd az elemek azok tömörülése, bolygók, csillagok és a több ezernyi rianás okozta több ezernyi felgyúródott porszemcse kupacból az energiák keletkezésével beindult az örök mozgás, a vonzás és taszítás és megszülettek galaxisok is. Kellett hozzá Isten? Nem! --vagy épp egy kintről idejött esetleg egy fénytörpe"? -- mert lassan minden marhaságot kitalálnak.
S hasonlóan egyszerű és törvényszerű a Földünk keletkezése fejlődése és sajnos a jövőben a kiégése is. Léteznek az isteni Teremtők amelyek az életet megalkották? Igen!-- létező Intelligens Energiák! A Földünk LÉLEK energiájának felel meg- és bármelyik megszűnne aktívan működni, akkor az élet elpusztulna!! Istennek felelnek meg amit az emberiség sejtett csak? igen Istennek felelnek meg, hiszen nélkülük csak egy élettelen bolygó lenne a Föld mint ahogy a két lélek energián nélkül mi se lennénk többé. Egyébként mind két Teremtő erővel szembesültem, csodálatosak, fantasztikusak, de CSAK a Természettörvényei szerint működnek,- nem jók és nem rosszak, nem teremtenek csodát ez nem igaz, nem segítenek de nem is bántanak hacsak a természet nem követeli meg!-- gondolok itt arra, ha az emberi faj tovább folytatja ezt a horrorba illő élet s tilusát és pusztitja a természetet illetve a levegőt vizet szennyezi-- nem csak több lesz a földrengés, de a magnetoszféra gondol" egyet és visszahúzódhat"" regenerálódó céllal-- akkor az élet elpusztulna, mert megszünne az életet biztosító IDŐ =Tér-feszültség
A halál után minden értelmes lélek, tudja hogy a Föld magjába kell megtérnie, és pedig a Föld azon Sarkánál ahol a magnetoszféra visszazár. az a lélek amelyik torzult, vagy butuska és csak ide oda csapódik vagy épp valakinek ártani szeretne, az ilyenek legfeljebb max. 10 percig téblábolhatnak a valóság terében, mert a Földünk Fekete LÉLEK energiája érzékeli és bizony lerántja az erejével és elindítja a MAG felé, ha akarja ha nem. Ez viszont veszélyes nagyon a lélekre nézve mert bizony ahol érzékelik ott is lesz lerántva és lehet hogy a láva izzó örvényei felé és azt kell végig járnia- vagy megsemmisül vagy kiér belőle és a MAG elé kerül szintén- ha az élete tisztességes volt, akkor a MAG fényrészecskéi befogadják bevonzzák ha nem akkor bizony visszavágják a láva örvényeihez.
Ezt egyébként átéltem igaz én magamtól haladtam át az izzó láva örvényeken mert kíváncsi voltam, de miután a MAG elé kiérkeztem, annak a fala érzékelt, megnyílt és először bizony visszalöktek, de észlelhették közben hogy csak egy kotnyeles ÉLŐ lélek vagyok- így visszavonzottak, körbe fogtak és valószínű érzékelték az érkezéseim okát, mert körbefogtak bizonyos távolságra és meséltek mind arról amit kutattam. De mivel a lelkem még ott is figyelemmel kísérte és érzékelte az itt hagyott komában fekvő testem és azt hogy mióta vagyunk úton, így a mesélést félbeszakítva, visszatért a testembe, zsúpsz! csak úgy belevágódva.
Azért nem igaz a reinkarnáció, mert a lélek bele se férne egy újszülött testébe akkora mindig amekkora a teste volt-- a másik hogy az a lélek amely halhatatlanná vált eggyé vált az isteni Fehér, a Földnek szintén LÉLEK energiájával, az magas feszültségűvé lett és bizony megszűnt egyes ÉN maradni egy nagy közös isteni Tudat Energiának csak a részévé lett. Semmi féle más beavatkozás nem igaz.
A Földünk egy csodálatos bolygó és bizony attól vált élővé és ebbe beletartoznak az életek is, hogy két csodálatos LÉLEK Energiája van. Teremtéskor ebből a két LÉLEK Energiából kapott minden élet azért hogy a sejtkupac test élővé válhasson. A fekete lélek energiánk kialszik a test halálakor az élet fehér lelke visszatér a földi Fehér LÉLEK hez.
