Optikai csalódások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
én semmit sem látok

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Benny04
ezekben mik az optikai csalódások?

NEm szerettem volna letölteni és tárhelyre felszórni :P Na itt a link:

Elsõ kép

Második

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

lippet
ez majdnem összejött:D

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Aquir
ötletes ha valahol optikai csalódásnak dolgozzák ki az oszlopokat

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fantos
én arra gondoltam hogy offend

gondoltam, hogy azt gondoltad, hogy erre gondoltam...
Aquir
már rögtön az elején gondoltam, hogy gondoltad, hogy játéktraktor, csak abbahagytam ezzel az offot :P <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

már rögtön az elején gondoltam, hogy játéktraktor
Aquir
http://www.youtube.com/v/xgM16127NM4&hl=en

II Rocky II
inkább tegyél be vmi jokisooptikaicsalodást:))

24 - Exile -Nov.23

Fantos
de nem mert szemét vagyok >:D

II Rocky II
mert te se tudod csak játszod a bogyódat.:D
ha tudnád megmondtad volna.

24 - Exile -Nov.23

Fantos
viszont én nem mondom el!

Aquir
kivéve ha megmondod és feltesszük egy honlapra mert akkor mindenki tudni fogja ha megkeresi a guglival!

Fantos
akkor a világon mindenki tudatlan! kivéve persze én!

Aquir
a google se tuggya :P

Fantos
há nem is tod milyen az?<#wow2>

Aquir
meganorf az milyen? képet róla <#buck>

Fantos
egy pöc és olyan meganorf féle

Aquir
pöcök jönnek ki vagy csak egy pöc és milyen? :)

Fantos
nemtom nekem kijön egy kis pöcök jobb oldalt de nemmtom miez

NonsenS
Reklámért még nem küldtek a Banamákra?

&#8222;Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná&#8221;

akyyy
ennek mi értelme?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kispancs
ez odab*sz-> Play wide

Aquir
hát ha csak általánosságba mondtad a sztereogram képekre, nem annyira volt kivehetõ ebbõl <#buck>

Nem úgy értem :)

Nézem,nézem de nem látom a 3D-s képet

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Aquir
még régen kaptuk ahogy mondtam, amikor kicsik voltunk:)

Ezt sose "láttam" :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

komoly <#eljen>

Nem pont optikai csalódás, de az érzékszerveink becsaphatóságára épít!

Hallgassátok meg 2x egymás után. A megoldás a kommentek között! ;)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Aquir
aham :)

Carlos
Ilyen lesz ez, csak a másik része lehet.
Abban ilyen kommersz optikai csalódások vannak:
párhuzamos-e, nagyobb-e, ilyesmik.

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
minden oldalon csak a kép van teljes nagyságban, legalább akkorák mint a borítón. Csak ilyen 3d-s képek. Elején bevezetés, ez az összes szöveg. A könyv végén kisképekben pedig a formák amiket látni lehet rajtuk fekete fehérben (illetve egyes esetekben a színezett 3d-s modellel a képen) :)

Aquir
eleinte ennek az egyik képén láttam meg elõször régen, hogy hogyan kéne látni ezeket a képeket :))

Carlos
Hmmmmm.....
Ez oldalra nyilik és minden oldalon egy kép van?
Kevés szöveg, max a a kép cime?
És csak ilyen belelátós vagy optikai csalódások?

Þór vígi þessi rúnar

Aquir
ezaz megtaláltam! :P :)

Aquir
én nem tudok róla. Nekünk otthon van egy ilyen könyvünk régrõl, annak az elején karácsonyi témás 3d-s kép van :)

Carlos
Lenne egy kérdésem!
Nagyon régen láttam a libriben egy olyan könyvet, amiben minden oldalon volt egy optikai csalódásos kép.
Úgy emlékszem, hogy sárga volt.
Sajnos nincs errõl a könyvrõl semmi infóm, de meg szeretném venni. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet ez a könyv?

Þór vígi þessi rúnar

Maco13
Humoros és aranyosból:

sz4bolcs
Én nem tudok ultizni. :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egy jó ultiparti, megfizethetetlen :)

sz4bolcs
Apám a biztonság kedvéér vett egy kisebb vödörnyi 1 és 2 Ft-ost. Kell az ultihoz. :D

sz4bolcs
baze, az ott egy szamár a hajában!!! :D

Igen. 5ft lesz a legkisebb.

Aquir
egyszer minden kimegy a divatból:)

II Rocky II
azt hittem csak az egy forintos fog megszüni:O de akkor a kétforintos is kimegy a divetból ???

24 - Exile -Nov.23

Állítólag van az 1 forintoson és a biztonság kedvéért most az összes 2 forintos is be lesz zúzva, már csak márciusig használhatjuk :DD