Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lehet most csúnyát mondok, de akármennyire is szeretem a Chelsea-t, magyar vagyok és most a gyõri lányok sikeréért szorítok a TV elõtt és õket követem figyelemmel 😊
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erõd legyõzni a nehézségeket." Bruce Lee
ain't got no history
De ott már bármi lehet, és lesz is reméljük 😉
ain't got no history
Pontosan. Én is meglátom a rosszat a játékunkban, sokszor nem is vagyok büszke rá, de a focit ma az eredmények hajtják, nem a szépség. Ez van, el kell fogadni. Másik, kinek mi a szép.
Egyébként ha bejutunk a BL-döntõ, ott bármi lehet... ki gondolta volna, hogy a Real 5-0-val továbblép a Bayernen... senki.
Vagy hogy a Wigan megver egy Cityt Angliában... szóval a döntõ az már más tészta, ott nem igazán van egyértelmû esélyes.
De így legyen, hogy holnap ilyenkor már a döntõrõl beszélgetünk... 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ain't got no history
Én nem szoktam más topikjába menni, fõleg nem akkor, ha megverünk valakit. De ha hinni lehet az itteni hozzászólóknak, akkor vannak közülünk is olyanok, akik átmennek oltani egy-egy gyõzelem alkalmával.
Akkor mit vársz másoktól? 😊
(Nem mutogatok senkire, senkirõl nem tudom, megy e észt osztani valahova. Csak a reakciókból látom, hogy elõfordul.)
Persze, értettem elsõre is. És jogos! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ain't got no history
Amúgy érdekes, hozzánk csak ilyenkor jönnek át, meg, amikor kiejtjük a Barcát a BL-bõl, stb. Ez van, színvonalat hozni kell itt az SG-n..
ain't got no history
Nem kell Chelsea meccset nézni mindenkinek😊
ain't got no history
Én meg is untam itt olvasgatni a sok fikázást, de a #23812-es hsz-t becsülöm. 😊
Nem sokszor olvasok errõl az oldalról, meg általában nem is értek egyet vele, de most van benne valami...
"Antifutball, harsogták a kritikusok: ilyenkor mindig elõjön ez a kifejezés, mintha a védekezés nem lenne a labdarúgás része..."
"... Mourinho feladata nem az, hogy bennünket szórakoztasson."
"Mindenki elkönyvelte a Liverpool gyõzelmét, a Chelsea viszont hatékony védekezéssel és könyörtelen helyzetkihasználással nyert - valószínûleg így sem lesz bajnok, de akárhogy is, a City-Liverpool kettõs, azaz a másik két dobogós ellen a londoniak négy meccsen tizenkét pontot gyûjtöttek."
"...tény, hogy a portugál megint megtette azt, amihez a legjobban ért: hozta az eredményt. Neki nincsenek elvei: olyan módszert használ, amelyet a lehetõ leghatékonyabbnak lát a gyõzelem eléréséhez. Ez nem antifutball, hanem pragmatizmus."
"Ha kell, tud Mourinho támadni is: biztos sokan emlékeznek még a BL történetének egyik legjobb meccsére, a Chelsea-Barcelona BL-nyolcaddöntõre 2005-bõl, amit a Kékek 4-2-re nyertek meg, hogy aztán a nyolc között ugyanilyen arányban intézzék el a Bayern Münchent is a Stamford Bridge-en. Az õ Real Madridja tartja a spanyol liga gólrekordját, 124-gyel, a Chelsea-je nemrég rúgott egy hatost az Arsenalnak... úgy lefesteni Mourinhót, mint az antifutball nagykövetét, legalábbis félrevezetõ és egyoldalú."
"Hozta megint azt, amit kellett. Õ sem hibátlan, a csapata sem tökéletes - a Sunderland elleni, sokkoló vereség nélkül most a bajnoki cím favoritja is a Chelsea lenne -, de ki merne arra fogadni, hogy szerdán nem jut be a BL döntõjébe a londoni klub?"
CHELSEA FOOTBALL CLUB
+1
ennek ellenére jött tett a chelsea gyõzelme a bajnokságnak
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Ja és lefogadom, h leixelünk még itt a 2 utcsó meccsen vkivel😄
ain't got no history
Miért nem lehet elfogadni, hogy lehet így is és nem feltétlenül rossz, és egyáltalán nem ér kevesebbet így gyõzni. Inkább el kéne lesni és ötvözni, fejleszteni.
ain't got no history
Amúgy meg ez nem csak José érdeme meg taktikája, mert Di Matteo is rájött, így vertük a Barccát, aztán a Bayernt egymás után és rohadtul megérdemelten miénk lett a BL, egyszer azért, mert annyiszor elcsaltak elõlünk a bírók egyszer a Pool ellen elõdöntõ egyszer Barca stb..
Másodszor meg, rajtunk kívül senki nem gyõzte le ezeket a csapatok és ez a lényeg, beszélhettek szépségrõl, meg támadásról, ez is egyfajta támadás és taktika. Komoly harcból okosabban és jobban jöttünk ki ennyi. Mint a háború😄
ain't got no history
Nyilván a megérdemeltet is lehet szubjektíven értékelni. Magam se szeretem a meddõ labdabirtoklást, amikor csak körbe-körbe jár a labda, kvázi feleslegesen. Ugyanakkor azt sem szeretem, amikor a csapatom csak addig ér labdába, amíg kivágják a kapu elõterébõl. De azt hiszem a futball nem ennyire két pólusú.
