<b>Moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szabad kérnem a FF XV topikban szeretném egyelőre kitenni banner-nek, mindaddig, amíg a többiek nem akarnak esetleg valami jobbat.
Köszönöm.
Banner link - http://downloads83.uw.hu/banners/images/banners/FFXV.gif
FF XV topik link - https://sg.hu/forum/tema/1482846908
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
linkelj hszt, ha meg nem tudsz, akkor nincs itt dolgod
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Nem szeg meg semmit csak porig rombolja a közösséget, rengetegszer hagyták hátra a fórumot mert kényszerbeteg, mindenre reagál és mindenről szakért 0 hozzáértéssel hosszú sorokon át. Ahogy nézem sokszor jelentve volt itt is emiatt, én csak rászólást kértem. Egyre kevesebben irogatunk abba a topikba és ez részben neki köszönhető, számtalanszor -favolták a topikot a régi arcok amikor fullban tolja.
Hsz-eket linkelni nem lehet így. Hacsak nem linkelem zsinórba azokat a féloldalas írásait amitől agybajt szoktunk kapni. Ezek vagy trollkodások vagy egy buta ember kényszerbeteg okoskodása ezt már döntse el mindenki maga. De mikor rászoltok kicsit mindig leáll és nyugi van.
Ennyi, köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.26. 23:25:38
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
[merlinw.org]
rászólás? uggyanmar... <#rolleyes>#rolleyes>
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Pár hete rászólt innen valaki DarkSector nevű emberkére, a házigazda is rászólt (és ezt ki is fejti), egy ideig nyugi volt de már lassan 1 hete folyamatosan ostromolja a Playstation 4 topikot, totális hozzánemértéssel okoskodik,betegesen reagál mindenre, 50 soros monológokat ír és ha rászólnak mi vagyunk a f*szkalapok, meg a g*cik akik nem viselik el más véleményét.
Nem büntetést kérnék,csak szóljon már rá megint valaki,mert rendesen megöli az ottani közösséget, hogy állandó jelleggel 50 soros monológokat kel olvasni a semmiről és 1 főre jut 10 DS hozzászólás oldalanként ami a kutyán nem érdekel.
Amikor meg nincs épp téma amibe már bele tudna kontárkodni akkor behozza az XBOX-ot témának. Nem tudom hogy beteg,vagy trollkodik,de fájdalmas már amit csinál,ignore meg nincs. Marha unalmas minden egyes alkalommal az érdemi beszélgetést keresni a topikban és tényleg alig irogatnak már oda mióta beindította a szakértést mindenről...
Köszi,és Boldog Karácsonyt, bocs,de tényleg nem tudom ezt hogy jelenteni,csak azt kérem hogy szóljatok rá megin. Köszi!
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.12.26. 20:46:05
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Adversus solem ne loquitor
PS4 topik
Köszönöm. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 18:01:52
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
És utólag még 1 ps3 topik lett létrehozva? :)
És rosszul emlékszem hogy ez az eljárás az xbox360 topikkal kezdődött csak?
Ezt mondod?
Szerintem maradjunk a tényeknél, csak 1 topik alkalmazta eddig ezt, az az X360-> Xbox 360 + ONE lett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.20. 19:52:37
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
WiiU 70 komment
PS és az Xbox esetében is bevált hogy 1 topik. Itt is egyértelmű a helyzet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
szerk.: megneztem, nincs csak "Nintendo" topik
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.10.20. 19:28:49
Ezt mondtam én is, bár kötve hiszem hogy ezt ő feltételezte volna, mert nem kritizálta a döntést. Persze ha így gondolja tiszteletben kell tartani.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.09. 20:23:35
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.09. 20:24:50
[merlinw.org]
1 hét múlva ha elmész az is hiányozni fog akikkel netán összevesztél. :)
Te is tudod jól, hogy ez nem megoldás. A büntetés kiszabása kötve hiszem hogy bármilyen személyes indok közrejátszott, csak annyi hogy ha itt bárki, bárkit jelent és az szabályba ütközik a moderátorok kénytelenek eljárni, nem tehetnek kivételt.
Ez most így alakult, rendeződni fognak ezek a nézeteltérések, mindenki a maga módján akiket itt (a legnépszerűbb topikokban) ismerek törzstagok, korrekt személyek, szerintem tökéletesen megoldható a helyzet és nem kell ehhez folyamodnod.
Vannak kisebb viták, persze néha vannak rosszabb napjai az embereknek, kicsit túlpörgünk, kicsit másképp reagálunk le dodlgokat, a saját lelki állapotunk szerint sok esetben, de ez a
Szent meggyőződésem hogy senkinek nem ez volt a célja, amit érzel most!
A tőled privátban kért dolog a Hétfői nappal megtörténhet.Előre is köszönet érte.
További kitartó munkát mindenkinek!
By!
[merlinw.org]
Ez engem nem érdekel.
Harlekin úrnak több másik kommentjét is figyelmetekbe ajánlanám:
58117 - pénisz pumpa, rotációs ánusz tágító...
58124 - itt is érdekes a stílus.
Szeretném ezeket is töröltetni és ha lehet, jutalmazzátok is meg Harlekint ezért a stílusért. A többiek tudnak kultúráltan vitatkozni, itt ezt nem látom.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ezt a kommentet szeretném töröltetni a PS4 topikból és kérlek szóljatok rá Harlekinre, hogy ne flémeljen, mert 1 másodperc alatt nyomta fel az agyamat 1-ről 100-ra, ami nem esett jól így ma reggel.
Köszönöm! :-)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezt a banner-t szeretném a Battlefield 1 topikba betetetni. (amíg a többség nem igényel másikat)
Köszönöm.
PS4 topik
hsz : 56646
Köszönöm
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 23:56:54
Hogy ezt a vitát elkerüljük részben megoldás, de csak finoman.
Mindketten rendes tagok vagytok, ne marjátok egymást szerintem, így a 2 topik HG-ját sem fogja majd zavarni a dolog. Remélem ezért nem fognak rám hurrogni.
Kérném a ps4 topikból az 53481-es poszt törlését.(konkrét személyeskedés)
És Bandicot Fórumtársam aláírásából a nevem eltávolítását(szintén személyeskedés)
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2016.06.16. 08:50:00
[merlinw.org]
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://sg.hu/forum/uzenet/1456928096/680
Véletlenül írtam benne egy keveset az egyik UC4 karakter sorsáról.
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.16. 10:06:59
Tegnap valaki betett egy videót a PS3 topikba, amit tegnapelőtt már töröltetek a PS4 topikból. Kérlek innen is gyomláljátok ki, nem értem, mi vitte rá, hogy ide is betegye...
A megszólítatlanul kéretlen személyeskedésre kérnék takarítást, mielőtt elharapózna a dolog ismét.
"Nulla tenaci invia est via"
Köszönjük!
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.15. 12:24:49