Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ain't got no history
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ain't got no history
Courtois meg remélem így majd játszhat ellenünk 😊
A vicc az, hogy nyílván jogászok írják a szerzõdéseket, ezek szerint a mi jogászaink nem voltak tisztában az UEFA szabályaival? Ez a szégyen, nem az, hogy játszhat, sztem teljesen ok, hogy játszik.
ain't got no history
Ez azonban ütközhet az UEFA Bajnokok Ligája szabályzatának 3-as cikkelyével, annak is az elsõ pontjával, miszerint egyik klub sem akadályozhatja a másik szereplését záradékokkal. Az UEFA állást is foglalt az ügyben: szerintük a Chelsea sehogy nem akadályozhatja a belga pályára lépését. Meglátásuk szerint, ha van is záradék a kapus kapcsán, az „semmis, érvénytelen és betarthatatlan.”
Tehát, ha összekerülünk játszhat! Én örülök neki, játszon csak, bár remélem most az elõdontõben a Real-t kapjuk😊 Valahogy idén nem izgulok (még) a BL miatt, mert ez a csapat a jövõnek készül, már itt vagyunk az is egy plusz számomra. És, ha esetleg kiesünk most, akkor erõsebb csapat ejtsen ki, ne az Atlético (ami persze szintén erõs nagyon jó szimpik is), az blama lenne azért. Ráadásul Courtois se higgye, hogy jobb helyen van kölcsönben😄
ain't got no history
ain't got no history
Rocky: az lehet, de a jatekosok kozt azert van kulonbseg, egy roncsi barmikor tovabb lovi a realt. Di Maria is a topon most, Bale se kutya..
ain't got no history
Pedig nemis tudom aaz utóbbi 10évben azért jópárszor voltunk a 4be😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ain't got no history
Láttátok már az új mezt és a róla szóló videót?
ain't got no history
ain't got no history
A Barcaval vívott sokszor ellentmondásos párharcaink miatt, nyílván örülök, ha kikapnak.
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
Majd játszik Salah vagy Schürrle helyette - jó formában is vannak
ain't got no history
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Kicsit szegyellem magam, hogyszinte hitemet vesztettem, de ez fantasztikus volt nagyon boldog vagyok!!!!
ain't got no history