<b>Moderátornak</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Apropó konzolos topik, gyakorlatilag a leáldozott topikon kívül ahova szinte nem is írt, máshol nem is vagy jelen. "

leáldból dt kitiltotta már több éve dst 😄
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2014.12.09. 16:17:16

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

"Tottit meg szanaszét szívatja a nép a leáldozott topikban ezért magasabb az ingerküszöbe, és ezért nem is csinál semmit a srác ellen."

<#banplz>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Az alapján amit írtál gőzöd sincs arról mit művelt, ennyi. Majd jön új reggel és ha folytatja újra és újra jelentve lesz. Fenének sem hiányzik, ha egyszer megkérik hogy hagyja abba és nem akkor nincs mit tenni. A konzolos topik pedig másképp ismeri. Linkeltem lentebb. Értetlenkedés,megmagyarázás,okoskodás,chatszoba a topikból. Idegesítő és vitát szít.
Ha bájcsevegni akarsz vele ott a privi.
Apropó konzolos topik, gyakorlatilag a leáldozott topikon kívül ahova szinte nem is írt, máshol nem is vagy jelen.

Örülök hogy jószívű, meg önzetlen, ettől függetlenül ha a közösség kér tőle valamit nem ártana betartani, és nem úton útfélen ismételni. Az admin is leírta neki hogy vegyen 180-as fordulatot. Nem vett. Pont.
pxxl
Jó ok, elsirattuk, lapozzunk. Majd jön másik reggel...

All hail the double x!

Tinman
Pontosan. Már mindegy, nem akarok én ezzel semmit sem elérni, csak leírtam, hogy én milyennek ismertem meg az elmúlt évek alatt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Azért kelt feszültséget, mert szeret értetlenkedni, mert másképp látja a dolgokat, mint a többség. Általában 2x el kell neki magyarázni valamit, mire megérti a te szemszöged. Ehhez türelem kell. Akinek ilyen áldásból kevés van, az rögtön felhúzta magát és oltotta ahol csak tudta.

Rém egyszerűen le lehetett kezelni a vele való eszmecserét. Leírtad 2x neki ugyan azt, ha nem értette továbbra sem, hagytad elülni a dolgot. Ettől függetlenül nem volt se troll, rossz ember meg főképp nem.

A konzolos topikok kedvencek között vannak, gyakran átolvasom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Nabumm, majd visszajön DarkerSector néven és azt mondja, hogy a másik az nem ő volt, hanem a gonosz ikertestvére Fulvió. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

+1
Dzsini
Többször figyelmeztették, és a 20 pontja se egyszerre jött össze, hanem az évek során. Lehet a világ legjószívűbb embere, ha sorozatosan képtelen közösségben normálisan viselkedni, odafigyelni arra, hogy feszültséget szít a viselkedése, akkor ki fog potyogni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wantonly
Egyetértek! Ha néha értetlen is volt és valaki nem találta meg vele a közös hangot, az az esetek többségében nem az ő hibája volt, inkább a másik fél ingerültsége. Én speciel mindig megértettem magam vele, és abban is egyetértek, hogy segítőkész, jószívű fórumozó. Ha használt is csúnya szavakat, azt sose a másik félre mondta. Nekem is többször felajánlotta a segítségét.
Ahogy írtad a mérlegnek két oldala van.
Íme egy vélemény

Nem jársz a konzolos topikokba így nem tudod mit művelt ott nap mint nap és többszöri számtalan topiklakói kérésre sem hagyta abba. Ennyi.
Tinman
Sikerült kibannolni az SG egyik LEGÖNZETLENEBB, LEGJÓSZÍVŰBB emberét. <#worship>

Nem kicsi gond, ha valakivel azért van bajunk, mert állandó szófosása van, értetlen, de pl. soha nem bántó, soha nem személyeskedő, sőt ha őt bántják még azt is hihetetlenül jól tűrte... de emellett odaáll bármilyen ismeretlen mögé és SEGÍT neki. Ha kell ismeretlennek is segített vásárlásban, volt akinek kölcsön adott, de ha csereberéltél vele pl. játékot Steam-en, mindig a lehető legkorrektebb volt. Simán az egyik legjobb "ismeretlen" fórumozó volt, akivel valaha találkoztam.

A mérlegnek két oldala van, nem szerencsés csak az egyiket ismerni és úgy meghozni egy döntést... főleg egy majdnem 8 éves reg esetében.

j0nNyKa
meguntam.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

MerlinW
Hsz-t töröltem, az illető pedig megkapta az utolsó figyelmeztetését, lévén account ban veszély áll fent nála. A következő ilyen esetén sajnálatos búcsút veszünk tőle.

[merlinw.org]

Az úriember továbbra sem tartja a 180 fokos fordulatot amit Jonnny kért tőle,és továbbra is szemeteli tele a topikokat az okoskodó meglátásaival és megmagyarázásaival,hiába írják neki hogy hülyeségeket beszél,folyamatosan chatet csinál a topikokból.

EZ csak egy a sok baromsága közül, érdemes lejjebb olvasni. Hiába írják neki le 50szer hogy marghaságot ír, szöveget értelmezni mint itt lentebb is írták NEM tud és megint belőle áll az egész topik.

