Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probald igy beszaritani vagy mosas utan beallitod es ne geppel szaritsd hanem hagy, h magatol szaradjon. es utanna ha kell akkor lakkal igazitsd meg...
elemsz a strandra es beallitod igy oszt ilyen lesz :DD nekem vmi csoda tortent a nyaron es eleg ha beszarad a hajam es qurva jo :DD
hát igy szárítod meg és waxal megigazítod ahogy szeretnéd
ARSENAL&POKER
Rendben, megfogadom ezt a tanácsod is, mint a többit.:-P
Ezt a frizurát hogy tudom belõni magamnak..?
Ezt a frizurát hogy tudom belõni magamnak..?
http://www.mocsokmacsok.hu/index.php/component/content/article/35-divat/430-ferfi-frizurak-2010
Ezt találtam :) vannak itt menõ hajak :D
lényeg h ne vidd túlzásba!
a csajok nem szeretik azokat a pasikat akik többet foglalkoznak a hajukkal mint velünk:)
De azért nem árt ha oda figyeltek magatokra:)
Ezt találtam :) vannak itt menõ hajak :D
lényeg h ne vidd túlzásba!
a csajok nem szeretik azokat a pasikat akik többet foglalkoznak a hajukkal mint velünk:)
De azért nem árt ha oda figyeltek magatokra:)
oks köszi.. és akkor valamilyen formákat tudsz mutatni, amilyenre belõhetném a hajam?
työ.
työ.
érdemes jófajta habot használni nekem nem mindegyik jött be
Studio Line Volum'Max Dúsító Hajhab nálam évek óta bevált
Studio Line Volum'Max Dúsító Hajhab nálam évek óta bevált
Egy idoben mar a hajlakk felmarta az ujjamat :DD de mindenkepp jobb mintha siman rafujnad a hajadra/fejborodre.
Nem tudom, hogy milyen lehet habbal. Par eve meg habbal csinaltam es lehet ma ujra kiprobalom :DD
Igen fodrász vagyok :)
A zselézés annak jó aki szeret naponta hajat mosni, mert ha benne hagyja a hajában befülled a fejbõre és el kezd hullani a haja.
A hajlakk is jó, ha még vizesen fújsz rá,és úgy szárítod, akkor is el lehet érni jó dolgokat:) persze erõsebb hajlakkal.
Jamm, és nem kell a hajra fújni a lakkot, belefújod a tenyeredbe és úgy vidd fel a lakkot, így nem fújod rá a fejbõrödre és nem viszket majd másnap.
A zselézés annak jó aki szeret naponta hajat mosni, mert ha benne hagyja a hajában befülled a fejbõre és el kezd hullani a haja.
A hajlakk is jó, ha még vizesen fújsz rá,és úgy szárítod, akkor is el lehet érni jó dolgokat:) persze erõsebb hajlakkal.
Jamm, és nem kell a hajra fújni a lakkot, belefújod a tenyeredbe és úgy vidd fel a lakkot, így nem fújod rá a fejbõrödre és nem viszket majd másnap.
A níveának van egyenesítõ kréme, szerintem elég jó!
Nagyobb áruházakban lehet kapni
DE ott nagyon sok félét lehet találni
Nagyobb áruházakban lehet kapni
DE ott nagyon sok félét lehet találni
miért szórakoztok itt zselével meg lakk-al
sokkal jobb a korábban írt hajhab nem ragad rendesen tart és fényt is ad a hajnak ezenkívül táplálja és ápolja is
én biztos nem lakkoznám a hajam
sokkal jobb a korábban írt hajhab nem ragad rendesen tart és fényt is ad a hajnak ezenkívül táplálja és ápolja is
én biztos nem lakkoznám a hajam
A zselézéssel van valami baj esetleg..?
És tudnál valami "zselézési" formákat mutatni, amit lakkal állítanék be?:D
És tudnál valami "zselézési" formákat mutatni, amit lakkal állítanék be?:D
Es hol erdemes ilyen balzsamot, folyadekot vasarolni ?:P
Sztem a zselezest hagyd a francba. Ha a lakkot jobban szereted akkor hasznald azt. Es azzal meg nem is csillog a hajad :D
Köszi szépen.
Gondolom Te valami fodrász vagy, vagy egyéb szakértõ.
Zselézni szeretném a hajam.. rövid hajam lett, mert nem bírom edzésen/meccsen a hosszabb hajat.(focizom, és nem zavarhatja a szemem mert..)
de víz+hajlakk módszer is beválhat sztem.(vízzel beállítom, hajlakkot utána ráfújom, mikor már száraz kb)
Szóval milyen zselézési formák vannak..?Nem szeretnék retek fejû lenni=))
UI.: nem muszáj zselét használnom, sõt a lakkot jobban szeretem. Talán vasalhatom is, 2cm-es hajam van.:|
Gondolom Te valami fodrász vagy, vagy egyéb szakértõ.
