Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nézd meg a changelog-ot. Vagy van a TB mappájában vagy a honlapján. Talán abból okosabb leszel.
És kipróbáltad, Outlook-kal mûködik azon a gépen?
Olyan gondom lenne hogy ezer éve használom a TB-t, eddig nem volt semmi gond, de az utolsó frissítés óta, kb 1,5-2 hete, az egyik emil címre nem jönnek le a levelek, a szerveren fent vannak a webmailben látom, nem ingyenes szolgáltató, eddig ment és van egy másik emil cím is benne aminek a domain ugyanaz. Pl [email protected] és [email protected], a "b" re érkezõk megjönnek, letölti a t-com os szerverrõl, az "a" még csak azt sem jelzi hogy van levél, ha rányomok hogy csak azt töltse le, azt irja nincs letölthetõ üzenet
Érdekesség hogy a beállításokban a másik három postafióknak ott vannak a jelszavai, ez ami meg nem mûködik nincs ott( se pop, se smtp). Az eddgi levelek megvannak mind olvashatóak, tallózhatóak, csak szimplán nem töltödnek le az új levelek a frissítés óta.,
Akinek van ötlete kérem segítsen, mert munkahelyi emílrõl van szó és nem szeretném átteni az egészet Mikrofos outlúkba. Köszi elõrre is.
Tud nekem vki segíteni Win SBS server és thunderbird kapcsolatában?
Levelezést siekrült beállítani, de a saját mappákat és megosztott mappákat nem szedi le a thunderbird. Ennyit látni, hogy Public Folder, ami üres.
Outlook-ból átimportáltam a többi mappát Thunderbirdbe, de a publikok nem láthatóak.
Ha vki tud errõl vmi, az írjon, akár privátban is jó, mindegy.
Van valakinek valami ötlete, hogy miért rakja vissza a pipát minden indításkor a második (mert kettõ van) Mail-hoz?
És hogy lehet kiiktatni ezt a szokását?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Köszi. De ma megpróbáltam elküldeni egy másik mailt és ezt kaptam vissza:
This is the mail system at host a.relay.invitel.net.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
The mail system
Egy .exe fájlt akartam küldeni!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ma megpróbáltam e-mailt küldeni, de ezt a hibaüzenete kaptam vissza:
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
[email protected]
mailbox is full: retry timeout exceeded
Mitõl van ez? A Thunderbird-ben nem állítottam el semmit, minden úgy van ahogy korábban volt.
Köszönöm!
A Thunderbirdben hol és hogyan lehet beállítani az auto reply-t.
Én nem találom sehol. Esetleg milyen kiegészítõvel lehetne automatikus válaszra bírni?
Köszi a segítséget
A TB 3.1-et használom. IMAP van beállítva gmail-ra.
Úgy néz ki jelenleg a mappastruktúra, hogy van egy "beérkezett üzenetek", és egy halványabb részen gmail, ahol van egy "összes levél".
Mikor kapok egy levelet akkor az mindkét helyen megjelenik. Valami beállítási gond ez, vagy IMAP esetén ez így mûködik?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
(elõtte Invitelt használtam, de láttam h most már nem kell és örültem)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na ne szórakozz :)
De viszont ezt a biztonsági cuccot, Tbirdbõl nem tudom kilõni
Gmail-re csatlakozik, eddig ment.
Tud valaki olyan kiegészítõt, mely olyan mint a microsoft outlookban megjelenõ párbeszédablak, amikor megnyomom a küldés/fogadás gombot?
Jó lenne látni, hogy minden postafióknál sikerült a küldés és a fogadás.
Sajnos gõzöm sincs, mi az a mozbackup progi és hogyan kell használni, de mindjárt utána nézek.
A Document and Settings mappában kerestem Thunderbird mappákat, de sajnos nem találtam :( Én is csodálkoztam, hogyan lehet ez...?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Pl annyi Fbook levelem van mint a szemét és kéne törölni.
Úgy is jó, ha gmailen is törli, meg itt is
a feladó, tárgy, dátum stb sort neveztem most el fejlécnek
A régebbi TB-ben volt olyan kiegészítõm, amivel az irattári mappák mellett a tartalmát is jelezte kb vagy MB-ban. Sajnos újratelepítéskor ezt le kellett törölnöm mert fagyott a 3.6-os.
Azóta viszont a kiterjesztés nevét felejtettem el.
Valaki esetleg használja?
Vissza lehet kapcsolni valahogy?
Üdv: iandar
Olyan kérdésem lenne ha letöltöm a Thunderbird telepítõjét (jelen esetben:Thunderbird Setup 3.0.4.exe).. Hogyan lehet ezt silent (csendes módban telepíteni? Azaz milyen kapcsolókkal rendelkezik a setup?
Sehogyan nem tudtam belõle kinyerni.
Ha valaki mégis esetleg tudná vagy megvannak neki a kapcsolók és közzé tudná tenni azt nagyon megköszönném!!!
Üdv:JoE!
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Ezt én is megtaláltam, de mivel nekem sincs digitális aláírásom, nem kezdtem vele semmit. Lehet, hogy újra nekifutok...
1 titkosítod a tb mappáját és leszeded az indítóikonokat
2 mozbackuppal csinálsz egy metést mondjuk egy pendrájvra, majd uninstall
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!