Lévén írtátok itt hogy jelentsük ha megy a flém, trollkodás és az idegesítő okoskodás, így most jelentettem, mielött beindulna a topikban a személyeskedés ha valaki nem bírja idegekkel. Köszönöm!
DarkSector
Tiszteletem mindenkinek.

Felkiáltójel nem fontos, nem azért szólok, csak egy rövid intő figyelmeztetést talán kérhetek, köszönöm.
#156166-os hozzászólás, Xbox 360 / Xbox One topik.
Kollega linkje

bármi is lesz, köszönöm.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Neked is üzenjük, hogy 4 büntipontra vagy a végleges account-banántól. Szóval kicsit vegyél vissza.

[merlinw.org]

Dzsini
"A több hónapos trollkodás után " - ez alatt ti hányszor szóltatok ebben a topicban a moderátoroknak, hogy valaki folyamatosan bomlasztja abban a topicban a közösséget, és gond van vele? Miért csak akkor derül ki ebből bármi, amikor már réges rég mindenki nyakig sáros? Addig jó volt anyázni, amíg nem jött senki jelenteni a problémát? Ha nem jön ide még meddig folytattátok volna?

Értem én, hogy ő jött árulkodni, de egy fórumon az lenne a szokás, hogy elsőre a házigazda, utána a moderátorok kezelik a konfliktusokat, még mielőtt anyázásba fordul a dolog.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Ne haragudj, de a topikba írnak kb 20an. Mind a 20an mondtuk már neki szépen és kevésbé szebben, kinek hogy tartja vérmérséklete, hogy amíg a topik témája nyomokban sem érinti, és az általunk írtakat nem képes felfogni veleszületett rendellenessége miatt (lásd még szövegértés 0), addig legyen kedves átfáradni az őt érintő topikokba. Ehhez képest csetet csinált a topikból ahol a percenként érkező kommentjeibe válogatott zagyvaságokat ír, a válasz gombot találomra megnyomva értelmetlen hozzászólásokat generál mindenre.
Én nagy fiú vagyok már, át tudom ugrani az engem nem érdeklő emberek kommentjeit, de azt azért tényszerűen szögezzük már le, hogy a komplett topik közönséget bosszantja a srác, és ha holnaptól lenne egy filter ami az ő kommentjeit kitakarja a topikból akkor mindenki megkönnyebbülne.
A több hónapos trollkodás után ide jön árulkodni meg végképp gerinctelen dolog volt tőle, ha nincs ez a húzása akkor én továbbra is simán elmentem volna mellette, de azé tényleg álljon már meg a hegyimenet.
Tottit meg szanaszét szívatja a nép a leáldozott topikban ezért magasabb az ingerküszöbe, és ezért nem is csinál semmit a srác ellen.
Szóval, ha skyline banda alatt a komplett xbox topikot érted akkor helyes a meglátásod, de ha ez vmi negatív gyűjtőfogalom akart lenni, akkor most ez mellément szerint.

Bocs, általában nem veszek részt ilyen moditopikos szájkaratékban, és részemről ennyit szerettem volna ezzel kapcsolatban elmondani.
Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.11.28. 10:49:50
Kérted,linkeltem. Többet nem tudok tenni,tehàt az sg TE àltalad felàllìtott szabàlya szerint flém,trollkodàs,userek idegesìtése mehet,kàromkodàs nem. Szép munka,tényleg,e szerint fogom hasznàlni az Sg-t.😊
j0nNyKa
egyrészt meglep, hogy megint ugyanaz az egyszál ember védi, másrészt ez már a normális hangnemű hozzászólás volt, amit linkeltél?
egyébiránt nem tudom, hogyan nem ment át az összes hozzászólásom valódi tartalma: "elég lesz, köszönjük"

Aha. Megint Skyline ja.
Tessék napokkal ezelöttröl:
felkérés
tàmogatàs

Ehhez képest Dark sosem került törlésre,és abba sem volt hajlandò közremüködni hogy abbahagyja. De persze megint Skyline a ludas szerinted...Engem is baromira meglep.:-p
j0nNyKa
egyrészt nyilván meglep, hogy itt is a skyline-féle banda (volt) jelen, és folyamatos harc ment csak a topiclakók közt
szóval igen, ez baromira meglep 😮

másrészt én úgy látom, totti próbál pártatlanul rendet tartani, úgyhogy nothing to do here

Ha nem telefonròl leszek kikeresem ha ez szükséges,de elég visszanézni az elmult idöket,és azt milyen reakciòkat vàltott ki.
Egy àltalànos vélemény Ds-röl a topikban.
vélemény
j0nNyKa
mutasd már meg azokat a hszeket akkor, ahol a topic lakói egyöntetűen normális hangnemben, értelmes stílusban megkérték, hogy változtasson azon, ahogyan oda ír

Ugyanott tartunk tehàt. A troll maradhat. Aki nem türi az kap az arcàra. Remek.
Dzsini
Ha valaki ugrik, ott mindig lesz olyan, aki ugrat. Egyszer kellene rájönni, hogy valaki csak feszültséget kelt, és hagyni a fenébe a hozzászólásait. Egy bohóc addig marad a színpadon, amíg van közönség, aki tapsol neki.

