Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Gondolkozz, erõsen gondolkozz, vajon mit...

Isten nem bottal, hanem VMware.

Helló nekem egy olyan problémám van hogy nem tok online játszani mert beírom a cd kulcsot aztán kiírja hogy a cd kulcs használatban van próbálja késõbb.mit lehet ilyenkor tenni?
mar megcsinaltam,mükszik😄 kellene egy link ahol le lehet tölteni a skoda 120l add-ont

proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw

belapeter
Nemtudom

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

sziasztok! lenne egy kis problemam.Amikor fel akarom telepiteni a most wantedet akkor kiirja hogy kell hozza directx 9.0c,pedig mar rajta van a gepen a 2008 augugusztusi kiadas. mi lehet a baj?
alaplap:elitegroup gf8100vm-m3
proci:amd 64 x2 6000+
ram:2gb ddr2
rendszer:win xp 64 bit

proci:AMD 64 x2 6000+ 2*3.10ghz vinyo:500gb RAM:2*1gb extreme memory dual chanel alaplap:ECS GF8100V-M3 +PSP Slim&Lite 5.00 M33-3 cfw

IMYke2.0.0.0
Az 1.3-as elég. Tartalmazza a korábbi javításait is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Magic Boy
Elég felrakni az 1.3-as patch-t vagy kellenek a korábbiak is?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

belapeter
rámész a HIDE-ra és kilépszbelõle és megy a Game!!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

csá
hogy leet elindítani a játékot avval a halál fej ikonú valamivel?

belapeter
Bocsi a beszédér!

belapeter
A Faqban egy kibaszott szó nincs hogy hogy kell interneten jáccani!
A faq lófasztse ér!!

IMYke2.0.0.0
Megveszed a boltban a játékot.
Alternatíva: OLVASD EL A BANNER ALATTI F.A.Q-ot!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

belapeter
Énsetom<#rinya>

dodo60
Sziasztok! Most wantedben szeretnék multiplayerezni, ezt hogyan lehet megcsinálni?Kössz

asdasdasdasdasdasdasdasdasd

IMYke2.0.0.0
A legújabb és legutóbbi: az 1.3-as

Részletes javítási lista magyarul:

• Amikor megszûnt a kapcsolat a szerverrel, akkor felhasználó nem tudott visszatérni a kapcsolatnélküli (offline) fõmenübe.
• A felhasználók nem tudtak visszatérni a LAN-verseny után az offline fõmenübe.
• Hostoláskor a versenybõl való kilépés után üresen maradt a játékszoba.
• A felhasználók már képesek a LAN-on létrehozott versenyeket keresni közvetlenül a Gyorsfutam (Quick Race) menüpontban.
• A fókusz javítása, amikor rákattintunk a ’Continue’ gombra a képernyõnél. Továbbá, már a 4 mezõbe bevitt információ megerõsítésre kerülnek.
• A Kiesõs (Knockout) versenyeseménynél a Feketlista 15-ben javítva lett a körök számozása.
• Amikor a felhasználók bontották a LAN kapcsolatot, azután befejezõdött egy verseny.
• A háttér eltûnt, mikor rá lett kattintva a ’Statistics’ gombra a Siess (Hurry Up) óra közben.
• Egy hiba történet a 'Foreign Registration Alert' képernyõnél, ha a felhasználó rákattintott a vissza gombra.
• Egy hiba történt, amikor beléptünk a Rap Sheet-be az egér használatával.
• Valahányszor a Rap Sheet videóbejátszás alatt rákattintottunk a vissza gombra, akkor visszakerültünk a Fõmenübe.
• Néha eltûnt az autó belseje a játék közben.
• A tuning alkatrészek nem jelentek meg, kivéve hogyha profil lett betöltve.

belapeter
Melyik a legújabb pecs a játékhoz?

IMYke2.0.0.0
www.gamecopyworld.com

valaki nem tudné nekem megmondani hogy hol találok cracket a nfsmw hez
Norby123
Vááá most olvasom a megoldást basszus xD Bocsánat h nem olvastam vissza elõbb 😊
Köszi GX25 !!!

Norby123
Üdv néktek,
Lenne egy kis problémám a MW-el. Mikor elkezdené telepíteni, kiírja h neki Dx9c vagy jobb kell, pedig az van fent...
Kövezzetek meg de nem eredeti xD... egyébként eddig ment, nem tudom most mi a baja 😞

ffxi
Én is a HP mellett voksolok. Télleg visszaadja az autózásélményét a többi NFS-hez képes ez szimulátor 😊

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
A NFS 3: Hot Pursuit a legjobb.
Ezt követi:
- NFS 5: Porsche Unlashed
- NFS 6: Hot Pursuit 2
- NFS: Most Wanted és kész.
Az Underground-ok csak tech-demók, olyanok is. A Carbon "játszható", de nem szórakoztató... Nhogy már egy Audi La Mans legyõzzõn egy agyontuningolt Porsche GT-t!!!

