<b>Moderátornak</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudok,és mint írtam sorry, de ezt lehetetlen jelenteni ahogyan azt lentebb kiveséztük annó többen is.
Ha meg nem jelentem akkor én kapom a leb*szást, ha elküldöm az anyjába.
MerlinW
- Tudsz-e topikfejlécet olvasni? - Kérdezte a moderátor éjfélkor, megfáradtan, majd bezárta a böngészőfület.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.05.19. 09:53:33

[merlinw.org]

DarkSector új regje folytatja a Playstation 4 topikban amiért itt lentebb többször is figyelmeztették, de nem tudom ezt hogyan lehet jelenteni.
Folyamatos értetlenkedés,trollkodás, és hiába írják neki öten hogy ostobaságokat ír,mindenre megy a válasz és az idegesítő szövegelés.
Nem óhajtom elküldeni a p****ba újra és újra,mert csak kialakul ami jópár hónapja. Ha lehet Merlin vagy akárki szóljon rá megint, egy ideig nyugi volt most megint elszabadult....
Köszi,és bocs.
j0nNyKa
elég.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Screen kezdte ami a pc topikban is ment. Ennyi. Ha a játék megjelenik nyílnak a topikok, remélhetőleg egy új nem beteg HG-val.
Totti5
Tegnap még nyitva volt... nem izgat ki mit szenved, ott a topikban nem volt szarrágás. Nade mindegy, ha ez a megoldás szerinted... csak nincs értelme.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

j0nNyKa
Visszaolvas

Totti5
Miért lett bezárva a CARS topik? szeretnék gameplay videót betenni, és megköszönni a segítséget amit kaptam stb... nem értem a dolgot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Folytatódik a FLÉMÁRADAT ....
darkSectorxxx
ja köszönöm.
Azt hittem van itt akinek van hozzá joga. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
kell találni egy moderátort, akinek van superuser joga
/ping Efreet

darkSectorxxx
Sziasztok, Anti hogy HG legyen a Bloodborne topikban , kell még valami? támogatók vagy egyébb dolog? 500 hsz legalább kell az adott témában azt tudom. <#buck>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ahogy gondolod, én továbbra is jelentem, max nem szólok hozzá. Ugyan azt folytatja amit a pcars topikban elkezdett,hónapokig nyugi volt erre feltűnt újra.
Beteges....
MerlinW
Mindketten ignoráljátok egymást és nincs probléma. Vagy mindketten repültök. Téma lezárva.

[merlinw.org]

Tisztelt, Moderátor!

Remélem már egyértelmű, hogy Ra1n fórumtársunk egyértelműen utazik rám és azt szeretné, hogy ne tudjak írni a fórumba.

Hadd idézzem egy újabb szösszenetét.
"...elég ránézni a konzolos topikokra megint megszálltad az egészet és csak a szövegelésed van mindenfelé mindenkinek (itt is)."

Mivel csak verbálisan tud az ember egy topikban, fórumban megnyilatkozni, pontosan nem értem mi rossz van abban, hogy "szövegelek", ráadásul a topik témájával összefüggően. Ami, ugye nem is flém. Itt olvasható, hogy csak a topik témájában szóltam hozzá. Tehát kérdezem, ha egy topikban van egy megszállott, aki fejébe vette, hogy elhallgattat, az ellen mit lehet tenni, azonkívül, hogy most itt jelentem, anélkül hogy megsérteném a fórum szabályait?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 13:02:44

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Amit egy adminnal a topikban beszéltem és gyorsan kitöröltél annó

És ez nem vita topik, részemről off folytasd csak, elég ránézni a konzolos topikokra megint megszálltad az egészet és csak a szövegelésed van mindenfelé mindenkinek (itt is).
Unalmas.
Meg ez.
"...a pcars topikot a javaslatomra megjelenésig bezárták hogy ne legyen több vita..."

Akkor ez mi volt? 10612

Pontosan milyen álreggel javasoltad? Mert te a közelében se voltál a topiknak.

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Tisztelt moderátorok!
Nem kellene véletlenül leállítani már, ezt a figurát?

Milyen dumák már ezek? :
" Többször kérték az adminok hogy kuss legyen..." vagy "...megy mindenre a válaszolgatás..." vagy "...vagy az adminok hogy csitu legyen..." vagy "...aztán egyszer elnémul..."

