Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mármint úgy, hogy nyelvet lehessen választani

jó lenne ha a Z-t le lehetne úgy szedni, hogy vágatlanul Angol, Magyar, és Japán nyelven egybe.

azért kéne mindhárom, mert a magyaron nõttem fel, a japán az eredeti, az angol meg azért, mert az angol verzióba jobb zenéket tettek alá

de sajnos angol-japán-magyar verzióban csak a GT-t találtam...

BoneDragon
A gagyit úgy értettem, hogy a leggyengébb részek a Z-ben. Kivétel vegitával való harc. Na jó még a garlic jr és a gohanos részek is sz*rok, de az még kicsit messze van... 😊

Sokat nyávog Gohan az elején. Még egyszer magyar szinkronnal ezeket a részeket nehéz végig nézni. Tényleg most indult volna az izgalom...

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

most lesem és az 56. résznél tartok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BoneDragon
Még mindig nem nézted meg? Múltkor belinkeltem a részeket!<#ejnye1>

sõt szarvai nélkül kopasz alakban is feltûnik majd😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem az rémlik h a Dermesztõ nem csak ilyen állapotban lesz, hogy ül egy ki gépben, hanem egy vékony alienként más jellegû szarvakkal fog visszatérni és Songokuval harcolni valami ilyesmi rémlik😄

szerintem nem gagyi. Az egész tetszik, ahogy halad elõre a történet, ahogy a szereplõket megismerjük és a különbözõ célok és érdekek ütköznek...

Sima Dragon Ballban eleddig több volt a verekedés, meg a harcmûvészeti tornás részek, ebben sokkal átfogóbb, komolyabb dolgok kerülnek terítékre. Ez a mese nem csak gyerekeknek készült ám, tudnak valamit a japánok😉

rooney8
meg olyan lassan halad. leadhatnának 2 részt egymás után 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
Ha a dermesztõs részek lettek volna simán megnézném 3x is, mert azok a legjobb részek. Mondjuk már így is láttam azokat 15x és nem túlzok.. 😄 Sajnos ezek a részek nagyon gagyik.

rooney8
szerintem is logikátlan
de hát õk tudják...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

FrezeR
Nem tudom ez mire jó, mert aki eddig várta és nézte nem nézi meg háromszor egymás után de kétszer sem. Így nem fognak nézõszámot növelni.

Szerintem fogják folytatni, csak leadják ezt az 52-részt elölrõl még vagy háromszor. Így csinálják a többi sorozatukkal is!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

rooney8
persze, én ráérek
elõre is köszi 😊

kill3r21
hétvégén megcsináljuk ha nem gond, most nyakig vagyok a melóban
rooney8
már nem nagyon emlékszem, de sztem ilyen következõ részekbõl jelenteket meg ilyesmik

BoneDragon
Említetted az extrákat. Konkrétan milyen extrákat tartalmaz?

rooney8
hát az elég pepecselõs lenne
viszont lehetne torrenten tracker nélkül. ehhez elõször is utorrentben be kell állítani a DHT-t (beállítások/bittorrent/DHT hálózat használata)
aztán menj a fájl -> torrent készítése... menüre. itt elõjön egy ablak, amit így állíts be, és értelem szerûen tallózod be az .iso fájlt (vagy ha mappákban van, akkor a gyökérmappát). miután leokézod megkérdezi, hogy biztos tracker nélkül akarod létrehozni, nyomsz egy igent, dolgozik egy kicsit, majd az így létrehozott .torrent fájlt küldd át nekem, én pedig közvetlenül rólad fogom tölteni tracker nélkül 😊
nem számít mennyi idõ alatt jön át, akár le is korlátozhatod, akkor kapcsolod ki-be a gépet amikor akarod, nem akarok a terhedre lenni 😊

kill3r21
nem nyert 😄 esetleg ha küldesz üres lemezt, postacimet meg ilyesmi akkor elküldöm, de ezt privátba max
rooney8
esetleg vmelyik torrent oldal? (hogy még egy kis "hasznod" is legyen belõle 😊 )
én vagyok magon, elsõn, diablon, kacsán (pre..), és még pár kisebben
remélem van egyezés 😄

kill3r21
hát ha mondasz egy helyet ahova fel lehetne és lenne értelme akkor talán, bár 1mbitel nem nagyon akaródzok...
rooney8
ja, hármat is kiadott a nagyközönségnek... én csak egyre emlékeztem 😊
nem tudnád valahova feltölteni? 😊

BoneDragon
Na ez már jó minõség!

kill3r21
32. DVD
szerintem erre gondolsz rooney8

BoneDragon
Most kicsit utánanéztem. Találtam linkeket, de sajnos már nem élnek.

