<b>Moderátornak</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg nem jelentem akkor én kapom a leb*szást, ha elküldöm az anyjába.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.19. 09:53:33
[merlinw.org]
Folyamatos értetlenkedés,trollkodás, és hiába írják neki öten hogy ostobaságokat ír,mindenre megy a válasz és az idegesítő szövegelés.
Nem óhajtom elküldeni a p****ba újra és újra,mert csak kialakul ami jópár hónapja. Ha lehet Merlin vagy akárki szóljon rá megint, egy ideig nyugi volt most megint elszabadult....
Köszi,és bocs.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt hittem van itt akinek van hozzá joga. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
/ping Efreet
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Beteges....
[merlinw.org]
Remélem már egyértelmű, hogy Ra1n fórumtársunk egyértelműen utazik rám és azt szeretné, hogy ne tudjak írni a fórumba.
Hadd idézzem egy újabb szösszenetét.
"...elég ránézni a konzolos topikokra megint megszálltad az egészet és csak a szövegelésed van mindenfelé mindenkinek (itt is)."
Mivel csak verbálisan tud az ember egy topikban, fórumban megnyilatkozni, pontosan nem értem mi rossz van abban, hogy "szövegelek", ráadásul a topik témájával összefüggően. Ami, ugye nem is flém. Itt olvasható, hogy csak a topik témájában szóltam hozzá. Tehát kérdezem, ha egy topikban van egy megszállott, aki fejébe vette, hogy elhallgattat, az ellen mit lehet tenni, azonkívül, hogy most itt jelentem, anélkül hogy megsérteném a fórum szabályait?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 13:02:44
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
És ez nem vita topik, részemről off folytasd csak, elég ránézni a konzolos topikokra megint megszálltad az egészet és csak a szövegelésed van mindenfelé mindenkinek (itt is).
Unalmas.
"...a pcars topikot a javaslatomra megjelenésig bezárták hogy ne legyen több vita..."
Akkor ez mi volt? 10612
Pontosan milyen álreggel javasoltad? Mert te a közelében se voltál a topiknak.
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Nem kellene véletlenül leállítani már, ezt a figurát?
Milyen dumák már ezek? :
" Többször kérték az adminok hogy kuss legyen..." vagy "...megy mindenre a válaszolgatás..." vagy "...vagy az adminok hogy csitu legyen..." vagy "...aztán egyszer elnémul..."
Mi van? Ez most komoly?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 12:13:16
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"alapfeltétel az, hogy menj árulkodni" - nem árulkodás, hanem fórumozásnak nem megfelelő módon viselkedő személy jelentése azok számára, akik tudnak tenni az ügy érdekében. Árulkodás, ha te (óvodás módon) annak tartod, jelzés a "hatóságoknak", ha felnőttként nézel rá. Te, mint fórumozó nem tehetsz semmit, csak belekeveredhetsz egy szóváltásba, amiből jól nem jöhetsz ki, mert előbb-utóbb büntetőpontok lesznek belőle. Talán feltűnt már abban a pár évben, mióta fórumozol.
"felnőtt modon" - itt a probléma az, hogy ehhez "felnőtt módon" viselkedő fórumozók kellenének. Mivel ezekből elég komoly hiány van az interneten, így kénytelenek a moderátorok is óvónéniként viselkedni. Egy anonim fórumon pedig, ahol minden következmény nélkül lehet provokálni, ott mindig találni fogsz olyat, aki provokálni fog - és mindig lesz olyan, aki ugrik a provokációra. Egy kis sárdobálásba pedig olyan kényelmes dolog beszállni, ha már a "normál világban" tizenpár éve kinőtt belőle az átlag résztvevő. Talán ez is feltűnt már abban a pár évben, mióta fórumozol.
Lehetne értelmesen is beszélgetni, de ahhoz minden résztvevőtől egy olyan elhatározás kell, hogy ő most beszélgetni fog, nem beszólni, hergelni, stb. És talán ez is feltűnt már abban a pár évben, mióta fórumozol.
Ettől lesz óvoda az óvoda. Te, és azok teszik azzá, akik képtelenek nem-óvodásként viselkedni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.04.07. 09:04:09
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 08:54:40
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ami azt jelenti, hogy akár kaphatsz többet is
Nem látom a minimum ugyanolyan elbírálást, Ra1n neve mellett.
Ha nem akarod jelenteni, akkor meg nem foglalkozol vele, mert csak azt lehet ugratni, aki ugrik is.
Mellesleg itt is személyeskedik és folyamatosan sértegetni próbál, amire én természetesen nem válaszolhatok, mert én kapom a büntit. Most komolyan?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 07:51:42
Screenracer
Ezis
Ahova beteszi a lábát csak flame és rizsa, meg egy adag pcars hype...
Óvoda...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.04.06. 22:56:13
darkSectorxxx #371
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A legszebb az egészben hogy amikor már 20-an irogatják hogy ostobaságokat írsz akkor is fújod és fújod MINDENRE reagálva, és ha valaki nem bírja rögtön jössz spicliskedni.
Fene sem kíváncsi arra ha valaki nem képes megérteni amiket leírnak és ebből csak flém és személyeskedés születik. Ez nem szanatórium.
De nem gond haver elégtételt vett, nem is szoltam ez végedt neki nehogy enyim legyen az utolsó szó.
1 hétig direkt nem is írtam hogy nehogy azt mondja valaki hogy másnap beregelve letojom a büntetést és a moderátorok döntését.
A pontjaim összejöttek vállalom de végleges eltiltást szerintem főleg ilyen apró dolgok végett nem lenne fer.
De 1 hét volt, mert annyiban egyetértek rögtön ide kellett volna jönni , és nem megint magam megkérni egy fórumozót hogy felejtsen el.
Most eme pozitív irányú változást szemléltetve csírájában jelentem ha átváltanak személyeskedésbe.
Nem a büntik osztogatása végett, nekem az nem célom, ez is tökéletes ha csaktörölve van az a hsz ami elinditja azt a hullámot, amivel oly sokszor engem vádoltak meg.
Most így szerintem mindenkinek nyugisabb napjai lesznek és viták sem lesznek. Részemről legalábbis 😊
Amiket mondtál most és eddig is , mint idáig is tiazteletben tartom, és nincs harag, neked ez a dolgod hogy betartasd a szabályokat, nekem meg hogy betartsam. Én azon vagyok minden erőmmel.
[merlinw.org]
PS4 topik.
http://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/19842
Köszönöm.
köszönjük majd értesítjük
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"