Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

contraste
Büszkén idézném korábbi hozzászólásomat😄

ain't got no history

contraste
Ja második félõda alapján teljesen, max Jose akart nyerni Eto'o behozatalával.

ain't got no history

limperatore
pedig sima x-es meccs

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

contraste
Szegény Nastasic, de Torres nagyon megérdemelte a gólt! Torres gólpassz, gól !

ain't got no history

contraste
Schürrle gól, gyönyörû Torres gyönyörû megmozdulása után!

ain't got no history

contraste
XI:
01 Cech
02 Ivanovic
03 Cole
08 Lampard
24 Cahill
26 Terry
17 Hazard
07 Ramires
09 Torres
11 Oscar
14 Schürrle

ain't got no history

contraste
Barcás vesszõfutása után Zlatant kellett volna megvennünk amúgy...

ain't got no history

contraste
És Lukaku😞

ain't got no history

Bulykin
Igencsak belendült!

És hogy õszinte legyek...Demba Ba egyáltalán nem hiányzik nekem :/ Elég Torres és Eto'o!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

contraste
Torres megint jót játszott! Kiváncsian várom a City elleni teljesítményét! Nagyon örülnék, ha mondjuk az õ góljai/góljával nyerhetnénk!

ain't got no history

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Ja és Lukaku-t vissza😞

ain't got no history

contraste
Hazard jól játszott a hétvégén, Luiz óriási hibája miatt szerzett vezetést a Cardiff a 10-ik percben. Kicsit el lazázta Ramires hazaadott passzat és elengedte, de az nem volt elég gyors, hogy Cechig eljusson...

ain't got no history

contraste
Schürrle mesterhármast vert Svédországnak, De Bruyne egyet lõtt.

ain't got no history

contraste
Evertonból visszajön és nem játszatjuk, egyrészt hüléyk vagyunk másrészt elvesztettük... Folytassa így, legyen egy fantasztikus szezonja és jövõre hagyjuk, hogy bejátsza magát a kezdõbe!

ain't got no history

Oziris666
Még mindig ezen vagytok fönnakadva, õ kérte a kölcsönadását mert garantált játéklehetõséget akart a vb miatt már százszor lenyilatkozta!

Mondjuk ezért nem kellett volna Etoo és akkor biztos nem kéri a kölcsönt

Barnabyka
Barnabyka
Mai kezdõ:

Cech - Ivanovics, Luiz, Terry, Cole - Ramires, Lampard - Oscar, Mata, Schürrle - Ba.

contraste
Alapvetõen nem a teljesítménnyel volt gond, vagyis nem a pozíciójából adódóan kijött problémákról, hanem, hogy végtelenül önzõen játszott és sok labdát vesztett, e inkább hozzáállásbeli hiba, nem pedig poszt.

De ezek melett többször is játszott középcsatárt, úgysem ment. Lehet pont most érett meg, hát így jártunk...

ain't got no history

nem vok biztos benne, de nem lehet, h sturridge-nál az volt a baj, h inkább szélen játszott a 4-3-3-as rendszerben?
míg a poolban egyértelmûen befejezõ csatár
<#confused>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

contraste
Lukaku-t még nem szerencsére!

Bár hozzáteszem engem is frusztrál, de Sturridgenak jot tett, hogy elment. Itt közel sem játszott így... Én nem tudom mi van, de, ahogy elmennek tõlünk a tehetségek rögtön berobbannak.

ain't got no history

elherdáltatok egy sturridge-lukaku csatárduót
ez ám a pazarlás

contraste
Ilyenkor merül fel a kérdést, hogy Lukakut mi a .... nak kellett kölcsönadni 1 évre. Verdesse a gólokat az Evertonban mi?😊 kiraly

ain't got no history

Barnabyka
Na egy kis lépésnek ez a mai meccs tökéletes volt.
Schürrle egészen elképesztõen játszptt, Mata mondhatni, hogy hozta a szokásos szintet, és ha Hazard felépül és esetleg õ váltja Oscart( nekem õ még midnig gyenge a góljai ellenére) egész jók lehetünk az év hátralevõ részében. Csatárunk szinte a nullánál is kevesebb, Torres az eltiltást megúszta, a sérülést nem..így hajrá Eto'o
Come'n Blues, szép este volt a csapatnak😊

Bulykin
DeBruyne és Hazard nem lesz ott bukarestben, Hazard kisebb sérülést szenvedett, DeBruyne-t meg az U21-be küldték edzeni...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

contraste
Mindezt leszûrted 8-10 meccs után😄 Sosem csalódunk benned😊

ain't got no history

limperatore
jose elvesztette a varazsat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Bencee7
Egyetértek. Mata beállítása sokat dobott a játékon, remélem most már egyértelmû Mourinhonak, hogy Mata igenis KELL a kezdõbe 😊

Azt a dupla védekezõkp felállást még mindig nem értem...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

contraste
Undorito modon allitotta ki Dean Torrest...

