Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ámulok bámulok:
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
De ami lényegesebb, hogy Toriyama írja a sztorit, tehát elvileg jó lesz.
GT nálam úgy egyben kuka. Bebi is egy Cell+buu keverék koppintás, semmi eredetiség. Zenék is jellegtelenek. Jah és ami még piszkosul zavart benne, hogy sok szereplõt lényegében kihagytak belõle.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
GT-ben meg csak 10 rész jó kb, amit említettem a bebis. Kristálygömb keresés a nyomi pan-al meg trunkkal egyszerüen nevetséges. A bebis utáni harcpk is nevetségesek. Minden részben új ellenfél, ráadásul goku nagyon ritkán használta az erejét, inkább a technikájával aratott gyõzelmet. Itt meg állandóan lövi a szar kamehamejat. Brrrr, borzasztó. 😊
Ez a DB Z ez egy mestermunka úgy ahogy van. Még az eleje volt a legunalmasabb amig nem jöttek a csillagharcosok a Földre, de onnantól nagyon beindult.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
De sok jelenet hangulatosabb, és energikusabb lett, mint a Z-ben, fõleg az új zenékkel. Pl. mikor Vegeta rájön, hogy Gohan ellopta az elrejtett gömbjét. Meg Cell is sokkal állatiasabb lett az új szinkronjával. Ettõl függetlenül a Z az alap, a Kai meg egy rövidített verzió.
GT meg ott szar, hogy totál következetlen, ötlettelen (az összes ellenfél a Z-bõl van koppintva). Vicces akar lenni, mint az alap DB, de nagyon nem az, mivel nem Toriyama készítette.
"He came back in his "Perfect" Form due to the fact that his cells stored the memory of his perfect form, and he was exponentially stronger than before because his core remained unharmed, and from it he had regenerated. He had become a lot stronger thanks to the Saiyan cells inside him, which after a near-death experience, increased his power dramatically."
Abban igazad volt, hogy a Teleportation-t Goku sejtjeibõl tanulta el, de az erejét nem szívta el.
"Cell learns this technique through absorbing Goku's cells after his self-destruction on King Kai's planet (near the end of the Cell Games Saga)."
GT meg... a bébis részek jók, meg ahogy megrajzolták gokut ssj4-ben. Többi kuka.
GTt meg folytatásnak veszem hiszen folytatás. Az hogy ki csinálta nem igazán zavar, vagy nem zavar, pláne mert szerintem jó volt.
GT-t meg ne vegyük folytatásnak, mivel nem Toriyama készítette, és hát (szerintem) ritka gány is lett.
Egyébként olvastam valahol, hogy készül a DB kai folytatása, megcsinálják a Buu-s részeket is.
C17 köszöni megvan, a Dragon Ball GTben meg egy kicsit át is alakul, de majd meglátod ha megnézed.
Az androidokat meg nem ölte meg Cell, igaz nem mutatták, de szerintem a testén belül rájuk csatlakozott, és elszívta az energiájukat. Lényegében akkunak használta õket.
Nekem nagyon bejönnek ezek a Songohanos sulis részek, pont, hogy a sok harc kezd unalmassá válni bírom ezeket a mindennapi részeket.
Dermesztõs harci jelenetek mondjuk látványosabbak voltak, mint a Cell részek. Meg az egész Namek bolygó jelenetek voltak a sorozat legjobb részei sztem
amúgy a C17-et, ha úgy vesszük ugyanúgy megölte Cell most rendben felfalta, tehát feltámadhatott volna...
kommentben video alatt is valaki felvetette, hogy Cell miután kiköpte C18-at visszafejlõdött 2. szintûvé majd Songokuval felrobbantották Caito bolygóját és erre 3. alakban tért vissza a Földre😄😄D Az megint mi röhejes már?
Amúgy vicc, hogy a C18-as kipottyant Cellbõl, a C17-es sehol sincs ráadásul Krillinnel összejöttek és még kölykük is született ez mi?😄
Bár tudom, hogy mese és gyerekeknek "is" való, de akkor is logikátlan
most akkor döntsék már el, hogy 9 vagy 11 évesen küzdött meg cell ellen xD
Chaaa laa head chala😄😄 sztem jobb, mint a magyar
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddig, amit tudunk. Trunks visszament az egyik idõsíkon a múltba ahol Songokut figyelmeztette, hogy 3 éven belül érkezik 2 robot, akik a földet veszik célba. Adott neki egy gyógyszert, ami majd meg fogja gyógyítani a kortól. Gondolom ennek eredményeképpen és annak, hogy Vegita az egyik síkon megölte a C17-es és 18-as modellt teret kapott Cell, akit ugye Gero dr alkotott a tudtán kívül, aki az egyik síkon megölte Trunks-t ellopta az idõgépet és visszatért 1 évvel korábbra mielõtt Trunks érkezett az eredeti idõsíkon.:S
Szóval az egyik jövõben Trunks meghalt, a másik Trunks pedig visszatért megölte Dermesztõt, figyelmeztette a többieket majd rá 3 évre újra feltûnt...És az a jövõ, ahonnan érkezett miképp változhatott meg?
tisztára olyan jelenet volt, mint amikor a Vader nagyurat a Sith nagyúr által összedrótozták zseniális😄
118. rész Trunks is megjelent
Mondjuk nem volt gyenge, hogy Dermesztõvel 20 részen keresztül baszakodtak és a saját csapdájába esett😄
Most vannak a Gabricos részek
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Sátánt lézerrel megölte Dermesztõ, mert az életét kockáztatta megint Songokut arrébb lökte meghalt.
Erre a 97. részben a Mindenható nemhogy eltûnt, de még ilyet szólt, hogy lehet egy kívánsága. Mi van? Nem arról volt szó hogyha Sátán meghal a Mindenható eltûnik a mennybõl is?
Alakulnak az események már Songoku is átalakult és sárga a haja😄
nekem úgy van meg a DB és DB GT is