Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno Robinho, mar az oldalunkon lehetett rendelni =es szamu Robinho mezt😄
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ain't got no history
Ti mit szóltok Filipe Luis-el kapcsolatos pletykákhoz?
Szerintem 20M-ért egy ilyen játékost igazolni elég nagy túlzás, bár remélem rám cáfol ha idejön.
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
nekem ez most nem ér ennyit.
te kimész?
amúgymeg aki kíváncsi rá, kifizeti, hidd el, hogy teltház lesz és több lesz a kékmezes, mint a zöld 😄
Akkor inkább félreteszem ezt a pénzt, és megnézem a srácokat a Bridge-en élesben!
Én nagyon kíváncsi leszek, hogy hány jegyet adnak el. Persze lehet, hogy én látom rosszul. Ez egy saját vélemény.
ezt a meccset tuti kihagyom, a pénz pedig inkább landol a Stamford Brigde perselyben...
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Ugy latszik dontottek, Cechtol bucsuzunk vajon?
Fajo szivvel, en most mar azt mondom ne veszitsuk el a belgat es engedjuk el Cech-t, es en szivem szerint az Atletinek felajanlanam, mindenki jol jarna sztem.
ain't got no history
Nem mondom Fabregas biztosan be fog válni, de ez a ritkábbik eset és ráadásul totál cink, olyan, mint Figo Barca-Real..
ain't got no history