Elég nehéz olyasvalamit jelenteni ami hosszú oldalakon àt tartò folyamatos idegesìtö okoskodàs,ahogyan tegnap is. Szimplàn képtelen felfogni amit leìrnak,kavar,ostobasàgokat irogat. Hogy legyen jelentve?! Hetek òta miòta betette a làbàt a topikba ez megy. Mindenkit idegesìt,de úgy csinàlja hogy az védhetö legyen,nincs kàromkodàs,sem semmi,csak a folyamatos okoskodò idegesìtö megmagyaràzàsa mindennek,egy olyan topikban amihez ràadàsul köze sincs.
Hogy jelentsünk valamit amihez egy egész szövegkörnyezetet kéne elolvasnotok hogy làssàtok?
j0nNyKa
jelentetted, hogy darksector melyik hozzászólás(ok)ban csinált szabályelleneset? hol jelentetted ezt?

Ez esetben hol van Darksector büntetése?
Tovàbbà rendben sàros aki leszòlja,de miért az kapja a legnagyobb büntetést aki nem türi? Miért nem az aki a lavinàt ÀLLANDÒAN elindìtja??
Dzsini
Aki nem viseli idejön, és szól a moderátoroknak. Ha visszaszól (bármilyen hangnemben) mennyivel lesz jobb annál, aki nekiállt? Sárdobálásnál mindenki sáros lesz, mindegy, hogy ki kezdte.

Tehàt a flémelés és a trollkodàs mehet a topikban,meg az emberek idegesìtése,de aki ezt nem viseli azt büntetni kell. Jogos!
j0nNyKa
így a 23. büntetőpont után még a mi kurvaanyánkat, hogy rögtön repült tényleg <#idiota>

A kedves adminok ellenörizhették volna mi miért történt,a topik szìne java ki nem àllhatja Darkot mert trollkodik,és ostoba a szò legszorosabb értelmében. De ahogy érzitek.
Ràadàsul egyböl ban. Szép volt.
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.11.28. 07:43:17
DarkSector
Pár kellemetlen személyeskedés, amiből most volt elég.

Xbox One topik #155688
Xbox One topik #155700

Köszönöm!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lac coo
Ok.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

j0nNyKa
akkor maradjunk annyiban, hogy ha valaki lesz gépről, aki úgy érzi, van kezelendő probléma, az linkelje 😊
ha nem nagy a gond, az a legjobb

lac coo
Igen, tudom, hogy úgy kellene, de telefonról sajnos elég nehézkes ...

j0nNyKa
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!

lac coo
Valaki rakja mar ki flemrt Project Cars(konzolom ) topikbol, ha bekesseg is van, csak nem birja ki ....
Forumkeptelen a figura, nincs topik ahol ha feltunik ne generalna valami balhet.
Koszonom !

MerlinW
Kaptál büntetést? Nem kaptál. Töröltem a kívánt hozzászólásokat? Igen. Viszlát.

[merlinw.org]

Egy rossz szót nem szólt hozzá senki amíg be nem jött és nekem nem esett a ps4 topikban hogy minek pcwarezolok (1 oldalnyit sem kell visszanézni, teljesen normálisan beszélgettünk arról hogy milyen lett az Evil Within és pc-n hogy lehet kivenni belőle a csíkokat, egy árva büdös szóval nem beszélt senki warezról) , meg hogy nincs is ps4-em (loal, vicces) stbstbstb...Slickadam is nekiesett joggal.
Nem az első eset hogy a ps4 topikba bejön vagy Sony gépet fikázni vagy valakinek nekiesni.

Ha ezért ÉN büntetős érdemlek,no comment....
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.14. 21:08:00

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MerlinW
Mindkettőnek adnék pár pöttyöt, de vg-nek szülinapja van így játszunk olyat, hogy ezt ma megúszta mindenki. A romázást, stb meg sürgősen be lehet fejezni, legközelebb pofozkodás lesz.

Szerk: A személyeskedő hsz-ek törölve.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.14. 19:34:53

[merlinw.org]

Beolvasnál a topikba mielött ítélkezel? Kösz.

j0nNyKa
végre valami újdonság sgn, skyline flamel, majd a partnerével jönnek modtopicba sírni miatta!
ooooooooooooooooooh wait

Hol? Mikor??? Ezt TE állítod...Bejöttél miközben valaki megkérdezte hogyan kell a képernyőn átállítani a fekete csíkokat. Erre én lettem a warezos. Zseni!!! Slickadam is bizonyára pcwarezos meg rohadék mert ő is pc-n tolja és a ps4 topikban ír a játékról,mert napok óta ott beszélünk róla....
Unalmas az állandó flémelésed, csak azért jársz be a Ps4 topikba semmi másért.

Te pedig PC warezolsz a ps4 topicban.

Kéretik szankcionálni.
És persze FOLYTATJA

Folyamatosan bejárkál a PS4 topikba, flémel, személyeskedik!
Kéretik szankcionálni.

VG