Fruity Loops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rolleyes><#rolleyes><#rolleyes>Sziasztok!

KB 2002-tõl használom a fruty-t, és a mai napig is azzal bütykölök.Az esetek 80%-ban azzal csinálom az alapokat de pl masterre és MIDI mást használok.
Amit feldobtam, csak Fruityvel készült és egy válogatás 2002-tõl, 2008-ig a különbözõ verziókkal készített nótáimból. ( a minõség szándékosan butított ).
Kivácsi vagyok a véleményetekre.....

Üdv: Flsman

http://rapidshare.com/files/224102166/Flsman0208.mp3.html
Peetboy
Egyik szerzeményem, amit az FL Studioval csináltam: Three Drives - Air Traffic

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

gameplusz
Kellemes. Legközelebb bátran tekerd fel a hangerõt.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

DaemoonHunter
Nekem tetszik!😊
Jó lett!

First Moon Landing

igy talán jó is lesz:-)
Szevasztok!Ezt Flstudio 8al követtem el:-)
Kellemes hallgatást

First Moon Landing
Hello, légyszi írja már meg valaki, hogy hogyan lehet beállítani, hogy a Fruity Loops több magos cpu-nál mindegyik magot kihasználja. köszi
Sziasztok 😊

Segítségre lenne szükségem: A PianoRollban a hangok nem a kis kockáknak megfelelõen állnak, hanem ha huzogatom a sávokat, akkor folyamatosan megy, és nem ugrik 1ik négyzetbõl a másikba... hogy lehetne visszaállítani, hogy ugráljon a zöld sáv?

Elõre is köszi, szóljatok, ha nem volt érthetõ! 😄DD
Én azt tudom mondani, hogy a sávok hangerejével játsz, amelyiket jobban akarod hallani azt helyezd elõre, másikat hátra, szal vmi ilyesmi, ne egyforma hangerõn legyen minden mert az tényleg szarul szól, én is a hangerõkkel játszom, meg a balance-al és így egész jó hangzásvilága van a zenéimnek... Remélem tudtam segíteni, ja és használok Fruity Limitert is...
elkészült az elsõ hardstyle megamixem végre...😊
sajna linket nem tok adni...
thx de már nem kell megoldottam a problémát...

csak letöltöttem a z3ta+ 1.5.3-as verzióját és az már ment...😊
Mikiller
Küldtem privátot.Jelentkezz be és olvasd el. 😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

senki se akar segíteni, mert már kurvára idegesít...azt tom h vmi mappastruktúra jól van de a többi nem tom h mit jelent!<#falbav>

plz segítsetek #537
Murder3
annyit még hozzá tennék hogy azt mondtam régóta de sokáig a 4 demója volt és tavaly óta használom a 8-at és kb most vagyok azon a szinten hogy a mixer panelt teljesen megértettem és már sok effektet is tudok bele rakni meg nagyjából már elsajátítottam az fl kezelõfelületet.
Most a zenével van a baj mert hangzásilag xarok

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
hello én segítséget szeretnék kérni.
Elég hülye vagyok hozzá igaz viszonylag régóta fl-ezek de tavayl óta a 8-at használom bár egyre jobbak a zennéim de naygon amatõr vagyok zenei téren.
Szóval itt sok profi van és én teljesen az alapoktól szeretnék útmutatást.
Van magyar nyelvû leírásom az fl-rõl de az nekem nagyobn kínai mert a technikai részhez én marhára nem értek.

Kezdésnek én olyan segítségre gondoltam hogy nagyjából egy zenét h kell összerakni hogy az jól hangozzon?
Nem az összetevõket kérdem hanem pl hogy dinamikája legyen a zenének meg stb. Értitek.

még az a kérdésem lenne hogy a VST az végülis mi meg hogy kell használni és hogy honnan tudok a tört fl-studióhoz is letölteni?

Itt van életem elsõ albuma.😄 Nem sok mega nézzétek meg kb iylen szinten vagyok igaz mostanában már jobb zenéket csinálok de nem sokkal.

Dj Gom and Dj Drum-Hard Energie

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

nem tom inspirál-e vkit a hardstyle(showtek,noisecontrollers, headhunterz, the prophet)...?😊

a választ várom egy ideje...a kvraudio fórumjára fel van rakva h mit kell csinálni ilyenkor de olyan lámának érzem magam h alig tom lefordítani... am én 14 vok de már 1-2 éve használom én is igaz nem olyan sok sikerrel, mert a hardstylet is idén szerettem meg.

tudtok linkeket vst progikról(vanguard, v-station stb.)
ja hol lehet letölteni a vanguence1-et v 2-öt?
Fl Studio-s hardstyle melody videók:

http://www.youtube.com/watch?v=j4djmMwgmZU
http://www.youtube.com/watch?v=AYyujjmEj7Q
http://www.youtube.com/watch?v=wjz5PFHbBdo

ha érdekel ez vkit...😊
hány hardstyleos van itt?<#hawaii>
Hello!