Mi van? Ez most komoly?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 12:13:16

Ne várj csodát,mindenhol ez megy aholfeltűnik. Betegesen rajong egy játékért amit ha sérelem ér megjelenik és indul a flém. Többször kérték az adminok hogy kuss legyen,a pcars topikot a javaslatomra megjelenésig bezárták hogy ne legyen több vita, egy ideig csönd volt elvolt egymagában,aztán megjelent a konzolos topikokban,és kezdődik megint, megy mindenre a válaszolgatás és a flém,hiába kérik a topiklakók,vagy az adminok hogy csitu legyen.Így marad a jelentgetés aztán egyszer elnémul.
Ha felnőttként nézek rá és a hatóságoknak jelzek vagy jelez valaki ellenem, akkor a hatóság megvizsgálja, hogy valóban mekkora az igazságtartalma annak a "jelzésnek" vagy nevezzük feljelentésnek. Nagy valószínüséggel nem megyek be ok nélkül egy topikba és kezdek okádni mindenfélét és nem a válasszal kezdődik egy vita se. És felnőttként a hatóság nem azt bünteti, aki megvédte magát, hanem a támadót. De amúgy a többivel egyet tudok érteni.

Sir Quno Jedi
Inkább elmegyógyintézeti ápoló vaze. Mer ide az kell.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Először is egy fórum nem normál világ, sose volt az, és ha azzal próbálod összevetni, akkor ilyenekre sorozatosan rá fogsz futni.
"alapfeltétel az, hogy menj árulkodni" - nem árulkodás, hanem fórumozásnak nem megfelelő módon viselkedő személy jelentése azok számára, akik tudnak tenni az ügy érdekében. Árulkodás, ha te (óvodás módon) annak tartod, jelzés a "hatóságoknak", ha felnőttként nézel rá. Te, mint fórumozó nem tehetsz semmit, csak belekeveredhetsz egy szóváltásba, amiből jól nem jöhetsz ki, mert előbb-utóbb büntetőpontok lesznek belőle. Talán feltűnt már abban a pár évben, mióta fórumozol.
"felnőtt modon" - itt a probléma az, hogy ehhez "felnőtt módon" viselkedő fórumozók kellenének. Mivel ezekből elég komoly hiány van az interneten, így kénytelenek a moderátorok is óvónéniként viselkedni. Egy anonim fórumon pedig, ahol minden következmény nélkül lehet provokálni, ott mindig találni fogsz olyat, aki provokálni fog - és mindig lesz olyan, aki ugrik a provokációra. Egy kis sárdobálásba pedig olyan kényelmes dolog beszállni, ha már a "normál világban" tizenpár éve kinőtt belőle az átlag résztvevő. Talán ez is feltűnt már abban a pár évben, mióta fórumozol.
Lehetne értelmesen is beszélgetni, de ahhoz minden résztvevőtől egy olyan elhatározás kell, hogy ő most beszélgetni fog, nem beszólni, hergelni, stb. És talán ez is feltűnt már abban a pár évben, mióta fórumozol.

Ettől lesz óvoda az óvoda. Te, és azok teszik azzá, akik képtelenek nem-óvodásként viselkedni.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.04.07. 09:04:09

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Egy olyan rendszerben, ahol az alapfeltétel az, hogy menj a moderátorhoz árulkodni, nem túl nehéz óvodásként viselkedni. A normál világban a hasonló dolgokat el lehet intézni felnőtt modon. De akkor jönnek az óvónénik, vagyis a "modik" és büntipontokat osztanak. Nem is értem mitől lesz óvoda az óvoda? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 08:54:40

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hű most megfogtál. Nem ütöttem egy space-t. Ha már ilyen hibákat vétek akkor még milyen bűneim lehetnek. Gratulálok! <#taps>

j0nNyKa
ráadásul mindig ugyanaz az x ember csinálja, full meglepő amúgy
nem.
"meg mered jegyezni"

Ja, mondjuk a flémről jut eszembe. Ha beírsz egy adott játék topikjába és megmered jegyezni, hogy szerinted jó az a játék akkor az már flém egyesek szerint, sőt hype. <#idiota>

Dzsini
Óvónéni panaszkodik, hogy az óvodások óvodásként viselkednek? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
most mondd meg.... <#idiota>

Sir Quno Jedi
Óvódások műsora. Az ilyenek minek járnak fórumra, miért nem a homokozóban basszák egymást fejbe a kislapátjukkal... ehhh... idejönnek és a tisztességes flame-előket facepalmra kényszerítik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

<#nemtudom> <#taps>

Dzsini
Te kaptad minimum ugyanazt, mint ő.
ami azt jelenti, hogy akár kaphatsz többet is

"...akkor az a minimum, hogy ugyanolyan elbírálásban részesülsz."

Nem látom a minimum ugyanolyan elbírálást, Ra1n neve mellett.

Dzsini
Ha bárki személyeskedik / sérteget, akkor NEM válaszolsz neki, hanem jelented a megfelelő moderátori topicban. Ha válaszolsz (hasonló hangnemben), akkor az a minimum, hogy ugyanolyan elbírálásban részesülsz.

Ha nem akarod jelenteni, akkor meg nem foglalkozol vele, mert csak azt lehet ugratni, aki ugrik is.

