Frizura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
hajvasaló+hajlakk..

A Taft 4es skálán levõk közül bármelyik jó.:) nem férfi/nõies..

hunbasser
nem vágom,szerintem vannak ilyen univerzális hajlakkok,ami nem is nõies meg nem is férfias,ha érted mire gondolok. ismerek több embert is,aki hajlakkal ugyanígy csinálja meg a haját. az a titka,hogy elõször kivasalja,aztán behajlakkozza,aztán megint kivasalja és megint befújja hajlakkal.

ReaL MaDRid x siempre

hajlakk?

és olyan van a férfi egyedek számára is férfi illatban ? ??

hunbasser
meg kurva sok hajlakk :D

ReaL MaDRid x siempre

a második képen lévõ hajat hogyan lehet megcsinálni ?:S

hajvasaló+ mi kell még ahhoz hogy így megálljon egész nap?

dragon11
Mind1, a Sebestyén Balázs-é lett, a másik túl extrém.:D

Valaki tudna errõl a hajtípus hátuljáról adni képet? Nagyon fontos lenne!(Elvileg szálanként van lefelé zselézve!)

Köszi!!!!4négy

dragon11
a másodikhoz link.. katt ide..
ty:D

dragon11
Sziasztok:)

Szerintetek melyik jobb?:D

Ugyanaz a kép, csak jobb minõség picivel.. videóból van..

Vagy

Kösz:D

Jaffa 2843
csak rád

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

salsoul
ezvan' <#kacsint>
hunbasser
ezt nem értem. miért felejtse el a rasztát? sokan tudnak ilyen hajat csinálni,csak egyszer kell megcsináltatni,aztán mondjuk 2-3 havonta meg kell látogatni

ReaL MaDRid x siempre

elég gerinctelen dolog, hogy beszólsz, aztán ha rákérdezek hogy mi van, nem bírsz válaszolni.
salsoul
Ránk se ránts ;)
milyen körülmények között? :D
nem vágom mirõl beszéltek
tigeroo
raszta?:D felejtsd el sztem ilyen körülmények között...

ma amugy bementem ruhafestékért a Rossmanba...pénztárostól akartam érdeklõdni, de egy nõ már "kérdezgetett"....
elkezdi: "hajnövesztõ sampont szeretnék"
az eladó csak kamillázott, visszakérdezett meg mondta hogy hogy gondolja a nõ
"hát, barátnõmnek rövid haja van, nincs-e valami szer amitõl nem dúsabb hanem gyorsabban nõ"

meg még 10percig ezen ment a szájkarate

omg mondom
salsoul
<#nevetes1>
ezt jó lenne, ha kifejtenéd
salsoul
Ezek szerint arra a kevésre sem lesz sokáig gondod...
nem tudtok valami természetes módszert arra, hogy hogyan lehetne dúsabb az ember haja?
Értek ezalatt bármiféle (gyógy)növényt, akár táplálkozási tanácsokat, bármit, ami úgy tudjátok, hogy jót tesz. Nem kopaszodok, meg nem olyan nagyon ritka a hajam, csak szeretném ha dúsabb lenne, mert rasztáztatni akarom, de nem szeretném vegyszerekkel kezelni :]
htx
tigeroo
a mohawk frizura most mennyire divatos?:D

mondjuk nekem mindegy mert sztem nyáron ilyen rövidebb fazonban bepróbálom (nem punk, hanem szolid pár centis hajjal)
Jaffa 2843
én rátettem telefonra a képet aztán megmutattam neki.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Breki33
Nekem pont ilyen van talán kicsit oldalt rövidebb

Meg lassan el kell menni fazont nyiratni újra.

Marha könnyü kezelni viszont legalább havonta újra el kell menni megigazítatni, de van aki kéthetente jár.

