Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Jogos,nyilvan mi szeretjuk sokszor vegletekig menoen vedeni a hazank fiaiat nemzetkozi szinten,de ez most teljesen jogos. Tavaly egy VB 3. helyet vett el Norbitol szandekosan,iden igy hogy sokkal nagyobb a tet,ö meg nyugodtan autozhat BARMI kitelik töle,es kovetkezmenyek nelkul mert ö a 4x VB Yvan Muller...Nagyon felek a futamoktol nincs aki vedje Norbit

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ez nem szép, de sajnos jogos. Gondlom azért veti be a Volvo hogy segítse Björköt. Fogja is. Simán kinézem belőle, hogy kilöki Norbit.

SimaSuna
Már leszedték.

Müllernek az oldalán volt egy poszt, ahol leírta, hogy a Volvo-ba ül bele a hétvégén..
Alá kommentben egy Norbis kép, és sok szép magyar káromkodás, fenyegetőzés a múltja miatt...és hogy ne veszélyeztesse a VB-t, mert nincs beleszólása...
Szóval érdekes megnyilvánulások vannak..
bakkerman
Lemaradtam valamiről,vagy ő most a Volvonal valami posztban van? Eléggé szurkol nekik ahogy látom...

SimaSuna
Muller FB oldalát érdemes megnézni..
Volt egy Norbis kép, alatta sok sok "szép" kommnet...

Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2017.11.29. 10:25:42
bakkerman
A Volvo beulteti Yvan Mullert a szezonzaron...Ez nem sok jot jelent...

80kg ballaszttal fut majd a Honda és a Volvo is Qatarban...
A Citroen meg 60-at kap.
link
Soha nem lesz világbajnok Norbi :( Mindig közel van hozzá, de aztán valami történik.

1:05 : a dobogós Michigami szerelői lehetnek, de kicsit wtf volt a viselkedésük elsőre <#zavart1>
Másik, Norbi mondja:
//www.youtube.com/embed/xuHwfLd-0j4
Utoljára szerkesztette: veszettróka, 2017.11.18. 12:28:04
RatBaG
//www.youtube.com/embed/Y1n8F4uClUU

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
//www.youtube.com/embed/KX72LSqA2E8

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bakkerman
Hat ez ennyi

Sippie
Norbi vazze...
RatBaG
most először a citrom nulla plusz súlyt kap. még a chevyben is van +10 kg. wtf?! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Az egész WTCC egy vicc.

Norbi1990
Látszik, hogy Yvan Muller a Volvónál "tanácsadó".
RatBaG
ez milyen már, hogy a 3 volvo kilökte a 3 hondat?
nem szoktam hinni azt ilyen direkt utasításokban, de azért a k anyjukat már...

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Zengőéket is kizárták, pedig Dani sok pontot szerzett, ezzel jól leszopatták a csapatot is a Hondások.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Hondát kellene jól seggberakni, mert balfaszok. Szabály az szabály, ha ilyen hülyék akkor ne legyenek VBk, akár Norbival akár nélküle.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
ha innen még valahogy sikerül megnyernie a bajnokságot, akkor monteiro hiányának ellenére is azt mondom, hogy megérdemelte, de egyébként meg kurvára nem tudom már sajnálni a hondát, ha még a gyártók versenyét is bukják. balfasz brigád, megérdemlik.

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
En be is fejeztem a WTCC követését. Baromi erdekes hogy mostmar EVEK ota a mezony legjobban szopatott pilotaja Norbi. Vagy a palyan b@sznak ki vele,vagy palyan kivul...

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
ilyen nincs! gondolom a plusz súlyok természetesen maradnak.
http://index.hu/sport/motorsport/2017/10/28/wtcc_kina_honda_kizaras_michelisz/

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
danikosz

Sziasztok! Várunk mindenkit sok szeretettel az új bajnokságunkban, az Audi TT Cupban. A 3 hónapos szezon alatt összesen 7 helyszínre látogatunk el, ahol dupla fordulós hétvégék lesznek. Két fős csapatok, egy gumikeverék, nincs ABC/TC, "saját festések".

