Mozilla Thunderbird
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minthogy nekem nincs digitális aláírásom, így nem tudom 100%-osan, hogy ez tényleg így mûködik-e
Most kezdtem Mozilla Thunderbird-öt használni. Nagyon tetszik. Mindenütt kerestem benne az automatikus aláírást, de nem találom (ahol megadhatom az adatokat, amelyeket a kimenõ leveleim végére szeretnék aláírásként). Gondolom, ez minden levelõzõben benne van. Biztos ebben is. De hol találom?
lehet, hogy nem ez a legjobb topic a kérdésemhez, de microsoft outlook 2007-be szeretném importálni a thunderbird 3.0.6-ból a címlistát. Van erre lehetõség, és ha igen, akkor hogyan?
Köszi!
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
a postafiókok beállításait hova mentõdnek? újra kell raknom egy gépet, és nincs sok kedvem újra beállítani a fiókokat (van több is...)
thx!
All hail the double x!
mit kell átállítani, hogy a tb 3.0.6 rendesen letöltse az üzeneteket, és ne az alábbi kép jelenjen meg?
elõre is köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A kiszolgálón viszont minden levelem olvasatlan marad. Ezt nem állítottam külön.
Remélem tudtam segíteni.
Nekem olyan problémám volna, hogy a a thunderbirdom ugy viselkedik mint a gmailem, azaz ha a TB-ben kitörlöm a leveleket, akkor az a gmailben is törli, vagy ha a TBben elolvasom akkot a gmail is olvasottként kezeli. Tudna vki segíteni h mit csináljak h ez ne történjen meg? Nem tudom, hogy már kérdezte vki, nem találtam. Elõre is köszi
Behányt a windowsom és csináltak egy biztonsági mentést a thunderbirdes leveleimrõl, valaki elárulná hova kell visszamásolnom hogy újra megjelenjenek a levelezõben? Az importálással nem ment..
beállítások -> átirányítás és POP/IMAP -> Letöltés POP protokollon keresztül -> 2. Az üzenetek POP-alapú letöltése esetén: a gmail példányának megõrzése a beérkezõ levelek között
Segítséget kérnék
Hol tudom beállítani a thunderbirdben, hogy ha van két gmail-es fiók
az egyikrõl úgy szeretném letölteni a leveleket, hogy törölje a szerverrõl, a másikat meg csak menteni, de maradjon a szerveren.
kösz

1: töltsd le a legújabb thundert (3.0.3, minden beállításod megmarad)
2: tényleg töröld a felesleges leveleidet
3: ürítsd ki a törölt levelid mappáját (jobbkatt rá és ürítés)
4: sorban az összes mappára jobbkatt és tömörítés (ekkor törlõdnek véglegesen a levelek)
5: menj az eszközök-beállítások-haladó-"hálózat és lemezterület" fülre és állíts nagyobb értéket a gyorsítótárnak (alap:50 mb)
1024 MB tárhelybõl foglalt: 137.8 MB (13%)
olyan problémám van 2.0.0.23 verziójú thunderbirddel, hogy mindig azt írja ki, hogy "A(z) beérkezett üzenetek mappa megtelt, nem lehet több üzenetet beletenni. Törölje a régi vagy feleslegessé vált leveleit, és tömörítse a mappát, hogy legyen hely az új üzeneteknek."
Ezzel csak az a probléma, hogy az üzeneteket már töröltem a merevlemezemen pedig 40GB szabad hely van. Esetleg tud valaki tanácsolni valamilyen beállítás módosítást, hogy megoldódjon a problémám? köszi
Most, hogy kiszorultam a Photobucket-bõl, ide töltöttem fel egy pár képet (óriási tárhelyet biztosítanak), de onnan nem sikerül a képeket beszúrni ide-oda. Van ugyan URL-cím, de azt megadva nem a kép jelenik meg, hanem csak az írott cím.
Próbáld meg a tömörítést. Jó ideig el fog tartani ennyi anyagon, de lehet, hogy sokkal kisebb lesz.
Elkellene egy kis help. Újraraktam a gépem, de nem tudom a Thundert beállítani. Se ki se be nem repül levél. Ha küldeni akarok: idõtúllépésre hivatkozik, ha fogadok, várakozási idõ. Elileg minden jól van beállítva.
po3.upcmail.hu portot nem tudom de 995re van benyomva
bizt. hitelesítés SSL/TLS, alatta is pipa
ha 7-ed, akkor nem tudom, mert fogalmam sincs
(és ha szélesvásznú monitorod van, akkor meg szerintem a legjobb, ha balra rakod a tálcát, de ami nekem praktikusnak tûnik, az nem biztos, hogy másnak is az)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nekem alapból úgy mûködik, hogy ahol kilépek azzal lép be legközelebb.
Lehet félreértem a gondod de elvileg, ha a beérkezett üzenetek van nyitva a program bezárásakor akkor azzal is indul el.
Egy jo bableves sose rossz!!
Segítségeteket kérném.
1. Hogyan tudnánk szinkronizálni az elküldött üzeneteket. Mindig át kell mennem a másik géphez ha meg szeretném nézni, hogy a társam válaszolt-e már a bejövõ üzenetekre.
2. Mindketten szûröket használunk. Ezt is szeretnénk szinkronizálni. Ha lehet automatikusan. Naponta kreálunk új szûrõt.
3. Az üzeneteink csatolmánya általában .zip és azon belül .xls vagy .doc formátumban vannak. Az megoldható, hogy felismerje és egybõl a megfelelõ programot indítva betöltõdjön? Zip-et bontja de tovább nem megy. (Lustaság fél egészség:)
Segítséget elõre is köszönöm!
Egy jo bableves sose rossz!!
Tudja vki, hogyan kell beállítani (ha lehet), hogy az elõnézeti ablakban (üzenet ablak) hogyan kell beállítani azt, hogy ha beállítom a nagyobb font méretet azt meg is jegyezze?!
Túl kicsi a font, hiába növelem meg, minden indításkor visszaáll alap(apró) betûre.
Ja, és még1: Hol lehet beállítani, hogy minden indításkor a Beérkezett Üzenetek legyen a nyitó képernyõ?! Próbáltam már Add-on-t is, de azt tapasztalom, hogy sokszor(talán mindig?!) a nyitó képernyõt dobja be. Nem a böngészõre gondolok, hanem a folder-ek jobb oldalon. A Beállításokban a Kezdõoldaltól kivettem a pipát.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A problémám az lenne, hogy a Thunderbird nem nyitja meg a levelekkel érkezõ linkeket, sok mindent próbáltam már, de....
Valami fajta beállításra gondolnék esetleg a használt Firefoxban?..nem tudom. A segítséget elõre is köszönöm. (Ugyanez a jelenség volt az Incredimail-nél is.)
Úgy látszik ez valami Mozilla sajátosság, jelenleg is 70MB-ot eszik meg, az nagyon sok.
Nincs semmilyen plugin vagy skin telepítve.
Csak megjegyzésként írom, nem értem, hogy a Thunderbird fejlesztõi alapból mért nem rakják bele a naptár opciót a programba, szerintem nagyon hasznos és biztosan elterjedt lenne azok körében is, akik jelenleg nem is tudnak errõl.
Mellesleg nem azzal volt probléma, hogy a Lightningot használtad, hanem hogy nem szinkronizáltad a Google Calendarral mégpedig úgy, hogy a Lightningot magának a Google Calendarnak a kezelésére használod, azaz az adatok nem a merevlemezen tárolódnak, hanem a Guglinál.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."