Ez milyen betûtípus?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Elég régi a szál, de hátha valaki olvassa. 😊

Tudnátok modern, letisztult megjelenésű, keskeny (narrow), profilú, betűtípusz ajánlani, ami ráadásul magyar ékezetes? Weblapra kellene.
Köszi előre is!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Rockwell -hez hasonlít a legjobban de mégsem ugyanaz az .
Sziasztok !
Régóta keresem ezt a betûtípust, bízom benne,hogy valaki majd megtudja mondani és elõre is köszönöm.
D4nY
Köszönöm! Valóban ez volt. Már meg vettem. Amúgy tattoo style font kellet.

xP

Dynamic
Ez konkrétan a "Piel Script".
Egyébként "script" fontok között keresgélj, ha ilyen régi kézírás-szerû betûket szeretnél.
D4nY
Sziasztok!

Ehhez nagyon hasonló akár fizetõs betûtípust tudtok vagy esetleg pont ugyanezt? Köszönöm.

xP

Idõközben meglett...

Van egy oldal, ahol egy feltöltött képrõl megmondja a betûtipus nevét 😊

http://new.myfonts.com/WhatTheFont/
Ezt ismerivalaki? Ez milyen betütipus?
Bruk
Sziasztok!

Ez milyen betûtípus?

Elõre is köszönöm!

Ennyire nem nehéz képet beszúrni... töltsd fel noob.hu-ra, vagy tinypic.com-ra, vagy bármilyen képmegosztó oldalra. Vagy ha fent van neten a kép, akkor url vagy kép beszúrása.
forumkepek/2010_04/meghívó.jpg

Bocs az elõbb nem sikerült feltölteni a képet. Szóval arra lennék kiváncsi, hogy ez milyen betû.

Valaki meg tudná mondani nekem, hogy ez milyen betûtípus?
Elõre is köszönöm.

DJKonya
Eszközök --> Beállítások --> Tartalom --> Betû és Színek. Ott ki tudod választani, de mellette a haladóban még tudsz egyéb nyalánkságot is állítani.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

lenyomtam egy entert böngészés közben, és az egész firefox betûtípusa átállt valami furcsára, olvasható ez is de nem olyan mint amit megszoktam. ez miért lehet? tapasztaltatok már ilyet? egyszer volt már régebben is, akkor sem tudtam miért lehet.... akinek van ilyen tapasztalata ossza meg velem legyenszives, hogy milyen módon lehet visszacsinálni

DJKonya
Szisztok, tudja valaki hogy ez milyen betûtipus?

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Proview
A link lemaradt <#rolleyes>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Proview
Font azonosításra egy oldal. Terencehill elõzõ fontját nem találta, de van mikor mûködik.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

hello
ez milyen betûtípus lehet http://www.palinkaeskolbasz.hu/ ??Itt
Hej! Ezen az oldalon a milyen a betûtípus?

SrAta
Hy all
http://baratifourcross.uw.hu/
valami ilyesmi féle koszos betût mint amivel itt van írva talán legjobban a fehér betûkön látszik
nem ismeritek ezt a betûtípust vagy hasonlót?
kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

totti10
élmég csak sztem senki nem tudja...

hajrá,lilák!

RS
Él még a topik?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
Valaki segítene?
Ez milyen betûtipus?
"Anita Tranzex" felirat.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Lunatic83
Glue Regular

Xbox Live: Lunatic HUN

Máté94
Valaki nem tudja ennek a betûtipusát?
John Cena
Köszi szépen!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

totti10
Cloister Black

hajrá,lilák!

John Cena
vagy a nevét meg tudakolhatnám mi a betûtípus neve??

John Cena
Sziasztok Srácok Újpest Ultras Betûtípus linket tudnátok adni?

totti10
már megtaláltam de látom h basztatok rá Xd

hajrá,lilák!

totti10
ultras Újpest milyen betûtipussal van irva vki megmondaná??

hajrá,lilák!

Drephis
Plz valaki adna egy linket saw beûtípushoz? Sehol se találok. 😞

help

Drephis
meg történt.
nézz be a logómûhelybe. 😄
bár szerintem most már mindegy.

help

hunbasser
talán kérdezd meg a készítõjét 😊

ReaL MaDRid x siempre

Drephis

ezen a logón milyen betûtípus van?

help

V43 1105
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani, hogy a kamiononon illetve a pótkocsin látható "Transcar" felírat, milyen betûtípussal készült? Elõre is köszönöm!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tetsuo
Szvsz ez a betûtípus vagy teljesen egyedi (külön rajzolt) és/vagy utáneffektezett (pl a milliónyi alaktorzításból néhányat alkalmaztak -egyedi módon persze-); ami miatt egy képelemzõ program soha a büdös életben nem tudja azonosítani.

Talán ha van grafikus/photoshophuszár cimborád, biztos rajzolna mellé néhány betût. Egy láda sörért.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gunnersboy
na pont azért kell de nemtaláltam sehol<#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
jaa tényleg 😛P látszott hogy nem a mezes😛 de jól néz ki😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy
mi? ez nem az inter mez jaj😄 bocs ha félreértetted...
ez nekem kell😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

fsgh
1000thx😊))

csak ajna csak fizetõs van:,((((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Gunnersboy
GrafiloneLL-Bold

ha valaki tudna adni egy linket ahonna ezt letudnám tölteni megköszönném...mert nemtaláltam sehol...

fsgh
vagyis azt csináltam amit mondtál de nem dobott ki hasonló betûtípusokat😞((

hunbasser
mi nem jött be? 😛

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
bazzeeeee mondom hogy nem jött be😄DD

hunbasser
bazzeee,mondtam,h olvass már vissza...😛

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
valaki tud linket adni az Inter mez hátulján lévõ betûtípushoz??

Oldal 1 / 3Következő →