Egy Barca féle full támadó foci ellen valóban a leghatásosabb az, amit Mourinho alkalmaz. Megtette ezt anno az Interrel, ahogy említetted a Reallal és most ismét a Chelsea-vel. Engem spec irritált az - RM szimpatizáns lévén - amikor egy CR7-Benzema-Higuain-Di Maria-Özil-Callejon támadógépezettel rendelkezõ Királyi Gárda a saját tizenhatosa elõtt toporog, beleértve még a védekezni nem is tudó és nem is szeretõ Ronaldo-t is. Maximum a tudat kielégítõ, hogy nyertek, de a gyõzelem érzete korántsem felemelõ.
Az istencsászár Barca játékát pedig a Heynckes-féle Bayern õrölte fel, a Pep-féle Bayern pedig kezd elbarcásodni, aminek jelei talán már az Arsenal ellen is megmutatkoztak, manapság meg látjuk mennyire eredménytelenül babusgatják a labdát meccsrõl meccsre.
Visszatérve továbbra sem tartom megérdemeltnek a Chelsea gyõzelmét, tekintve a másik oldalt, a Poolt, akik bárki ellen felvállalják a támadójátékot, nem is mondható el, hogy labdatartásra mennek rá, mert meccsrõl meccsre lehetett látni milyen gyorsan végigvezetnek támadásokat bármiféle plusz átadás nélkül. Tegnap egyszerûen a Chelsea kényszerítette arra õket, hogy ide-oda tologassák a labdát, hogy egy apró rést találjanak a betonfalon. Na de erre szokták mondani, hogy ilyen a foci. Legalább izgalmas lesz az utolsó pár forduló.<#wink>#wink>
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
De nem tépem tovább a szót, sztem nekünk nem kell magyarázkodnunk, igen eredményes a csapat, nekünk ez a lényeg, azt meg alásan bevallom, teszek rá, ha valakit untat, zavar, ha ilyen meccseket lát. A többiek meg lobogtassák csak a labdabirtoklásukat.
Ja és annyit még, a 2. félidõben sokkal jobbak is voltunk a Poolnál, az elsõben meg nekünk 4 a Poolnak 0 kaput eltaláló lövése volt... mi a megérdemelt?
ain't got no history
Példának okáért ott a Bayern elleni BL visszavágó. Sok Arsenal drukker verte magát, mert nem tudott nyerni hazai pályán a nagy Bayern München, holott az az 1-1 is olyan volt, hogy Poldi kapott a bírótól egy lehetõséget, hogy gólt rúgjon, illetve a németeknek se kellett fejet vesztve rohanni az eredmény után.
A Chelsea esetében ez azért szemet szúró, mert nagyszerû keretük van, abszolút bajnokaspiránsok az egész szezonban, nagyon kevés csapat van a világon, akik ellen õk az esélytelenek, nagyon is tudnak focizni és Mou is jobb edzõ annál, hogy ennyire élvezhetetlen célfutballt játszasson egy ilyen minõségi csapattal.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
De azzal is ossze lehet hasonlitani, hogy az arsenalnal 10 eve nezik orommel Wenger vergodeset....
perspektiva. mindennek megvan a ket oldala. Mou celfutballt jatszik, legyen az akarmilyen fos szar, ha eredmennyel van. Es utalom, de eredmenye van neki....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Emlékeim szerint vagy 2 hónappal ezelõtt Mourinho agyba-fõbe fikázta Big Samet és a West Hamet, amiért eszük ágában nem volt a Kalapácsosoknak focizni, szimplán túl akarták élni a mérkõzést a Bridge-en. És hogy a 19. században játszottak ilyen védekezõ stílusú focit. Erre segget csinált (már sokadjára) a saját szájából és meghúzza (nem elõször) ugyanazt a taktikát.
De még egyszer mondom (és ezt nem feltétlen neked), nem sajnálom a Chelsea-tõl a gyõzelmet, mert mint semleges szurkoló nekem tényleg mindegy volt a végeredmény, mint az Arsenal szurkoló pedig még aztán érdektelenebb volt a meccs a bajnokságot illetõen, az rangadó élményt viszont annál inkább sajnálom.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Mint labdarúgást, szép labdarúgást kedvelõ embereket kérdezlek titeket, hogy hogyan vagytok képesek végignézni egy meccset és örülni neki úgy, hogy Mourinho ott öli meg a focit, ahol csak tudja és esze ágában sincs gólt lövetni a saját csapatával?
Egyedül talán a City ellen mert felvállalni némi támadójátékot idén komoly ellenfelek tekintetében. És direkt nem sorolom ide se az MU-t, se az Arsenalt, mert klasszis különbségek voltak a Chelsea és a két másik csapat között (habár az Old Traffordon és az Emiratesben szintén focigyilkos, élvezhetetlen taktikát dobott pályára). És jöhet bárki azzal, hogy az eredmény számít, de José élvezhetetlenné teszi a rangadókat.
És félreértés ne essék, a Chelsea védekezésben becsületesen helyt állt és nagyot dolgoztak a játékosok, de ez akkor lenne dicséretes, ha mindezt a Cardiff éri el az Anfielden. Mert kb a kiesõjelölt, potenciál nélküli támadójátékkal rendelkezõ kiscsapatok játszanak így.
Mert én naiv nagy várakozásokkal ültem le a gyakorlatilag bajnoki döntõnek kikiáltott mérkõzést, reménykedve egy igazán izgalmas meccs képében és azt láttam, hogy a Liverpool azzal zavarta a Chelsea-t, hogy focizni akartak.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Vicc, hogy elcsesztük a PL-t ilyen Sunderlandek ellen...
ain't got no history