<b>Moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen brutál indulatok vannak már bennetek egy kurva fórum topic miatt
mondom, ÉN elgondolkoznék, van min
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Tárgytalan minden, az itteni cica viták is törölhetők <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem egyszer egyszer egy moderátor azt mondta, hogy ne magam próbáljam megoldni a személyeskedős bunkók kérdését, hanem jelentsem. Így tettem, így sem jó?
A reakcióim pedig pontosan olyan voltak, amilyen tőle telt a témában, de amikor visszaadom, akkor az nem tetszik...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszönettel, TM.
Utoljára szerkesztette: TasManXT, 2016.03.11. 12:50:49
psn: TasManHUN
Megint te kezdted a flamekeltést itt: Katt
Utoljára mondom: FEJEZD BE és NE szólj hozzám, ne említs! Semmi közöm hozzád és neked se hozzám!
Mivel sok embernek tetszene ez a banner, be szeretném tetetni ebbe a topikba.
Ha ezekután bárki le szeretné cseréltetni a topikban másra, írtam hogy nyugodtan.
Köszönöm.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Teljesen mindegy ki mit tesz, másoknak mennyire fura, buntetés jár a személyeskedésért. Moderátorok felmérik a helyzetet a szabályok szerint a szituációt és döntenek. Hogy ez túlzás-e ők döntenek róla értelemszerűen. Nem szép dolog egy vitában úgy érvelni hogy személyeskedik valaki. Ellenben a többieket nem értem minek erőltetik a topikot. Nem tetszik, nem viselik el hogy vannak emberek akik erőszakosabbak, akkor a picsba ott kell hagyni a topikot. Szerintem.
De az nem vezet jóra ha 2 ember nézeteltérését 10 itt kibeszélik. Mindenki a saját haverjának szeretne jót segíteni, de itt amire való a topik hogy jelentenek a modi meg dönt. A többi csak olaj a tűzre és nemhogy azt segítitek akivel egy nézőponton álltok, még ez miatt plána nem gondolják meg magukat a modik, sőtt ti kaptok még büntit a végén.
Bocs imádlak titeket, nem dirigálni akarok hanem jót akarok ezzel nektek. Jonnyka helyett sem beszélek, de leírta valóban hogy téma lezárva, és jogossan lenne ideges ha még 10 külsős véleményt alkotna itt.
Sött lehet most én is megjárom mert ezt sem szabadna írnom. Semmi közöm az egészhez.
De ti tudjátok.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
erre sem kell válaszolni, lépjetek tovább, van ennél jobb dolgotok az életben
Attòl hogy HG és tizen sok éve tag már lebarmozhat, leidiòtázhat büntetlenül bárkit napi rendszerességgel? Mesélj még.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Ideje volt, köszönjük!
Utoljára szerkesztette: TasManXT, 2016.01.31. 22:44:44
Még jó hogy én is ostoba barom lettem mert tetszik a Tomb Raider.
Ezért a kommentért én is kérek egy büntetőpontot, ha ezért jár...
Utoljára szerkesztette: TasManXT, 2016.01.31. 18:44:50
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.31. 15:56:07
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- van még terápiás dolgod, inkább írd ki, ne most zárj be
De teljesen mindegy téged úgysem érdekel mit írnak neked.
Alreg? Indokolatlan - értelmetlen ban után mit vársz?
más, teljesen eltérő témájú kérdés: alreg megengedett mifelénk?
szintén teljesen más téma: van még benned valami terápiás dolog? mert akkor kérlek írd ki magadból, úgy egszséges
ja, szokásos, első mondatot olvastam el, meg az utolsót, ez alapján válaszolj, tehát tömören
https://sg.hu/forum/uzenet/1104929943/1381
https://sg.hu/forum/uzenet/1066683042/444414
Ehhez képest a leáld topikban egyetlen "fogyatékos" jelzőért sikerült permbanolni, de azt hogy a kommentem alatt konkrétan "faszfej"-nek lett titulálva ez a madár az nem gond,csak én vagyok a probléma mert jön Totti, és micsoda véletlen csak engem gyorsan ismét jelent. Nem véletlenül szedik szét netszerte Totti-t és nem véletlenül a leáld topik bohóca, lefaszfejezik, válaszul beírom hogy nem kell foglalkozni a fogyatékossal, erre paff nekem egy ban egy modi által lentebb leírt FLAME topikban csak azért mert őkelme idejött gyorsan ÍGÉRETÉHEZ hűen verni az asztalt. Eleve az 1 hónap ban is egy vicc volt, játék kritizálásáért ban? Hol volt ott személyeskedés? Ja hogy magára vette az idióta jelzőt? Az miért az én gondom?
Elég nevetséges hogy ott tartunk hogy ha Tottinak valami nem tetszik és azt jelenti legyen az akárhol akár egy elviekben gumiszobában lévő szobában akkor bumm ban... Jár a taps jöhet erre is a ban,csak hogy igazoljátok is amiket írtam..:D
Meddig kell ezt az alpári hangnemet tűrni ( ismét ) ?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.13. 18:01:08
De nekem mindegy, már sikerült 1-2 hsz / hétre levinni a jelenlétemet, mert ez az alpári módi nem hiszem hogy az SG gémer fórum konzolos részlegéhez méltó irányba tart.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
köszi sracok! (es most kitoroltem egy szepet)
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.12.05. 12:57:56
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"egy" kerdesen van mar csak: te moderator vagy? tehat ez a vegszo? mehetek anyazni?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.12.05. 12:43:38
Te döntöd el, hogy írsz-e bele, foglalkozol-e azzal, hogy ki mit ír neked, és a többi.
aha... szanalmas...
flame topik, tudom jol, oda jarok sok-sok eve. megy a szurkalodas, de az idiotazas elfogadhatatlan. valaszolni nem tud ertelmesen, megy egyböl a full paraszt. jo kis hazigazda! <#eljen>#eljen>
Az egy ilyen topic.
A PC-s jatekoknak lealdozott vol. 2:
# 443384
A leáld topic pedig SG-történelmi okokból nincs a sajátban/gumiszobában, de vedd úgy, hogy ott van (ezt is leírtuk már párszor).
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.11.07. 18:47:18