Amúgy lényege a közepe felé fokozatosan hosszabodó piramisforma.
drowns41
legegyszerûbb ha kinyomtatod és elviszed neki szerintem

http://sum41.uw.hu

Ilyen
Frizurat h lehet csinalni? Marmint hogy magyarazzam el a fodraszomnak?

drowns41
ollóval, hátul pedig hajnyíróval

Jaffa 2843
hát fodrászt kérdezed õ biztos tud ajánlani valami jót. sok függ attol hogy milyen formáju a fejed/arcod. énis elmentem fodrászhoz aztán mutattam neki képeket, aztán õ megmondta hogy melyik az ami jol állna. ha akar munkát magának akkor segít, meg értenek is hozzá :)

sziasztok...!hosszu hajam van..hajráffal hordom.....és ezzen szeretnék most változtatni..mit tudnatok ajanlanni?nem akarok teljesen rövidet...köszi elöre is

Breki33
mivel?
hunbasser
áá,nem.vagy...fasz tudja..:D

ReaL MaDRid x siempre

tigeroo
de utána borotváld is le!:D
Cabell
jajj...vállamrólt akartam:D 0ssal? az nemtúl pöti?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

hunbasser
válladról...nem a lábadról :D

kb én is ennyit foglalkozom reggel a hajammal :\ vasalom.tegnap nem lett lenyírva,holnap szerintem le lesz csapva a hajam,0-ás hajam utoljára csecsemõ koromban volt,mikor megszülettem :D vagy már akkor sem.

ReaL MaDRid x siempre

Cabell
elképesztõ, mivel itt folyton fúj a szél, (Anglia) és úgyse tudnám a jó sérómat sokat villantgatni, csináltattam magamnak egy ilyen semmikülönös rövid hajat, amiben a középsõ rész már csak nagyonnagyon picit hosszabb a többi résznél, és rengeteg terhet levett a lábamról, és a reggeleimbõl kb 15-20 percet felszabadított, amikor nem kell a hajamat állítgatnom:D

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

dragon11
Valami hajvasló és wax vagy valami féleséggel állítsd fel a hajad úgy hogy egyformán álljon.. nah 1szóval stílusosan..

bár nekem nincs göndör hajam, de akkor én úgy csinálnám mint rondaldinho-nak, hogy kendõ a fejemre és hátra fonnám :D

drowns41
én se szeretem a fodrászokat, évek óta magamnak vágom :)

somdav95
Fodrászomat mindig váltogatom, mert senki se tudja megcsinálni. Lassan kezdek beletörõdni, hogy ezvan, nemtudok mit tenni :)

hunbasser
pont ma akarom nullásra lecsapatni :D:D:D

ReaL MaDRid x siempre

A frizura öltöztet!

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"

A frizura öltöztet!

\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"

Xreactor
Sztem megkérdezed a fodrászod..biztos mond vmi okosat :-)

o_O -,-\'

somdav95
Hát olyan "híresebb" fodrász nyíregyházán nemsok van sajnos. :s

Kersse vmi jo, hiresebb fodraszt...vagy iltsemi es kerj tole is tanacsot.

somdav95
Sajnos nagyon. Apámtól örököltem... Nem tudom mit csináljak vele, de nekem nagyon nem tetszik,szerintem valami borzalom az egész <#sir><#wow3> Remélem azért lesznek ötletek :)

Xreactor
amugy mennyire göndör a hajad?

o_O -,-\'

Xreactor
Nézelödj itt hátha találsz vmit

o_O -,-\'

somdav95
Sziasztok, göndör hajra nem lenne valami ötletetek hogy értelmesen nézzen ki? Eddig ahol voltam fodrásznál egyszerûen úgy elbas*ta hogy az hihetetlen. Nem tudom mit csináljak hogy legalább értelmesen álljon. Valami ötletet, esetleg képek, vagy akár teljes leírást szívesen elfogadok<#vigyor>

Hajpótlás, hosszabbítás otthon, szakember nélkül!

A különbözõ, méretre szabott hajsorok és tincsek felrakásához nem szükséges fodrász segítsége. Felhelyezésük egyszerûen, tükör segítségével otthon, akár 3 lépésben megoldható, kényelmesen. Hatása ugyanaz, mint a fodrász által felvarrt hajnak, ellenben ez bármikor levehetõ és felrakható.

Bõvebb információ: [email protected]
drowns41
a fodrászod valószínûleg tudni fogja, hogy kell használni, nekem is idõbe telt amíg áttértem a zselérõl waxra. sok szerencsét

Uhh köszönöm a sok választ/reagálást. Lehet én nem tudom "szabályszerûen" használni a waxot, de hétvégén úgyis lesz klippforgatásom és lesz alkalmam megkérdezni a fodrásztól, mert ezen még nem filóztam ennyit. Ha akármilyen kevés waxot is elkenek a tenyeremen és az ujjaimon és azzal "bekenem" a hajam akkor is olyan érdekes lesz, hullámos vagy nemistudom. nah mindegy :) köszönöm a válaszokat

drowns41
wax