Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megértem, hogy próbálkozik, meg h szezon legeleje, de azért a MU ellen mindig presztízs meccset játszunk 😊
Azt sem értettem, csatár nélkül felállni? Nem vagyunk mi Barca 😄
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
ain't got no history
ain't got no history
Ez a Willian amugy is egy szarfej😄 amikor hívtuk meg udvaroltunk neki akkor elment oroszba,akkor most maradjon is ott!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sajnálom mert azért van benne potenciál és tud õ elég jól ha akar!
De azért a Hazard, Mata, Oscar, DeBruyne, Schürrle...és még lehet Willian mellet 😄
ain't got no history
Hol van mindenki a topikból??😊)
ain't got no history
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Semmiféle következtetést nem lehet levonni az elõszezonból, mert könnyen koppanhat az ember. Sõt, szerintem még az elsõ 1-2 forduló alapján se lehet. Várjuk ki a végét - eddig ígéretes, igen, de majd meglátjuk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Viszont ez eloben fantasztikus! Es most hajra F1😊
ain't got no history
ain't got no history
Jó dolog is egy mez... de én még barátkozom ezzel a V-nyakkal, és majd meglátjuk... 😄
Nekem a 2012/13-as fehér kapusmezünk van meg - tetszett is nagyon, meg persze azon nem annyira szembetûnõ, hogy nem idei.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Traore is jónak tûnik. Lukaku is kiraly!
ain't got no history
A gond h ottse fog kibírni egy szezon sérülések nélkül
Szerintem neki is jót fog tenni 1 év kölcsönben ott, akárcsak tavaly Lukakunak meg De Bruyne-nak!
Végre megvehettem egyet, ez a második CFC mezem, a másik egy régi darab😊

ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én köszönöm neki, bogy BL-t nyerhettünk vele, neki köszönhetõen, érte!
ain't got no history
Ami számomra érdekes, hogy a 14-es mezszámot fogja viselni, ugyanis az De Bruyne kapta nem? Mou pedig azt mondta h számít rá...
Lehet h megint kölcsönbe fog menni szegény :/
vagy más számot kap xD
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
sztem több szurkolótársad lehet, h velem ért egyet
písz
zaha-t nem értem, h kevered ide, amikor még be sem mutatkozhatott nálunk, hiszen csak nyáron jön
http://www.powerplaymanager.com/r57633
ain't got no history
ezek csak az utóbbi 4 év termései.
mindegyiknek (vagyis inkább nem is mindegyiknek) volt 1-1 jó idénye, és máris lecsap rá a chelsea
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Schurrle meg vegre jon😊
ain't got no history
REAL MADRID
Szerintem senki nem ér ennyit (max egy Messi stílusú játékos), de egy Cavani nem... nagyon remélem, hogy Mou fog igazolni, és nem Abra. Ha õ rábólint, rendben van, elhiszem neki, de nem ilyennek ismerem. 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.