Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
és olyan van a férfi egyedek számára is férfi illatban ? ??
hajvasaló+ mi kell még ahhoz hogy így megálljon egész nap?
Valaki tudna errõl a hajtípus hátuljáról adni képet? Nagyon fontos lenne!(Elvileg szálanként van lefelé zselézve!)
Köszi!!!!4négy
Szerintetek melyik jobb?:D
Ugyanaz a kép, csak jobb minõség picivel.. videóból van..
Vagy
Kösz:D
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ReaL MaDRid x siempre
nem vágom mirõl beszéltek
ma amugy bementem ruhafestékért a Rossmanba...pénztárostól akartam érdeklõdni, de egy nõ már "kérdezgetett"....
elkezdi: "hajnövesztõ sampont szeretnék"
az eladó csak kamillázott, visszakérdezett meg mondta hogy hogy gondolja a nõ
"hát, barátnõmnek rövid haja van, nincs-e valami szer amitõl nem dúsabb hanem gyorsabban nõ"
meg még 10percig ezen ment a szájkarate
omg mondom
Értek ezalatt bármiféle (gyógy)növényt, akár táplálkozási tanácsokat, bármit, ami úgy tudjátok, hogy jót tesz. Nem kopaszodok, meg nem olyan nagyon ritka a hajam, csak szeretném ha dúsabb lenne, mert rasztáztatni akarom, de nem szeretném vegyszerekkel kezelni :]
htx
mondjuk nekem mindegy mert sztem nyáron ilyen rövidebb fazonban bepróbálom (nem punk, hanem szolid pár centis hajjal)
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Meg lassan el kell menni fazont nyiratni újra.
Marha könnyü kezelni viszont legalább havonta újra el kell menni megigazítatni, de van aki kéthetente jár.
Amúgy lényege a közepe felé fokozatosan hosszabodó piramisforma.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
kb én is ennyit foglalkozom reggel a hajammal :\ vasalom.tegnap nem lett lenyírva,holnap szerintem le lesz csapva a hajam,0-ás hajam utoljára csecsemõ koromban volt,mikor megszülettem :D vagy már akkor sem.
ReaL MaDRid x siempre
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
bár nekem nincs göndör hajam, de akkor én úgy csinálnám mint rondaldinho-nak, hogy kendõ a fejemre és hátra fonnám :D
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"
\"Túl sok ember foglalkozik a biztonsággal ahelyett, hogy a lehetõségekkel foglalkozna. Úgy tünik, õk nem is a haláltól félnek igazán, hanem az élettõl\"
A különbözõ, méretre szabott hajsorok és tincsek felrakásához nem szükséges fodrász segítsége. Felhelyezésük egyszerûen, tükör segítségével otthon, akár 3 lépésben megoldható, kényelmesen. Hatása ugyanaz, mint a fodrász által felvarrt hajnak, ellenben ez bármikor levehetõ és felrakható.
Bõvebb információ: [email protected]
http://sum41.uw.hu