Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Telepítsd azt és meglátod elindul a játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Légyszi segítsen valaki. Nem tudom a most wanted-ot telepíteni. Kéri a dorect-x 9.0c-t de a saját diagnosztikája szerint minden pipás ezért meg én vagyok pipa. Ha valaki tudna segíteni megköszönném.
vfrtom
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
"...will feature exclusive cars, races and specially-tuned rides, as well as a bonus DVD with behind the scenes footage of model/actress, Josie Maran, concept art, exclusive videos and much more. Need for Speed Most Wanted Black Edition will be available for the PlayStation®2, Xbox™ and PC-CD."
Segítek. Csak a kiemelt autókkal több a BE:
Aston Martin DB9 -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 7>
Audi A4 3.2 FSI Quattro -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 14
Audi TT 3.2 Quattro -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 15
Audi A3 3.2 Quattro -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 15
BMW M3 GTR -- Csak a Black Edition-ben
Cadillac CTS -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 12
Castrol Ford GT Csalással hozható elõ
Chevrolet Camaro SS -- Csak a Black Edition-ben
Cobalt SS -- Kezdettõl elérhetõ
Corvette C6 -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 6
Corvette C6.R -- Teljesítsd 100%-ra a játékot!
Dodge Viper SRT10 -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 7
Fiat Punto -- Kezdettõl elérhetõ
Ford GT -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 4
Ford Mustang GT -- Kezdettõl elérhetõ
Lamborghini Murcielago -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 4
Lamborghini Gallardo -- Kezdettõl elérhetõ
Lexus IS300 -- Kezdettõl elérhetõ
Lotus Elise -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 8
Mazda RX-7 -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 7
Mazda RX-8 -- Kezdettõl elérhetõ
Mercedes-Benz CLK 500 -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 8
Mercedes-Benz SL65 AMG -- Teljesíts ennyi Kihívást: 68
Mercedes-Benz SLR McLaren -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 3
Mitsubishi Lancer Evolution VIII -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 11
Mitsubishi Eclipse -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 14
Pontiac GTO -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 10
Porsche Carrera GT -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 3
Porsche 911 Turbo S -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 5
Porsche 911 Carrera S -- Kezdettõl elérhetõ
Porsche 911 GT2 -- Teljesíts minden Kihívást!
Porsche Cayman S -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 10
Renault Clio V6 -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 13
Subaru Impreza WRX STi -- Kezdettõl elérhetõ
Toyota Supra -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 13
Vauxhall Monaro VXR -- Gyõzd le a lista ezen helyezettjét: 10
Volkswagen Golf GTI -- Kezdettõl elérhetõ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az a baj a MW-vel hogy nekem a Black Editions van meg és van egy ojan Black edition trainer. lehet hogy elba*zta a gamét mert idáig 10-15 verda lehetett a gariba most már örülök ha lehet 5. nem tom mi lehet.
P-L-E-A-S-E H-E-L-P
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Csak kitömöríteni és átkonvertálni tudod a zenéit/videóit.
lehet berakni valahogy zenét a játékba?
ha igen valaki írja le nekem vagy valami célravezetõt adjon
köszönöm elõre is
2. v1.3 Patch telepít
3. NFS Most Wanted magyarítás v1.1 telepít
4. játék elindít és örül.
A v1.3 Patch-et ugye feltetted a játékra?
www.magyaritasok.hu
elõre is kösz!
Azt szertném megtudni hogy hoygan lehet játszani a Most Wantedot Lanban??
Már megprobáétuk de nem sikerült😞
ADjatok tippeket vagy ha tudjátok a megoldást akkor irjatok. Please
Burn tire, not your soul!
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
A RAR-ba szoktam dobni egy info.txt, amiben minden kapcsolatos dolgot leírok - pl. kezdés dátuma, állapot, a DVD-m sorszáma, amin a játék és a szükséges mellékesek
viszont
még mindig nem kaptam értelmes választ, mert amit mondol (mellékesen ezt az útvonalalt én is ismerem) de hogy ott van-e valami xy.kiterjesztés név alatt futó olyan fálj ami konkrét mentés, vagy az egész könyvtárat kell másolni?
Ha jobban belegondolsz, láthatod, hogy (nem akaraom bemásolni az egészet), de van egy kérdés, hogy hol található, van rá egy útvonal válasz, de tovább semmi, hogy egy fáljt, vagy egy könyvtárat, vagy az egész cuccot kell másolni...
köszi, megoldom
A kiemelés pedig azért, hogy valóban lásd, a bannerban mi van.
mellékesen nem kell a másikat hülyének nézni, tudom, h hol van a gépen az nfs, csak a fentebb leírtakra lettem volna kíváncsi.
thx
Hol találhatóak a mentések?
C:\Documents and Settings\(Neved)\Dokumentumok\NFS Most Wanted
Fogod a mentéseidet, felteszed pendrive-ra és átviszed arra gépre, amelyiken járszani akarsz tovább. Ennyi.
2 gépen van fent a játék. Egyessel gakran játszok, kettessel ritkán, de most át kellenne rakni a kettesre mindent, hogy tudom megoldani, hogy az egyes géprõl átmentsem az elért dolgaimat a kettes gépre?
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Ne várd el, hogy ez a játék úgy nézzen ki (kívül, belül), mint a Test Drive Unlimited...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
CD key csak az eredeti DVD csomagban van!!
Vedd meg eredetien és megtalálod a a CD key-t!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
zenét h tok berakni a játékba?
a válaszokat elõre is köszönöm
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Tudtok segíteni?
Amikor bemegyek a rendõrséget feltörni ott belépek a rangsorba és ott a kihágásokhoz ott csak az ötödik vagyok 6 kihágással de vannak elõttem 4-en (JV, Bull, Webster és Razor) akiknek 7 kihágásuk van, és én amúgy is csak 6-ot ismerek.
Sorolom:
1. Rendõrségi jármû megrongálása
2. Letérés az útról
3. Államnak okozott kár
4. Cserbenhagyás
5. Gyorshajtás
6. Tartós ellenállás
Mi van még? Lécci mondja meg valaki...
proc: Intel Pentium M proc. 1.6GHz
ram: 750 mb
rendszer: Win XP prof.
video: intel 82852/82855 GM/GME