Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mostanában nagyon nincs idõm írogatni, de attól követem a fórumot. 😊
Igen, tudom, hogy milyen a játéka Lukakunak, de tény, hogy valahol Drogba is erõbõl játszott - hatásosan. Itt egyszerûen nem tudnak megélni a látványos fociból, nálunk legalábbis erre lehet következtetni.
Tény, hogy Stu-t elengedtünk anélkül, hogy komolyan kipróbáltuk volna - nem mondom, hogy Romelu tuti bevállna, de megint elkövetjük majd ugyanezt a hibát. És ne feledjük hogy Lukaku sem játszott még alapemberként nagy csapatban, ahogy korábban Stu sem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ezen kívül az ilyen és a City,Utd példái miatt egyre többet gondolkozom, nem lenne-e jobb, néha bizonyos csapatok ellen nekünkis kialakítani egy 442-es csapatot. Egyértelmû, hogy nagyon jó a taktikák a nagy meccsekre (PSG blackout kivéve), de a középcsapatokkal szenvedünk, melyeket a Pool, City eléggé rendesen elpáhol az effektív 2 csatáros támadójátékkal. Jose sose fog így játszani valszeg.
Lukakut bírom nagyon, de õszíntén szólva engem nem gyõzött meg. mindig nézem a játékát, csak ezért nézem az Everton meccseit és számomra nagyon statikus és csak egy féle játékstílust mutat eddig, és ez megnyílvánul abban is, hogy egy séma szerint lövi a gólokat is. Fejes gólok, vagy erõbõl megveri a védõt egy kontra alkalmával és elrúgja a kapus mellett. De lehet, hogy 2-en mondjuk egy Costával vagy Mandzukic-csal jól kiegészülve tudnának szerepelni, de egyedüli csatárként én nem szívesen játszatnám.
ain't got no history
Várj még ezzel a kijelentéssel. 😊
Lukakut még egy szezonra kölcsönbe akarjuk adni, neki meg már elege van. hiába a Chelsea az álma - a Tottenhammel beszél már az ügynöke...
Meg ott van Mata. Egyébként Sturridgenek nem feküdt a mi játékunk, itt sosem lett volna ekkora játékos. Nekünk nincsenek ilyen csatárokra "szükségünk", nekünk erõcsatárok kellene.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ain't got no history
http://www.sport1tv.hu/News/2014/04/03/stv_bl3
ain't got no history
Számtalan lehetõségünk lenne kontrázni létszámfölényben de bénázunk!
A másik töketlen meg Willian aki kontránál sprinbe fölviszi a labdát és megáál gondolkodni h most mi legyen és elcseszi vagy leszerelik!
Én értem h védekezünk és kontra a taktika mint amit az Interrel meg a Reállal nyomott de ezzel a két nyomi brazillal így nem lehet...
Viszont az eddig remekul mukodo vedelmunk mind a harom kapott golnal hatalmasat hibazott, es ilyen tamadok ellen ez megengedhetetlen.
Szerintem, nem lesz innen visszaut, de hatha..
ain't got no history
ain't got no history
61' 2-1
Talan szqbalytalansag se volt, de erett ez a pontrugas utani gol nekik, eleg vakon vagyunk qz ilyen szituknal
Szerintem 1 góllal nyerünk😊
Cech; Ivanovic, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, David Luiz; Willian, Oscar, Hazard; Schurrle.
ain't got no history
Estére remélem a sör be van hûtve 😉
Tegnap is óriásit játszott a Barca ellen. Hihetetlen, bárhová elér a hatalmas kezeivel és nagyon jól bevonható a passzjátékba is, ebben talán Cechnál is jobb. Remélem az lesz a forgatókönyv, hogy aláír és marad még egy évig Madridban utána meg jön hozzánk elsõszámúnak, és Cech-t meg sajnos nagyon nehezen, de el kell engednünk, mert ez a jövõ és, ha pár év miatt elveszítjük a belgát, akkor majd késõbb kereshetjük a megfelelõ kapust több 10 milliókért.
ain't got no history
ain't got no history
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
HIHETETLEN, simán nyerni kellett volna ezt a bajnokságot...
ain't got no history
ain't got no history
😄D Igazából mind1, is Arsenal már úgysem szól bele idén, sajna a City meg már vezet az elsõ percben a MU ellen a Traffordon... Most az egyszer összekaphatnák magukat.. Mata is hígfos teljesítményt nyújt.
ain't got no history
Liverpool eléggé ott van és komolyan játszanak, nekik is saját kezükben a bajnokság csak meg kell verjenek minket otthon meg Cityt is.
Az meg, hogy Marriner egybol kap masik meccset, szerintem az egesz vilagos a vicc kategoriaba sorolhato.
ain't got no history
A Football Association panel decided that referee Andre Marriner not only dismissed the wrong player, but that Oxlade-Chamberlain's goal-line handball did not deserve a red card.
Neither player will serve any ban following the incident.
Marriner will referee Southampton's home game with Newcastle on Saturday."
ain't got no history