Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Béna, semmitmondó zenék, pedig az eredeti DB-k egyik alappillére volt a zseniális zene, ami durván odatett az amúgy is király hangulatnak, hát itt ennek nyoma sem volt...
Olyan dolgokba meg már bele sem megyek, hogy logikailag 1000 sebből vérzik ez a valami.
1 pontot adnék rá, azt is csak azért, mert volt 2-3 tényleg filmbe illő jelenet/effekt
szidjatok a Supert ide vagy oda:) ezt az epizodot kurva jol megcsinaltak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kíváncsi vagyok hogy fogják így legyőzni, ha egyáltalán lefogják. Gondolom annak is lesz még jelentősége, hogy friza nem esett ki végleg.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A super-nél arra sem vettem a fáradtságot, hogy letöltsem.
Méltó folytatás meg kizárt hogy legyen, mert ahhoz 18+osnak kellene lennie a mai puhapöcs besorolások mellett, ami nem fog előfordulni. A gyerekeknek meg jó ez is, együtt hápoghatnak zénó sama-val a nagy semmire, hogy hűűű meg háááá.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2018.01.19. 20:53:05
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2018.01.14. 17:03:21
Más kérdés, hogy Gokunak már 3adjára sikerül 30 perc alatt teljesen kimerülnie, majd visszatérnie. Jah és grat hogy sikerült megint majdnem 1az1ben átemelni egy jelenetet a DBZ-ből :D
szerencsére volt értelmes csata is a nőnek öltözött férfiakon kívül, Freeza meg Vegita alkothatna már végre valamit
Utoljára szerkesztette: phalanx, 2017.11.18. 09:36:52
Ha a szar minőséget és a 0 költségvetést nem nézem, nekem ez eddig a legjobb fan made live DB.
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
Teknősnek meg ezen a tornán max a kispadon lett volna helye egy igazi dragonballban, mert egyébként kb. 1 másodperc alatt meghalt volna.