Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bencee7
Elég érthetetlen dolgok voltak sajnos, nem értem miért akarta kihúzni a meccset döntetlennel...
Én megértem, hogy próbálkozik, meg h szezon legeleje, de azért a MU ellen mindig presztízs meccset játszunk 😊

Azt sem értettem, csatár nélkül felállni? Nem vagyunk mi Barca 😄

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

contraste
Joset mennyire imádom ezt a kezdõt meghúzni Schürrle a csatar kezdõbe:!! Mégcsak kezdõ sem volt eddig.😊

ain't got no history

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

contraste
Rohadt jó játékos, de ez már frusztráló kicsit, hogy ennyi KP-nk van, nem értem..Ba-Benteke cserét én is adnék😄

ain't got no history

Barnabyka
Úgy tûnik megvan Willian..

Pedig nekünk csak egy Benteke kéne..legalábbis szerintem.

Oziris666
vki tuti megy kölcsönbe ha jön a brazil(remélem nem) Moses a sanszos h megy vmi Pl klubbhoz kölcsönbe

Ez a Willian amugy is egy szarfej😄 amikor hívtuk meg udvaroltunk neki akkor elment oroszba,akkor most maradjon is ott!

Bulykin
jaa és még Marin is ott van, igaz kölcsönben 😛

Bulykin
Moses így sem fog túl sok szóhoz jutni, hát még ha Willian is itt lesz 😛
Sajnálom mert azért van benne potenciál és tud õ elég jól ha akar!

De azért a Hazard, Mata, Oscar, DeBruyne, Schürrle...és még lehet Willian mellet 😄

contraste
Lehet, hogy végül mi igazoljuk le Williant. Csak tudnám, hogy hova?😊 Nagyon sok a KP-nk már..

ain't got no history

contraste
Elindult a szezon, Jose bemutatkozott ujra, nyertunk!

Hol van mindenki a topikból??😊)

ain't got no history

contraste
Schürrle mekkora góóóól

ain't got no history

contraste
1-0 Kevin, gólpassz Eden.

ain't got no history

contraste
<#eljen>

ain't got no history

banok
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKÕZÉS
00.30 Milan-Chelsea
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

contraste
Chelsea 2 - 0 Inter

Oscar gyonyoru goljaval!

ain't got no history

Tyler1
Meglennék lepve, ha Moyes az elsõ évében az aranyért menne. Ez az év biztosan elfog menni arra, hogy összeérjen a csapat és a teljesen új edzõi stáb, ez a helyzet mindenkinek teljesen új. Reálisan én is Chelsea-City párharcot látok, sõt talán még az Arsenal is megelõzhet minket, de valóban nehéz akármit is levonni a nyári felkészülés alapján. Moyes még nincs 1 hónapja se munkában, a mostani eredmények még inkább "ismerkedõsek" mintsem töketlenkedõsek, de könnyen lehet hogy igen gyorsan beleszoknak az új irányvonalba a játékosok. Ez majd élesben derül ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Japep

Semmiféle következtetést nem lehet levonni az elõszezonból, mert könnyen koppanhat az ember. Sõt, szerintem még az elsõ 1-2 forduló alapján se lehet. Várjuk ki a végét - eddig ígéretes, igen, de majd meglátjuk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
Az is nagyon jo! De nekem a turkiz kapus mez is nagyon tetszik. Hat en amugy is szeretem a v nyakut, meg kenyelmesebb is, mint a regebbi idegenbeli fekete mezem, ami sima szuknyaku, es amugy teljesen hasonlit erre az uj 3 ikszamura, amit a napokban tettek kozze.
Viszont ez eloben fantasztikus! Es most hajra F1😊

ain't got no history

contraste
Nagyon tetszik a csapatunk most, Jose meg, mint mindenbol ki fogja hozni a maxot, sztem iden sajnos a Cityvel fogunk harcolni a bajnoksagert, nekem ugy tunik, h ha a MU nem erosit, max 3.ik hely realis nekik, persze ez csak megerzes, ami Moyes kicsit toketlen kisugarzasabol is fakad.

ain't got no history

Japep

Jó dolog is egy mez... de én még barátkozom ezzel a V-nyakkal, és majd meglátjuk... 😄
Nekem a 2012/13-as fehér kapusmezünk van meg - tetszett is nagyon, meg persze azon nem annyira szembetûnõ, hogy nem idei.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
Nezem a meccset a Malaysia XI ellen, nagyon jól néz ki a csapat. De Bruyne több, mint ígéret már most, viszont miközben vert egy bombát sajnos megsérült:S nagyon remélem nem komoly:S

Traore is jónak tûnik. Lukaku is kiraly!

ain't got no history

Oziris666
Tavaly nálunk is jó volt a felkészülési meccseken!