Mi az hogy átjár? Van valami szabály rá, hogy ki hova írhat? Ráadásul a hasonló stílusú hsz-re válaszoltam, tehát akkor a másik felet is, megilleti a büntetőpont. Egyébként ez a WAREZ topikban volt és semmi köze nem volt a CARS topikhhoz, annak ellenére, hogy Ra1n ámokot fut a CARS konzoltopikban.

Mellesleg itt is személyeskedik és folyamatosan sértegetni próbál, amire én természetesen nem válaszolhatok, mert én kapom a büntit. Most komolyan?
Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.04.07. 07:51:42

Csak azért is átjár a konzolos topikokba és kötekedik,személyeskedik.... Magyarul a FIGYELMEZTETÉSEK ELLENÉRE FOLYTATJA...

Screenracer

Ezis

Ahova beteszi a lábát csak flame és rizsa, meg egy adag pcars hype...
Óvoda...
Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.04.06. 22:56:13
darkSectorxxx
Én + om felér vagy 10-el. 😄

AntiHero
Sziasztok házigazda szeretnék lenni ebbe a topikba: Bloodborne
darkSectorxxx #371

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Dzsini
4 hét, elvileg jövő kedden jár le (ha ugyanúgy működik, mint az előző rendszer alatt).

DanielT
Még mindig banolva? Meddig?
darkSectorxxx
Elnézést.

j0nNyKa
csak jelzem, hogy ettől a ponttól én rakok rendet, ennek fejében tessék folytatni ezt a topicot, meg a többi problémásat

Mondtad? Direkt kértelek,NE reagálj. Ehhez képest még 4 komment született tőled felém, szokásos módon nem voltál képes értelmezni a leírtakat. Mind1 én nem szólok hozzád te se szólj hozzám probléma letudva mindenesetre ugyan úgy megy a jelentés ha nem tudod tartany az admin által kért 180 fokos fordulatot vagyis amíg zavaróan chatszobát csinálsz az adott topikból és az értetlenkedésedet kell nézni addig jön a jelentés mielőtt beindulna a személyeskedés MIATTAD. Nem én vagyok az egyetlen akit ez zavar hanem rendszerint a topikok háromnegyedét. Ennyi.
A legszebb az egészben hogy amikor már 20-an irogatják hogy ostobaságokat írsz akkor is fújod és fújod MINDENRE reagálva, és ha valaki nem bírja rögtön jössz spicliskedni.
Fene sem kíváncsi arra ha valaki nem képes megérteni amiket leírnak és ebből csak flém és személyeskedés születik. Ez nem szanatórium.
darkSectorxxx
Ucsó büntit nem éreztem jogosnak, mondtam a koleganak szerintem finoman hogy ne foglalkozzunk egymással, mert csak a vita van. De sebaj egye fene vállalom a büntit, még ha szerintem most utoljára télleg nem érezte fer dolognak.

De nem gond haver elégtételt vett, nem is szoltam ez végedt neki nehogy enyim legyen az utolsó szó.

1 hétig direkt nem is írtam hogy nehogy azt mondja valaki hogy másnap beregelve letojom a büntetést és a moderátorok döntését.

A pontjaim összejöttek vállalom de végleges eltiltást szerintem főleg ilyen apró dolgok végett nem lenne fer.

De 1 hét volt, mert annyiban egyetértek rögtön ide kellett volna jönni , és nem megint magam megkérni egy fórumozót hogy felejtsen el.

Most eme pozitív irányú változást szemléltetve csírájában jelentem ha átváltanak személyeskedésbe.

Nem a büntik osztogatása végett, nekem az nem célom, ez is tökéletes ha csaktörölve van az a hsz ami elinditja azt a hullámot, amivel oly sokszor engem vádoltak meg.

Most így szerintem mindenkinek nyugisabb napjai lesznek és viták sem lesznek. Részemről legalábbis 😊

Amiket mondtál most és eddig is , mint idáig is tiazteletben tartom, és nincs harag, neked ez a dolgod hogy betartasd a szabályokat, nekem meg hogy betartsam. Én azon vagyok minden erőmmel.

pxxl
😄

All hail the double x!

MerlinW
Minden rosszindulat nélkül, szerintem is tök okés kitiltás megkerülése után (értsd újraregisztrálás) a modi topikban panaszkodni. Mármint én se fórumoznék kulturáltan láthatatlanul pár hónapig legalább. Csak úgy mondom.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Személyeskedés, flamekeltés.

PS4 topik.
http://sg.hu/forum/uzenet/1370921822/19842

Köszönöm.

sehol nem látok flémet, jah hogy nálad egy vélemény is flamenek számít

köszönjük majd értesítjük

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

pxxl
Be lehet fejezni a flémelést. kthybai!

All hail the double x!

melyik komment szólt neked?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

pxxl
Melyik része nem érthetö a lapozzunknak?

All hail the double x!