Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne nekem is egy kérdésem..
Szerintetek ezt hogy lövi be? Mert ha jól megnézitek, akkor középen a haja "kócos".(Össze-vissza áll a nagyon rövid hajszália, tulajdonképpen egymást keresztezik kb)
köszi.:D
nagyon kszönöm =)
ha lesz még kérdésem akkor majd irok még:D
ja bocsi még egy utolsó:D milyen stilusban öltözködsz ehez a hajhoz?:)
ápolásról: én naponta mostam, samponnal. minden reggel. kb 1 és negyed órával hamarabb kelel reggel mint hogy elindulnék suliba. vasalni én nem vasaltam mert egyenes, neked nem tudom kell e. fodrászho2 1,5 havonta járok kb fodrászhoz, ami kb mindig olyan hogy amikor levágja akkor szörnyülködök hogy rövidebben milyen fura, de kb 2 nap alatt megszokod, meg nem is lett elcseszve, csa krövidebb és furcsa. hajlakkal le szoktam fújni, de ha szél van akkor mind1, mert összekócolja. akkor megrázod és kb visszaáll olyanba mint eredetileg, csak akkor belelóghat a szemedbe, és az szopás. fülnél is ugyanúgy van nekem, hátulról jön elõre. szemöldökömnek kb csak az alja látszik, de azzal ne foglalkozz. fésût csak azért használok, hogy egyenesre fésüljem, utána ugyanugy megrázom, és akkor ugy hagyom száradni hogy bele van fésülve az arcomba. aztán ha megszáradt megint megrázni, és ugy hajlakk, és akkor olyan marad. hátul nem tudom pontosan milyen hosszu, de sztem a fodrász majd látja és ugy vágja le hogy pont megfelelõ legyen. mindenféle csajoknak bejön, de van akinek nem tetszik, van akinek különösen. most pl mindenki azt mondja hogy ne vágassam le, de már meguntam, kipróbálok ujat.
Pontosan milyen tipsú csajoknak jön be ez a féle haj?
Salsoul ha bejön a csajoknak, akkor én a helyiben nem vágatnám le.
Elõre is köszönöm a segítséget.
persze ha 14-16 között vagy akkor nem szóltam. egyébként meg hogyne jönne be, 16 éves korig minden divatos kis emós csaj oda lesz érte
2. nagy betûvel sem kell, inkább hülyének néznek mintsem hogy jobban odafigyelnek.
3. nekem ilyen hajam van még egy pár napig, másfél évig ilyen volt, és igen, kibaszottul bejön nekik ahogy észrevettem. inkább a fiatalabbaknak.
SZIASZTOK FRIZURA VÁLTÁSON GONDOKOZOM!
OLYAN JUSTIN BIEBER FÉLÉRE GONDOLTAM JÓ IS ÁLL MEG KÖNYEN MEGLEHETNE CSINÁLNI A HAJAMBÓL.
MOSTMÁR CSAK EGY BÖKENÕ VAN.
SZERINTETEK BE JÕN A CSAJOKNAK?
EZ TÉLLEG FONTOS AKKOR NEM FOGOK BLE HA NEM JÖN BE NEKIK.
TEHÁT BE JÖN A CSAJOKNAK?????????
(AKI NEM TUDJA MIRE GONDOLOK http://blog.muchmusic.com/wp-content/uploads/2009/07/0709-justin-bieber-main.jpg )
KÖSZI
link: http://www.freewebs.com/swapeople/John-Travolta---Grease-Photograph-C12150392.jpg
Köszönm elõre is!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
#tessék ezt a Hajdúsitót találtam , szerintem ennyi pénzért biztos hogy teszi a dolgát :D
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
köszi;-)
Kérem kapcsolja ki!
http://sum41.uw.hu
De haverom azt mondta vannak ezek az ionos hajvasalók és azok már nem roncsolják a hajat, azok mivel jobbak am tényleg nem roncsolják a hajat?
ha tényleg nem akkor egy ilyenre lehet be kéne fektetni :)
Én elég sok pénzt költök a hajamra... És azért mikor már 1.5 hónapja nincs igazitva rajta azért érzem hogy töredezett kicsit :S
Pedig ápolom rendesen, Gliss Kur ilyen 2in1 sampon + balzsam , Gliss Kur hajpakolás , 2 fázisu regeneráló meg van az a Gliss Kur spray is ami ilyen fehér + egy szin (én esetemben naracs mert az irták a töredezett hajra ) és igy összerázod és fehér lesz és még azt szoktam fujogatni, nem katasztrófális a hajam, de kicsit idegesit... Gondoltam hogy veszek ilyen Tigi Bed Head cumokat, ami háááát igen... elég húzós :) és nemtudom hogy megéri-e, pedig a hajvasalóm se ilyen Vaslapos szar... Remington turmail meg taflon meg minden szar bevonat van rajta, az is rá van irva hogy protect&shine, de úgynéz ki átbaszás :DDDDDD
Elöl, oldalán, hátul vasalt, fent vagy sima vagy wax-al felálltiva :) ez az alap mikor és ez mikor hoszabb mikor rövidebb :)
pár kép :)
2008 Szept :
2008 Dec :
2009: Jan
2009 Márc
2009 Jún ez van most is :)

Ha már itt tartunk, tudtok vlmi hatásos hajdúsítót?:)
Jah és a balázs hajáról tudtok adni gépet(errõl a felzselézõs..) ahol hátul látszik hogy van felzselézve?
köszi.^^
fodrásznak adnám oda..
Fodrász mondta.