A Pro Street, khm...
Most a héten meg lesz az új gépem, akkor bõvebben adok róla véleményt. Hiába, a régi 9500 Pro-val csak diavetítés volt, amikor intenzívebb pálya töltõdött be...

poppe
most wanted a legjobb, a többit csak megnéztem, de nem vittem végig...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

laci 700
Carbonban nem az üldözés a lényeg. A várost kell megszerezni, csapattársak vannak stb. A ProStreet meg legális versenyzésrõl szól rendes pályákon. Most jön az új NFS, Underground2 és MW keverékféleség...

Rettenthető
Már "csak" 4 ellenfél van hátra, és volt már egy pár helikopteres üldözés is, de valami nagyon kõagyú helyenként a program.
Lehet az lepi meg, hogy olykor nem 200 mph-del menekülök elõle, hanem csak 70 mph-del és ezt nem tudja hova tenni...

Az utolsó mondatom amúgy kérdés akart lenni. A Carbon és a Pro Street is hasonlít ehhez?
Illetve, amilyen gépen a MW (éppen) elfutott, azon a másik 2 NFS is elfutna?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Gerbill
Ne félj, lesz még késõbb olyan üldözés is, hogy visszasírod ezt a visszatolatós dolgot😄

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rettenthető
Az után érdeklõdnék, hogy ezt a játékot végig lehet vinni úgy, hogy az ember nem kap közben agyvérzést?
Szóval jók ezek a rendõrös feladatok, de amikor 7 percig kellene, hogy körözzenek, és még nekem kell visszatolatni, hogy el ne veszítsék a nyomomat...
Nem tudom kicsit furcsa.
A késõbbi NFS játékok is hasonlóak, mert akkor azt hiszem én itt megállok.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Még azt szeretném kérdezni, hogy vannak a játékban ilyen bónusz autók, pl a pizzáskocsi, meg van az a másik BMW gtr a street versionon kívül meg a police corvette... Na hogy ezeket tényleg meg lehet-e szerezni, és ha igen akkor hogyan?
Kösz!
kösz nektek
The Protector
jah.imperialról metricre állítsd.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

CheAteR88
metric asszem

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
gameplay

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet átállítani a MPH-t KM/H-ra?
Elõre is köszi. Csá.
laci 700
Eredeti? ha nem vedd! meg mostmár 2000Ft asszem...

sure
A boltban, ahol vetted, kicserélik a hibás lemezt.

Sziasztok,
Nem tudom mit kell csinalnom, a Most Wanteddel szeretnek jatszani, de mikor el akarom inditani azt irja ki, hogy please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application. Nem ertem mit akar. Segitenetek?
Viktor9202
A Shelby GT 500-ast hogy kell betenni a játékbe? Segítsetek lécci. Meg a hozzá val cuccokat mutassa meg valaki pls honnan tudom letölteni

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

ffxi
nemtom, nem emléxem erre.

Fákjúal!

és a névlistát meg lehet nézni? nem a blacklistet, hanem a sima versenyzõk nevét

ffxi
nem

Fákjúal!

hi
single playerben át lehet írni a versenyzõk nevét?

sure
Válasz: a szarul elkészített mod készítõjét kérdezd...

nézd meg a linken hogy neked mutat e képet, mert nekem nemjelenít meg a másik semmit
http://kepfeltolto.hu/i/?105673
sure
Ööööö....izé....mivan? <#rolleyes><#ticking>

csáó

lenne egy olyan problémám, hogy a skoda 120 l es javítás mükszik rendesen, de a kerekek nem a helyükön vannak...:S

aki tudja mit lehet a gond az feltétlen irjon visssza!!!

kösz
CheAteR88
ismerõs😊

Viktor9202
Amúgyis terveztem a formatot, csodálkozatm is hogy 6 hónapot kibirt a windows-om<#nyes> Igen jó lett. Ha ilyen problémák vannak a játékkal hogy nem megy, nagyon tép, akkor a format az megoldja. Nekem format után, legujabb driver-rel 3-4 FPS-el jobban mennek a játékok egy pár hétig

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

sure
És az megjavította? Vaze, ez a hibajavító Jolly Joker! <#eplus2>