Frizura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem most ilyen :D

Az elsot??
Mosas - beszaritas - lakk

Az ilyen frizurát hogyan kell kérni?

Halassboy
Még én sem próbáltam, de van, akinek nagyon jól áll. Mondjuk itt nem kifejezetten a csibesárga melírcsíkokra gondolok :D
Azért ez fõleg a lányok asztala szerintem :)

Meg nem probaltam :D de gondolkodtam a fekete-kek kevereken :D:D de sztem folosleges :P

Sziasztok!

Fiúk, ti festitek/melírozzátok a hajatokat?
Én idõnként megunom a hajszínem és olyankor váltok, de nem csinálok azért magamból papagájt... :D
Breki33
tudja valaki itt, hogy az új loreal kollekcióból melyik felel meg a Studio Line Style&Shyne hajhabnak?

<#mf1><#kocsog>
bezzeg a te idõdben
elég sokat kéne fizetni sztem, hogy épeszû ember ilyesmit a fejére tegyen :P
báár a mostani tizenpár éves suttyókból simán kinézem :)
dragon11
nem reklám XDD

Songoku light?

Sziasztok! Fiúk! Ha érdekel valakit hajmodellkedés vagy ilyesmi frizura ingyen, írjatok! [email protected]

Breki33
én most filózom lenyírjam-e magam vagy irány a fodrász
Ugy latom mindenkinek tuti frizuraja van egy ideje :D

monkeymajom
Semmit :D Õ lépett le Ausztráliába. Tegnap este futottam bele ebbe egy volt oszt.társam révén, bár én sajnos nem érek rá (pedig ha elõbb szólt volna :P) de lehet van akit érdekelhet: link

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

En is sokaig kerestem a jo fodraszt :D Meg is kaptam, oszt kb. 1 eve a a regi fodraszom tesoja vagja ami meg jobban tetszik :D Igaz, h csak minden 2. vagas olyan amilyet elkepzeltem de a tobbi is tokeletes :D

Breki33
mit csináltál az elõzõvel?
monkeymajom
Ismerõs, én is tavasz óta havonta új fodrászhoz járok de még nem sikerült olyat találni aki az elõzõ nyomába érhetne. :( Pedig nekem is lenne 1-2 hajápolási kérdésem de úgy vagyok vele hogy na majd legközelebb, de egyikkel se volt még második alkalom :( :P

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.

mivel nem vagyok velük megelégedve ezért kb alkalmanként cserélem a fodrászaimat...odáig nem jutok el hogy tanácsot kérjek tõlük..
Rubenvagyok
Nekem elöl van forgóm meg hátul, és eléggé macerás úgy levágni a hajamat. Sok mindennel próbálkoztam, de a jó frizura sokat segíthet, meg a jó fodrász. Nem tanácsolt neked semmit se a fodrászod?

hello

a forgókkal mit lehet kezdeni? csak, mert nekem van vagy egy tucat...és az istennek sem tudom úgy megszárítani a hajam, hogy ne kandikáljanak ki ilyen antennák,a mi hát az ember megjelenését nem feltétlenül teszi komollyá és ez bizonyos helyzetekbn nem túl elõnyös:P
tényleg össze vissza kell lapogatni meg szárítgatni?:
dragon11
jó neked^^

Nekem van elõl egy "forgóm" :) szóval nincs vele gond
dragon11
Hja:)

csak nem tudom így belõni, nekem valahogy nem áll így be a fufru rész, akárhogy zselézem..

vagyis mint az enyém :D
kb. hasonló, mint a szupertermészetes Dean-é :)
dragon11

elsõ lett:D

Erdekes :) az biztos

Breki33
akkor jó
dragon11
Mind1, nem ez lett XD

Nem tudom, viszont nekem is hasonló van 1-2 éve :)
dragon11
ez jó haj szerintetek?

am jobban zsírosodik tõle :)
Inkább langyival :) mert ha nagyon hideg a víz akkor +fáznak a kis hagymák!
Azért jó a hûvösebb víz, mert segit a vérkeringésben, de ezt az utolsó öblítésnél elég..elötte mehet melegebb vizzel a mosás.
Ugy hallottam, h akkor nem zsirosodik annyira. De jonnek a szakik es megmondjak :)

az igaz, hogy csak hideg vízzel célszerû mosni a hajat?
Breki33
akkor jó kemény lehet :P

mondjuk nekem 15 perc alatt nyírták le a hajam legutóbb
magamnak több, de nem kell ilyen hülyeségekkel szórakoznom, max víz vagy kis volumennövelõ havonta egyszer-kétszer.
szerencsere nem nem szokott bekavarni az eso meg ilyenek :P

Breki33
menet közben gondoltam a meteorológia szerint pedig sokszor esik idén :P
Breki33
"fixálja a frizurát, és természetes, rugalmas hatást ad a hajnak.
haj rögzítésénél szükséges, hogy lendületet és tömeget adjunk a hajnak

"ezáltal lehûtjük fejbõrünket és összehúzzuk a pórusokat, ami azért ajánlott, mert ha tágak, akkor az elvékonyodott hajhagymák kicsúszhatnak, és ez hajritkuláshoz vezethet. "
Na ez nekem ujdonsag h hideg levegovel atfujni :P Ezt picit bovebben leirnad, h miert lesz jobb :P:)

dragon11
okés, köszi.:D

este felé próbálkozom

jaaa, fésûvel ne szárítgasd :) !!!
mielött meg a kezeddel kezeddel állsz neki formázni hajszárítás közben, jól mosd meg h ne zsírosodjon be.
Nem árt ha hideg levegõvel átfujod, mert azt tartósabbá teszi (már ha van ien a hajszidon)
még vizesen lakkozd be egy picit, és ugy szárítsd h elölrõl turj bele a hajadba és jól emeldi ki a kezeddel, aztán ha nem marad úgy jöhet vmi erõsebb wax, vagy lakk, és ugyan így ezekkel a mozdulatokkal, kétoldalról is bele nyúlhatsz hátha jobb lesz, de ne csavargasd össze a kis tincseket, mert akkor csak azt a béna "sündisznóhatást" éred el.
a hazban nem jon se eso se szel :P amugy meg nem ertem a kerdesed. Reggel belovom suliba menes elott vagy este szorakozas elott. oszt annyi szel meg nem szol bele ugyanis nem emo hajam van :D eso meg nem esik :D

Breki33
és ha jön esõ szél vagy taftnélküliség akkor kezded elõrõl?
mikor belovom a hajam akkor az egesz ceremonia a hajammal 10-15 perc :D sokszor a kesek el pont emiatt :D

Breki33
hát a hajbeállítással vaxolással szárítással lakozással satöbbivel
mivel? :D