kill3r21
DVD 1
DVD 32
DVD 12
12 est sajnos nem találom...
mindjárt teszek fel részletet 😊
kill3r21
nekem 3 dvdm is van 202õtõl 😊
Ez amit mondasz, a 12es, a 31-32es dvd 😊
Nem pakoltam fel sehova....szal nemhiszem hogy torrenten van 😊
rooney8
amúgy tudjátok régen volt ez a 202 nevezetû fazon, aki megszerezte a szinkront. na már most õ csinált egy ilyen bemutató dvd-t (azt hiszem 12. dvd, valahol a namek saga környékén), amirõl tudni kell, hogy menüvel rendelkezett, extrák is voltak benne, a minõsége is csúcs volt stb. sajnos én hülye idõközben letöröltem a gépemrõl, de most már csak úgy kíváncsiságból is megnézném, na meg hogy meglegyen az utókor számára is 😄 esetleg valakinek nincs meg? vagy nem tudtok egy még élõ torrentet hozzá?

ó hogy az a ...
pedig bíztam benne,hogy nem kezdik elölrõl 😞

How much can you take,before you snap?

köszi szépen <#eljen>

rooney8
igen, közben már én is néztem és azok már tényleg nem olyan vészesek 😊

BoneDragon
Elég sokan feltöltötték oda, én alucard88-at ajánlom. Kicsivel jobb minõségben töltötte fel. Pl ez

rooney8
de ennek undorító minõsége van 😄

BoneDragon
Ezt írd be google-be > dragon ball z 53.rész
Elsõ találat <#awink>

fent van NCore-n is csak az valami 26 GB nincs már annyi hely a merevlemezemen csak belassítaná😄

japánul igen...angolul is fent van, de csak 2 részt találtam eddig:S pont a Raditzos van fent. Semmi mást nem találtam

BoneDragon
És ezek még a Z leggyengébb részei. Igazából akkor kezd beindulni, mikor goku megérkezik. De neten elég sok helyen megtalálod a részeket, nem kell rá várni.

úgy volt, ha lesz nézettsége folytatják, de ezekszerint nem volt...ha mégis folytatni fogják írjátok már le, kurva jó ez a Z sorozat.

Pont most mikor a zöld hajú dermesztõ embere megküzdött volna Vegitával

BoneDragon
Sajnos nem közölték, hogy mi a szándékuk. Csak az 52. részig vették meg a jogokat. :/

rooney8
akkor ennyi volt?
de mondjuk azt nem értem, hogy akkor minek kezdik elölrõl

BoneDragon
Említették facebookon hogy elölrõl kezdik, sajnos...

RelakS
márhogy a Gohan (悟飯😉 -> értelem + étkezés O_o, de kiejtve étkezés, fõtt rizs

Son (孫😉 -> unoka
Goku (悟空😉 -> egy névnek tûnik, értelem + levegõ, és hosszú ú a végén 😊

ironhorses: Pont ezen akartam morogni egy sort :S

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Elõlrõl kezdték! 😞

Ehhez azért tudni kell, hogy a szereplõk eredeti neve többségében 'röhejes', lényegében egy szójáték szüleménye.
Goku Saiyan (ez a csillagharcos faj eredeti neve) neve Kakarotto, ami lényegében a répa (Carrot) ferdítése. Aztán Vegeta a zöldség (Vegetable) szóból származik.

Nappa -> Káposzta
Bulma -> nõi rövid nadrág
Trunks -> férfi nadrág
Son-Gohan -> étkezés
stb.

Van is olyan rész (lehet csak a mangában), ahol kinevetik Gohant, hogy milyen hülye neve van.
Na azért ennyire nem vagyok hülye köszönöm, nem tûnt fel, hogy ezt poénból hívom Vegetának? nem röhejes a neve õszintén?

BoneDragon
Oké nem szóltam, ekkora hülyeséget hogy írhattam... <#idiota>

BoneDragon
Vegita és nem Vegeta. Vegeta a bolygó neve amin születtek.

remélem még Raditz visszatér valahogy jobban bírtam a fejét, mint a Vegetának😄, akinek még a magyar hangja is elég idétlen

Amúgy a Raditz-kérdés tényleg érdekes. Ugye a végefelé mutatják h mindenki ott van a pokolban aki Gokuék ellen harcolt, kivéve õt és még talán Nappát. Hová tûnhettek? Egyébként szerintem 1 hatalmas hiba a sorozatban, h nem cserélték le kiadás elõtt Raditzot Vegetával. Sokkal jobb lett volna szerintem h a 2 testvér rivalizál, de a végén csak jóban lesznek.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik