Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
En nem haragszom erte, biztos van valami a hetterben, a ManCity "testverklubja" a NYC szoval nem tudom mennyire volt beleszolasa, vagy milyen volt a helyzet.. Meg igazabol, vajon mennyit fog jatszani? Lesz 3-4 meccse 20 percekre. Na bumm.
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mivel az MLS csak marciusban kezdodik, igy kolcsonadhatjak a testverklubuknak... szep..
ain't got no history
Nem mintha erdekelne, hogy neznek ki a jatekosaink, de ez brutal valtozas:D
ain't got no history
Bocs a sok trágár szóért, de nem bírtam magamban tartani.
ain't got no history
Mohamed Salah 4', Fàbregas 24', N. Matić 76'
Cesc gyonyoru szabadrugas golt lott
ain't got no history
Twitteren irta: "Time to write a new chapter."
Nem orulok...
ain't got no history
ain't got no history
Komoly :D
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
Viszont a második számú szerelés szerintem borzasztó, inkább maradtak volna a fehérnél...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Filipe megis csak a 3 ast viseli, mert h Zouma kapja az 5-ost :D komedia..
Miert nem engem kerdeztek?:D
ain't got no history
Moses és Marin szerintem is mehetne, plusz még Mikel.
Salah-ot pedig rohadtul nem kellett volna megvenni, és én személy szerint Williannel sem vagyok kibékülve, hagyni kellett volna a Tottenhamnek, az való neki. Mata milliószor többet ért, f*sz Mourinho meg eladta és máig nem tudja senki miért...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Az oké, de eladni azért remélem még fogunk!
Moses, Marin, de talán még Romee is total felesleges.
Most nézegetem a keretünket, hát jobban örülnék, ha De Bruyne maradt volna, és Salah nem kellet volna sztem, helyette Piazon/Atsu tb fiatalok kapjan végre lehetõséget.
Fõleg Piazont szeretném már a keret körül látni.
ain't got no history
Costa meg Ba 19-esét kapta. Akkor Torres marad talán:D
ain't got no history
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Maestro-t nem fogadnak el sem utalast.
INFO
ain't got no history
ain't got no history