Egy kis segítséget kérnék. Nekem az FL Studio 8 van meg és megvan hozzá az rgcaudio z3ta+ is. Egy probléma van csak: amikor elindítom a progit az fl-ben azt a hibát írja ki h:'Bitmap not found.'. Mit tegyek ilyenkor, mert nekem naon kéne ez a progi...😞((a verzió 1.4-es)

plz segítsetek!!

egy hardstyleos..😊
Sziasztok!
Ez egy Fruity loops os zeném.
http://www.youtube.com/watch?v=0xsvAeUNR0o<#vigyor3>
fergusonpapa
Triberrihac nekd irnák annyit h más helyen is kaptad az ivet legalab ne reklámozd h könyü a zenélés..miatad hal ki egykét stilus de komolyan,én 2 éve zenélek és még mindig amatör vok.legyen nekd is önkritikád mielöt kiteszel 1 zenét!köszönöm!

www.icewebhu

DaemoonHunter
Egyik új mûvem:
Íme
Örülnék egy kis kritikának, mert úgymond új vagyok, úgy érzem minden egyes szám után egyre kifinomultabb a dolog😊

Bõvebben?😄

gameplusz
Hmm... valami olyat alkottam, aminek lesz vízhangja 😉

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Bocsi, megoldódott a probléma, kábel felcserélés volt<#vigyor2> De azért köszi a segítséget!<#nyes>
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy beszereztem egy MIDI kábelt amivel a Yamaha szintimet ráakarom kötni a gépre. Ez mind sikerül is, tehát IN/OUT ból megy a hangkártyám MIDI portjába a kábel, de az FL Studio-n belül a MIDI settingsnél hiába kapcsolom be az In részt Aktívnak írja, de mégsem hallatszik semmi(Pl:Nexus-nál próbálkoztam, de néztem a Sytrusal is)<#shakehead> Esetleg egy beállítási leírást írhatna nekem, hogy megszólaljon a szintin leütött bill. a gépemen, elõre is köszönöm!
Köszönöm, örülök hogy tetszik nektek! 😊
kb. 2éve foglalkozom zenéléssel, de úgy komolyabban fél éve feküdtem rá a dologra, nem tracker-eztem😊
lassan elkészül legújabb zeném is, azt is feltolom majd!
Nekem is tetszik😊
Véletlenül nem tracker-eztél régebben? Olyan trackeres vonásokat vélek felfedezni a zenéidben😊

DaemoonHunter
Tetszik😊 nagyon jó lett(Y)
Megkérdhetem milyen rég foglalkozol fruity loops-al?😊

Sziasztok!

Legújabb szerzeményem 😊

Simms - L.O.V.E.

ha nem lenne jó akk: http://www.speedyshare.com/748339932.html
Petka
5 órás munka eredménye a következõ remix 😊
Echomen - Perpetual (Dezür Remix)

de azon kivül még mai napig gyakorlok
Hello mindenkinek én csak annyit mondok hogy könyü zenét csinálni mert minden egyes szinti vagy más dologgal lehet generálni hangot csak rá kell jönni hogy hogyan. Fél éve használom az fl stúdiót és itt az egyik zeném tessék.
http://rapidshare.de/files/41811612/Cj._M_n_ooh______Vs_Nightech-_rint_s_09_Bass_Triberrihac_Remix_.mp3.html
Ebbe a zenébe még a dobot is én generáltam meg a többi dolgot xd
Ha komentelni akartok írni ere a vipmail címre írjátok . [email protected]
Hello!
További kérdésekkel, észrevételekkel, problémákkal, saját zenékkel gyertek ide: http://forum.flstudio.hu

Hát erre nem tudok mit mondani... Az a baj, hogy a tempo max 1000 lehet, és így 1%-nál is túl gyorsan változik a beállítás (pl. 140-rõl 167-re ugrik).
Én meg szoktam elégedni azzal az értékkel amit be tudok állítani, tehát ha 140BPM-re akarom a számot de csak 143-ra sikerül beállítani automation clippel, akkor lesz 143BPM-es =)

Annyi bajom van még, hogy müködik a Tempo változás, csak így Automation Clipel, nem tudom pontosan beállítani a BPM-et, tehát ahogy állítgatom a pontot, pl: 140-rõl egybõl 167-re ugrik<#shakehead>Nem lehetne valahogy finomabban állítgatni, vagy csak ha Edit Eventsel csinálom? Csak ott meg nem látom, át a dolgokat, hogy pl ott mettõl kezdõdik a 140-es határ<#conf>?
Ismét köszönöm szépen!<#worship>
Jobb klikk a Tempora, 'Create automation clip', ésatöbbi (lásd. 493-as hsz-em, csak a Freq helyett a Tempot automatizálod).
Hangerõvel ugyanígy.

