Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beállítottam a gmail fiókom thunderbirdbe, legújabb verzió van fenn, a problémám az hogy fogadni tudom az emaileket de küldeni nem tudok mert kéri a jelszót, biztos hogy jó jelszót írok be de nem fogadja el.
Ennek megfelelően állítottam be
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Volt egy olyan kiegészítő a programhoz, hogy a jobb sarokba jelenjen meg az ikonja, de már nem támogatja a legújabb verzió, tud valaki vmi helyettesítőt?
Olyat akarnék csinálni, hogyha bejön egy e-mail és én áthelyezem előtte szűrővel egy másik mappába, akkor az abba a mappába érkező leveleket ne jelezze ki buborékablakba jobb szélen, mint új üzenetet (vagy mondjuk alapból olvasottnak tekintse), meg lehet ezt oldani valamilyen pluginnel, vagy máshogy esetleg?
Levél küldéskör ez az ablak nem akar eltûnni... :) Ha mégse gombot nyomok, akkor persze igen, és a levél is kimegy, de azért így elég gáz.. :)
Van ötletetek? Köszi! :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A probléma elhárítva egy újratelepítéssel.
Szeretnék egy kis segítséget kérni :) A Thunderbird levelezõm megbolondult, indításkor két példányban indul és ha az egyiket bezárom, akkor mindkettõbõl kilép. Próbáltam újratelepíteni és az új telepítésbe bemásoltam a "profile" mappát, hogy ne kelljen a leveleimtõl elbúcsúzni és a beállításokat is megtartsa, de, amikor a "profile" mappát átmásoltam, akkor az újonnan telepített program is dupla ablakkal indít, vagyis a probléma továbbra is megmaradt.
Remélem tud valaki segíteni, hogy ne kelljen mindent elõlrõl beállítgatnom.
Elõre is köszönöm a segítséget!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Azután lett ilyen, hogy felteletpítettem egy avastot, szóval nyilván õ piszkált vele valamit, de azóta letöröltem és még mindig nem hajlandó mûködni. Valakinek valami ötlet?
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A thunderbirdben az arciv mappában a postafiókhoz tartozó e-mailek duplán szerepelnek.. (gipsz jakab 2*, retek róbert 2*)
Miért jött elõ ez a probléma...újra telepítés megoldja, vagy ez valami beállítási prrobléma?
ezt mar megtalaltam, de hogy lehet az osszes accounton ervenyesiteni hogy az alairast az en szovegem ala tegye es ne a level legalajara?
http://loal.atw.hu
Viszont találtam olyan könyvtárakat, amik tartalmaznak levelet, de ezt a régi thunderbirddel sem látom. Be lehet a tartalmukat valahogy olvasni?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hogy is kellene átvinni a levelezést a régi rendszerrõl az újra?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
az Értesítés kézbesítésrõl meg akkor jön vissza, ha megkapja a mail-t. nem kell megnyitnia.
All hail the double x!
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudom beállítani azt,hogy értesítést kapjak arról ha valaki az általam elküldött levelet megnyitja?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Olyan problémám lenne,hogy:
Adott egy céges gép amin jönnek mennek az emailek.. tunderbird van rajta.. jó 4-5 év levelezése
Pár napja az írja,hogy az elküldött elemek mappa megtelt az üzenet el lesz küldve...
Már töröltem is csomót de még mindíg írja...az a helyzet,hogy a többinek meg kellene,hogy maradjon.
Szóval a kérdésem az,hogy mi ilyenkor a teendõ?
Köszi elõre is!
Üdv!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Azért nem értem a dolgot, mert pl. van az [email protected] címünk. Errõl a címrõl nekem nem enged küldeni és az alábbi hibaüzenetet adja, míg a kollégám, aki szintén használja az [email protected] címet simán tud küldeni. Ugyanaz az ip (elvileg, hiszen ugyanazt az ADSL-t használjuk) ugyanaz az smtp is és az e-mail cím is.
