Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nem mintha baj lenne vele, de azért kíváncsi vagyok hogy lessz-e nemzetközi visszhangja a dolognak.. :)
"Nulla tenaci invia est via"
All Hungarian drivers; Csaba Tóth, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Márk Jedlóczky, Unicorse Team, Alfa Romeo Giulietta TCR, Daniel Nagy, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Norbert Michelisz, M1RA, Honda Civic TCR, Ferenc Ficza, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Anett Gyorgy, Zengo Motorsport, SEAT León TCR, Attila Tassi, M1RA, Honda Civic TCR
és még ez se teljes lista, mert indult Bernula István is

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.17. 23:55:57
Időmérőre meg az autót nem tudták beállítani, mert nem volt rá idő a probléma javítása után.
Azért jó látni, hogy ha nem is mindenki egy Michelisz Norbi, de azért épül a magyar autósport szép számmal.
I met God. She's black
Volt egy célunk.
Az elmúlt időszakban éjt nappalá téve azért dolgoztunk, hogy ezt a célt elérjük.
Azt akartuk, hogy Fecó hazai közönség előtt mutatkozhasson be a KIA-val, lakatosok, fényezők, dekorosok, menedezsdment és a szerelők mindent elkövettek, hogy a Nürburgringen és Salzburgban megsérült autók bevethetőek legyenek a TCR International Series hungaroringi hétvégéjére. Azt akartuk, hogy Anett folyamatos fejlődése érdekében, egy erős mezőnyben gyűjthessen értékes verseny kilómétereket, azt akartuk, hogy Dani technikai hátrány nélkül is versenyezhesssen a szurkolói előtt, azt akartuk, hogy Tóth Csabi elérje célját és kipróbálhassa magát egy rangos nemzetközi sorozatban.
Nehéz volt? Igen! Kicsit belehaltunk? Igen! A nehézségek ellenére megcsináltuk? Igen megcsináltuk!
Gyertek ki a Hungaroringre, szurkoljatok a Zengő Motorsport pilótáinak, buzdítsátok a magyar versenyzőket!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Eurosport 1 - 09:00 - Le Mans 24 órás verseny, Franciaország, Edzés (élő)
Digisport 2 - 10:35 - F3, Hungaroring, 1. futam (élő)
Eurosport 1 - 11:30 - Le Mans 24 órás verseny, Franciaország (élő)
M4 - 11:40 -DTM Hungaroring - 1. időmérő (élő)
M4 - 14:30 - DTM Hungaroring - 1. futam (élő)
Eurosport 1 - 14:45 - Le Mans 24 órás verseny Franciaország (élő) (végigadják vasárnap háromig)
Digisport 1 - 15:05 - F3, Hungaroring, 1. futam (élő)
Vasárnap:
Eurosport 1 - 15:00-ig - Le Mans 24 órás verseny Franciaország (élő)
Digisport 2 - 11:00 - F3, Hungaroring, 2. futam (élő)
M4 - 11:45 - DTM - Hungaroring - 2. időmérő (élő)
Sport 1 - 13:45 - TCR-sorozat, Hungaroring 11-12. futam, (élő)
M4 - 15:05 - DTM Hungaroring - 2. futam (élő)
Digisport 2 - 16:55 - F3, Hungaroring, 3. futam (élő)
Digisport 1 - 20:10 - Autósport ECONova Rali, 1. futam
Eurosport 1 - 20:30 - Le Mans 24 órás verseny, Franciaország, Best Of
Eurosport 1 - 22:30 - FIA Rali Európa-bajnokság, Ciprus, Áttekintés
I met God. She's black
Per Aspera Ad Inferi.

Per Aspera Ad Inferi.
a honda meg a bajnokság közben, évről-évre próbál valamit kicsikarni úgy, hogy szinte be volt fagyasztva az egész a szar szabályok miatt.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.05.27. 15:14:33
Per Aspera Ad Inferi.
kár, hogy pont az első helyről rontotta el a rajtot norbi, bár szerintem a pálya meg catsburg kombinációja amúgy is ezt az eredményt hozta volna. azon azért meglepődtem, hogy mindháromszor simán visszaverte huffot az egyenesben.
Per Aspera Ad Inferi.
Most van 3. Hondája a M1RA-nak, vagy valahonnan akarnak szerezni egy harmadikat?
Norbit láttuk a nagy futamon egy Castrol dekorossal, de én úgy sejtem az a Tassi kocsija lehetett, hiszen pont a nagy futam után változott neki a dekorja olyan Hell-es-re.
Michelisz Norbi is fog indulni a saját csapatával egy 3. hondával.
Azt is rebesgetik, hogy az Unicorse is indulna hungaroringen az Alfával, egyelőre még meg nem nevezett versenyzővel.
Kiss Norbi épp ráérne, mert nincs kamionverseny... :D
Vivien az ütközést követően nagy erővel csapódott a falnak, ezért az intenzív osztályon vizsgálják. Az már biztos, hogy a kórházban tölti az éjszakát, ezért természetesen a második versenyen nem áll rajthoz. Amint tudunk további részleteket, jelentkezünk." :-/

Per Aspera Ad Inferi.
https://www.facebook.com/wtccbloghu/videos/1461733913888382/
Per Aspera Ad Inferi.
amúgy ha visszagondolunk, a Forma1 is egy unalmas szar volt egy időben, aztán kitalálták a DRS-t. Ott is mesterkélt előzésekre volt szükség, hogy legalább történjen valami.
11:30 – Teszt <60p>60p> (Live timing, fiawtcc.com)
18:50 – Első szabadedzés <60p>60p> (Eurosport Player, élő)
Péntek:
8:15 – Második szabadedzés <60p>60p> (Eurosport Player, élő)
12:45 – Időmérő edzés <40p>40p> (Eurosport Player, élő)
13:45 – MAC3 csapatidőfutam (Eurosport Player, élő)
Szombat:
11:15 – Nyitó verseny <3k>3k> (Eurosport 1, élő)
12:15 – Fő verseny <3k>3k> (Eurosport 1, élő)
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2017.05.21. 10:37:11