Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Mar tortent velunk ilyen csak azert vok ovatos mindig😊

Anno Robinho, mar az oldalunkon lehetett rendelni =es szamu Robinho mezt😄

ain't got no history

Ilyen volumenû transzfereknél csak a Fifába, és az FM-be fordul elõ hogy nem fogadja el a szerzõdést 😄 Fõleg ha egy kérõ van, és gondolom nincs más aki egy ilyen játékosért ennyi pénzt fizetne rajtunk kívül 😄
contraste
Filipe Luis hivatalos!

Persze meg ala kell irnia, es csak a halal biztos..

ain't got no history

Szerintem már most jobb mint Cech, csak az ilyen korán érõ kapusokkal mindig az a frászom, hogy míg egy Schwarcer 40 évesen is még a PL-ben ,,játszik,, addig egy Courtois-nek 30 évesen, ha így halad, már meglesz, az a meccsszáma ami egy kapusnak a karrierje végén szokott lenni, és akkor talán már ki is ég. Cech-nél is valamilyen szinten ezt látom.
contraste
Najo, de BL ben bizonyitott, La Ligaban szinten, VB-n szinten! Es egy kapusnak nem akkora kulonbseg a PL, mint egy mezonyjatekosnak szerintem.

ain't got no history

De az Atletico-ba 3 éven kereszûl bizonyította hogy készen áll.
Jó, csakhogy kurta még nem is játszott nálunk!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem is fáj a szívem, de anno Cech is így került be a kezdõbe. Akkor Cudicini volt az elsõszámú, de Cech bejátszotta magát a kezdõbe. És hát nem túlzás azt mondani hogy bevált. Tehát bármennyire is fáj, el kell engedni Cech-t, és esélyt kell adni Cuortois-nek.
Mondjuk az is igaz, hogy ha visszajön kurta, akkor valaki padozni fog, az meg nem megoldás egyiknek sem... Miért nem lehet két kapus... Áh...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na ne...

contraste
Egy nehéz döntés, de van értelme! Courtois-t nem szabad elveszíteni.

ain't got no history

Tyler1
Cech elvileg a PSG-hez igazolhat, a helyére meg visszamegy Courtois.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Már orvosin van, José szerint holnapra véglegesítik az üzletet.

contraste
Én örülök, ha jön! A pénzt meg nem mi költjük😊 És eddig pluszban vagyunk a sok bigmoney eladás után😊 Remélem nyélbe ütik, mert Simeone úgy néz ki nagyon nem akarja könnyen adni.

ain't got no history

Értem, kösz 😄
Ti mit szóltok Filipe Luis-el kapcsolatos pletykákhoz?
Szerintem 20M-ért egy ilyen játékost igazolni elég nagy túlzás, bár remélem rám cáfol ha idejön.
contraste
Japep a házigazda.

ain't got no history

Hello. Valaki ismerõs a chelseafc.hu fórumról? 😄
contraste
Megy valaki a vendegszektorba fradigyalazasra?😊

ain't got no history

contraste
Kétségtelen, támadásban iszonyú jó, talán a legjobb LB, kérdés védekezésben milyen lesz, ha tényleg jön! Dave abban eléggé jó volt az idényben.

ain't got no history

contraste
Ja vágom, de cfc.hu szurkoloi klub is szokott segiteni ilyenekben. Meglatjuk, ha nem veszek kartyat, ugyis mennek Londonba is valamikor õsszel.

ain't got no history

Ha van hozzá chelsea kártyád
contraste
Én amúgy vendégszektorba vennék jegyet (65 quid) remélem megoldható lesz valahogy.

ain't got no history

contraste
nalad tobbet er😊

ain't got no history

hááát ha így van, akkor csak én vagyok sóher. 😛

de nagyösszegben mernék rá fogadni, hogy teltház lesz és nem a fradi ultrák tölti meg a lelátót 😄
😄

dehogy megyek 😄 max a felét kifizettem volna, de engem nem érdekel 10500-ért, nem vagyok se chelsea, se fradi drukker
persze, mindenki maga méri fel, hogy mi mennyit ér neki.
nekem ez most nem ér ennyit.

te kimész?

hopp, most látom, hogy tényleg állóhelynek van hirdetve 😄 akkor ezt benéztem
álló? csak ülõhely van
amúgymeg aki kíváncsi rá, kifizeti, hidd el, hogy teltház lesz és több lesz a kékmezes, mint a zöld 😄
10000 Ft egy állójegyért egy barátságos meccsre? Nekem sok...

Akkor inkább félreteszem ezt a pénzt, és megnézem a srácokat a Bridge-en élesben!

Én nagyon kíváncsi leszek, hogy hány jegyet adnak el. Persze lehet, hogy én látom rosszul. Ez egy saját vélemény.

szucsy89
mert ennyit nem ér a cselzi😄
miért lenne nevetséges?
a jegyárak nevetségesek.
ezt a meccset tuti kihagyom, a pénz pedig inkább landol a Stamford Brigde perselyben...

ehh... same here! 😊

contraste
Thx, necces lesz, csak 18-an megyek haza Magyarorszagra, remelem lesz meg jegy...

ain't got no history

contraste
Tud már valaki valamit Fradi meccsrõl, hogy lehet jegyet venni?

ain't got no history

contraste
Megújúlt a CFC.com! Kiraly lett

ain't got no history

contraste
Sam Hutchinson is elhagyja a klubot, nem hosszabitanak vele sem.. 7 eves kora ota Chelsea-s, komoly terd serulesi miatt visszavonult par eve, de a klub vegul ujra szerzodest kinalt neki, mert rendbe jott annyira a terde, persze ezutan is voltak gondjai. Hat lehet, hogy alacsonyabb szinten meg tud jatszani.

ain't got no history

contraste
Vegre Costa hivatalos!CFC.COM

ain't got no history

contraste
Mikel mióta csinál ilyeneket?😄 Mikel bõr

ain't got no history

<#eljen>

Bencee7
FERENCVAROS FRIENDLY ANNOUNCED

Így van! Azt hiszem megvan a program augusztus 10-re 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Tyler1
Már biztos, hogy a Chelsea jön a Fradi stadionavatójára.

contraste
Courtois to be back at Stamford bridge after world cup

Ugy latszik dontottek, Cechtol bucsuzunk vajon?

Fajo szivvel, en most mar azt mondom ne veszitsuk el a belgat es engedjuk el Cech-t, es en szivem szerint az Atletinek felajanlanam, mindenki jol jarna sztem.

ain't got no history

LoL, erre számítottam legkevésbé...

Igen, értetlenül állok ezek elõtt én is. De komolyan bízom benne, hogy õk többet látnak és tudnak mint mi. Ha viszont nem, akkor komoly gond van!

contraste
Mit tud? Kölcsönadjuk van Ginkel is? Eladjuk Lukakut veszunk 27-3x eves embereket helyettük? azt igen...

Nem mondom Fabregas biztosan be fog válni, de ez a ritkábbik eset és ráadásul totál cink, olyan, mint Figo Barca-Real..

ain't got no history

Hát erre nagyon kíváncsi leszek. Remélem a vezetõség tud valamit, amit mi nem. 😛