A következõ a problémám. Ha levelet akarok küldeni akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
"Hiba történt a levél küldése közben. A levelezõkiszolgáló válasza: 4.7.1 <******@*******.hu>: Sender address rejected: Spamkuldes miatt korlatozva 20120924 (3XMzV84tv1zLSSrH). Ellenõrizze, hogy az Ön e-mail címe helyesen van-e megadva a Levelezõ beállításaiban, majd próbálja újra." (A címet kicsillagoztam).
Másik irodai géprõl ugyanez a cím tökéletesen mûködik és elküldi az e-mail-t.
Mitõl lehet ez?
A kérdésem az lenne, hogy lehet Thunderbird-bõl a leveleket át tenni a Gmailbe. A levelek localba vannak és a a tárhelyrõl már el lett költözve.
Van lehetõség a localban tárol levelek feltöltésére a gmailbe?
Elõre is köszönöm a válaszotokat.
2 kiterjesztés van telepítve a helyesírás ellenõrzõ és a MinTrayR.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
All hail the double x!
be lehet azt állítani, hogy ha jön egy levél, akkor azt automatikusan küldje tovább egy megadott címre, de közben nálam is meglegyen?
All hail the double x!
Tud valaki olyan kiegészítõt, mely olyan mint a microsoft outlookban megjelenõ párbeszédablak, amikor megnyomom a küldés/fogadás gombot?
Jó lenne látni, hogy minden postafióknál sikerült a küldés és a fogadás.
http://noob.hu/2012/01/19/2012-01-19_011548.jpg
Szeretném meg kérdezni mit állítsak a programba hogy az avast levelezõ vizsgálója figyelje? Avagy pontosan hol?
Találtam ilyet,hogy Kiszolgáló beállításai azon belül kapcsolat biztonsága és hitelesítési módszer..Gondolom ezek azok,ha igen mire kellene átrakni? Köszi a segítséget.
Ha valaki segítene hogyan tudom a bejövõ leveleket automatikusan arhiválni hogy a felhasználónak ne kelljen a A gombot megnyomnia?
Mt csináljak, hogy mûködjön?
Tegnap nem sokkal a kérdésem után megtaláltam a megoldást: pont az volt amit leírtál.Töröltem a 'fiókot' a TB-ben, POP-pal létrehozva már ott volt a 'hiányzó' opció.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Azt be lehet állítani, hogy miután a TB és a google naptár oda-vissza szinkronizálják magukat, hogy a google naptárban szereplõ ún. "világnaptár" is bele kerüljön a szinkronizálásba? (Usa, kanadai naptárok)
Elõre is köszönöm a választ.
Ha pop-ost használsz akkor törli automatán a kiszolgálóról, persze csak akkor ha a kiszolgálón nincs külön beállítva hogy tartsa meg a leveleket.
Ezt szeretném, de nincs meg az opció 8.0-as verziónál...
Hol állíthatom be, hogy a kiszolgálón törölje a leszedett leveleket?
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Van-e rá lehetõség, hogy TB-ben a levelezésbõl kinyerjem a címeket egy címjegyzékbe?
Van-e arra lehetõség a TB-ben, hogy elmentsük a már létrehozott "Üzenetszûrõket", hogy egy winreinstall alkalmával ne keljek újra beállítani mindent?
üdv.: mj
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
27\' iMac, 2,7Ghz Quad, 12GB Ram, SSD :)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tudna valaki segíteni abban, hogy melyik fájlban tárolja a Thunderbird a címjegyzéket? Tönkrement a laptopom, de a winchester tökéletesen olvasható egy másik gépen.Több címjegyzéket is használtam, de képtelen vagyok rájönni, miként lehetne elérni ezeket, pedig nagy fontos lenne. Elõre is köszi!
Azt nem tudjátok véletlen hogy egy csatolni kívánt képet miért akarja átméretezni? Nem lehet valahol beállítani azt hogy mindig az eredeti képet rakja be a csatolmányba módosítás nélkül?
Erre gondolok:kep
Itt mindig ki kell válsztani kép eredeti méretét. Ne akarja átméretezni.
Ez nagyon hiányzik nekem belõle. Köszi