Fruity Loops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
Egy lyan probléma merült fel, hogy Nexusba nem tudok expansion pack-eket berakni. Vagyishát berakni be tudom, de amikor megnyitnék egy minttát, akkor hibát ír.
Ezt: The expansion product is unknown. Please contact reFX support. The output has been muted.
Valaki esetleg valami ötletet tud?
Elõre is köszi
Hala Madrid
Hip-hop, rap, pop, rnb zenékhez milyen vst-ket érdemes beszerezni?
Hala Madrid
Fel raktam a legújabb Traktor Pro DJ programot, már ahhoz is Core 2 Duo kell, és úgy megfogja a gépemet, hogy mixelésnél meg-meg áll a zene, és mellette böngészni se lehet.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ehhez 2 magos proci kell? Szerintem egy jobb hangkártya se segítene.
De létezik egy PCI kártya, ami tele van memóriával, zenészeknek való hangszerboltban lehet venni, vagy neten. A lényege az, hogy régi gyenge gépen is lehet zene programot használni. Csomó pluginokkal együtt. Az ára 100 ezer felett van.
Hala Madrid
Nexus 2-t beüzemeltem, de amikor megpróbálok vele csinálni valamit, elkezdem nyomkodni a zongorát, akkor csak iszonyatosan idegesítõ sípolást ad ki, egy kis recsegéssel fûszerezve. Esetleg valaki nem tudja, hogy ezt hogyan oldhatnám meg?
Hala Madrid
Hala Madrid
Hala Madrid
Naia 96 tyrr
Most kezdek el játszania FL studioval és az lenne a kérdésem, hogy a loopokat hova kell bemásolni amit még pluszba le töltöttem ?
Elõre is köszi, légy vidám
Naia 96 tyrr
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Segítségre lenne szükségem: vettem egy focusrite scarlett 2i2 -t egy midi billentyûzettel, majd otthon az elõírást követve feltelepítettem annak usb driverét, és összekötöttem. A gép tökéletesen felismeri. ezután az Fl studioban szerettem volna kipróbálni, de hiába kötöm rá a fejhallgatómat egy jack-el, nem ad ki hangot. Az fl megy, de hang nincs. mi lehet ennek az oka? Amit én el tudok képzelni, hogy gyenge teljesítményû a fejhallgatóm,(mert tényleg az) viszont van egy 1.2 -es hangfalrendszerem is, (az is olcsóbb fajta) õ is néma maradt. Tudnátok segíteni, hogy ez hogyan mûködhet? Elõre is köszönöm a segítséget! :)
Klassz napot minden sg fórumozónak.
Bálint
Hala Madrid
Eddig jó volt, valahogy most átállítódott.
Hala Madrid
Hala Madrid
Hala Madrid
tudna nekem valaki abban segíteni, hogy ilyen kezdõ cineket honnan lehetne beszerezni?
Mint itt 0:18-nál, vagy 1:24.
Elõre is köszi!
Hala Madrid
Hala Madrid
Szeretnék csinálni egy olyan számot, aminek a szövege már meg van, és én csinálok alá zenét. le is töltöttem az acapellát, de nem tudom hogyan kell berakni FL-be valaki tudna segíteni?
köszi
Hala Madrid
Hala Madrid
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Honnan lehet FL studio 10-hez plugineket szerezni, mondjuk free-n :)
mindenféle hangszer plugin érdekel. Van egy amit különösen keresek, esetleg ismeri valaki? ( Korg Trtion piano )