Halika! Ismét van egy kérdésem, mégpedig azzal, hogy meglehet-e oldani, hogy a szám egy idõ után gyorsabb tempóra váltson? Tehát mondjuk szól a zene 140 BPM-ben, de aztán átmegy 160ba. Vagy vmilyen tempo változtatást lehet alkalmazni? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hangerõt hogyan lehet beállítani, hogy halkan induljon a hang és hangosodjon utána?
a kompresszálásra írtad az izotope ozone-t?
gameplusz
Izotope Ozone, nem gyõzõm hangsúlyozni ^^

Hát tényleg van egy standard, de picit minden dal más és más.
Szerintem a basszus és a lábdob maradjon középen.
A pad és a string mehet kétoldalra (Stereo Enhancher nevû pluginnal), a zárt cinek (closed hihat) és a nyitott (open hihat) is mehet balra vagy jobbra szinte teljesen (úgy 40%-ban). A pergõdob (snare) úgy is lehet, hogy egyet balra, egy másikat jobbra.
A hihatekre egy gyenge flangus is mehet.
Ez az érdekes hang amit nem tudok beazonosítani 😄 (valszeg pad lesz) is mehet két oldalra Stereo enchancerrel.

A basszus jó lett így, de az egész mintha kicsit túl lenne kompersszorozva, bár az abból is eredhet, hogy FL-ben alapból nincs semmilyen kompresszálás (pl. Reason-ben van és az nagyon jó).

gameplusz
Igen, van egy általános standard, ami majdnem mindenre jó. De a lényeg hogy közel azonos frekvenciájú hangok ne nyomják el egymást, tehát ellentétesen legyenek... Minden zene más és más, de ha egyszer ráérzel, onnantól nem lesz nehéz. Hamarosan feldobok valamit én is ^^

kcisit kísérletezgettem vele, kipróbáltam elsõ gondolatom a lábdob kicsit balra és a basszus kicsit jobbra, és mintha teltebb lenne a hangzása vagynemtudom, ha ez nagyon rosszul benéztem akkor állítsatok nyugodtan le😄 a lenti ,,képes,, segítségedet is hasznosítottam, felrakom azt az intrót így, majd halgasd meg újralégyszives, hogy mennyire sikerült jobbra vagy éppen szarabbra. elõre is köszi 😊
bocs hogy lámázok, a panorázmázást akkor úggy hogy egyes hangok hosszabban szóljanak? néhanéha szoktam állítgatni hogy ez balról az jobbról, de mi alapján szóljon valami az egyik oldalról, és mennyire? erre van valami ,,szabály,, hogy például a basszust egy nagyon picit jobbra és a lábdobot meg kicsit balra? köszi balee66 ui.: öröm látni ahogy feltámadt a topik😊
Voacanaga és intro esetében ugyanazt tudom mondani, amit már a C21H23NO5-nél is mondtam régebben, hogy picit "húzd szét" a hangokat, tehát legyenek panorámázva. lehet, hogy csak a myspace-es hangminõség miatt, de nagyon hallani hogy minden középrõl szól.

kérek szépen hozzáértõket és hozzánemértõket, hogy halgassanak ebbe bele---> zajaim
és alkossanak valami építõjellegû kritikát, hogy mitkéne hogyan mert nemigen van senki ismerõsöm aki tudna segíteni, elõre is köszönöm😊
Van már több ilyen oldal is, talán felvehetnénk a készítõkkel a kapcsolatot, és kérhetnénk egy külön szekciót az oldalra, ahova felpakoljuk a zenéket.
Persze csinálhat valaki saját oldalt is, de minek szétdarabolni az amúgy is pici közösséget?

http://flstudio.blog.hu/
http://forum.flstudio.hu/

Petka
Ha nem is label, de egy gyûjtõoldal nem lenne rossz ötlet, ahova felrakhatnánk a kész mûveinket.

Összedobjuk 😛