Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Courtois elso meccse Chelsea mezben:) Viszont szegenykem kapott 3 at a werdertol nem lattam, tudja vki mi a segg tortent?:D Drogba is jatszott?

ain't got no history

Hú, nem tudom elképzelni, hogy Cech padozzon...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Mar hivatalos.

En nem haragszom erte, biztos van valami a hetterben, a ManCity "testverklubja" a NYC szoval nem tudom mennyire volt beleszolasa, vagy milyen volt a helyzet.. Meg igazabol, vajon mennyit fog jatszani? Lesz 3-4 meccse 20 percekre. Na bumm.

ain't got no history

WTF

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Lampard ugy nez ki a Cityhez megy kölcsönbe

Mivel az MLS csak marciusban kezdodik, igy kolcsonadhatjak a testverklubuknak... szep..

ain't got no history

contraste
Fabregas hogy lett ennyire csunya az evek alatt?

Nem mintha erdekelne, hogy neznek ki a jatekosaink, de ez brutal valtozas:D

ain't got no history

Faszfej, faszfej, faszfej, faszfej, faszfej. Ez a véleményem a vezetőségi tagokról és Mourinho-ról is. Azokat a játékosokat küldték el sorra akiknek jelentett valamit Kékben játszani, és lecserélték őket zsoldosokra. Kurvára idegesítő. Lampard, Cole, Mata, de Bruyne, Lukaku. Lassan minden szerethető elvesz ebből a kurva klubból. Szopjanak le. Szemen köpték megint egy jó nagy harákos köpéssel a szurkolókat. Komolyan elgondolkoztam most hogy kinek lehet itt szurkolni még, és sok mindenki nem maradt. Amennyire vártam Mou visszatérését, most annyira sajnálom hogy visszajött.
Bocs a sok trágár szóért, de nem bírtam magamban tartani.
contraste
Ja azt majd elfelejtettem, hogy Costa lenyegeben 3 golpasszt adott, 2 rendeset es a szabadrugast rola fujtak.

ain't got no history

contraste
Vitesse - Chelsea 1-3

Mohamed Salah 4', Fàbregas 24', N. Matić 76'

Cesc gyonyoru szabadrugas golt lott

ain't got no history

Torres helyére nyugodtan befért volna.

Kibaszott mérges vagyok erre a vezetőségre. Mata, de Bruyne után Lukaku is megy. Mind szerethető játékosok. Mind kiváló tehetségek, és erre elengedik őket. Bassza meg. Ráadásul nem is valami irdatlan áron, mint Luiz-t.
contraste
Lukaku ugy nez ki tenyleg elmegy az Evertonhoz, de most nem kolcson...

Twitteren irta: "Time to write a new chapter."

Nem orulok...

ain't got no history

contraste
Picsaba akkor jo kis bundameccs lesz ez, remelem nem feleslegesen csesztem ki ennyi kesst ra:D

ain't got no history

hát ez se lesz akkor valami nagy akció :D
Barnabyka
A Samsung annyiszor 10% kedvezményt ad a tévéire, ahány gólt rúg a Chelseanek a Fradi(3gólig).

Komoly :D

contraste
Didier 10 éve kapta meg a 15-ös mezszámot, amikor Jose megvette a Marseille-től. Ma ismét megkapta a 15-öst, miután Jose megvette:D

ain't got no history

contraste
Nem ertem.. Simeone allitolag akarja nagyon az Atletibe pedig..

ain't got no history

Pffff. Atyaúristen. Erre már tényleg nem találok szavakat... Elég lett volna, ha testtel belefut vagy mittomén... De most komolyan, miért nem adtuk el? Csak foglalja a helyet a csapatban. Akár ingyen is, a fizujából három játékosnak is telik. Vagy a mezeladások és reklám miatt tartják?

contraste
Hat igen, lazsik, h ezt mar kulon ki sem emelem, ez is hozza tartozik mar a jatekahoz:D

ain't got no history

Barnabyka
Torres akármilyen jól si játszott ez azért... :D

http://www.youtube.com/v/A7HgGAj-izM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

contraste
Zouma, majd Branna is betalált. van Ginkel rohadt jól játszik!