Mata fantasztikus volt miután beállt. És Torres nagyon jól játszott, erre most egy meccsre kiesik megint. Pedig sztem JM most lehet belátta, h ot kell jatszatni. De, hogy Matat azt biztos...

ain't got no history

contraste
Na hat igen.. Cserekent lehet tobbet erne.

ain't got no history

Rockynhooo
Meg, hogy miért kell ennyire erõltetnie Eto'ot?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

contraste
Igaz h Oscar eddig legjobb formajat mutatja de Matat hanyagolni kb akkor faszsaga, mint Casillast.

ain't got no history

Bencee7
Mourinhot egyszerûen nem értem. Úgy rakja néha össze a csapatot, hogy messzirõl látszik, nem ez a legjobb felállás.
Kompletten kirakta a kezdõbõl a spanyol alakulatot, amit nem értek. Világ és Európa bajnokokról beszélünk. Azért mert jött Etoo nem kell hirtelen hanyagolni Torrest. Azért, mert Azpi nem a legjobb képességõ jobbhátvéd a PLben, legalább õ igazi jobb hátvéd, ezt tanulta, erre készült, Iva pedig középhátvéd, játszatni kellene. Mata kiszorulása még rejtély számomra :

A cserepadot megirigyelné sok csapat, Mourinho meg olyan kezdõket pakol össze, hogy falnak megyek. Volt egy jól mûködõ kezdõ, egy nagyon is jó csapat. De van egy olyan érzésem, hogy õ egy "sajátot" akar kialakítani, ilyen csakazértisnehogymárugyanazlegyenmintBeniteznél felfogása van. Remélem ezért nem sértõdnek be az emberek, kár lenne ilyen személyes okok miatt elveszíteni olyan (tavalyi év játékosát) embereket, mint Mata...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Az tény, hogy megy a rotáció, de Mourinho csapataira ez azért valamilyen szinten mindig is jellemzõ volt. Arról nem is beszélve, hogy pl Mata igenis befér ebbe a Chelsea-be és lenne is ott helye, de Jose kerek-perec megmondta, hogy addig, amíg nem tanulja meg a játékát, addig nem is lesz kezdõ:

Mourinho: Matának meg kell tanulnia a stílusom
Oziris666

Oziris666
http://www.youtube.com/watch?v=PjnbjKY82fc

Iagábol a legnagyobb baj h még probálgat José rotálgat ezerrel, mindenki futkos csak össze vissza elöl senkinek sincs posztja kb. Hiába van nálunk 60-70 %-ban a labda olyan lassúak a támadásaink és pontatlanok,ötlettelenek h kb. öreganyám is kivédekezi...

En nem is értem, hogy Jose miert a kezdoben szamol Eto'o-val :S

REAL MADRID

Rockynhooo
Nem láttam a meccset, de mi a franc volt? Szimplán ennyire nem ment? Jobb volt a Basel? Vagy nem volt lélek? Valaki kis összefoglalót a meccsrõl plz. Azt hittem Joséval azonnal minden rózsaszín lesz... :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Bulykin
Kezdõ volt, jól mozgott szerintem ,de még azért össze kell szoknia a csapattal 😊

Nekem Eto'o játéka egyáltalán nem tetszik am...valamint eddig ebben az idényben nem látom hogy lenne elképzelés a támadásokban :/ Persze sok új játékos van...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Willian nevezve van az esti meccs keretbe?

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

Japep

A nulla játék azért nem teljesen igaz.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
0 játék, 0 gól, 0 pont...

ain't got no history

contraste
MU bukott, bravo Sturridge😄

ain't got no history

Oziris666
Jó onnantól h Realban is volt meg Barcában is onnantól kb. ez a legkevesebb😄

contraste
10 ember az állítólagos legjobb csapat ellen a világon nem rossz, fel a fejjel. Szegény Lukaku.. minek rúgattak vele..

ain't got no history

Jagumo
fasza meccs volt 😊 ez van fiatal a csapat. Lukalu elsõ tizenegyese , nem lehet hibáztatni. a Bayern jelen pillanatban a legjobb csapat de keményen megizzadtak legalább 😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Bencee7
Hát ezért kár volt :\ 8mp, ennyit kellett volna még kihúzni. A mi hibánk, sajnos. Az élet ad és elvesz, menni kell tovább!
Go Blues!

erre mondják, h pénz beszél, kutya ugat<#zavart1>

szimpatikus

Eto'o in 2004 - "I would rather be selling groundnuts in my village than to play for a pathetic team like Chelsea. "