Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Beszarok, tenyleg leigazoltuk Fabregast. Erdekes...

ain't got no history

contraste
Kalast kolcson adjuk a Kölnnek. Ezt egyszeruen nem hiszem el! A srac megmutatta, h eleg jo a nagycsapatba, es igy sose fogjuk beepiteni! Megint megy kolcsonbe, maradt Terry, Cahill meg Iva kozepre aki inkabb jobb bekk lesz most is foleg h balbekkunk nem lesz jovore hacsak nem veszunk igy marad ott Azpi, Zouma ugy nez ki marad kolcsonben jovore is, akkor megint ott tartunk h venni kell egy CB-t, de minek, amikor van 2 krva jo fiatal gyerek?? Ezek mit hisznek mitol fognak beepulni a csapatba a fiatalok?? Rohadtul ostoba az egesz vezetoseg...

ain't got no history

contraste
Nem kell fosni, hogy Hazard is eligazol: Uj szerzodes elott all

ain't got no history

contraste
David Luiz nyilatkozata a tegnapi mérkõzés után:
Riporter: " Mi a véleményed azokról a hírekrõl, hogy a Chelsea Filipe Luis-al pótolná a távozó A.Cole-t?"
David Luiz: "Az, hogy annyira hiányzok nekik, hogy muszáj egy másik Luis-t venniük..." 😄

ain't got no history

contraste
Miénk lesz Costa, mar csak ala kell irnia😊

ain't got no history

contraste
Jah😄 azt kerülöm😊

Meanwhile: Eden Hazard is our new No. 10

😊

ain't got no history

Nem erre a topikra gondoltam, de pl. Facebookon elég sok ember kiborult...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

abszolut egyetértek!

contraste
Remelem nem, nem hiszem, hogy a mi stilusunkba beleillik, es ugy hirlik Koke-t akarjuk, ami sokkal jobb valasztas lenne, agilisabb jatekos es fiatalabb is, nekunk jobban passzolna.

ain't got no history

contraste
Nem tudom ki haborgott, en biztosan nem, es egyet ertek veled, lehet nem jott at a betukon keresztul, csak szimplan meghökkentö, furcsa, fajdalmas hiaba tudjuk, hogy ez egy ilyen kavehaz😊

Csak a klub egyik legnagyobb ikonja hagy el minket..

ain't got no history

Darthmushroom
én nem hiszem mivel ma szállt repülõre a spanyol válogatott, azon meg ott volt. még Matával még fényképezkedtek is egyet.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
mennyi az igazság tartalma,hogy Cesc Londonban járt orvosin? (nálatok)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

13 évig szolgálta a Chelseat. Így legalább a toppon fejezi be, és nem kispadozással. Nem értem a háborgókat, inkább játsszon máshol stabilan, mint hogy nálunk kelljen melegítenie a kispadot még pár évig. Úgy is valószínû, hogy ha végleg befejezi, visszatér valamilyen pozícióba, bár ez csak rajta áll.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

contraste
Persze, nem azt mondom, hogy elviselhetetlen meg nem ugyan az, mint Mata elvesztese, akihez annyira nem kotodtem, de megis jobban fajt, mert mast erosit, fiatal meg, stb. Olyan, mint, mikor Drogba ment el, üresseg... De ez van, ha jön, Koke vagy Fabregas vagy akarki, akkor könnyebb lesz megemeszteni😊

ain't got no history

contraste

ain't got no history

Japep

Én a cfc.com-on ezt még nem látom (bár látok rá esélyt), de a legutóbbi értesülés még az, hogy a VB után ülnek le tárgyalni a vezetõséggel. De kiderül.
És igen, rossz lesz, de sajnos ha már valaki 6-8-10 éve szurkol egy klubnak, bele kell törõdni, hogy lassan mindenki eltûnik "az õ elsõ csapatából"... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
Lampard el megy. Megdöbbentõ, akárhogyis...

ain't got no history

contraste
Nem az ertelmezessel van gond, hanem a modoroddal.

ain't got no history

Elég jól termelnek a srácaink a felkészülési meccseken.
Cahill, Iva, Schurrle, Torres, Eto, Hazard, Salah, Lukaku is betalált.