ain't got no history

contraste
Costa beverte elso Chelsea goljat :) Meghozza gyonyoruen, igaza csatar gol volt. Hozzateszem Torres is a palyan, 2 csatarral jatszunk most eppen, Torres jol jatszik, de szokasos, h ennek eredmenye nincs. Costa nem kulonosebben csinalt semmit, de amikor kellett beindult, lefutott 2 vedot es bebombazta a kapus melett a rovidre, ahogy kell, hat ezert vettuk! Na es ki adta a golpasszt? Cesc Fabregas:D

ain't got no history

Barnabyka
Valószínüleg azért jön vissza, hogy JM kinevelje edzőnek, mert igazából nem szorulunk rá.

contraste
Egyelore 1 eves szerzodese van, aztan kiderul, h marad meg, mint jatekos vay esetleg csatar edzo lesz?:)

ain't got no history

WHAT? <#wow1>

contraste
Najo nem percek, de egy ora volt:)

ain't got no history

Barnabyka
Drogba meg nálunk.

contraste
Didoer visszater, perce kerdese es bejelentik:)

ain't got no history

Lampard a New York City FC-ben folytatja.

Bencee7
Nekem is nagyon tetszik, a fekete-sárga óta ez a legjobb!
Viszont a második számú szerelés szerintem borzasztó, inkább maradtak volna a fehérnél...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

contraste
3rd kit

Nem lett rossz! A tavalyi kockásnál sokkal jobb

ain't got no history

contraste
Megjött a jegy!

Megfelelő környezetbe helyezve!:)

ain't got no history

contraste
Na, egy felesert megmondtam volna nekik...

Filipe megis csak a 3 ast viseli, mert h Zouma kapja az 5-ost :D komedia..
Miert nem engem kerdeztek?:D

ain't got no history

Bencee7
Romeu-val nem tudom miért hosszabbítottak. Szerintem mikor szerencsétlen a sérülése elõtt játszott, nem ment neki, nem is tudom mit láttak benne.
Moses és Marin szerintem is mehetne, plusz még Mikel.

Salah-ot pedig rohadtul nem kellett volna megvenni, és én személy szerint Williannel sem vagyok kibékülve, hagyni kellett volna a Tottenhamnek, az való neki. Mata milliószor többet ért, f*sz Mourinho meg eladta és máig nem tudja senki miért...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

contraste
Jose: summer spending over

Az oké, de eladni azért remélem még fogunk!

Moses, Marin, de talán még Romee is total felesleges.

Most nézegetem a keretünket, hát jobban örülnék, ha De Bruyne maradt volna, és Salah nem kellet volna sztem, helyette Piazon/Atsu tb fiatalok kapjan végre lehetõséget.

Fõleg Piazont szeretném már a keret körül látni.

ain't got no history

contraste
Ja igen: 5-öst Zoumanak szántam volna..

ain't got no history

contraste
Érdekes: Luis az 5-öst fogja viselni. (miért nem a 3-ast?)

Costa meg Ba 19-esét kapta. Akkor Torres marad talán:D

ain't got no history

Jól kezdõdött a felkészülési szezon. Elsõ meccsen, ifi kerettel 5 gólt rúgott kedvenc csapatunk a Wycombe-nak.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mourinho Cavanit szeretné

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én sem tudom elképzelni, hogy valaki elvinné, talán csak ingyen... De adja Isten hogy tévedjek, és elmegy. Semmi keresnivalója a csapatban.

Nincs olyan csapat akinek erõsítés lenne Torres, és tudnák fizetni a 175k-s fizetését.
contraste
Sztem Torres is megy..

ain't got no history

Örülök Ba távozásának, bár szerettem a játékát, de így legalább lesz hely Lukakunak, 2. számú csatárként. Torres meg marad 3.számúnak. Leagalábbis remélem :D
contraste
Ba kozben 8m fontert Besiktasban van mar.

ain't got no history

contraste
Neem, de tenyleg, penz, meg, hogy be tudd fizetni Mastercard/Visa/Amex.

Maestro-t nem fogadnak el sem utalast.

INFO

ain't got no history

:D
contraste
GEMPA:D

ain't got no history

Le tudod írni hogy mi kell a True Blue tagsághoz?
contraste
True Blue member lettem ma:) 2 evre legalabbis.. Ugyh ebben a szezonban biztosan megyek par meccsre, kezdve a FTC-vel.

ain't got no history