Versenynaptár:
1. 2017.11.16. – Monza
2. 2017.11.30. – Nürburgring Sprint
3. 2017.12.14. – Poznan
4. 2018.01.04. – Jerez (MotoGP nyomvonal)
5. 2018.01.18. – Spa-Francorchamps
6. 2018.02.01. – Imola
7. 2018.02.15. – Donington National

Bajnokságról bővebben és jelentkezés

Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké

bmwcrash
//www.youtube.com/embed/8qrY-YSU3Mc
RatBaG
hát én ezen az új hondán se látok mást, csak csapott segget.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Azért van mákja, mert bár ki kell hagynia egy versenyt, de ettől még a többiek nem szereztek annyi pontot mint amennyit szerezhettek volna egy normál hétvégén, és mindezt olyan körülmények miatt amik ritkán adódnak.

www.smart-bus.hu

bakkerman
Ugy ahogy van egy vicc az egesz WTCC,olyan nevek mennek hogy csak kapkodom a fejem,hol vannak azok az idok amikor Priaulx,Tarquini,Yvan Muller, a nemet Muller tesok,Farfus,Giova gépelték egymast,24-26 autoval a mezonyben,tobb gyartoval...ma hany auto ert celba az elso futamon,12? Es nem azert mert a rajtnal 10-en legepeltek egymast...

bmwcrash
Elvesztette a vezető helyét a bajnokságban, Norbi is csak 1,5 pontra van tőle. Mindezt azért mert önhibáján kívül ki kellett hagynia egy versenyt. Ha mákos lenne már rég eldőlt volna a vb cím a javára.
Sippie
és még akkor sem tudnak a riválisok teljes pontokat szerezni, ígyvan, mákos.
bmwcrash
Ja tényleg mekkora mákja van, hogy ki kellett hagynia egy hétvégét.
Sippie
na legalább fél pont, ez is valami.
Most csak annyi történt, hogy szimplán elmarad a második futam az eső miatt, pontokat nem osztanak! :D Ha ezek után Norbi világbajnok lesz, az maga lesz az isteni csoda! :)

www.smart-bus.hu

Sippie
na erre egyikünk sem tippelt, eső általi nullázás... no komment bazdmeg, Monteiro igazi f*szmáker.
Plusz jönnek a galambok...

www.smart-bus.hu

RatBaG
felrobban a turbója, elszáll a szervó...

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
na ki fogja kiütni Norbit a holnapi futamon? tippek?
RatBaG
A kínai WTCC-hétvége programja magyar idő szerint:

Október 14., szombat
3:00 – Első szabadedzés
6:45 – Második szabadedzés
9:15 – Időmérőedzés – Eurosport 1 élő, M4 Sport élő
10:30 – MAC3 csapatidőfutam

Október 15., vasárnap
8:30 – Nyitófutam – Eurosport 2 élő, M4 Sport élő
10:30 – Főfutam – Eurosport 1 élő, M4 Sport élő
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.13. 15:01:50

Per Aspera Ad Inferi.

Nem emlékszem, hogy valaki megemlítette már-e azt a véletlen egybeesést, hogy a 4 bajnoki éllovas közül - persze Norbin kívül - 3 (Monteiro, Björk, Bennani) mind-mind kiütötte Norbit 1-1 futamról. Az utóbbi 2 meg is sínylette az ütközést és egyszersmind az idei egyedüli nullázásukat is köszönhetik a kontaktnak.
Egyértelmű hogy nem valam sikeres project, de nem hiszem hogy emiatt árulják a Kiákat, (valahol állítólag mindkettő fel volt rakva).
Kezdő autónak megfelelhetne akár az OB-ra is és a Seatokkal akkor ott nem használnák. Az alfa is elég pocsékul kezdte de mégis a végére már egy elég jó autó lett belőle.
Nemrég mutattak néhány képet hogy költöznek, a kérdés az hogy azért mert szebb újabb nagyobb műhely kell? Vagy ezt sem tudják fenntartani és a költözést kényszer szűlte.
Ha jól rémlik árulták a Szabó Zsolt féle Seatot is már a Kiák mellet és az egyik szervizkamiont is.
Jedloczky miért nem indult a többi OB futamon a csapat színeiben, hisz ez volt a terv? (igaz az unicorse-val se ment)
Azt sem igazán értettem Zolderre miért is kellet rohamléptekben (új?) kocsit összerakni Nagy Norbinak? Nem volt két autó a garázsba?
Az hogy dobták a TCR-es évet még érthető is valamelyest, hisz nem álltak túl jól a pontversenyben, pedig milyen jól is indult az év....

WTCC jövöjéről keveset tudni, de ha TCR-es kocsikal mennek még akkor sem látom most biztosnak hogy Zengőék maradnának....

Bár még nem láttam a Zolderi és Most-i ETCC futamokat, de annyira nincs pénz, hogy rászánjanak 3-4 óra tesztet, hogy kigyakorolják a rajtokat ezzel a kocsival? (Hogy ne bukjanak a jó időmérő után 2-3 helyet egyből)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.10.08. 15:16:40

Norbi1990
Comini alkotott <#idiota>
//www.youtube.com/embed/73PMRgBnbxM
Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

Zengő árulja a TCR Kia-t. link

infidel

A Honda maximum ballaszttal fut majd Kínában...

De szép is lenne egy ilyet Június környékén látni 24 óra után :D

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.09.23. 19:15:00