Rockynhooo
Legalább olvasni és szöveget értelmezni tanulj meg, ha már az írást nem sikerült.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

contraste
Es az kit izgat, hogy te hova mennel vagy hova nem?😊 oszd meg a Madrid topikban legozelebb.

ain't got no history

<#idiota>

REAL MADRID

Rockynhooo
Persze, eladták az összes jegyet, de nem is mennek.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

contraste
Sajna erre mar elfogytak a jegyek😞 De amugy nem talalok semmit arrol, hogy Ausztriaban lesznek, lehet meg nem teljesen official?

ain't got no history

contraste
De igazából, mind1 lesz valszeg, mert ennek ellenére a MU-t fogja választani úgy tûnik, valszeg, mert úgy érzi ott biztosabb lesz a helye. Pedig sztem a srác pont olyan típusú, akit Jose szeret.

ain't got no history

contraste
Tessék 1 perces guglizas:

Shaw was born in Kingston upon Thames,and attended Rydens Enterprise School in Hersham, Surrey. He grew up as a Chelsea supporter, and has claimed that he originally wanted to play for the London club. As an eight-year-old Shaw played at Chelsea's development centre in Guildford, but was not offered an academy place.

ain't got no history

contraste
😊 valamit nayon benézel. A szülõi ház ott van a Stamford környékén, ott nõtt fel és kb 1 éve olvastam vhol ezt, szóval biztos, hogy nem volt sosem MU drukker😊 Nézz utána elõbb!

ain't got no history

bakkerman
amikor õsszel szóba hozták a MU-val,még MU drukker volt

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Nah, engem az Ausztriai tartózkodásuk érdekel, mert Bécsben élek😊 Thx

ain't got no history

Tyler1
Lehet a Chelsea-t is meghívják a Fradi stadionavató meccsére, mert pont Ausztriában tartózkodnak majd felkészülési táborban 😊 Állítólag már elõrehaladott tárgyalások vannak a 2 fél között.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

contraste
Shaw-ert harcba szallunk mi is.

Nagyon jó lenne, és tekintve, hogy a srác CFC drukker, van is esélyünk😊

ain't got no history

Barnabyka
Veled értek egyet, nem véletlen fizet ki ennyit érte a PSG.

contraste
"Jose Mourinho has already lined up a £32m swoop for Atleti striker Diego Costa and he's now ready to add team-mate Luis into the deal, by bidding £16m for the 28-year-old, report the Daily Telegraph."

ain't got no history

contraste
Én így emlékszem Luizra:

ain't got no history

contraste
Ezzel nagyon nem értek egyet, átigazolások topicban leírtam a véleményem Luizról.

ain't got no history

contraste
40m font kb= 50m euro, ez okozza az ossze-vissza leirt dolgokat.

ain't got no history

Oziris666
Vhol eurot irnak!Kb mindenhol más ár van kinn!De mindegyik jól hangzik😄
Na más csak a másik agyatlant brazilt meg Törcsit kell elpasszolni és akkor lehet igazolgatni okosan...

Hivatalos: David Luiz a PSG-ben... Állítólag £50 millió fontért...

contraste
Torres jo jatekos nem tudom mi bajotok van?😊

ain't got no history

Oziris666
Mindig fikázzuk de azért Chelseasként Bl -Europa liga gyõzelem
Illetve Vb -Eb gyõzelem

Gólt nem lõ,de kabalának nem rossz😄

bakkerman
Torresrõl nem csúsztatok le <#idiota>

Japep

Torres. 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
reméljük, hogy nem. AtMa-ból eddig jók kerültek ki. Nézd meg Agü-t, róla is lecsúsztunk..

ain't got no history

Oziris666
Asszem õ is beállhat majd a Seva,Crespo,Torres sorba...

Egy jó éve volt nem értem minek kell

contraste
Inkább Lukaku fiatal nem Ba😊 Costa jöhet, igazi tenyeres-talpas csatár😄

ain't got no history

Na ne... Ba, Schürle, Salah fiatalok, nyerni akarnak, játszani akarnak. Nekkk kéne több esélyt adni és a taktikát is alapvetõen meg kell változtatni, jobban be kell vonni a csatárokat. Azt meg el kell felejteni hogy öt ember között próbálják magukat átverekedni...

bakkerman
skysports szerint megegyeztetek D.Costa-ért az AtMa-val,39 millio euro lesz

contraste
Ne is mondd... Nem tudom Jose mikor jön rá, hogy ez a taktika és felálás semmit nem ér ilyen meccseken?

ain't got no history

Oziris666
Botrány ez a játék megint amit a kiesett Cardiff ellen lemûvelünk eddig...