A gond h ottse fog kibírni egy szezon sérülések nélkül

Bulykin
Marin 2 góllal mutatkozott be a Sevilla felkészülési meccsén 😊
Szerintem neki is jót fog tenni 1 év kölcsönben ott, akárcsak tavaly Lukakunak meg De Bruyne-nak!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

contraste
Bocsánat a bénázásért, egyszerûen nem tudtam feltölteni.

ain't got no history

contraste

ain't got no history

contraste
Tegnap érkezett meg, nagyon patent!
Végre megvehettem egyet, ez a második CFC mezem, a másik egy régi darab😊

ain't got no history

Barnabyka
Bárki bármit mondd, jó hogy itt van nekünk ez a pénzeszsák, mert manapság a foci egy kibaszott nagy biznisz, nem csak sport, és az eredményekhet pénz kell. Baromi sok pénz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Ma 10 éve, hogy Roman Abramoviché a Chelsea Football Club!

Én köszönöm neki, bogy BL-t nyerhettünk vele, neki köszönhetõen, érte!

ain't got no history

Bulykin
Schürrle hivatalos már, átesett az orvosin és aláírt 😊
Ami számomra érdekes, hogy a 14-es mezszámot fogja viselni, ugyanis az De Bruyne kapta nem? Mou pedig azt mondta h számít rá...
Lehet h megint kölcsönbe fog menni szegény :/
vagy más számot kap xD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

contraste
Moses - Zaha ugyanabból a csapatból indult, követtem azóta õket.

ain't got no history

Mosest én sem sorolnám közéjük.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

másképp látjuk a dolgokat, de ez nem is baj
sztem több szurkolótársad lehet, h velem ért egyet
písz

zaha-t nem értem, h kevered ide, amikor még be sem mutatkozhatott nálunk, hiszen csak nyáron jön

http://www.powerplaymanager.com/r57633

contraste
Na ne túlozzunk azért ezen nevek közül több jó vétel volt, PL Mosest milyen alapon sorolod ide, arról fogalmam nincs... Mióta itt van 80% kezdõ játékos, ráadásul jól játszik, Zaha-nal biztosan jobb...

ain't got no history

Focizni is alig láttam...

Oziris666
Kevés volt a Poolos a csapatba...

amiért marint, mosest, meirelest, romeut, sturridget, zhirkovot stb.
ezek csak az utóbbi 4 év termései.
mindegyiknek (vagyis inkább nem is mindegyiknek) volt 1-1 jó idénye, és máris lecsap rá a chelsea

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Hogy Bénajúnt minek kellett megvenni...

contraste
Chelsea released player: Amin Affane, Yossi Benayoun, Abdul Deen-Conteh, Paulo Ferreira, Hilario, Florent Malouda, Archange Nkumu, Ross Turnbull

Schurrle meg vegre jon😊

ain't got no history

😄DDD

REAL MADRID

Óriási! 😄

óriási lúzer wenger

Oziris666
Kis gonoszkodás<#idiota>

Oziris666
Ja Sevchenkónál,Cresponál meg Torresnél is ezt mondta mindenki😛

Japep

Ezt hol olvastad? Mert én ezt csak egy "humoros" oldalon láttam. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Szerintem senki nem ér ennyit (max egy Messi stílusú játékos), de egy Cavani nem... nagyon remélem, hogy Mou fog igazolni, és nem Abra. Ha õ rábólint, rendben van, elhiszem neki, de nem ilyennek ismerem. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Chris Cohen ‏@Chris_Cohen37s
Cavani as good as done I'm told by the way

csak 58 millióba kerülne viszont hosszú idõre meg lennének oldva a csatár gondok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

egyetértek

Oziris666
Nem kell õ ide...