Sajnos a Földünk se örök életű épp úgy halandó mint amit teremtettek, és ép úgy kiég a Fekete LELKE a bolygóval együtt és egyszer az isteni FEHÉR LÉLEK energia akkor kilép a bolygóból és valahol újra teremti az életet, de az remélhetőleg sokkal becsületesebb, tökéletesebbre fog sikeredni mint amit itt teremtettek!!!
45. Mi a lélek definíciója? Lehet-e birtokolni a lelket másvalakinek?
A lélek az, aki valójában vagy. Más nem birtokolhatja, de elfoghatja, bebörtönözheti.
46. Mikor a lélek elhagyja a testet, akkor ki lehet az, aki megpróbálja csapdába csalni?
Egy bizonyos technológiával és az elme erejével képesek csapdába csalni ott a lelkeket, de csak és kizárólag negatív lények tesznek ilyet. A lélek csak akkor hagyja el a testet, mikor érzékeli, hogy nem képes többé fenntartani azt. A lélek tehát pontosan tudja, hogy mikor fog a test meghalni és még azelőtt kilép, mielőtt maga a test meghalna. Nem a halállal lép ki, hanem egy hajszálnyival előtte, ugyanis a lélek nem tud egy halott testben megmaradni. Ki kell lépnie tehát onnan, mielőtt a fizikai halál bekövetkezik. Ezután visszamenne a forráshoz, de ekkor „elkapják”, aminek következtében energetikai emlékezetét „kitörlik” és visszaküldik a Földre, hogy reinkarnálódjon egy újabb testbe. Így aztán semmi emléke nem lesz az előző életeiről. Sok feltaláló nem fedez fel semmi újat egész élete során, hanem egyszerűen „emlékezni kezd”, újrakapcsolódik elmúlt életeivel és használni kezdi pl 200 000 évvel ezelőtt meglévő fejlettebb technikai tudását.
A tudósok ezt a géneknek tulajdonítják és az igazság az, hogy ha egy családba pl sokan tudnak 5 éves korukban zongorázni (pl John Lennon-ék), akkor az azt jelenti, hogy a család régebben elsősorban zenével foglalkozott. Valószínűleg tehát emlékeznek régi életükben megszerzett tudásukra. 3-4 évesen nem játszhatsz zongorán, ez fizikai képtelenség. Egyszerűen arról van szó, hogy ilyenkor az emlékezeted jön vissza. A mi Földünk jelenleg egy börtönbolygó. Semmi mást nem teszünk, csak ellátjuk a reptiliánokat negatív energiával.
47. Hogyan kerülheti el a lélek, hogy a „fehér fény” csapdájába essen?
Kondicionálva vagyunk arra, hogy haladjuk a fehér fény felé. NE TEDD! Ha fehér fényt látsz, az csapda, el kell fordulnod a fehér fénytől és pont az ellenkező irányba kell haladod. Ott valószínűleg újból fehér fénybe ütközöl majd, és ez üldözni fog téged. Azt kell hangoztasd, hogy „ODA AKAROK MENNI, AHONNAN ÉRKEZTEM, A FORRÁSHOZ”. Ha visszatérsz a forráshoz, mindenre emlékezni fogsz. Mindenkinek ezt kellene tennie, mert ha mindenki így tenne, mindenki emlékezne, nem követné el ugyanazokat a hibákat újra és újra. Jelenleg mindig mindent újra kell kezdenünk az elejétől egy új testeben. Sokkal jobb lenne, ha minden tudást újból elő tudnánk hozni és hozzá tudnánk adni az előzőleg megtanultakat a jelenlegi tudásunkhoz. Hatalmas fejlődést lehetne elérni pusztán azáltal, ha inkarnációink során nem veszítenénk el az emlékezetünket.
48. Hogyan lehet a fehér fény csapda, ha annyi halálközeli élménnyel rendelkező ember számol be az ott megtapasztalt szeretetről és további életükre kifejtett pozitív hatásról?
Nem minden halálközeli élményre igazak a fenti megállapítások. Az egész halálközeli élmény (fehér fény, stb) sok esetben egy fabrikált élmény, valójában egy hazugság.
A legtöbb ilyen halálközeli élményen átesett ember nagyon őszinte szándékú és nem is velük van a baj abban, hogy fenntartják a hazugságot. A baj ugyanis odafent van.