Zselézni szeretném a hajam.. rövid hajam lett, mert nem bírom edzésen/meccsen a hosszabb hajat.(focizom, és nem zavarhatja a szemem mert..)
de víz+hajlakk módszer is beválhat sztem.(vízzel beállítom, hajlakkot utána ráfújom, mikor már száraz kb)
Szóval milyen zselézési formák vannak..?Nem szeretnék retek fejû lenni=))
UI.: nem muszáj zselét használnom, sõt a lakkot jobban szeretem. Talán vasalhatom is, 2cm-es hajam van.:|
Hoppá :D elírtam, de asszem így is lehetett érteni mit szerettem volna:)
Lehet bátran kérdezni ha vkinek van vmi kérdése:)
Értek hozzá:)))
Lehet bátran kérdezni ha vkinek van vmi kérdése:)
Értek hozzá:)))
Van nagyon sok olyan "egyenesítõ" balzsam, folyadék stb... amit ráfújsz, kensz a hajadra, és úgy száritos...ha ügyes vagy nem kell a vasaló!
De érdemes 3 havonta vágatni picit a végébõl, frissítésként.
Rosszat nem teszel vele :)
De érdemes 3 havonta vágatni picit a végébõl, frissítésként.
Rosszat nem teszel vele :)
Ez igaz, h roncsoljak. En pl. osztol tavasz ig folyamat vasaltam. Es most nyaron abszlut nem es talaltam uj modszert, h ne vasaljam es megis beall a hajam lakk, wax, vagy barmifele anyag nelkul. :)
Elmondom neked, hogy nincs olyan hajvasaló ami ne roncsolná a hajat...
csak gondol bele, hogy 200fokon égeted a hajad...
Lehet, hogy azt írják rá a dobozra h nem roncsol, de ha nem ezt írnák oda megvenné bárki is??
vasalás elött használj hajvégápoló olajat, és ne ezt a sok fost, mert csak elnehezíti a hajad.
ha meg ennyire kaki a hajacskád, szedj vitamint, ami kimondottan hajra való...menj el gyógyszertárba és kérdezd meg h mit ajánlanak<#alien2>#alien2><#wilting>#wilting>
csak gondol bele, hogy 200fokon égeted a hajad...
Lehet, hogy azt írják rá a dobozra h nem roncsol, de ha nem ezt írnák oda megvenné bárki is??
vasalás elött használj hajvégápoló olajat, és ne ezt a sok fost, mert csak elnehezíti a hajad.
ha meg ennyire kaki a hajacskád, szedj vitamint, ami kimondottan hajra való...menj el gyógyszertárba és kérdezd meg h mit ajánlanak<#alien2>#alien2><#wilting>#wilting>
Tejóéég! Most olvastam hogy valaki a hajlakkos haját vasalgatja...
Elmondom, hogy nagyon nem tesz neki jót! Elöbb vasalra ki(nem árt ha van hajvégápoló olaj a végeken) és úgy vasal...aztán jöhet lakk, wax, vagy bármi.
De a lakkot nem jó bele égetni a hajba...szétroncsolja :)
Elmondom, hogy nagyon nem tesz neki jót! Elöbb vasalra ki(nem árt ha van hajvégápoló olaj a végeken) és úgy vasal...aztán jöhet lakk, wax, vagy bármi.
De a lakkot nem jó bele égetni a hajba...szétroncsolja :)
másfél milli? azzal már majdnem segget lehet törölni bazmeg
vállig érõ göndörrõl most váltottam félcentisre :D
Világ életemben vasaltam a hajam, de már meccseken nem bírom a "hosszú" hajat.. muszáj voltam levágatni 2,5cm-esre..
jo azért a zselérõl elég sok embernek az a fajta ember jut eszébe, aki töményen az egész hajára ráb*ssza, fénylik a feje és csomókban áll a haja. sosem használtam, mert szerintem a wax meg lakk ezerszer jobb. vagy külön vagy együtt
Diszkós cigányok? Akkor te valami emos hinárhajú ifjonc lehetsz....
zselé egy szar. kemény lesz tõle a hajad és hülyén néz ki. lakk, wax, ezerszer jobbak.
diszkós cigányok zselézik a hajukat
Tudtok segíteni?:P
milyen zselézési formák vannak?
Jah, meg van egy 1300Ft-os TAFT 5ös zselém, és 5percig fogja a hajam, utána olyan mintha "eltûnne mint a kámfor". Nem is fogja a hajam kicsit sem, és nem is érzed a hajamban. Szó szerint eltûnt.. ez mért van? (nem zsíros, vagy frissen mosott hajra!)
milyen zselézési formák vannak?
Jah, meg van egy 1300Ft-os TAFT 5ös zselém, és 5percig fogja a hajam, utána olyan mintha "eltûnne mint a kámfor". Nem is fogja a hajam kicsit sem, és nem is érzed a hajamban. Szó szerint eltûnt.. ez mért van? (nem zsíros, vagy frissen mosott hajra!)
Vagyok én, csak a háttérbõl követem az eseményeket :)
A számból vetted ki a szót koma! :D
Én szombaton megyek fodrászhoz. Eredetileg szõke hajam van, ezt eléggé elcsúnyítottam kb fél éve -> sötétbarnára festettem. Nem is kell mondanom, hogy mennyire megbántam, szerencsére már jövök ki ebbõl, vannak benne szõke melírok, és eléggé kifakult. Most szombaton kapok még bele melírokat, és ilyen kleopátra style lesz, hátul rövidebb, és úgy hosszabbodik elõre. Kíííváncssi leszek, minden esetre nagyon szeretnék visszaszõkülni mááár!
csak a 4-30 mm zavar
amivel most nyírom remington szakállnyíró az 1,5 mm-tõl indul,
a 4 kicsit soknak tûnik.
amivel most nyírom remington szakállnyíró az 1,5 mm-tõl indul,
a 4 kicsit soknak tûnik.