"csak suttogva merem mondani" valakik nem akarják, hogy tudjuk, mi van a halál után..
ne is érdekeljen a téma.. nem fontos az..
sőt, nincs is olyan, hogy halál után. Ne érdekeljen a téma. Nem fontos.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Basszus!!
szivesen **
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Bocs, de az egész átment.
Walk the Talk.
http://kutyarader.postr.hu/jo-ebedhez-szol-a-nota-koborkutya-invazio
Walk the Talk.
Walk the Talk.
más aspektus
Walk the Talk.
Emellett a yt-n lehet találni további részleteket ugyanebbõl a filmbõl, amibõl elég egyértelmûen kiderül, hogy a ma pl. szívmûtéteknél használt szívmotorokat tesztelik a kutyákon, meg újraélesztési eljárásokkal kísérleteznek. (konkrétan van egy, ahol megállítják és újraindítják egy kutya szívét a vérellátás „kapcsolgatásával”😉
Szóval van egy ilyen gyanúm, hogy ezt a lenti videót újravágták és átszerkesztették egy olyan filmet használva alapul, ahol eredetileg szó sem volt levágott fej felélesztésérõl. Csak beletették az animációkat, amik ezt ábrázolják, felülírták a feliratokat és alámondták a szöveget. Ilyen USA propagandafilmnek tûnik így, hogy lássa az amerikai polgár, milyen gonoszul bánnak a kommunisták a szegény kis ebekkel. Ilyenformán a fehér kutyának valószínûleg megvan az egész teste, csak pl, a szíve helyett a gép keringeti a vérét, és le van nyugtatózva. Teljesen oldalhelyes, hogy azt demózzák: szív nélkül is életben van.
Látnunk kellene az eredeti orosz verziót, és abból valszeg kiderülne, hogy mi a helyzet.
Amúgy szerintem is csak kamu a videó.
Ettõl függetlenül szerintem is HOAX.
Walk the Talk.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Walk the Talk.
De azért azon filózok, hogy a fülét, és a száját tudná-e mozgatni, hiszen ott meg vannak az izmok, és az agy ki tudja adni a parancsot.
Egy megtörtént eset: Az egyik barátom a vasúton dolgozott. Rgy férfi kóválygott a vágányok között. Õ rászólt, de az csak vitatkozott, s közben nem vette észre a berobogó vonatot. Hátrább lépett, és a szerelvény szó szerint lecsapta a fejét. Most jön az, ami miatt otthagyta a barátom a MÁV-ot, és egy évig dokihoz járt, mert majd' összeroppant idegileg.
A levágott fej kb hat-nyolc métert repült, pislogott, s közben mozgott a szája.
Ez nem fake.
Walk the Talk.
"A halálraítélt: 1938. október 31-én John Deering önkéntesként vett részt egy kísérletben, melyben regisztrálták a szívverését, miközben mellkason lövik. Deering halálraítélt volt, aki így akart a tudomány szolgálatába állni. 4 lövést kapott és az elsõ lövés után még 15.4 másodpercig vert a szíve (pontosabban görcsölt)."
Walk the Talk.
Itt a kérdéses pillanat, a két képkocka között kb egy másodperc telik el. Bár a feliratokkal tévedtem, nyilvánvalóan utólag tették a filmre (a citromsavas üvegen egy pillanatra látszik a cirill felirat is)
Olvasom, hogy állítólag angliában rejtett helyen él egy klónozott kislány. Bár erõsen tagadják, de szerintem igaz lehet. Mert miért is ne.
A kutyás dologban én is azért kételkedtem, mert mindent mutattak, de végezetül a becsövezést nem. Úgy, hogy szerintem is HOAX.
És hát olyan gyomorforgató.
Walk the Talk.
Ettõl függetlenül ilyen kísérleteket akár végezhettek is.
A kutya az oldalán fekszik, el van kábítva, és az asztalon van egy kivágás, amin kidugták a fejét. Ez kb olyan mintha egy részeg embert ingerelnének, az is morcos lenne és húzná a száját, ha baszogatnák 😄
Akik fényre emlékeznek náluk szokott pozitív élményként megmaradni, ha jól tudom. Szerintem vegyes. Ha olvastad a régebbi beírásaimat tudod. Írtam errõl. Így helytállób a kijelentés?:-)
Azért az jellemzõ, hogy akik emlékeznek bármi ilyenre hinni is kezdenek, megváltozik a gondolkodásmódjuk...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Walk the Talk.